Norėčiau iškelti tokį klausimuką, kaip taisyklingai sportuoti, kad labiau degtų riebaliukai, o ne raumenys augtų? T.y. kokiu intensyvumu atlikti pratimus ant treniruoklių, kas kiek pratimų reikia "pailsėti" ir t.t. Gal čia atsirastų kokia mamytė
aha...man irgi reiktu mazuliuku patarimeliu kaip sudeginti per nedideli laiko tarpa daugiau riebalu...o gal zinot kokiu pratimeliu namuose? man labai reiktu atsikratyti riebalus nuo pilvo ir slaunu...bei sutvirtinti rankos raumenis...
Matyt, pasirodysiu kvailai klausdama, bet jau nuo paauglystės rūpi vienas klausimėlis. Įv. knygelėse ar žurnaluose, kur rodomi pratimai, kartais randu parašyta, jog tas ar anas pratimas padės sustangrinti raumenis ir "ten, kur buvo riebalai, bus tik raumenys". Tai gal kas man, kvaišai, pasakytumėte ar tai reiškia, kad riebalų neliks ir kojos bus plonesnės, o gal kojos atrodys taip pat, tik ten bus ne riebalai, o raumenys?
Juk norisi tai, kad riebalų neliktų, o raumenys tegu būna ten, kur buvę.
aš taip suprantu, kad ten nebebanguos nuo kiekvieno judesio, o sustangrės.
QUOTE(Nelysot @ 2006 01 13, 17:16) aha...man irgi reiktu mazuliuku patarimeliu kaip sudeginti per nedideli laiko tarpa daugiau riebalu...o gal zinot kokiu pratimeliu namuose? man labai reiktu atsikratyti riebalus nuo pilvo ir slaunu...bei sutvirtinti rankos raumenis... riebalu deginimas, o ypac nuo pilvo ir slaunu reikalauja ilgo ilgo laiko ir dideliu dideliu pastangu. nesitikek stebuklo. vienintelis budas: saikingas potraukis maistui ir didziule meile sportui! ILGAM. VISAM GYVENIMUI...
bet kokie pratimai ir daug daug pakartujimu pvz as klube sportuoju pilvo presas uzima vos ne valanda laiko ir taip kasdien tik tada rezultatu galima tiketis na o namuose sportuoti tai yra forume parasyta visokiausiu pratimu tik reik paskaityt ir i darba kibt.as tarkim presui atsiguli kojas uz radiatoriaus ir lenkiesi bet ne iki keliu kojos sulenktos per kelius na ir kokius 500 aisku su sustojimas jei be neiseina.darot kiek iseina tik aisku pirma savaite nereik persistengt kad ant rytojaus pilvo neskaudetu na zodziu tiek iki kada raumenys pavargs jei tai 10 butu atsilenkimu tai ir uztenka po keliu min vel 10 na ir bent pirma diena kokia 50 su pertraukom reiktu padaryt.na ka galiu pasakyt cia tik vienas pratimukas virsutinio preso daliai o kur dar apatine kur sonai.SPORTAS SVEIKATA BET REIKALAUJA LAIKO.as jau kokius 3-5 metus sportuoju presas gerai matosi tikrai bet tai daug kantrybes pareikalavo.vat o dabar atsigulu ir 500 atsilenkimu be sustojimo padarau.o siaip kaip minejau namu salygom tai forume daug ir aiskai aprasyti pratimai
SEKMES SPORTE!!!!!!!!!!!SPORTAS JEGA
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=21838
va cia slaunim pasiskaityt yra na yra tikrai tu pratimu ka tik perzvelgiau kad nepameluociau
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=25864
ir dar na manau pasieskosit ypac senesnese temose yra visko apsciai
ir tikrai nesamoningas pasakymas kad degtu o raumenys neaugtu.man net juokinga skaityt kai zmones taip raso ar kalba jog raumenys tai kai grybai po lietaus auga
