Ruosiuosi pirkt garu Avent sterilizatoriu, tik neissirenku ar geriau elektrinis ar naudojamas mikrobangej. Gasdina kainu skirtumas, beveik 100,-lt
Sveika,
Aš turėjau tą sterilizatorių, kur mikrobangėj naudojamas, kažkaip pirkau irgi dėl kainos, nes tas kitas tikrai labai brangus. O daiktas tai tikrai QUOTE(Giza @ 2006 01 20, 01:15) Ruosiuosi pirkt garu Avent sterilizatoriu, tik neissirenku ar geriau elektrinis ar naudojamas mikrobangej. Gasdina kainu skirtumas, beveik 100,-lt Aš turiu "mikrobanginį" sterilizatorių ir labai džiaugiuosi. Manau, kad jis daug patogesnis nei elektrinis. Visų pirma daug greičiau išsisterilizuoja (4-5 min., o elektrinis 8-9 min). Antra, jis paprastesnis, lengviau plauti, prižiūrėti ir naudoti Jei tik turi mikrobanginę, tai būtinai pirk tokį, nes su juo labai gerai ir greitai viskas išsisterilizuoja Elektrinis galbūt patogiau keliaujant, nes ne visur būna mikrobanginės.. Bet kiek laiko per pirmus mėnesius su lelium keliausi.. Jei labai reikės tai su virintu karštu vandeniu išsterilizuosi.. O kai lelius bus bent jau trijų mėnesių tai ir sterilizuoti nebereikės
mergynos,
iki kokio vaiko amzoaus sterilizuojat buteliukus? mano mergytei 12 savaiciu, nezinau ar pirkti sterilizatoriu, ar uzteks tik gerai isplauti ir perlieti verdanciu vandeniu? Aciu
As turiu elektrini sterilizatoriu (nors turiu ir mikrobange
Na man tai į tą mikrobanginį telpa keturi buteliukai, bet aš tik du paparastai naudoju, tai dar šalia sugebu ir soskes, šaukštelius bei aspiratorių idet sterilizuot
Talpumu tikrai nesiskundžiu.. Dažnai pustuštį naudoju O be to koks tikslas sterilizuoti iškart kokius keturis buteliukus.. Juk kol visus sunaudosi dienos bėgyje ten vėl mikrobų atsiras... Tada kam išvis sterilizuoti? Aš tai sterilizuodavau prieš pat naudojimą... Arba išsterilizuodavau ir neatidarytą laikydavau.. Kai jau atidrai tai mikrobų patenka ir per pusdienį prisidaugina... Beje, norėjau paklausti ar tas elektrinis sterilizatorius išgarinus pats išsijungia ar reikia iš tinklo ištraukt? Bent jau man mikrobanginis patinka dar ir dėl to, kad įdėjai, nustatei laika 5 min ir ramu.. Nereikia sukti galvos dėl išjungimo.. Tarkim AVENT šildytuvas man labai nepatiko dėl to, kad pats neišsijungdavo QUOTE(erichka @ 2006 01 20, 15:30) mergynos, iki kokio vaiko amzoaus sterilizuojat buteliukus? mano mergytei 12 savaiciu, nezinau ar pirkti sterilizatoriu, ar uzteks tik gerai isplauti ir perlieti verdanciu vandeniu? Aciu As sterilizatoriaus nepirkau, uzteko man skyscio Chicho. dar ir dabar i savaite karta palaikau visus buteliukus jame
as nieko nepyrkau,uztenka ir perliet verdanciu vandeniu
as turejau sterelizatoriu
aš irgi tik gerai išplaunu ir dar karštu perlieju.
Aš naudoju garų sterilizatorių ir iki dabar (dvynukėms jau penktas mėnuo) sterilizuoju tiek pientraukį, tiek buteliukus prieš kiekvieną naudojimą.
O man idomu, kiek buteliuku reikia vaikiukui? kiek jus ju turite?
2 pilnos akys.O sterilizatorius tai labai patogu.Aš apie jį vis pasvajodavau,kaip verdančiu vandeniu"sau pirštus sterilizuodavau",buteliukus plikydama.
