Man dare cezari, o isleido ir viskas..
Mastau, gal reiketu apsilankyti?
Kaip jums buvo???? Pasidalinkite
Ar jums gimdymo namuose buvo rekomenduota apsilankyti pas ginekologe? Kad sektu ar viskas gerai ten gyja, tvarkosi ir pns.
Man dare cezari, o isleido ir viskas.. Mastau, gal reiketu apsilankyti? Kaip jums buvo???? Pasidalinkite
Man rods po kurio laiko visom rekomenduojama
Sakė nueit po 6-8 savaičių pasirodyt, davė lapelį kažkokį nunešti, bet aš dar nesusiruošiau, o jau tuoj penki mėnesiai bus
buvau po 6sav, kad isitikinciau, jog viskas gerai
Baikit juokus...nenueiti 5 menesius...
Man irgi rekomendavo po 6 savaičių nueit, bet kadangi gerai jaučiausi, tai vis atidėliodavau šį vizitą.Tai dabar mano mažiui 9-as mėnuo, o aš dar vis nenuėjau.Ak, reikia, bet...
Mane dar pries isleisdama gimdyti mane priziurejusi ginekologe pasake, kad noretu mane pamatyti po gimdymo praejus 6 savaitems. O ligoninej gydytojas patare apsilankyti po menesio. As kadangi esu klusni paciente
Sekmes visoms. Ir neatideliokit apsilankymo-jums nuo to tikrai geriau nebus.
Mane sekmadieni isleido is ligonines. Sake pas ginekologa po 6-8 sav. pasirodyt. Ta pati sake moteriai, kuri buvo po epiduro.
Sutinku, kad pasirodyt reikia po 6 sav. Girdėjau iš daugelio mamyčių. bet aš pvz maitinu, ir nelabai turiu galimybių kam palikt vaiką darbo metu. O kai vyras grįžta, daktarė jau būna darbą baigus. taip ir nebuvau dar, gėda net pasakyt.
Bet kai sutikau savo gydytoją kartą bevaikščiojant lauke su vaiku, ji man sako "nieko tokio, ateik kai vaikui metai sueis ir nebemaitinsi.." Net išsižiojau jau anksčiau mačiau, kad atmestinai dirba moteriškė..
Kadangi gimdžiau pas tą pačią gydytoją, kuri ir prižiūrėjo mane viso nėštumo metu, tai tvarkingai suėjus 6 savaitėms po gimdymo (tiksliau po operacijos) nubėgau pas ją
Nestumo metu priziurejusi gydytoja liepe apsilankyti praejus menesiui po gimdymo, o gydytojas, pas kuri gimdziau, - praejus dviems menesiams po gimdyto datos. Jis man uzdejo kruvas draudimu, o kai susitiksim po dvieju menesiu, ziures ka nuimti, o ka palikti...
QUOTE(JOGA @ 2006 01 23, 07:41) Baikit juokus...nenueiti 5 menesius... Visiskai sutinku QUOTE(Nordex @ 2006 01 19, 22:44) Ar jums gimdymo namuose buvo rekomenduota apsilankyti pas ginekologe? Kad sektu ar viskas gerai ten gyja, tvarkosi ir pns. Man dare cezari, o isleido ir viskas.. Mastau, gal reiketu apsilankyti? Kaip jums buvo???? Pasidalinkite Sakė po mėnesio būtinai apsilankyti,man irgi buvo cezaris.Bet vis dar nebuvau QUOTE(Ievius @ 2006 01 20, 11:17) Sakė nueit po 6-8 savaičių pasirodyt, davė lapelį kažkokį nunešti, bet aš dar nesusiruošiau, o jau tuoj penki mėnesiai bus ir as dar nebuvau QUOTE(JOGA @ 2006 01 23, 08:41) Baikit juokus...nenueiti 5 menesius... taip...bet vaikiuko neturiu kam palikt...o jei ir randu tai tada strimgalviais i paskaitas lekiu...magistrini d. rasau...
man liepė nueit irgi po 6-8 savaičių, tai gavosi pačios šventės. Atidėjau vizitą. Tada šalčiai užėjo, mano mm prasidėjo - vėl atidėjau vizitą, tai nuėjau tik po 12sav. Tai visą krūvą tyrimų darė ir tepinėlių įvairių ėmė.
Baikit juokauti. Pasirodyti gimekologei tiesiog butina! Man po 6 savaiciu rado kresuli, teko imtis priemoniu. Aciu dievui kad nuejau, jei ne, tai nezinau kaip butu pasibaige.
Man liepė ateit po 2 mėn. Bet dar nebuvau visai sugijusi (viduj, nes vaikas nemažas gimė, tai, matyt, stiprokai viską ištampė), todėl plaukai šiaušės pagalvojus apie tai, kad man tą vietą kažkas lies...
