QUOTE(kutvela @ 2007 08 21, 21:36)
O MB nepatinka sita poza... jis pas mane tinginys
tai dar ziurint i kuria puse uzlinkusi,,,,,
Sveikutes,
as norejau pasiteirauti, ka reiskia, kai buna labai mazas gimdos kaklelis? Ar tai gali tureti itakos nestumui, ar pastojimui? Ir ar yra kam nors is cia nustatytas labai mazas gimdos kaklelis? QUOTE(Ievuze23 @ 2007 10 14, 18:32) Sveikutes, as norejau pasiteirauti, ka reiskia, kai buna labai mazas gimdos kaklelis? Ar tai gali tureti itakos nestumui, ar pastojimui? Ir ar yra kam nors is cia nustatytas labai mazas gimdos kaklelis? man be kita ko sake, kad dar ir trumpas. Sako, gali buti sunkumu pasjonat, ir isnesiojant, bet zinai... persileidzia ir vsisikai sveikos, tad QUOTE(CherryLips @ 2007 08 21, 21:14) Man irgi gine sake, kad gimda palinkusi i nugaros puse. Bet taip pat neminejo, kad tai kazkaip itakoja nestuma, tik sake, kad reikia paieskoti patogiu pozu Na dar kolkas nepavyko pastoti... bus matyt.. pasiskaitinejau cia visokiu patarimu man gyd sake po santykiu pagulet ant pilvo
Suradau vasario men apziuros lapeli. Ten parasyta, kad gimda anteversijoje. Tai cia i kuria puse uzlinkus ar apsivertus??? Kadangi pas gine einu antradieni, gal cia anksciau ats sulauksiu ir galesiu isbandyti atitinkamas pozas
Sveikutes merginos
As siandien buvau pas gine ir sake, kad mano gimda palinkusi link kryzkaulio. Tai cia, kaip suprantu, i nugaros puse
[quote=mutukas,2007 10 23, 19:52]
Sveikutes merginos As siandien buvau pas gine ir sake, kad mano gimda palinkusi link kryzkaulio. Tai cia, kaip suprantu, i nugaros puse [/quot Man ir kazkaip neiasku pasidare.. gulėti cia ant pilvo ar ant nugaros su iskeltomis kojomis reiktu QUOTE(rita.gs @ 2007 10 21, 21:35) Suradau vasario men apziuros lapeli. Ten parasyta, kad gimda anteversijoje. Tai cia i kuria puse uzlinkus ar apsivertus??? Kadangi pas gine einu antradieni, gal cia anksciau ats sulauksiu ir galesiu isbandyti atitinkamas pozas Sveikute. internete radau, kad negimdžiusios moters gimdos ilgis apie 78 cm, plotis 46 cm, svoris 3040 g. Pas gimdžiusią moterį gimdos matmenys ir svoris kiek didesni. Gimdos liaukos išskiria vandeningą sekretą, kuris sudrėkina gimdos gleivinę.
O kokia gimdos kaklelio su gimda padėtis yra normali?
Ginekologė sakė, kad mano gimda maža ir kaklelis sudaro statų kampą su ja
pasiskaiciau
gimdos kaklelio forma nera liga, tai tiesiog padetis.....
QUOTE(Mamukas_23 @ 2007 11 08, 16:25) Sveikute. internete radau, kad negimdžiusios moters gimdos ilgis apie 78 cm, plotis 46 cm, svoris 3040 g. Pas gimdžiusią moterį gimdos matmenys ir svoris kiek didesni. Gimdos liaukos išskiria vandeningą sekretą, kuris sudrėkina gimdos gleivinę. pas mane gimda sakė taip pat mažoka, bet kiek kartų echo žiūrėjo, tik išmieros kitokios, o be to gimdos dydis priklauso nuo kūno sandaros, jei esu smulki, tai manau, kad nieko tokio jei ir gimda mažesnė. Tikiuosi, kad po metų kitų galėsiu ramiai čia parašyti, kad nesvarbu jei gimda maža ir užsilenkusi į nugarą, bet vaikučių galima susilaukti.
na su mano gimda tokie reikaliukas ji yra siek tiek vos pasisukusi i kaire puse,
Ar man kas nors gali pasakyti, ka reiskia labai mazas gimdos kaklelis?
