Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiukšlių dėžė tualete/vonios kambaryje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Maserati
Pasidarė įdomu, ar laikote šiukšlines vonios kambaryje,tualete? Pas nemažą dalį žmonių pastebėjau, kad jų nėra, man tai sukelia nepatogumų, pvz. savuose namuose aš į mažą šiukšlinytę metu vatos diskelius,visokias smulkmenas ir nebėgioju tam į virtuvės šiukšlinę visko išmesti.
Gal vyrams tai ir nėra būtinybė, bet pvz. kaip jaustis ,kai nuėjus į svečius ir ,,tomis dienomis" norint susitvarkyti, neradus kur visą tą gėrį padėti? Gal į kišenę, o gal nešti į virtuvę? O jei virtuvėje sėdi kompanija, nelabai malonu butu?

Padiskutuokime smile.gif
linxmute
Pas mus namie taip pat yra maža šiukšlinytė vonioje/WC (kartu). Nors ir labai retai ja tesinaudojame, kažkaip vis į virtuvę šiukšles nešam, bet dėl svečių ji padėta. O dėl "mano dienų", tai stengiuosi einant į svečius visada šituos reikalus susitvarkyti, kad netektų svetur blush2.gif
dzemute
Pas mane yra siuksliu deze, bandau priversti vyra mesti popierius i ja, nes nesuprantu, kaip galima mest popierius i klozeta, gi per laika kemsasi vamzdziai, o gyvenant bute tai patys pagalvokit kas vamzdynuose dedasi doh.gif
grange
QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 12:49)
Pasidarė įdomu, ar laikote šiukšlines vonios kambaryje,tualete? Pas nemažą dalį žmonių pastebėjau, kad jų nėra, man tai sukelia nepatogumų, pvz. savuose namuose aš į mažą šiukšlinytę metu vatos diskelius,visokias smulkmenas ir nebėgioju tam į virtuvės šiukšlinę visko išmesti.
Gal vyrams tai ir nėra būtinybė, bet pvz. kaip jaustis ,kai nuėjus į svečius ir ,,tomis dienomis" norint susitvarkyti, neradus kur visą tą gėrį padėti? Gal į kišenę, o gal nešti į virtuvę? O jei virtuvėje sėdi kompanija, nelabai malonu butu?

Padiskutuokime smile.gif
*

geras klausimas.
Pas mus tai wc irgi yra maža šiukšlinė, nes aš ten ir makaižo valiklį laikau, ir nagų valiklį, tai iš kart ir išmetu viską. arba vatos pagaliukus. na ir žinoma per tas dienas būtinas daiktas, nepatiktų man į virtuvę lakstyt su kažkio rankose schmoll.gif o ypač jei dar yra žmonių.
svetimose vietose aš ir kartais pasigendu šiukšlinės.

QUOTE(dzemute @ 2010 09 15, 16:00)
Pas mane yra siuksliu deze, bandau priversti vyra mesti popierius i ja, nes nesuprantu, kaip galima mest popierius i klozeta, gi per laika kemsasi vamzdziai, o gyvenant bute tai patys pagalvokit kas vamzdynuose dedasi  doh.gif
*

dabartinis wc popierius padarytas taip, kad vandenyje po kurio laiko ištirpsta. gali pabandyt pati įdėt švaraus popierio gabaliuką į indą su vandneiu ir pamatysi kad nebeliks nieko po kiek laiko.
Aišku jei vamzdynas blogas,kur kokie užlinkimai, visko gali būt kad "užsikiš" bet šiaip, jei nemetama kas negalima, neturėtų būti problemų.
September_Lady
Laikau ir vonioje ir tualete po maza siuksliadeze. smile.gif

Tikrai esu susidurusi su ta problema, kai nera siuksliadezes WC, o tenka "reikaliukus" pasitvarkyti. Aisku geriausia namie susitvarkyti, bet jei nuvaziuoji i svecius kelioms dienoms???
Na ir siaip gyvendama su vyrais, kazkaip nesinori, man savo "sutvarkytu reikalu" i virtuve nesiot ismetinet, kai dar mazius mesdamas kokias siuksles ar spjaudamas guma, pats vos neilenda i ta siuksliadeze doh.gif
O vonioje turiu taip pat del patogumo, vatai, ausu krapstukams ir pan.
Nonsensea
Nesuprantu kaip galima neturet siuksliadezes tualete, man tai butina ir kai jos nera sukelia daug nepatogumu.