Mano mazei ir jau 5 men. be keliu dienu, bet as savaiteje 2 kartus isverdu visus buteliukus, nors 3 minutem, nes tu misinuku kvapas lieka kazkaip
dėkui,
va kaip tik artėja tas laikas (jau labai greitu tempu) kada reikės pasirupinti ir buteliukais
mano berniukui 4menesiukai
Turiu mikrobangini sterilizatoriu. Kazkada irgi buvo klausimas koki pirkti, bet 100 lt. nemaciau prasmes damoketi. I sita tikrai telpa ir buteliukai ir pientraukis, ir soskytes ir visa kita. Man jis patinka. Vat...
Sveikutės
Kai auginau savo pirmąją tai irgi švariai išplaudavau ir perpildavau verdančiu vandeniu. Dabar galvoju gal patobulinti šį procesą ir nusipirkti sterilizatorių? Papildyta: Sveikutės Kai auginau savo pirmąją tai irgi švariai išplaudavau ir perpildavau verdančiu vandeniu. Dabar galvoju gal patobulinti šį procesą ir nusipirkti sterilizatorių?
Viena karta i savaite issiverdu buteliukus,ciulptukus ir visa kita nuo buteliuku paprastam inde su soda
[quote=erichka,2006 01 20, 15:30]
mergynos, iki kokio vaiko amzoaus sterilizuojat buteliukus? mano mergytei 12 savaiciu, nezinau ar pirkti sterilizatoriu, ar uzteks tik gerai isplauti ir perlieti verdanciu vandeniu? As pradzioje irgi perpilinedavau karstu vandeniu, bet kai pvz. reikia nakti nusitraukt ar kad ir diena, labai jau nusibosdavo ta vandeni kaitinet ir pilinet pirmyn atgal. Tai isigijom is vienos mamytes forumietes sterilizatoriu ir labai patankinta likau. Ijungi, o kol sterelizuojasi gali ar pampersa pakeist, ar i tulika nueit. Mano vien drauge, tai sake su soda praplaudavo ir viskas, bet man kazkaip priimtiniau ir labai patogu buvo tas sterelizatorius.
Itikinot
Labas vakaras. Aš asmeniškai nepirkau jokių sterilizatoriu. Mano nuomone užtenka perlieti verdančių vandienių ir kokį kartelį per savaitę pavirint ir psio..
Bet kol vanduo užverda, o elektriniam arbatinuke užverda greit, lygiai taip pat gali keisti pampersą... Nors gal ir suteikia patogumo, nesiginčiju.
Sveikos mamos,
naudojau garini sterilizatoriu Avent- nepakeiciamas daiktas, nei tau buteliukai tampa neskaidrus nuo virinimo, nei laiko daug uzima, sudedi visus daiktus ir paspaudi mygtuka ir po 9 minuciu viskas baigta (sterilizatorius pats issijungia ir gali ten viska palikt kol atves). Man tai vienas is dvieju labiausiai pasiteisinusiu pirkiniu (antras tai pervystymo lenta P.S. jei ka domina galeciau parduoti savo naudota.
man irgi super dalykas sterilizatorius. turim avento, kur mikrobangėj sterilizuoja. laiko labai sutaupo
Aš irgi tik už sterilizatorių
sveikos mamytes!
Gal kuriai reikia Avent Garu sterilizatoriaus? Mazai naudotas, su dezute dar... Kaina 120 lt.
Aš irgi naudojų elektrinį garų sterelizatorių ir esu labai patenkinta,manau kad tai tikrai nepkeičiamas daiktas ir tikrai reikalingas
As nusipirkau deveta elektrini Avento sterilizatoriu. Kai issterilizuoju, labai ilgai laikosi garu laseliai buteliukuose, ciulptukuose... Praktiskai neisdziuva
sterilizuoti reikia tik as sterilizavau virindama vandenyje ir mums gerai buvo
QUOTE(Kokete @ 2006 03 03, 16:49) naudojau garini sterilizatoriu Avent- nepakeiciamas daiktas, nei tau buteliukai tampa neskaidrus nuo virinimo, nei laiko daug uzima, sudedi visus daiktus ir paspaudi mygtuka ir po 9 minuciu viskas baigta (sterilizatorius pats issijungia ir gali ten viska palikt kol atves). Man tai vienas is dvieju labiausiai pasiteisinusiu pirkiniu (antras tai pervystymo lenta Visiškai sutinku
Mes naudojom Avento mikrobangini
Mano manymu, tai labai neblogas pirkinys, juolab kad tas mikrobanginis nedaug ir kainuoja
Mes ji turejom ir tebeturim, bet nenaudojom. Sterilizuodavom su karstu vandeniu ir budavo gerai.
