Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškės: l/d Strazdelis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
Laura 007
Gerb.Verdaina visiškai sutinku su jumis.Man irgi labai nepatinka viena aukletoja,tiesiog nežinau ir ką daryti
Supervyras
Bendros žinios apie lopšelį-darželį "Strazdelis"
www.strazdelis.lt

Vilniaus lopšelis - darželis Nr. 145 įsteigtas 1974 m. Vilniaus miesto Vykdomojo komiteto sprendimu Nr. 429.

Darželio veiklos pradžia 1975 m. kovo 1 d.

1996 m. vasario 7 d. Vilniaus miesto tarybos sprendimu Nr. 100, darželiui suteiktas "Strazdelio" pavadinimas. Darželio adresas: Igno Šimulionio g. 14/15 LT - 04330, tel. (8 - 5) 2422464; tel. faks. (8 - 5) 2422464; (8 - 5) 2460234.

Ugdymo kalba - lietuvių. Darželio steigėjas - Vilniaus miesto savivaldybės taryba, adresas - Konstitucijos pr. 3, LT - 09601 Vilnius. Ugdymo forma - dieninė.

Nuo 1981 metų darželiui vadovauja direktorė Vitalija Pumputienė.

Pagrindinė veiklos rūšis - ikimokyklinis ugdymas (su priešmokyklinio ugdymo grupėmis).

Darželis yra Vilniaus savivaldybės biudžetinė įstaiga.

Darželio veiklos koordinatorius - Vilniaus savivaldybės administracijos Švietimo skyrius.

Ugdymo forma - dieninė. Darželio darbo laiko trukmė 12 val., nuo 6.30 val. iki 18.30 val.

Nuo 1975 metų iki 1997 metų darželyje veikė 12 grupių. Nuo 1997 metų - 10 grupių.
Dviejų grupių patalpose įkurta sporto salė, vidaus grūdinimosi baseinas, vaikų ir suaugusiųjų biblioteka, keramikos studija.

Grupės komplektuojamos iš to paties arba įvairaus amžiaus vaikų: lopšelio grupėse nuo 1 iki 1,5 metų - ne daugiau kaip 10 vaikų, nuo 1,5 iki 3 metų - ne daugiau kaip 15 vaikų.

Darželio grupėse - ne daugiau kaip 20 vaikų.

Šiuo metu darželyje veikia dvi lopšelio nuo 1 metų iki 3-jų metų amžiaus grupės ir 8-ios darželio nuo 3 metų iki 7 metų amžiaus grupės. 3 iš jų įvairaus amžiaus (3-5 metų), dvi iš jų priešmokyklinio amžiaus (5-6-7m.) grupės. Likusios komplektuojamos iš vienodo amžiaus vaikų.

Grupės komplektuojamos kiekvienais metais priimant naujus vaikus į lopšelio grupes ir papildant darželio grupes.
Laura 007
Yr ten ir aukletoja apie kurią nieko gero negaliu pasakyti verysad.gif
Laura 007
tai jus greičiausiai pabiručiai kaip ir mes bigsmile.gif grupės turbūt negalima pakeist paprasčiausiai ten daba sujungti vaikučiai iš tos busimos naujos grupės dėl to ir klausiu ar jus pabiručiai

Papildyta:
mums 2,3 panašiai kaip jums wub.gif
Laura 007
kiek žinau tai statybos sustojo.kažkas ten susija su finansais.o grupės kaip supratau irgi jau sudarytos tik tiekkad tie vaikučiai daba paskirstyti per dvi mažujų grupes ir laukia savo grupės
pagrandukas03
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 17, 21:51)
kiek žinau tai statybos sustojo.kažkas ten susija su finansais.o grupės kaip supratau irgi jau sudarytos tik tiekkad tie vaikučiai daba paskirstyti per dvi mažujų grupes ir laukia savo grupės
*

Na kiek aš girdėjau, tai nauja grupė bus 3-4m. vaikučiams, o lopšelinės kaip buvo taip ir liks dvi: Pabiručiai ir Mažyliai.
Tik nelabai suprantu, kokios jūs ten auklėtojos išsigandote Pabiručiuose? Viskas ten normaliai, o kad vaikučiai serga, tai jie visur serga. mano po vasaros nukeliavo į darželinę grupę ir sloga iki dabar nepraeina...
mažytis raktelis
*

Sakot apstojo remontai? tai taip išeina, kad tos grupės gali šiemet ir nabepadaryti? Jei tik ką sužinosit, mamos, kad jau baigia įrengti grupę informuokite, jei ką sužinosite.
mažytis raktelis