Kai sveciuose nerandu siuksledezes tenka kovot su savo isitikinimais ir mesti i klozeta doh.gif Visada sugadina nuotaika. Bet kiek pastebejau, tai siuksledezes dazniausiai nebuna seimose kur tik viena moteris, t.y. mama.

Jei jau del gamtos svarumas nerupi ir metate tualetini i klozeta, tai bent pagalvokite apie savo vamzdzius. Ypac rengdami koki baliu, juk ne taip greitai tas toletinis istirpsta ir pan. o ta maisiuka isimti ir ismesti su virtuves siukslemis ne tokia ir didele problema. Ir koks patogumas nelakstyti i virtuve mesti visas vatas, ausu krapstukus ir t.t.
taša
Wc siuksliu deze byvo visada, vonioje atsirado tik po remonto, mazyte, kaip ir sakei ismesti vata ir pan. smulkmenas. o siaip kikevienam kambary yra po siuksledeze net ik vonioj ir wc:)
ps taip pat keista kai zmones net wc neturi kur popieriu mest ir sumeta i klozeta blink.gif
Deme
Niekada wc/vonioj nebuvo siukslines. Nematau jai reikalo buti ten. Popierius klozetan, o vatas ir kt. ismetu i bendra virtuveje esancia siuksline.
taša
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 09 19, 14:53)
Niekada wc/vonioj nebuvo siukslines. Nematau jai reikalo buti ten. Popierius klozetan, o vatas ir kt. ismetu i bendra virtuveje esancia siuksline.
*

nebijot kad klozetas uzsikims?
otema
Kolkas neturim, bet manau reikalinga turėti.
angėlė
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 09 19, 14:53)
*

drinks_cheers.gif as lygiai tokios pat nuomones
grange
pagalvojau, dar tie, kas neturi, tai jei vaikai pvz. su pampersais ir keliaut į virtuvę išmest? kaip nepatogu atrodo unsure.gif
dar kai kuriais atvejais yra skirtumas kur ta virtuvė, jei šalia dar dar, bet jei per kelis kambarius pereit tai nesąmonė rolleyes.gif
Borzika
QUOTE(taša @ 2010 09 19, 14:56)

Nors pas mus WC ir stovi šiukšliadėžė, tačiau beveik visi (tiek namiškiai, tiek svečiai) meta popierių į unitazą cool.gif
Tačiau per 10 metų (tiek gyvenam dabartiniam bute) dar nėkart jokių bėdų neturėjom rolleyes.gif
Virdzinija
QUOTE(Nonsensea @ 2010 09 18, 18:30)
Nesuprantu kaip galima neturet siuksliadezes tualete, man tai butina ir kai jos nera sukelia daug nepatogumu.

*

Nesuprantu kaip namuose galima kaupti š...nus popierėlius doh.gif sumetei į klozetą (tam ir yra skirta), nuleidi vandenį, ir ramu.
O WC šiukšliadėžė reikalinga ausų krapštukams, kosmetikos priemonių pakuotėms, ir pan.
Leilla
QUOTE(Virdzinija @ 2010 09 20, 03:20)

O WC šiukšliadėžė reikalinga ausų krapštukams, kosmetikos priemonių pakuotėms, ir pan.
*

pas mus taip pat, tik sveciai buna primeta wc popiereliu 4u.gif
chiki-piki
QUOTE(Leilla @ 2010 09 20, 08:48)
pas mus taip pat, tik sveciai buna primeta wc popiereliu  4u.gif
*