QUOTE(pupiniukas @ 2006 01 20, 15:40) ir tikrai nesamoningas pasakymas kad degtu o raumenys neaugtu.man net juokinga skaityt kai zmones taip raso ar kalba jog raumenys tai kai grybai po lietaus auga Uo, jei esat apsiskaičiusi, tai gal ir man gerą žodelį tarsit Gridėjau, kad galima sportuoti 3 būdais: 1) kad degtų riebalai 2) kad augtų raumenukai 3) kad kūnas tvirtėtų, t.y. esami raumenys stiprinami, bet neauginami Aišku, toks skirstymas sąlyginis, tai neprikalkit manęs prie kryžiaus Mano klausimėlis tokis: kaip pasirinkti intensyvumą pagal kiekvieną būdą? Kokieas pertraukas daryti? Nes pvz. nuo pilvuko noriu riebaliuką nudegint, ant užpakaliuko raumenukus paaugint, o kojų raumenis tiesiog sutvirtint, bet auginti nenoriu. Man atrodo, kad dabar kažką ne taip darau, nes pilvo presas tvirtėja, bet riebaliukai tingiai dega (žinau, kad tai daug laiko užima, nu bet per metus gal rezultato galima tikėtis bent iš dalies?), užpakaliukas degina riebalus ir tvirtėja, bet raumenų augimo nesulaukiu, o kojų raumenys kaip tik auga. QUOTE(prieblanda @ 2006 03 06, 15:35) Uo, jei esat apsiskaičiusi, tai gal ir man gerą žodelį tarsit Gridėjau, kad galima sportuoti 3 būdais: 1) kad degtų riebalai 2) kad augtų raumenukai 3) kad kūnas tvirtėtų, t.y. esami raumenys stiprinami, bet neauginami Aišku, toks skirstymas sąlyginis, tai neprikalkit manęs prie kryžiaus Mano klausimėlis tokis: kaip pasirinkti intensyvumą pagal kiekvieną būdą? Kokieas pertraukas daryti? Nes pvz. nuo pilvuko noriu riebaliuką nudegint, ant užpakaliuko raumenukus paaugint, o kojų raumenis tiesiog sutvirtint, bet auginti nenoriu. Man atrodo, kad dabar kažką ne taip darau, nes pilvo presas tvirtėja, bet riebaliukai tingiai dega (žinau, kad tai daug laiko užima, nu bet per metus gal rezultato galima tikėtis bent iš dalies?), užpakaliukas degina riebalus ir tvirtėja, bet raumenų augimo nesulaukiu, o kojų raumenys kaip tik auga. Na nelab gerai suskirstei tas 3 grupestarkim 1 galima pridet prie 3.Bet antras tao lieka vienas.Duosiu pirma kaip pvz:tarkim nutari but kulturiste tai pirmas zingnis butu augini mase,o tai reiskia daug valgai papildus vartoja kartais anabolinius steroidus leidziasi ir visokius kokteilius geria.Tada jokiu dietu nera galima viskas ir labai daznai.Antras zingsnis:pries varzybas pvz.RYskina raumenis degina riebalus tada jau kitus papildus vartoja dieta parenkama,riebalu degintojai vartojami. oi turiu isvaziuot papildysiu kai grysiu sorry.Palieku kad paskui prisiminciau ka rasiau
man viena mergina, na galbut siektiek jau patyrusi sioje srityje, man patare, kad jei noriu auginti raumenis - daryti pratimus su dideliais svoriais, o jei noriu deginti riebaliukus - daryti su mazesniu svoriu ir po daugiau kartu su pertraukomis
QUOTE(s@gute @ 2006 04 17, 17:34) man viena mergina, na galbut siektiek jau patyrusi sioje srityje, man patare, kad jei noriu auginti raumenis - daryti pratimus su dideliais svoriais, o jei noriu deginti riebaliukus - daryti su mazesniu svoriu ir po daugiau kartu su pertraukomis Tame dalis tiesos yra. Bet reikia zinoti, kad mosikavimasis lengvais svoriais nieko gero neduoda. Tokiu atveju reikia individualiai pasirinkti sau vidutiniska svori. Reikia nebijoti kiek didesniu svarmenu, nes tada riebaliukai greiciau deginami. Raumenu auginimui daroma su tikrai dideliais svoriais ir po mazai kartu. Tad pirmiausia reikia ivertinti kas yra didelis ar vidutiniskas svoris QUOTE(Nelysot @ 2006 01 13, 18:16) aha...man irgi reiktu mazuliuku patarimeliu kaip sudeginti per nedideli laiko tarpa daugiau riebalu...o gal zinot kokiu pratimeliu namuose? man labai reiktu atsikratyti riebalus nuo pilvo ir slaunu...bei sutvirtinti rankos raumenis... Kiek žinau riebaliukų deginimo procesas prasideda ne iškarto, o tik po 13-15 min. vidutinio intensivumo treniruotės, taip