Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plati makstis po gimdymo?
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Gimdymas ir po jo
klumpele
Esu nestuke.gif man 35 savaites o jau prisiklausiau ivairiu mitu apie maksti po gimdymo kuri yra tarsi "trilitrinis sloinikas" ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Ar tai mitas ar realybe??? Ir jai tai realybe ar yra kokiu budu susigrazinti pradini maksties stovi???
Ele
aisku, kad tai visiska nesamone smile.gif
Etina
QUOTE (klumpele @ 2004 05 25, 15:37)
Esu nestuke.gif man 35 savaites o jau prisiklausiau ivairiu mitu apie maksti po gimdymo kuri yra tarsi "trilitrinis sloinikas" ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Ar tai mitas ar realybe??? Ir jai tai realybe ar yra kokiu budu susigrazinti pradini maksties stovi???

nesiklausyk, kas ka sneka. tikrai taip nera, bent jau man nebuvo g.gif
Vennera
Is kur tai istraukiai! Zinoma, kad taip nera, tai bobuciu ismyslai g.gif
voveriukas36
QUOTE (klumpele @ 2004 05 25, 17:37)
Ar tai mitas ar realybe???

Na kaip 3 litr. stiklainis žinoma kad nebus laugh.gif , bet kažkoks skirtumas bus, juk nenorėk, kad būtų kaip pas jaunamartę wink.gif

Temą perkėlus taip atsitiko, kad pakliuvau ginekologo konsultacijon, nu čia ne nuo manęs priklausė , sorry blush-anim-cl.gif
Keiti
O kaip tada jei kerpa, juk po siuvimo "ismatavimai" gali pasikeisti, ar cia irgi mitas? g.gif
Board
Ismyslai, bet kiekvienas atvejis ypatingas. rolleyes.gif ir neatkartojamas blush-anim-cl.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.