Pas mus darbe vyrai po didelio reikalo meta popieri i siuksliadeze ir butinai visu "groziu" i virsu fool.gif

Pas mus namuose WC kartu su vonia yra maza grazia siuksliadeze, daugiau as ja naudojausi, bet popieri nieks nemeta. schmoll.gif
Maserati
Na,normalus tualetinis popierius tikrai labai tirpus, greit irsta,negali uzsikimsti nuo jo kanalizacijos vamzdziai schmoll.gif
FairyLady
as savo siuksliu dezele laikau spintelej, i ja metu visokias tuscias pakuotes, vatos diskelius ir t.t. o prie klozeto pas mus nera siuklsliu dezes schmoll.gif kaimuose budavo iprasta, kad negalima mesti popieriaus i duobe, tai gal is ten tokia mada ir atejo... man juokinga, kai zmones galvoja, kad popierius gali uzkimst. kai pagalvoji, jei jau s**** neuzkemsa, tai negi kazkoks popiergalis gali ta padaryt? biggrin.gif
grange
realiai gali jei vamzdynas negeras. pvz pas mus namuose lt, tai visada mesdavom ir tebemeta į šiukšlinę, nes deja kai tais laikais statė namą, nepagalvojo apie tokias bėdas, ir vamzdis eina taip kažkaip su dviem užlinkimais, užsisukimais, ir dažnai šiaip praplauna su stipria srove, bet vistiek, jei tik kelis kart įmesi, iš kart pasistebi, kaip vanduo lėčiau bėga, tai nenori rizikuot, nes jei užsikiš viskas, bus šakės. o čia tik dėl to, kad vamzdis ne tiesiai eina, ir pop. susirenka tam "užsilinkime" ir nepraeina. reiktų laiko turbūt kol viskas ištirptų ir vėl tada...
nieko nepadarysi, kartais reikia aukotis ir dėl to, nes dabar ardyt viską ten, tai ir doh.gif
taša
QUOTE(FairyLady @ 2010 09 20, 12:26)
as savo siuksliu dezele laikau spintelej, i ja metu visokias tuscias pakuotes, vatos diskelius ir t.t. o prie klozeto pas mus nera siuklsliu dezes  schmoll.gif kaimuose budavo iprasta,  kad negalima mesti popieriaus i duobe, tai gal is ten tokia mada ir atejo... man juokinga, kai zmones galvoja, kad popierius gali uzkimst. kai pagalvoji, jei jau s**** neuzkemsa, tai negi kazkoks popiergalis gali ta padaryt? biggrin.gif
*

tikrai gali. ne karta maciau. jei sumeti ne viena lapeli, o kelis.
Maserati
QUOTE(taša @ 2010 09 20, 21:10)
tikrai gali. ne karta maciau. jei sumeti ne viena lapeli, o kelis.
*

Jei prastesnis popierius tai ir keli uzkemsa. Normalus popierius toks,kad spek sluostyt,tirpsta greit lotuliukas.gif
__snowflake
Turim ir ten, ir ten. O kaip kitaip? g.gif
Maserati
QUOTE(__snowflake @ 2010 09 21, 13:53)
*