kad skiriant tik tai po 15-20 min. per dieną, matomų rezultatų tikrai nepasieksi Pratimai pilvo presui atliekami lėtai, taisiklingai kvėpuojant ir kelioms sekundėms (laikas yra palaipsniui didinamas) užsilaikant sunkiausiam taške, priverčiant dirbti būtent tuos raumenis, kuriuos norime ištreniruoti, t.y. kilnojant pvz., viršutinę kūno dalį ir laikant rankas už galvos, nepadėti sau keliant išpradžiu galvą ir paskui ją tempiant kūną Vienu žodžiu, dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti, o tik paskuj rezultatų ieškoti prieš veidrodį straipantis
na man tokia pat problema ....pilvas
viskas ok niekada nebuvau stora bet nuo 10 klases metusi visus sportus pasineriau i paaugliska gyvenima ir ka iki dabar t.y. praejus 7 metams turiu palikima apatini pilvuka taigi pries metus pradejau sportuoti tai esme tame kad tai tik buvo kazkoks isivaziavimas va dabar jau 3 men ariu sporto saleje, mityba sureguliuota, tikrai atrodo nera nuo ko tiems riebalams augti turetu mazeti ....deja viskas ok rankos grazeja kojos ...t.y. leskos net padidejo suprantu raumuo auga(nors ir nelabai to noriu), viskas kaip ir puiku bet apatinis pilvas nors tu ka ne is vietos pagrinde visi pratimai pilvo presui veikia labiau virsutinius preso raumenis todel apatiniai nedega geriu l karnitina kad pagreitintu riebalu metabolizma, nu ne velnio gal kas zinote geru pratimu buten apatinei pilvo daliai, siaip presas jau graziai ryskeja virsuje net keli kvadraciukai matosi, sonines linijos yra beja kaip manote gal butu gerai eiti i koki seipinga kelis kartus savaiteje + sportas treniruokliu saleje? QUOTE(prieblanda @ 2006 03 06, 06:35) Uo, jei esat apsiskaičiusi, tai gal ir man gerą žodelį tarsit Gridėjau, kad galima sportuoti 3 būdais: 1) kad degtų riebalai 2) kad augtų raumenukai 3) kad kūnas tvirtėtų, t.y. esami raumenys stiprinami, bet neauginami Aišku, toks skirstymas sąlyginis, tai neprikalkit manęs prie kryžiaus Mano klausimėlis tokis: kaip pasirinkti intensyvumą pagal kiekvieną būdą? Kokieas pertraukas daryti? Nes pvz. nuo pilvuko noriu riebaliuką nudegint, ant užpakaliuko raumenukus paaugint, o kojų raumenis tiesiog sutvirtint, bet auginti nenoriu. Man atrodo, kad dabar kažką ne taip darau, nes pilvo presas tvirtėja, bet riebaliukai tingiai dega (žinau, kad tai daug laiko užima, nu bet per metus gal rezultato galima tikėtis bent iš dalies?), užpakaliukas degina riebalus ir tvirtėja, bet raumenų augimo nesulaukiu, o kojų raumenys kaip tik auga. Man treneris taip patares yra. Norint raumenukus stiprinti tam tikrose srityse, tuos pratimus reikia daryti pradzioje terniruotes. Tonizuoti - per viduriuka, deginti riebaliukas - treniruotes pabaigoje. As taip uzpakaliuka dabar suapvalinau. Po apsilimo pirmiausia einu daryti pratimus uzpakliukui. Naudoju didesnius svorius, bet 3 priejimai tik po 7-10 pakartojimu su 2 min pertraukomis. Labai geras pratimas uzpakliukui - pritupimai placiai prazergus kojas. Pradzioje galite pradeti be svoriu, tada hanteliai, o tada ir stanga ant peciu. Tai geriau nei atitinkamas treniruoklis tai paciai kuno daliai. Lipkit nuo tu treniruokliu!!! (beveik viska galima daryti be ju naudojant stangas, hantelius, suoliukus) Viena treniruote skiriu apatinei kuno daliai, kita virsutinei, pilvukas darbuojasi visada. Taip viena diena stiprinu uzpakaliuka, kita treniruote pirmiausia darau prisispaudimus ir kitus krutinei skirtus pratimus, noriu tureti apvalius papukus Jei tik