Nesigiriu tuo, kad nebuvau pas gyd., visom kitom patarčiau apsilankyt, kada gyd. nurodo...
Na man gydytoja liepe po 3 men nueit, tai lygiai po tiek ir nuejau
QUOTE(Nordex @ 2006 01 19, 20:44) Ar jums gimdymo namuose buvo rekomenduota apsilankyti pas ginekologe? Kad sektu ar viskas gerai ten gyja, tvarkosi ir pns. Man dare cezari, o isleido ir viskas.. Mastau, gal reiketu apsilankyti? Kaip jums buvo???? Pasidalinkite Apsilankyti reikia 6-8 savaitę po gimdymo, kai baigs kraujuoti - tepti. Manau, kad tai yra būtina
Nu va,o as per ta apsileidima tik rytoj varau pas ginekologe
Pasiskaiciau cia visu mamyciu patarimus ir likau itikinta
Nors man viskas OK ir baige tepti, bet vis gi.. paziures, gal tyrimus padarys - blogiau tikrai nebus.. O ir aiskumas atsiras, kad ne tik JAUCIUOSI gerai, bet ir YRA gerai. Raginu ir kitas ryztis
Pas gydytoją apsilankyti būtina!Moterys, juk esat suaugusios, o šitaip atsainiai kai kurios žiūrit į sveikatą
Aš nuėjau po 3 mėn.Kadangi buvo darytas cezaris,man pačiai buvo įdomu sužinoti,ar gerai sugijo.Taigi pačiom daug ramiau,kai žinom,kad viskas gerai.Jau geriau į kokią paskaitą nenueiti,ar paprašyti,kad kaimynė su vaiku pabūtų,negu kokius 8 mėnesius nervuotis ir galvoti,ar ten pas mane viskas gerai.O jeigu negerai?
QUOTE(kristė @ 2006 02 01, 10:50) Aš nuėjau po 3 mėn.Kadangi buvo darytas cezaris,man pačiai buvo įdomu sužinoti,ar gerai sugijo.Taigi pačiom daug ramiau,kai žinom,kad viskas gerai.Jau geriau į kokią paskaitą nenueiti,ar paprašyti,kad kaimynė su vaiku pabūtų,negu kokius 8 mėnesius nervuotis ir galvoti,ar ten pas mane viskas gerai.O jeigu negerai? Aš nuėjau po mėnesio ir - rado gimdos uždegimą bei supūliavusią tarpvietę....Dar nustatė, kad buvau alergiška siūlams, kuriais mane susiuvo...
Man liepė nueiti po trijų mėnesių, bet dar nenuėjau.
QUOTE(Zvejo_dukra @ 2006 01 26, 16:57) Nestumo metu priziurejusi gydytoja liepe apsilankyti praejus menesiui po gimdymo, o gydytojas, pas kuri gimdziau, - praejus dviems menesiams po gimdyto datos. Jis man uzdejo kruvas draudimu, o kai susitiksim po dvieju menesiu, ziures ka nuimti, o ka palikti... Kokie tie draudimai, jei ne paslaptis?
Pas gydytoja nueiti butina,ir netempiant gumos...
Va,mano vyro kriksto mama (jauna moteris),susilauke anukytes,rodos tik pradejo sau gyventi,o va,pries man.palaidojom... nebuvo pas ginekol.5metus,o po to jau buvo velu...ispjove gimda,cistas,o metastazes padare savo,ir net chemija nepadejo.Per pusmeti suede moteriske... Vat ir neik pas ginekologa... O mes tai juk po gimdymu...Reikia butinai!