Na,kolkas kaip matot,tai daug kas isivaizduoja ta ,,kaip kitaip" ir neturi smile.gif
comep
as nesuprantu kaip tiems (toms) neturintiems suksliadezes wc/vonioje yra ne 'fui' su panaudotu tampaxu, alwaysu ir pan keliauti i virtuve....
ir kaip ne 'fui' kai ta daro svetimas zmogus jusu namuose.... g.gif
giega
Kol gyvenau bute ir tualeta nuo virtuves skyre tik sienele,tai mesdavau virtuvej i kibira(popierius nuleidziamas iskart klozete...)Dabar gyvenu name ir tualetas antrm aukste,neprilakstysi su vatos gabaliukais ar ausu krapstukais...O kaupt kampe ir nesinori.Tai stovi grazi maza siuksledeze...Dabar kitaip net neisivaizduoju...
PoSiTiVe
Turim siuksliu deze tik virtuvej. Tualete mums jos paprasciausiai nereikia. Nemanau, kad WC popierius galetu uzkisti vamzdzius. Jei jau nuplaukia visa kita, tai popieriaus lapelis kitas vargiai ar uzkims smile.gif O be to ir vietos musu tualete nera tiek, kad tilptu dar ir siuksliadeze doh.gif Ir nesuprantu tu, kurios tualete laiko ausu krapstukus, vatas ir pan. rolleyes.gif Man WC yra vieta, kur einama vienu tikslu, o ne ausu ar makiazo valytis rolleyes.gif Visai kas kita - vonia. Ten pilna ir makiazo priemoniu, ir vatu, ir ausu krapstuku, todel ir siuksliadeze manau labiau reikalinga smile.gif
__snowflake
QUOTE(__snowflake @ 2010 09 21, 12:53)
*

Na, mes popierių metam į klozetą, bet šiukšlinė vis tiek yra-ten keliauja pasibaigusio t.po. ritinėliai, wc muiliuko pakeliai, ir visa kita.
grange
QUOTE(PoSiTiVe @ 2010 09 21, 15:42)
Turim siuksliu deze tik virtuvej. Tualete mums jos paprasciausiai nereikia. Nemanau, kad WC popierius galetu uzkisti vamzdzius. Jei jau nuplaukia visa kita, tai popieriaus lapelis kitas vargiai ar uzkims smile.gif O be to ir vietos musu tualete nera tiek, kad tilptu dar ir siuksliadeze doh.gif Ir nesuprantu tu, kurios tualete laiko ausu krapstukus, vatas ir pan.  rolleyes.gif Man WC yra vieta, kur einama vienu tikslu, o ne ausu ar makiazo valytis  rolleyes.gif Visai kas kita - vonia. Ten pilna ir makiazo priemoniu, ir vatu, ir ausu krapstuku, todel ir siuksliadeze manau labiau reikalinga smile.gif
*

na, krapštukams, ir vatoms nereikia, bet tavo visiems "reikalams" tai kur, tada reikia eit į kitą patalpą?
o ir šiiap pas žmones dažnai būna bendras vonios kambarys, kur ir vonia/dušas, ir wc kartu rolleyes.gif
pas mane nors ir atskirai, bet wc "kaba" dėklas su valikliais, vata ir kt dalykais, tai dažniausiai ten ir nusivalau, nebesinešu į kambarį.
vvandene
QUOTE(grange @ 2010 09 15, 18:28)
geras klausimas.
Pas mus tai wc irgi yra maža šiukšlinė, nes aš ten ir makaižo valiklį laikau, ir nagų valiklį, tai iš kart ir išmetu viską. arba vatos pagaliukus. na ir žinoma per tas dienas būtinas daiktas, nepatiktų man į virtuvę lakstyt su kažkio rankose  schmoll.gif  o ypač jei dar yra žmonių.
svetimose vietose aš ir kartais pasigendu šiukšlinės.
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(Virdzinija @ 2010 09 20, 04:20)
Nesuprantu kaip namuose galima kaupti š...nus popierėlius  doh.gif sumetei į klozetą (tam ir yra skirta), nuleidi vandenį, ir ramu.
*