tonizuoti, po 15-20 pakartojimu, trys priejimai su 0.5-1min pertraukomis. Nesedekite ant treniruokliu pertrauku metu. Kunas turi judeti. Patampykite tuos raumenukus su kuriais atlikote pratima. Ir tie 15-20 pakartojimu turi buti ne siaip sau atsiputus, o taip kad paskutiniuosius penkis pratimus darytumete jausdamos raumenis, kone skausma, kitaip efekto nebus. Ir nebijokite, neuzsiauginsite raumenu. Ar matote kokius svorius vyrai kilnoja noritys uzsiauginti, su kokiomis veido israiskomis daro paskutinius pratimus? Va ten raumenu auginimas Na, o deginimui pratimai i pacia pabaiga. Pilvukas. Darau tol kol nebegaliu. Taip pat labai gerai svorio metimui, jei cardio pratimus po treniruotes darysite, ne tik apsilimui. Taip pat ismokyte kvepuoti. Paklauskite trenerio kaip. Bent jau nesulaikykite kvepavimo, kaip daznai matau darant. Pastebiu treniruokliu saleje labai daug moterys daro klaidu. Bet kartais buna sakyk nesakius, jom vienodai sviecia, daro kaip patogiau, o ne kaip efektyviau. Bet sportas nevisagalis. Jei maitinsites nesaikingai, lieknejimo rezultatu - snipstas Tai tiek
o tarkim tas kvepavimas koks yra geras nes vienas vienaip sako kitas kitaip
kai darai atsilenkimus kai issitiesi ikvepi susilenki iskvepi (na as taip bent jau darau) o ka gal reik kitaip daryti
na kaip prisiversti nezinau.....
man tai buvo taip kai pamaciau kad lasinukai is kelniu lysti pradejo ir kelnes kazkaip "susitrauke" labai lengvai prisiverciau, bet zinoma jis dar netapo mano gyvenimo budu nes jei kokias 3 dienas is eiles nenueinu (sventes kai buna) buna kancia vel eiti nes tyngiu bet siaip eiti sportuoti dabar noras yra kiekviena diena, netgi sekmadieni kai klubas nedirba ryta keliuosi ir leku 2 km krosiuka taciau kiekviena ryta sunku prisiversti visgi po to i darba reikia lekti tai tektu keltis kokia 5 val; bet manau vasara reikes pasistengti nes juk nuo pilvo riebaliukai taip sunkiai dega kad ojojoj
kaip geriau sportuot, per treniruotę : daryt pratimus kažkuriai kūno daliai visą treniruotę ar daryt visą kompleksiuką?
manau kompleksiukas geriau
juk visada treneriai sudarineja kompleksines programas QUOTE(s@gute @ 2006 04 26, 14:06) kaip geriau sportuot, per treniruotę : daryt pratimus kažkuriai kūno daliai visą treniruotę ar daryt visą kompleksiuką? Pradedantiesiems ir siaip paprastoms sporto megejoms siuloma kompleksine sistema, kai per viena treniruoti dirba daug raumenu grupiu. Siekiant raumenuku auginimo ir tvirtinimo ar turint panasius rimtesnius tikslus, paprastai renkamasi 'split' programa, t.y. pasirenkama kiek dienu per savaite bus dirbama ir kiekvienai ju priskiriamos tam tikros raumenu grupes, pvz, krutine+bicepsas, nugara +tricepsas ir pan. Zodziu, daug kas priklauso nuo tavo pacios sportavimo QUOTE(Gyvate @ 2006 04 25, 05:01) o tarkim tas kvepavimas koks yra geras nes vienas vienaip sako kitas kitaip kai darai atsilenkimus kai issitiesi ikvepi susilenki iskvepi (na as taip bent jau darau) o ka gal reik kitaip daryti Kvepuoji gerai darydama atsilenkimus. Sistema yra tokia darant betkoki pratima. Sutraukiant raumenis - iskvepi, atleidziant - ikvepi. Neteko is treneriu kitaip girdeti. Kas yra sutraukti raumenis? - Tarkim kilnoji hantelius su rankomis. Pakeli - iskevi, nuleidi - ikvepi. Darant pritupimus, pritupiant - ikvepi, keliesi - iskvepi (cia daugiau dirba uzpakaliukas ir slaunys is nugaros puses, pritupiant tuos raumenis istempi, atsistoji, sutrauki) ir t.t., jei kas dar neaisku, visada prasom:-) Dar... sutraukti raumenuka greiciau, o ateleisti (istempti) leciau patariama. Kad ir atsilenkimus darant, pasikeli greitai, issitiesi letai :-)