Jau praejo 3.5 menesio po gimdymo, o as dar nebuvau pas gydytoja. Niera su ko palikti savo angeliuko. Lauksim kada tetukas atostogu tures
QUOTE(Deborah @ 2006 01 27, 06:51) ir as dar nebuvau taip...bet vaikiuko neturiu kam palikt...o jei ir randu tai tada strimgalviais i paskaitas lekiu...magistrini d. rasau... O kam vaiką palikinėti ? Nemaišo gi jis kabinete. Aš saviškę visada veduosi su savimi Apsilankyti po 6 sav. būtina jei branginate savo sveikatą. Aplamai sveikai moteriai reikia eiti kas metus, tai ką šnekėti tik pagimdžius ??? Moterys, mylėkit save labiau, juk tai jūsų nuosava sveikata
Aš tai po 4mėn.nuejau.galvojau išbars,kad taip ilgai neatėjau
QUOTE(Nordex @ 2006 01 19, 20:44) Ar jums gimdymo namuose buvo rekomenduota apsilankyti pas ginekologe? Kad sektu ar viskas gerai ten gyja, tvarkosi ir pns. Man dare cezari, o isleido ir viskas.. Mastau, gal reiketu apsilankyti? Kaip jums buvo???? Pasidalinkite man irgi buvo cezaris atliktas ir ligoninej buvo tiesiog liepta apsilankyti pas ginekologe.Gal del to,kad komplikuotas nestumas ir gimdymas buvo QUOTE(VILGRA @ 2006 02 12, 19:01) man irgi buvo cezaris atliktas ir ligoninej buvo tiesiog liepta apsilankyti pas ginekologe.Gal del to,kad komplikuotas nestumas ir gimdymas buvo Man buvo lepta atvažiot po savaitės nes irgi buvo darytas cezaris ,bet eileję buvo motėris kurios pagimdžiusios buvo priėš 2 arba 3 men.,ir labai gerai kad buvau nuvažiavus nes surado dar labai daug didėlių krešulių ir teko daryt valimą,taigi nežinau kas galėjo buti jeigu nevažiočiau
Mano gydytoja pas kurią gimdžiau ir lankiausi visą nėštumą
Aš po gimdymo praėjus mėnesiui ėjau su mažyle pas savo ginekologę, nes pati maitinau ir nebuvo kam palikti jos. Tai gydytoja pamačiusi mus abi labai apsidžiaugė pasveikino ir net palikė mažąją. Tai jau tokia patenkinta buvo. Mes ir iki šiol lankomės kartu, tai kiekviena kartą mus pasitinka su šypsena ir džiaugsmu.
QUOTE(Raganiute @ 2006 01 25, 18:59) Sutinku, kad pasirodyt reikia po 6 sav. Girdėjau iš daugelio mamyčių. bet aš pvz maitinu, ir nelabai turiu galimybių kam palikt vaiką darbo metu. O kai vyras grįžta, daktarė jau būna darbą baigus. taip ir nebuvau dar, gėda net pasakyt. Bet kai sutikau savo gydytoją kartą bevaikščiojant lauke su vaiku, ji man sako "nieko tokio, ateik kai vaikui metai sueis ir nebemaitinsi.." Net išsižiojau jau anksčiau mačiau, kad atmestinai dirba moteriškė.. QUOTE(taniai @ 2006 02 06, 10:30) Jau praejo 3.5 menesio po gimdymo, o as dar nebuvau pas gydytoja. Niera su ko palikti savo angeliuko. Lauksim kada tetukas atostogu tures Pasiimkit kleckus ir eikite, gi gydytojos tikrai supras, maniškė met apsidžiaugė, pakalbino, pačiupinėjo mažiukę, sakė nuotaiką pakėliau tokį grožį atsivesdama kartu QUOTE(ugniuke @ 2006 01 28, 17:54) Na man gydytoja liepe po 3 men nueit, tai lygiai po tiek ir nuejau Vat ir man žaizdelę rado.
Tijukui jau 5men.ir 11d.ir as pirma karta apsilankiau pas gydytoja pries kelias dienas.kvailas pasiteisinimas,kad neturejau kam vaikelio palikt,bet taip jau nutiko.Labai dziaugiuos,kad viskas gerai,bet tikrai sutinku,kad su siuo dalyku juokaut negalima.
na man irgi isleisdami is ligonines liepe po 6savaiciu pasirodyt
As tai buvau jau keleta kartu. Pirma karta teko nuvykt po savaites - siulai supuliavo. Paskui buvau dar kokius 3 kartus. o paskutini karta tai rugpjuti. Bet man echoskopo nedare.
Aš nuėjau po 6 savaičių, tiksliau nuvažiavom visi trys.Kadangi lankausi privačiai, tai galima iki 8 vakaro užsirašyt.Daug ramiau buvo sužinojus, kad viskas gerai.Be to ir apie kontracepciją po gimdymo su gydytoja galėjau aptart
As apsilankiau po beveik sesiu men po gimdymo. Buvau uzsirasius ir ruosiausi eii lygiai po 6savaiciu, bet maziukui kita diena buvo operacija, tad apie save negalvojau, veliau niekaip negavau pas savo gydytoja talono ,taip ir tempesi
as pas gydytoja lankiausi praejus 4 sav.po gimdymo.Viskas buvo gerai.
Manau butina pasirodyti daktarei,kad paciai ramiau butu ar ten viskas tvarkoj,na ir kad aptart kokia kontracepcija toliau naudoti
Man taip pat būvo cezario pjūvis tai visom reikia apsilankyti bet aš tai nuėjau po 6 mėn nes man sunku 2 vaikai .Nueik pačiai geriau bus
O man po gimdymo, apart vizito pas ginekologę, parašė siuntimą plaučių fliuorogramai atlikti
man sakė taip pat 6sav. ir tikrai eisiu, dėl savo, vyro ir esamo bei būsimų mažiukų sveikatos
Mano manymu tai yra savaime suprantamas dalykas
|