drinks_cheers.gif
country girl
as negaliu pakesti, kai wc siuksliadezese kaupiamas naudotas popierius schmoll.gif
mano tevai savo name turi toki "grozi", bet tetis sako, kad kur yra valymo irengimai mesti popieriu i unitaza negalima doh.gif
topjoy
Niekaip nesuprantu kaip galima po didelio reikalo toletii mesti i siukliadese, o ne i WC toks jausmas kad vamzdziai daromi tik svaiam vandeniui nuteketi. Ir koks kvapas turetu eiti jei ten siuksles kokia savaite po to nebus isnesamos feee lotuliukas.gif
grange
nu aš tai tikiuos, kas taip meta, tai nelaiko visą sav unsure.gif
myth
Taip, šiukšlių dėžes turim abiejuose vonios kambariuose, bet tikrai ne tualetiniam popieriui jos skirtos schmoll.gif Mūsų miegamojo vonios kambaryje ji greitai prisipildo (naudoju tomis dienomis, taip pat metam vatos gabaliukus, krapštukus, pakuotes ir pan.), o va kitam vonios kambary ji dažniausiai tuščia, bet vis tiek ten stovi, na ir tegul...
Kita vertus, Lietuvoj gyvendama šiukšlių dėžės nei tualete, nei vonioje neturėjom, bet kažkaip išsiversdavom ir be jos... rolleyes.gif
Fanfanė
Neturim, bet vien dėl tos priežasties, kad butas juokingai mažas, tad nei prie geriausių norų nei wc, nei vonioje netiptų po šiukšliadėžę. Nesilaužysiu, jeigu būtų butas didesnis, mielai ir po šiukšliadėžę priglausčiau.
Viskas gerai, kol kamuoja tik tokios svečių diskomforto ir ėjimo iki virtuvės "bėdos" biggrin.gif
mylimukeA
Mes turim šiukšliadėžę, man būtinas daiktas ax.gif
O dėl užkimšimo tualetiniu popieriumi, mano manymu, tai nebent senovinis, tas "švitrinis", gali užkišti vamzdžius biggrin.gif
Whatever?
QUOTE(taša @ 2010 09 19, 14:56)
*

Tai jei uzpakalis ne su laikrasciu sluostomas, o su normaliu tualetiniu popieriumi, kuris tirpsta, tai kaip gali uzsikimsti...

QUOTE(Virdzinija @ 2010 09 20, 04:20)
Nesuprantu kaip namuose galima kaupti š...nus popierėlius  doh.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Dzesika:)
Nu o kam kaupti tada sviesto popierelius ar dar ka, nu gi gruskim i kriaukle ir ramu bus doh.gif mes turim siuksliadezes WC, visada turejom ir turesim smile.gif
grange
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 09 28, 22:08)
Nu o kam kaupti tada sviesto popierelius ar dar ka, nu gi gruskim i kriaukle ir ramu bus  doh.gif 

ale radai ką palyginti lotuliukas.gif
nu juk wc popieriaus ruloniukų nemeti, o meti popierių,kam jis ir skirtas, arnba drėgnas servetėles, ant kurių rašo, kad saugu mesti tiesiai į wc...
aš ir už dėžę wc, bet ne tiems reikalams.
Maserati
QUOTE(grange @ 2010 09 29, 00:05)
ale radai ką palyginti  lotuliukas.gif
nu juk wc popieriaus ruloniukų nemeti, o meti popierių,kam jis ir skirtas, arnba drėgnas servetėles, ant kurių rašo, kad saugu mesti tiesiai į wc...
aš ir už dėžę wc, bet ne tiems reikalams.
*

Tai kur tamponus ar paketus metate? Juk neleidziat i kanalizacija...? smile.gif
grange
QUOTE(Maserati @ 2010 09 28, 23:42)
Tai kur tamponus ar paketus metate? Juk neleidziat i kanalizacija...? smile.gif
*

Tai, aš apie tai ir kalbu, kad tokiems reikalams ir reikalinga šiukšlinė WC kambaryje, bet ne panaudotam tualetiniam popieriui, jei nėra problemų su vamzdžiais, jis puikiai gali keliauti į vidų.
Papildyta:
QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 27, 22:57)
Neturim, bet vien dėl tos priežasties, kad butas juokingai mažas, tad nei prie geriausių norų nei wc, nei vonioje netiptų po šiukšliadėžę

bet tai wc vistiek yra normalus, tai tarp sienos ir wc net maža mini šiukšlinė netelpa?
Fanfanė
QUOTE(grange @ 2010 09 30, 00:22)
bet tai wc vistiek yra normalus, tai tarp sienos ir wc net maža mini šiukšlinė netelpa?
*