Na del kvepavimo pas mane problemu nera nes visada treniruodamasi kvepuoju
taciau matau kaip keistai ziuri kai kurie kai darant pratimus girdisi kvepavimas..... va butent kai darau presui micha o gal tu zinai geru pratimu istriziniams pilvo raumenims na tik kad labiau jie veiktu apacia nes virsuje ok linijos yra o apacioje jos tik labai nezymios sukinetis ant sukucio negaliu nes toks jausmas kad skrandis pabegs o sukinejimasis su lazda atsistojus vistiek labaiu veikia virsutinius raumenis ir nugara
sportavau be trenerio programos, tiksliau tokios net nesudarinėjau, tik man parodė kaip kuo naudotis, tai gi nuoširdžiai "deginau riebalus". ir kas gavosi, užpakaliukas ir blauzdos apaugo raumenimis
ką man dabar daryti? QUOTE(s@gute @ 2006 05 06, 06:48) sportavau be trenerio programos, tiksliau tokios net nesudarinėjau, tik man parodė kaip kuo naudotis, tai gi nuoširdžiai "deginau riebalus". ir kas gavosi, užpakaliukas ir blauzdos apaugo raumenimis ką man dabar daryti? Bet galbut uzpakaliukas ir kojos padailejo QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 06, 09:07) Bet galbut uzpakaliukas ir kojos padailejo taip šiektiek pastambėjau... QUOTE(Gyvate @ 2006 04 27, 23:55) Na del kvepavimo pas mane problemu nera nes visada treniruodamasi kvepuoju taciau matau kaip keistai ziuri kai kurie kai darant pratimus girdisi kvepavimas..... va butent kai darau presui micha o gal tu zinai geru pratimu istriziniams pilvo raumenims na tik kad labiau jie veiktu apacia nes virsuje ok linijos yra o apacioje jos tik labai nezymios sukinetis ant sukucio negaliu nes toks jausmas kad skrandis pabegs o sukinejimasis su lazda atsistojus vistiek labaiu veikia virsutinius raumenis ir nugara Soriukas, ilgai neatrasiau, buvau isvykusi:-) Ar zinai toki pratima, kai ant alkuniu kabi ir kilnoji kojytes? Tai galima daryti nesisukiojant, bet taip pat keliant kojas i virsu pasukant i sona. Nezinau kaip nupasakoti, pasikonsultuok su treneriu. O taip pat dar, jau grynai soniniams. Pasiimk hantelius, o jei per lengvi, tai svorius dedamus ant stangu (patogiau), ir lankstykis i sonus. Veiks visus soninius raumenukus. Nesu pas spec... tik megeja:-) - perspeju, visko nezinau:-) QUOTE(Micha @ 2006 05 08, 19:14) Soriukas, ilgai neatrasiau, buvau isvykusi:-) Ar zinai toki pratima, kai ant alkuniu kabi ir kilnoji kojytes? Tai galima daryti nesisukiojant, bet taip pat keliant kojas i virsu pasukant i sona. Nezinau kaip nupasakoti, pasikonsultuok su treneriu. O taip pat dar, jau grynai soniniams. Pasiimk hantelius, o jei per lengvi, tai svorius dedamus ant stangu (patogiau), ir lankstykis i sonus. Veiks visus soninius raumenukus. Nesu pas spec... tik megeja:-) - perspeju, visko nezinau:-) na as ir megeja bet jau matosi matosi rezultatas, gryzo drauge tai sako vaje kur dingo pilvas ir sonai, visiskai neliko taigi galiu pasakyti tereikia valios pastangu, t.y. sureguliuoti mityba ir sportas, nu as dar l karnitina geriau ir viskas o sonams as darau toki pratima atsistoji viena ranka su ganteliu nuleista kita uz galvos ir tada lenktis reikia i viena puse attsitiesti ir i kita po to pakeisti i kt ranka gantelis ir t.t. labai veiksminga sonams QUOTE(Gyvate @ 2006 05 09, 10:47) na as ir megeja bet jau matosi matosi rezultatas, gryzo drauge tai sako vaje