Vilniaus lopšelyje-darželyje „Strazdelis “ vykdomi
vidaus patalpų modernizavimo ir įrangos atnaujinimo darbai

2010 m. liepos 21 dieną Vilniaus lopšelis-darželis „Strazdelis“ ir viešoji įstaiga Centrinė projektų valdymo agentūra pasirašė projekto „Vilniaus lopšelio - darželio „Strazdelis“ vidaus patalpų modernizavimas ir įrangos atnaujinimas“ finansavimo ir administravimo sutartį.
Dėl investicijų trūkumo Vilniaus lopšelyje-darželyje „Strazdelis“ buvo atliekami tik daliniai (kosmetiniai) patalpų remontai, bet per visą eksploatacijos laikotarpį nebuvo atliekami sanitarinių mazgų, virtuvėlių, vamzdynų remonto darbai, taigi kai kurios įstaigos patalpos neatitinka tam tikrų sveikatos saugos reikalavimų ir higienos normų. Ikimokyklinio ugdymo įstaigoje nėra įrengtas atskiras metodinis kambarys, kuriame pedagogai galėtų kelti savo kompetencijas, kurti naujas ugdymo ir vaikų saviraiškos formas, tad nėra sudarytos prielaidos užtikrinti visapusiškos vaikų ugdymo kokybės.
Pagrindinis projekto tikslas - atnaujinti Vilniaus lopšelio-darželio "Strazdelis" patalpų infrastruktūrą.
Įgyvendinus projektą ikimokyklinio ugdymo įstaigoje bus atliktas avarinės būklės patalpų remontas: suremontuotos grupių virtuvėlių, sanitarinių mazgų patalpos, tai leis užtikrinti saugią vaikų, pedagogų ir kitų bendruomenės narių aplinką, išvengti įvairių rizikos veiksnių ugdymo procese. Lopšelio - darželio maisto tvarkymo patalpa bus aprūpinta reikalinga įranga ir baldais. Taip pat projekto įgyvendinimo metu bus įrengta metodinė patalpa su modernia įranga, sudaranti sąlygas modernizuoti vaikų, pedagogų ugdymą(si), dalijimąsi gerąja darbo patirtimi bei mokymąsi.
Projektas yra finansuojamas pagal 2007 – 2013m. Sanglaudos skatinimo veiksmų programos 2 prioriteto „Viešųjų paslaugų kokybė ir prieinamumas: sveikatos, švietimo ir socialinė infrastruktūra“ VP3-2.2-ŠMM-06-R priemonę „Investicijos į ikimokyklinio ugdymo įstaigas“ (projekto kodas VP3-2.2-ŠMM-06-R-01-016).
Bendra projekto vertė – 300 000,00 Lt. Šiam projektui įgyvendinti iš Europos regioninės plėtros fondo skirta 255 000,00 Lt bei 45 000,00 Lt iš Vilniaus miesto savivaldybės biudžeto lėšų.
Numatoma projekto pabaiga - 2010 m. lapkričio 30 d.
Deimanciukia
gal zinote uz kiek dienu galima daugiausia atnest pateisinama rasteli,jei nebuvo darzelyje?uz viena tik galima ar ir daugiau? rolleyes.gif
mažytis raktelis
QUOTE(Deimanciukia @ 2010 09 21, 13:26)
gal zinote uz kiek dienu galima daugiausia atnest pateisinama rasteli,jei nebuvo darzelyje?uz viena tik galima ar ir daugiau? rolleyes.gif
*

Galima ir už daugiau
nmante
O kas per pateisinamieji rašteliai?
Deimanciukia
QUOTE(nmante @ 2010 09 21, 14:22)
O kas per pateisinamieji rašteliai?
*

