Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam
Ar yra daugiau gerbėjų?
Sveiki,
Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam Ar yra daugiau gerbėjų?
Ačiū už nuorodą
QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 16:36) Sveiki, Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam Ar yra daugiau gerbėjų? Zinome
Mes taip pat esam šio laikraštuko gerbėjos, tik tiek, kad jis leidžiamas berods kas du mėnesius. Per vieną dieną mes sugebam ten viską padaryt, bet užtat ta diena būna labai įdomi, informatyvi ir naudinga, ypač kai už lango lyja lietus.
Pradėjau savajai mergaitei pirkti , kai jai buvo 1,5 metukų ir perkame iki šiol. Užduotėlės tikrai įveikiamos mano mažylei. Gugucia, ačiū už nuorodą. Tokios nežinojau, bet mtau, kad pravers
O kur jūs jį gaunat - bet kokiam spaudos kioske arba maximoj būna jų? Kažkaip nesu mačius...
Geras žurnaliukas,gavom dovanu su 2 gimtadieniu,dukrai kriksto mama atsiunte 3 numerius i airija.kolkas tik apziurejom,dar nebandem pildyt.tinkamos nuotaikos dar nebuvo
Mes taip pat turim šį žurnaliuką! Esame užsiprenumeravę, tad gauname tiesiai į pašto dėžutę. Mums 1metai 9 mėnesiai, randam ir ką paveikti, ir yra užduočių kur dar permaži, tad yra kur augti:)
QUOTE(mergelike @ 2010 09 23, 14:42) Mes taip pat turim šį žurnaliuką! Esame užsiprenumeravę, tad gauname tiesiai į pašto dėžutę. Mums 1metai 9 mėnesiai, randam ir ką paveikti, ir yra užduočių kur dar permaži, tad yra kur augti:) Jau ir aš atradau Rimyje. QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 15:36) Sveiki, Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam Ar yra daugiau gerbėjų? ačiū už puikią nuorodą ieškosim prekybos centruose
Yra ir daug geresniu zurnalu, o cia kvepia reklama.
Senokai jau perkam, labai fainas zurnaliukas
Mums jis kolkas
Mes penktadieni pirma karta nusipirkom, maximoje radom, tai labai fainas. mano maziukui dar tik 1 metai 9 menesiai, bet kartu kazkuo uzsiimti, lavinti rankyte, mokytis paveiksliuku pavadinimu ir t.t. labai naudinga. ziurejau, bet neradau 2 metu vaikuciui geresnio zurnaliuko, jau nuo kokiu 4 metuku yra pasirinkimas trupuciuka didesnis.
Nelabai supratau, kodel temos pavadinime rašoma " Pirmasis vaikų žurnalas", na nejaugi iki šiol nebuvo nei vieno vaikų žurnalo
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 10 10, 20:39) Nelabai supratau, kodel temos pavadinime rašoma " Pirmasis vaikų žurnalas", na nejaugi iki šiol nebuvo nei vieno vaikų žurnalo mano manymu todel, kad zurnaliuko jaunesniems vaikams tikrai niekas neleidzia. jis yra mazdaug nuo 2m, o kiti jau nuo 3, 4, 5 metu. Pirmas ne todel kad pirmasis isleistas, bet pirmas pagal vaiku amziu
Šiandien kaip tik pirkau lavinamųjų žurnalų 2 m vaikiukams, radau Norfoje, manau kituose prekybos centruose taip pat yra
As neseniai pirkau pirma karta. Tikrai patiko (mano mazkis didesnis, jam virs 3, bet siek tiek ziopliukas, todel jam sitas zurnalas - pats tas). As irgi nezinau, kokie dar yra zurnalai maziukam - jei kas zinot, parasykit. Didesniem yra, pvz., Penki ir t.t., bet maziam ?..
P.S. I drambliukus irgi ziurejau gal minute, kol supratau ideja
Maximoje radau knygeliu 2-3m vaikams. nemazai lipduku, grazios: mazylis, mazyle, mazyliai. padeta ne prie zurnaliuku, o prie spalvinimo knygeliu.
QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 16:36) Sveiki, Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam Ar yra daugiau gerbėjų? Sveiki, pries keleta dienu ir mes atradome sita zurnaliuka QUOTE(Aurosoma @ 2010 10 11, 09:22) mano manymu todel, kad zurnaliuko jaunesniems vaikams tikrai niekas neleidzia. jis yra mazdaug nuo 2m, o kiti jau nuo 3, 4, 5 metu. Pirmas ne todel kad pirmasis isleistas, bet pirmas pagal vaiku amziu Tuomet reiktu pakeisti temos pavadinima (pvz. Zurnalas patiems maziausiems ar pan.)
Mūsų mažylei (2,5 m.) labai patiko šis žurnaliukas. Ir spalvinti daug gražiau pradėjo, ir lipdukus į savo vieteles neblogai įtaiko. Labai patiko "puošti" kalėdinę eglutę
Oi ,kaip gerai ,kad uzmaciau sita tema...
O lapkričio mėn. nebuvo ar pražiopsojau?
na va isitrauksim ir mes i kuti zurnaliuko myletoju kluba
Per kur užsakinėjote? Niekur nerandu normalaus puslapio per kur užsakyti. Bandžiau per pirktuvę, bet ten kažkodėl tik vienam mėnesiui. Kas kiek mėnesių šis žurnalas išeina? Jau kas mėnesį?
QUOTE(irutav @ 2011 01 17, 15:25) Per kur užsakinėjote? Niekur nerandu normalaus puslapio per kur užsakyti. Bandžiau per pirktuvę, bet ten kažkodėl tik vienam mėnesiui. Kas kiek mėnesių šis žurnalas išeina? Jau kas mėnesį? as per pirktuve ir uzsakiau galima ir post.lt uzsakyt http://193.219.3.196/NewSubscription.aspx tik kaina didesne
Dėkui, tik dabar pamačiau pirktuvėje, kad galiam pasirinkti prenumeratos trukmę
musu keturmecio megstamiausias zurnaliukas
Tikrai geras žurnaliukas, vaikui įdomu.
siandien ir mes uzsiprenumeravom is prenumerata.lt,iseina po 3.99 lt.Lauksim atkeliaujant jau nuo rugpjucio men.Kazin ar liepos men jau yra prekyboje?
Mums taip pat šis žurnaliukas yra nr1
Mums irgi jis patinka
ieškosim naujo nr...
Mano vyrukams 3 ir 4 metai. Vyresnysis labiau domisi šiuo žurnaliuku, tačiau ir mažasis mėgsta lipdukus klijuoti:)
Kas mėnesį perkam šį žurnalą. Tikrai puikios lavinančios užduotėlės QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 14:36) Sveiki, Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam Ar yra daugiau gerbėjų? Aciu uz gera nuoroda
Tikrai geras žurnaliukas ir užduotėlės įveikiamos
net nznojau apie toki
Gavome prenumeratą dovanų. Labai smagus žurnaliukas
QUOTE(Gugucia @ 2010 09 14, 13:36) Sveiki, Mano mažylė atrado naują pomėgį - žurnalą "Kutis" www.kutis.lt kuriame yra visokių užduotėlių nuo spalvinimo (pavyzdžiui pirštukais) iki lipdukų klijavimo (su šituo reikalu dar kol kas sunkiau sekasi, bet progresuojam Ar yra daugiau gerbėjų? dziaugiuosi atradus sia temele, nes nezinojau kad toks yra |