kur dingo pilvas ir sonai, visiskai neliko taigi galiu pasakyti tereikia valios pastangu, t.y. sureguliuoti mityba ir sportas, nu as dar l karnitina geriau ir viskas o sonams as darau toki pratima atsistoji viena ranka su ganteliu nuleista kita uz galvos ir tada lenktis reikia i viena puse attsitiesti ir i kita po to pakeisti i kt ranka gantelis ir t.t. labai veiksminga sonams Sveika, o kiek tu l karnitino pries treniruote isgeri? Pas mane parasyta, kad 2 valg s., bet as nelabai kazkaip jauciau energijos antpludi, todel padidinau iki 3-3.5 s. ir dabar prakaitas upeliais teka QUOTE(Adorė @ 2006 05 09, 16:35) Sveika, o kiek tu l karnitino pries treniruote isgeri? Pas mane parasyta, kad 2 valg s., bet as nelabai kazkaip jauciau energijos antpludi, todel padidinau iki 3-3.5 s. ir dabar prakaitas upeliais teka Priklauso nuo l karnitino, koki turi as turedavau L karnitin Liquid tai pries trenke 30 ml uztenka o tarkim yra l carnitin + chromas 21000 tai jo reikia gerti tik 20 ml bet jis veiksmingesnis nes jo sudetyje yra daugiau l karnitino siaip manau kaip parasyta taip reikia ir gerti o geriau konsultuotis su treneriu, be to deginant lasinius naudojau juosta tokia kuria dejausi ant liemens zinoma nera patogu ir malonu suslapti bet ji toje vietoje pagreitina riebalu apykaita, be to yra ir tokios kelnes 80 lt kainuoja kazkur tai jos ir lieknina kojas bei celiulita mazina, zinoma kai kam gal nepatinka toks diskomfortas bet tada mes renkames ko norime dabar kai pasiziuriu i savo pilvuka labai dziaugiuosi, be to treneris liepdavo per treniruote siltai buti apsirengus nes kai kunas siltas greiciau vyksta metabolizmas, taigi cia tik pasiulymas as to norejau kankinausi ir pasiekiau zinoma dabar dar labiau noreciau bet sonu atsistojus nukarusio pilvo nesimato tik grazi plokstuma, ir sosnines rankos juodai sumazejo, be to liemens apimtis sumazejo 5 cm o sonines dalies tarp 3-4 cm
Sveikos, mergytes!
radau jus ieskodama papildomos info apie sporta. Dabar kaip tik esu labai uzsiemus savo formu dailinimu. Su mityba lyg ir viskas aisku. Bet daugiausia klausimu turiu del sporto. Labai aciu Michai, uz daug naudingos info! Ir aisku visoms kitoms, kad cia renkates ir dalijantes savo patirtimi. Truputi parasysiu apie savo sportavimo istorija. Pirma karta i treniruokliu sale nuejau kai buvau 17m. Ir visus mokslo metus saziningai sportavau. kadangi nieko apie tai neismaniau, tai tiksliai vykdziau visus trenerio nurodymus. Nors sportavau tik du kartus/sav., rezultatus pastebejo visi. Programa man keisdavo kas 1.5-2men. Manau cia visa paslaptis buvo reguliarume. Per visa laika nepraleidau ne vienos vienuteles tretinuores. Paskui prasidejo studijos, priebegomis sportavau namuose, tai begiodavau, tai darydavau mankstas pagal irasus. Kazkaip sporto klubams vis pinigeliu neuztekdavo. Dabar jau turiu visas salgas sportuoti. Sportuoju geram sporto klube, kur galu rinktis tarp keleto aerobikos rusiu+didele treniruokliu sale. Tik trenerio konsultacijos laaaaabai brangios. Tai del to ir ieskau info kaip paciai susidaryt treniruociu programa. Todel klausiu labiau patyrusiu: 1. Kiek kartu per sav. efektyviausia sportuoti ir kokios rusies treniruotes pasirinkti? 2. Kokia turetu buti treniruotes trukme? 3. Ar yra teisybes tame , kad pirmiausia reikia numesti norima svori su kardio treniruotemis, ir paskui dailinti kuna treniruokliu saleje? 