pateisinamieji rasteliai,kad nebuvo darzelyje del kazkokios priezasties,na kad nereiktu moketi uz ta diena smile.gif kadangi mes sirgome ir pazyma paememe iki 5-ienio galiojancia,galvojau per savaitgali praeis,bet nepraejo...kosulys su sloga dar vis laikosi,tai nevedziau dar dukrytes i darzeli vakar ir uzvakar ax.gif
Papildyta:
todel ir klausiu uz kiek dienu galima savo rasteli atnesti mirksiukas.gif
pagrandukas03
Cituoju is Vilniaus m. savivaldybes tarybos sprendimo (2010-03-31):
"10. mokestis už vaiko maitinimą nemokamas, jeigu:
10.3. vaikas nelanko įstaigos dėl:
10.3.1. ligos, pateikus gydytojo pažymą pirmą dieną atvedus vaiką į ugdymo įstaigą;
10.3.2. tėvų (globėjų) kasmetinių ar nemokamų atostogų, pateikus dokumentą iš darbovietės;
10.3.3. prastovų tėvų darbovietėje, pateikus tai patvirtinančius dokumentus;
10.3.4. tėvų darbo pagal kintantį darbo grafiką, pateikus iš darbovietės pažymą arba darbo grafikus iki kiekvieno mėnesio paskutinės dienos, kuriuose būtų nurodytas ne darbo dienų skaičius;
10.3.5. mokinių atostogų (jeigu ikimokyklinio ugdymo įstaigą lankantis vaikas turi brolių ar seserų, kurie mokosi bendrojo lavinimo mokykloje), pateikus prašymą ir pažymą iš mokyklos;
10.3.6. vasaros meto (birželio–rugpjūčio mėn.);
10.3.7. nelaimių šeimoje (artimųjų mirtis ir pan.), ne ilgiau kaip 3 dienas;
10.3.8. oro temperatūros, jei yra žemesnė kaip minus 20o C."

Taigi, jokie tėvelių rašteliai "šeipsau" neturi galios, t.y. už maitinimą ir ugdymą visvien teks mokėti. Pasiimkit gyd. pažymą.
Deimanciukia
tai negalioja rasteliai? g.gif juk nebuvo ji ir nevalge tu valgiu unsure.gif o pazyma zinoma kad paimiau uz dvi savaites bigsmile.gif o del tu dvieju dienu nu ka as zinau g.gif reiks paklaust aukletojos biggrin.gif
Deimanciukia
sveikutes mirksiukas.gif
dabar as ir visiskai sutinku su Laura 007 ir verdaina,nepatinka man ir aukletoja viena pabiruciuose,na kuri siandien buvo verysad.gif nekomentuosiu kodel,o tai jei poto skaitys ta aukletoja ir gali suprast kas raso,poto man maziukes dar nemegs unsure.gif jai dirbti reikia nesutokiais mazuciais,o su vyresniais,kur ir gales parodyti savo grieztuma doh.gif daug vaikuciu siandien verke,nenorejo eiti i grupe verysad.gif o vakarikste aukletoja tiesiog superine,labai gera thumbup.gif nemaciau nei vieno vaikucio verkiancio wub.gif mielai bendrauja aukletoja,papasakoja kaip kas buvo ir pan. thumbup.gif na ir apie naujoke negaliu nieko blogo pasakyt ir matosi,kad gera...matosi,kas stengiasi smile.gif bet va nezinau kaip ten su ta aukletojabus,gal dar pasikeis nuomone man g.gif verysad.gif
Verdaina
Aš manau reikia ne vien individualiai bet tiesiai ir kolektyviai šnekėt ir jei nebus pokyčių tai ir su vedėja šnekėt, nes vaiko jau darosi gaila.

Pvz. šiandien ateinam į darželį, jis pamato auklėtoją ir sako - aš nenoriu daržely sysių daryt. doh.gif Perrengiu vaiką, paleidžiu į grupę, ateina prie auklėtojos ir sako lyg atsiprašinėdamas - aš nenoriu sysių daryti. Tai iškart akivaizdu, kad vakar buvo kažkoks įvykis, kuris vaikui jau palieka atmintyje nekokią žymę ir jis bijot tos auklėtojos ima. doh.gif
Laura 007
pala pala...juk vakar ta gera aukletoja ryte bent jau buvo
Verdaina
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 23, 18:25)
pala pala...juk vakar ta gera aukletoja ryte bent jau buvo
*

Nepamenu dėl vakar ryto, bet šiandien ryte tikrai dirbo Daiva, tik vakare pasiimant vaiką jau buvo Ritutė (super auklytė smile.gif )
Laura 007
Tai taip vakar Rytutė ryte o šiandi Daiva.Gali būt rami dėl penktadienio nes visą dieną dirba Ritutė thumbup.gif man ji irgi labai patiko