Jūs teisi, gal ir tilptų, bet kam ten šiukšliadėžę į tokią mini patalpą įgrūst? Kad palei nosį visas kvapelis eitų? Aš neturėčiau laiko sėdėt visą parą namie ir po kiekvieno nuėjimo į wc popierius rinkt iš ten, kurie visgi mažoj patalpoj tikrai paliktų žymę, kad jie ten yra.
O jeigu sakot, kad -dėžė ne tiems reikalams, tai apskritai kam tada? Kad tamponai iš tos mini šiukšliadėžės gana greit po išmetimo būtų perkelti į bendrą šiukšliadėžę? Čia visa esmė?
comep
QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 30, 07:37)
Jūs teisi, gal ir tilptų, bet kam ten šiukšliadėžę į tokią mini patalpą įgrūst? Kad palei nosį visas kvapelis eitų? Aš neturėčiau laiko sėdėt visą parą namie ir po kiekvieno nuėjimo į wc popierius rinkt iš ten, kurie visgi mažoj patalpoj tikrai paliktų žymę, kad jie ten yra.
O jeigu sakot, kad -dėžė ne tiems reikalams, tai apskritai kam tada? Kad tamponai iš tos mini šiukšliadėžės gana greit po išmetimo būtų perkelti į bendrą šiukšliadėžę? Čia visa esmė?
*

as turbut kazkokia visai nesupratlyva g.gif
tamponus,iklotus bla bla meti i siuksline wc,o poto nesant is virtuves siuksles,prigriebi ir wc maiseli su siukslem g.gif kam jas pernesti i virtuve g.gif
grange
QUOTE(Fanfanė @ 2010 09 30, 06:37)

*

nu ne į bendrą, bet lauk kur metat šiukšles, nežinau, kontreineris, maišai.
nu kai tos dienos,aišku keist reikia kasdien ar kas antrą pagal norus, bet kai šiaip, tai pas mane stovi kol nekeliauja šiukšlių maišas lauk, t.y. visą sav. bet ten nebūna tada nieko tokio,kas skleistų kvapą. bet tik drėgnos servetėlės pvz. vata, vatos pagaliukai, maišiukai kokie nuo pop. ar dar kas pan. kas pateko į šiukšlinę, pakeliui (paprastai mums pakeliui wc o tada virtuvė,tai kartais jei kas metama į bendrą, o ne rūšiavimui, metam ten arčiau eit biggrin.gif )
na bet žinoma, kiekvienas sprendžia savaip, jei gerai taip, tai tebūnie smile.gif
Inetux
Turiu šiukšliadėžes ir vonioj ir WC ir kitai net negaliu įsivaizduot cool.gif Jei tam tikrom dienom reiktų lakstyt su "turtu" į virtuvę, tai na nžn, man laabai nehigieniškai skamba dry.gif

QUOTE(country girl @ 2010 09 21, 23:39)
kad kur yra valymo irengimai mesti popieriu i unitaza negalima  doh.gif
*

Visiška tiesa mirksiukas.gif

QUOTE(topjoy @ 2010 09 22, 00:01)
Niekaip nesuprantu kaip galima po didelio reikalo toletii mesti i siukliadese, o ne i WC toks jausmas kad vamzdziai daromi tik svaiam vandeniui nuteketi. Ir koks kvapas turetu eiti jei ten siuksles kokia savaite po to nebus isnesamos feee  lotuliukas.gif
*