4. jeigu yra tokiu, kurios sporto ir mitybos pagalba jau atsikrate nereikalingu kg, vis delto parasykit kaip maitinotes, kokius produktus valget ar kiek kcal suvartodavot? 5. Ir man dar labai idomu po kiek laiko, laikydamasi sportavimo rezimo galiu pastebeti rezultatus. Mano pageidaujamas rezultatas: numesti 5kg+turetu stangru kuna. Pas mane minksciausia apatine kunu dalis. Esu turbut kriause. gal dar galetumet patarti kokia efektyvesne treniruote butent tokio sudejimo moterytem. Kokius pratimus atlikti pirmiau, kokius paskiau. Cia Micha tikrai issamiai aprase savo treniruote. Tik ar jos toks pats figuros tipas. mano supratimu, man gal paskiausiai reiketu daryti pratimus apatinei kuno daliai Vienu zodziu, visko cia jusu priklausinejau. Buciau labai dekinga gavus atsakymus i bent dali is savo klausimu. Is anksto dekoju QUOTE(pepilota @ 2006 11 25, 15:07) Mano pageidaujamas rezultatas: numesti 5kg+turetu stangru kuna. Pas mane minksciausia apatine kunu dalis. Esu turbut kriause. gal dar galetumet patarti kokia efektyvesne treniruote butent tokio sudejimo moterytem. Kokius pratimus atlikti pirmiau, kokius paskiau. Cia Micha tikrai issamiai aprase savo treniruote. Tik ar jos toks pats figuros tipas. mano supratimu, man gal paskiausiai reiketu daryti pratimus apatinei kuno daliai Parasysiu, tai ka as manau, nebutinai tai turi buti nenugincijama tiesa Jei nesiekiame sportiniu aukstumu, mano atsakymai butu tokie: 1. Kiek kartu per sav. efektyviausia sportuoti ir kokios rusies treniruotes pasirinkti? Kad sportas nenusibostu 3-4 per savaite 2. Kokia turetu buti treniruotes trukme? 1 val. aktyviai 3. Ar yra teisybes tame , kad pirmiausia reikia numesti norima svori su kardio treniruotemis, ir paskui dailinti kuna treniruokliu saleje? Taip. Vien todel, kad bus labiau pastebimas efektas. 4. jeigu yra tokiu, kurios sporto ir mitybos pagalba jau atsikrate nereikalingu kg, vis delto parasykit kaip maitinotes, kokius produktus valget ar kiek kcal suvartodavot? Niu as pakolkas atsikraciau 5kg is 10kg Dabar jauciuosi puikios fizines fromos, raumenukais patenkinta, tik lasinuku sluoksnis 5. Ir man dar labai idomu po kiek laiko, laikydamasi sportavimo rezimo galiu pastebeti rezultatus. Grizus prie sporto (po ilgooooos pertraukos), jau po gero menesio ar dvieju sulaukiau komentaru apie mano sedamaja.... stanga savo padare Esu V formos Kas duota tai duota, norint labai kazka pakeisti ... jau reiktu uzsiimti profesionaliai.... Kad jau taip, tai nenaudok dideliu svoriu apatiniai kuno daliai, bet nenustebk, jei ir deka kardio pradzioje padides apimtys ir kuri laika laikysis (kalbu apie kelis menesius). QUOTE(pepilota @ 2006 11 28, 00:08) Labai dekoju uz issamu atsakyma 1. Body pump- tai treniruote su svoriais. Pritupimai su stangom, taip pat ivairus pratimai virsutinei kuno daliai, presui. Zodziu- pasipriesinimo treniruote. 2. Jezau, kaip as bijau to apimciu didejimo. Bet kaip jos gali dideti, jei as esu sureguliavus mityba ir bendras svoris krinta. Tai gal tokiu atveju nedides 3. Po tavo atsakymu nusprendziau sportuoti pagal toki plana: dirbsiu kardio rezimu 3-4k. /sav. kol numesiu 5kg. Tada pereisiu prie svoriu. Ir labai jau atsiprasau, bet tikrai man tada reikes tavo konsultacijos 4. Siandien gavosi super kardio treniruote, rytoj einu i Body atack- tai ten irgi intensyvus 1val. trukmes uzsiemimas. Tikiuosi, kad pasieksiu savo Labai plasom! 1. Na, mano manymu, body pump treniruote norincioms atsikratyti lasinuku ir sumazinti apimtis, nelabai tinka.... 