mes ir mikrobangini naudojam, tai labai patenkinti. as net vakavimo met ten slovikelius sterilizavau . tikrai super.
Jei akm reikes galiu nauja avento parduot
Knygoje skaiciau,kad buteliuku isvis sterilizuot nereikia, jei svarus vanduo.
Mes naudojom chicco sterilizatorių, kuris dedamas į mikrobangę, sterilazija garais, nes į ji pilasi vanduo, galima iškart tris buteliukus sudėt, jei kam reiketų, galim pabandyt susitart, pirktas užsienyje, vokietijoj, tik rašykit į až.Pasitikslinsiu dėl kainos, nes neatsinenu, bet atrodo,kad dvidešimt eurų mokėjom.
Mes iš buteliuko pradėjome maitinti trečią mėnesį, todėl ir neprireikė sterilizatoriaus. Pangal literatūrą, jo reikia pirmuosius porą mėnesių.
O dabar išplauname su soda arba fairy ir su karštu vandeniu perpilame. Taigi tikrai be jo galima apseit.... QUOTE(laauraa @ 2007 02 21, 18:02) Mes iš buteliuko pradėjome maitinti trečią mėnesį, todėl ir neprireikė sterilizatoriaus. Pangal literatūrą, jo reikia pirmuosius porą mėnesių. O dabar išplauname su soda arba fairy ir su karštu vandeniu perpilame. Taigi tikrai be jo galima apseit.... na as surenku visus buteliukus dienos ir nakciai sudedu i sterilizatoriu pries tai perplovus soda ir karstu vandeniu. o sterilizuot mano nuomone yra ne tik paprasciau bet ir pigiau: nereikia n litru vandens, ten 100ml uztenka, o elektros ima panasiai kiek paprastas virdulys. buteliukus ivairiai laikom tiek sudetus dziovinti, tiek sterilizatoriuj paciam. o sterilizacija manau reikalinga kad pieno visus ten likucius ir mikrobus nuo seiliu ir pan. isnaikinti. man asmeniskai patogiau ir paprasciau
as kai maitinau iki 9men man nereikejo. bet pakraupau kai cia viena parase kad su feiry plauna,negalima jokiais budais
Sveikos mamytes.Nusipirkau mikrobangini Avent strilizatoriu,bet jis man netelpa i mikrobange
O kiek kainuoja elektrinis sterilizatorius?
ir kur galima isigyti tu sterilizuojanciu tableciu? ar kazkuri rase apie Chicho skysti? QUOTE(joolita @ 2007 03 13, 16:54) as kai maitinau iki 9men man nereikejo. bet pakraupau kai cia viena parase kad su feiry plauna,negalima jokiais budais as irgi pakraupau as turiu avent buteliuka, jau valgome misinukus, tai nespeju sveisti su soda arba druska, praktiskai vos ne po kiekvieno valgymo, nes labai apsiensa buteliuko sieneles. galvoju, kad stiklinis buteliukas siuo atzvilgiu butu geriau
Aš naudoju TIK stiklinius buteliukus, vieną kartą per savaitę išvirinu visus ir soskiukus, o šiaip kiekvieną dieną pamaitinus išplaunu verdančiu vandeniu ir viskas. Ir joks sterilizatorius mums nereikalingas, o ir pinigų gaila, kai galima ir be jo apsieit
o koki rekomenduotumete isigyti (mikrobangini) ir kokios kainos mazdaug
manau, kad jis nereikalingas, puikiai issiverciau be jo
as irgi puikiausiai issiverciu be sterilizatoriaus. karts nuo karto pravirinu buteliukus.
|