Ar tai turi itakos kam nors, ar nelabai? QUOTE(kycia @ 2006 01 19, 16:41) ar tikrai daug kam taip yra ir cia nieko blogo? As jau pradejau bijot pastot.... parasykit kas nors Pas mane taip pat maza gimda,del kaklelio nieko nesake,isnesiojau ir laiku pagimdziau maza dukryte (2050 g ir 44 cm) tik visa nestuma buvau stebima
Pas mane gimda pasagos formos,isnesioti vaikeli nesunku,bet gimdymui tai turi reiksmes,sunkesnis gimdymas
QUOTE(Mėnulė @ 2007 10 21, 20:35) Suradau vasario men apziuros lapeli. Ten parasyta, kad gimda anteversijoje. Tai cia i kuria puse uzlinkus ar apsivertus??? Kadangi pas gine einu antradieni, gal cia anksciau ats sulauksiu ir galesiu isbandyti atitinkamas pozas Tai ka man sakyt
Sveikos,
Na mano gimda irgi labai mazair pasisukusi i strenas( bent jau gydytoja taip apibudino). To nezinodama, kai planavom pirmaji teko ilgai pavargti. O antra planuojant vadovavausi siuo straipsniu ir rodos pavyko is antro ciklo straipsnis
Gal kam nors gimdos padetis pasikeite po nestumo?
Man po antro nestumo (nesekmingo) gimda kaip pasake gine "sukritus i nugaros puse" Idomu tai irgi pasunkina pastojima ir ishnesiojima?
Sveikos...
man kai darė tyrimus, užrašė, kad gimda yra hiperversinė. Nespėjau gydytojos paklausti, kaip čia yra, kokia čia forma ir ar nebus sunku pastoti... QUOTE(eiwile @ 2009 04 10, 20:54) Pas mane taip pat maza gimda,del kaklelio nieko nesake,isnesiojau ir laiku pagimdziau maza dukryte (2050 g ir 44 cm) tik visa nestuma buvau stebima nu va, dabar jau galiu pasidalinti patirtimi, nes pagimdziau sulaukusi termino sveikute didzke mergyte (pagal mane): 52 cm ir 3,458 kg
Sveikos mergaites,noriu jusu nuomones.Nutarem planuoti vaikeli,del sios priezasties apsilankiau pas ginekologe,po apziuros ir echoskopinio tyrimo ji pasake,kad gimda labai maza ir dar pakrypusi i nugaros puse,ir pasiruosti normaliam nestumui rekomendavo mankstas,vonia ir kontraceptiku kursa,del jo as ir nerimauju,ar tikrai sveika pries planuojant vaikeli gerti kontraceptikus?ir ar jie man pades ir nepakenks dar labiau?Gal kazkam is jusu irgi buvo taip,papasakokit kaip elgetes
sveikos mergaites, nors diskusiju cia nedaug, bet is to, ka perskaiciau, turiu viena klausima.
tai jeigu moters gimda nera uzsilenkusi atgal, tai jai po lyt santykiu patariama paguleti ant nugaros iskelus kojas. o tai, kurios yra uzsilenkusi atgal, taip iseina, reikia guleti ant pilvo ?? QUOTE(gugalia @ 2011 07 04, 13:26) Sveikos mergaites,noriu jusu nuomones.Nutarem planuoti vaikeli,del sios priezasties apsilankiau pas ginekologe,po apziuros ir echoskopinio tyrimo ji pasake,kad gimda labai maza ir dar pakrypusi i nugaros puse,ir pasiruosti normaliam nestumui rekomendavo mankstas,vonia ir kontraceptiku kursa,del jo as ir nerimauju,ar tikrai sveika pries planuojant vaikeli gerti kontraceptikus?ir ar jie man pades ir nepakenks dar labiau?Gal kazkam is jusu irgi buvo taip,papasakokit kaip elgetes jau gerokai po laiko, bet atsakysiu del visa ko kaip man atrodo. i kontraceptiku sudeti ieina hormonai, ir padeda reguliuoti hormonu pusiausvyra moters organizme. todel gyd daznai skiria nuo ivairiu negalavimu moterims kontraceptikus, kurie per laika sureguliuoja medziagas ir taip isgydo negalavmus |