Aš nesurantu kaip galima mest į klozetą, o ne į šiušliadėžę g.gif biggrin.gif Ir nžn ar man su uosle negerai ar ką, bet ir po savaitės neišnešimo nieks nesmirda. Na nebent nebaigęs reikalo pradėtum šluostyt, tai gal ir atsirastu kvapas biggrin.gif
Dėl vamzdynų, tai ne visur jie tokie geri, kad tas popieriuks nutekėtų, gi ne iš kart jis sutirpsta. Kai gyvenom bute, tai laiptinėj buvo net skelbimas pakabintas, kad nemest popieriaus, nes užsikemša tuoj vamzdynas ir pirmas aukštas tada plaukia blink.gif doh.gif
Žemyna_mėlynakė
Siuksles nesame kasdien, tad problemu neturime, kai yra metamos i tualeto mini siuksliu deze, o del kvapu, kas laiko savaite ir jei dar meta panaudota popieriu, tikrai jauciasi tualete kvapas, teko tokiuose namuose buti, iejus jauciasi kvapas, jau nekalbu apie ji praverus siuksliu deze. Manau, kad tai iprocio reikalas, bet kokiu atveju, nera higieniska siuksles laikyti savaite, jokias.
mamyteJ
pas mus WC yra siuksliadeze ir vis neprisiruosiu nupirkt duso kambarelyje padeti.Bent jau man asmeniskai, tai tikrai jos yra butinos ir ten ir ten.Aisku ne panaudotam tualetiniam popieriui mesti(perkam minksta ir gerai tirpstanti vandenyje,todel metam i klozeta).Nes su iklotais ar paketais po buta begioti,tai.... schmoll.gif
vienintele
QUOTE(grange @ 2010 09 19, 19:40)
pagalvojau, dar tie, kas neturi, tai jei vaikai pvz. su pampersais ir keliaut į virtuvę išmest? kaip nepatogu atrodo  unsure.gif

*

Tikriausiai nesi niekad keitus pamperso, jei manai, kad jie keiciami WC biggrin.gif

Pas mus WC yra siuksiladeze, bet ne popieriui mesti .
grange
QUOTE(vienintele @ 2010 10 02, 00:38)
Tikriausiai nesi niekad keitus pamperso, jei manai, kad jie keiciami WC  biggrin.gif

aha kogero "nesu " biggrin.gif biggrin.gif
nu jei kūdikis,tai vystimo stalas yra kitur, dėl šito nekalbu. bet pvz. nu aš sakau iš savo situacijos,
atsikelia vaikai, einam praustis, dar kai mažesnės buvo (ne mano,bet dirbau ne vienus metus), dar kol pameprsus nešiojo, nu tai vonioj ir nuimi, tai tiesiai į šiukšlinę ir meti, o kitaip tai reiktų keliaut į apačią su juo į virtuvę kad išmest.
arba kad ir kai mažesni, prieš einant maudyt pvz. nurengi, nuimi pampersą, o jei jis gerokai pilnas,tai dar turi padėt kažkur, kol nunešį į šiukšlinę išmest, nes wc/vonioj nėra"? nu nebent vaikas nurengiamas iki nuogumo kamabryje ir pakeliui į virtuvę išmetama.
Aišku, taip būnant kiekvienas suranda optimaliausią variantą, jei patogu tai nėr bėdos. jei tik wc tai gal ir ne visada reikia tos šiukšlinės, bet jei ir vonia kartu, tai manau prausies ten, makiažas valomas ten (na dažniausiai taip būna) tai su tokiais visokiais šūdukais reikia kažkur lakstyt rolleyes.gif
arbatos_puodelis
name turim 3 WC bendrus su dusu ir visuose yra po siuksledeze,vienam vonios kambaryje (kuriuo daugiau nodojames) net 2 biggrin.gif uzmetikit mane dabar popieriukais tualetini popieriu metam i viena siuksledeze,o visokius krapstukus,ir visa kita kas ne popierius i kita biggrin.gif mes rusiujam siuksles tongue.gif kadangi as esu ipratusi po vakariniu maudyniu pilnai sutvarkyti vonia,tad prasluoscius grindis nera sunku paiimti tuos maisiukus ir isnesti is namu tongue.gif
grange
rūšiuot yra gerai, mes ir rūšiuojam, tik man paliko įdomu, o tai popieriai eina vienur, o tie visi krapštukai, vata prie ko čia priskiriama tada? kad negalima mest kartu su popieriais?ar čia jau su plastmase eina/?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.