2. Nebijok, o priimk kaip normalu dalyka ir turek kantrybes. Po keliu menesiu, jei islaikysi fizini aktyvuma, tikrai prades mazeti. Kodel? Ilgai nesportavus raumenukai suglemba.... Pradejus vel sportuoti, jie pradeda dideti. Jei lasinuku mazeja ir tuo paciu raumenukai dideja, tai apimtys gali islikti tos pacios (arba dideti, niu priklausomai, kaip vienas kita atsveria). Taciau kojytes (ir kiti galai) apciuopiamai stangreja tuo metu O cia pakarotosiu viena tiesa - is lasinuku raumenukai nesidaro ir nustojus sportuoti raumenukai nevirsta lasinukais. 3. Manau labai gerai suplanavai (o as dariau praktiskai atvirksciai... zinojau zinojau... 4. As kazkaip prie tu tradiciniu sportu
sveikos.ka daryti jei nera arti sporto klubo?kai namie numesti ta pilva
4. As kazkaip prie tu tradiciniu sportu
[/quote] Zinok nieko ten mandraus. as kai tik pradejau lankyti ta gyma irgi nezinojau kas ir ksip. Nes internete yra ju visas treniruociu grafikas ir tu uzsirezervuoji sau vieta. Tai ten visos treniruotes visaip kaip pavadintos. Man is ju aiskios buvo tik spining ir step. Dabar po biski isbandau visas, kad zinociau kas per dalykas. Tai tas body atack- tiesiog intensyvus aerobikos uzsiemimas efektyviam energijos deginimui. Pvz. rytoj eisiu i body combat- tai ten irgi kardio treniruote, bet su rytu kovos menu uzsiemimais. Buvau apie toki dalyka girdejus, o dabar turesiu proga isbandyt. Girdejau, kad gerai tirpsta riebaliukai. Matai koia as mandra QUOTE(s@gute @ 2006 05 06, 07:48) Man atrodo, kad riebaliuku jei ir sudeginai, tai nedaug... todel ir padidejo.... O ka konkreciai ir kaip darei? Na kokius svoriu ir pan.... QUOTE(<Kiss> @ 2006 11 28, 09:50) Bodyflexa isbandyk QUOTE(pepilota @ 2006 11 28, 11:12) Matau
Labukas visoms.Norint sudegint riebalus nuo problematisku vietu,reikia daryti intensyvia trenituote.Tai reiskia,kad nuo vieno priejimo iki kito turi buti ne ilgesne pertrauka nei 30s.Padarius pavz 4 priejimus prie to treniruoklio,prie kito jau galima eiti po ilgesnes pertraukos,mazdaug po 2-4 min.Beto labai svarbu tai ka valgome po treniruotes,jokiu budu negalima valgyti angliavandeniu,tik baltymus,kitaip norimo rezultato teks ilgai laukti.Aplamai,norint numesti svori,neuztenka daug sportuoti,reikia riboti riebalus ir angliavandenius,ypac antroje dienos puseje.Jei su minimais produktais gausite daugiau energijos ir jos neisdeginsit prortuodamos,visa tai pavirs i riebaliukus.Tiesa,jokio vyno,sampano ir panasiai bent jau pirmas 4sav,ten vieni angliavandeniai.
sveikos merginos gal kas zino kur rasti internete body flex pratimu ar gal kas turit
Tas karnitinas tai duoda energijos,bet degindamas riebalus jis degina ir krutine
jo,man irgi ta pati problema,tik karnitino nenaudoju.sportuoju namie pagal megstama muzika ir nesunku prisiversti
Taigi ar įmanoma sportuojant nesuliesėti, bet pasididinti apimtis, ypač šlaunų? Bet ir neauginant masyvių raumenų... (na kaip body bilding'e)
zinoma, kad imanoma
Aš lankau aerobiką,tai trenerė perspėjo,jei norite,kad svoris kristų,reikia sumažinti maisto kiekį.Jei nesumažinsit,tai didės apimtys,kas man ir įvyko
O kaip manot, ar neužjuoktų manęs treneriai, jei kreipčiaus su prašymu padėt būtent priaugt svorio/apimties? Nes bijau, kad tokia džiūsna ant treniruoklių kaip pajuoka būsiu...
Manau tikrai kreipkis
QUOTE(@@@@@@ @ 2008 02 10, 15:18) jo,man irgi ta pati problema,tik karnitino nenaudoju.sportuoju namie pagal megstama muzika ir nesunku prisiversti merginos |