Papildyta:
O dėl Gerb.Daivos tai aš lygiai tokios pat nuomonės
Deimanciukia
mamytes,gal galite parasyti pabiruciu grupes numeri,buciau labai dekinga 4u.gif
Laura 007
pabiruciu grupes numeris 860784210
Laura 007
įdomu kur dingo pusė mamyčių išsakytų nuomonių apie pabiručių aukletojas g.gif
mažytis raktelis
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 24, 20:04)
įdomu kur dingo pusė mamyčių išsakytų nuomonių apie pabiručių aukletojas g.gif
*

oho, tikrai. daug žinučių dingo, kas čia pasidarbavo? tikriausiai moderatorė, nes niekas kitas negalėjo ištrinti žinučių....bet koks tikslas ištrinti? Juk visuose forumuose kalbama apie auklėtojas ir kt.

na tikrai įdomūs dalykai vyksta, kodėl kituose forumuose tada niekas neištrina atsiliepimų apie auklėtojas?
Laura 007
tai kaip suprantu nelabai yra tikslo čia diskutuoti,jei pusė mamyčių nespėja perskaityti musų išsakytų minčių verysad.gif
Verdaina
Gera dalis - vadinasi perskaitė tas žinutes būtent tie, kam reikėjo jas pamatyti, jei jau užkliuvo biggrin.gif
Bloga dalis - jei žinutės buvo ištrintos - vadinas esama problema ne sprendžiama, o slepiama. Ir slepiama jau ne vieno žmogaus pagalba...
Lukaja
Va cia tai geras doh.gif ,nelabai supratau kam trinti zinutes g.gif
Laura 007
na va,stebuklingu būdu dingo,bet ačiū tiems ar toms,kad sugražino mamų pasisakymus blush2.gif
Džinė
Labas

na, atėjau pasiaiškinti dėl vakarykščių žinučių. Vakar nespėjau.
Gavau vienos mamytės prašymą panaikinti jos žinutes. Mes irgi stengiamės jus visas išklausyti ir pagelbėti, bet ne visuomet viskas pavyksta taip, kaip norisi.
Laura 007
Sveiki.Net nežinau ką ir pasakyti g.gif
mažytis raktelis
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 25, 10:57)
Sveiki.Net nežinau ką ir pasakyti g.gif
*

man tik labai įdomu kokia mamytė galėjo prašyti, kad panaikintų jos žinutes, jeigu visos tos mamytės kurios rašė žinutes būten ir jų pasigedo.
Tuomet susidaro nuomonė, kad žinutes paprašė ištrinti mamytė ne ta kuri jas parašo (o tarkim gal net auklėtoja galėjo paprašyti, kad ištrintų).

Tikėkimės tokie dalykai daugiau nepasikartos, nes galima įtarti, kad net iš tų pačių moderatorių yra asmuo, kuris susijęs su auklėtojomis ar pan.
Supervyras
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 23, 22:22)
Tai taip vakar Rytutė ryte o šiandi Daiva.Gali būt rami dėl penktadienio nes visą dieną dirba Ritutė thumbup.gif man ji irgi labai patiko
Papildyta:
O dėl Gerb.Daivos tai aš lygiai tokios pat nuomonės
*

Nuoširdžios užuojautos dėl tos Daivos mad.gif
Tikras slibinas, gadina STRAZDELIO vardą bash.gif
Manau, kad jai geriausiai tiktų kalėjimo prižiūrėtojos darbas.
Laura 007
Viena mamytė nepasigedo,greičiau išsigando savo išsakytos nuomonės schmoll.gif ,bet juk nereikia bijoti,nes kitaip negali būti reik kažką daryti verysad.gif o ką galvoja apie tai supervyras?
Deimanciukia
sveikutes mirksiukas.gif
nepykit mamytes,bet cia ar paprasiau moderatores kad istrintu mano zinutes,nes ketinau isvis issiregistruoti is sio tinklapio 4u.gif negalvojau,kad tokia sumaistis kils doh.gif blush2.gif jau minejau,kad bijau jog aukletoja skaitys ir gali atsiliepti vaikuciams,nemegs ir panasiai g.gif kadangi cia bet kas gali skaityti,vien tik ivedus per google informacija apie strazdeli ismeta si tinklapi,nereikia net buti prisiregistravus cia,kad suzinotum kas ka raso doh.gif tai,kad nepykit taip ir ant moderatores neuzsipulkit,ji cia ne prie ko ax.gif atsiprasau uz sumaisti 4u.gif
pagrandukas03
QUOTE(Deimanciukia @ 2010 09 25, 17:49)
sveikutes  mirksiukas.gif
nepykit mamytes,bet cia ar paprasiau moderatores kad istrintu mano zinutes,nes ketinau isvis issiregistruoti is sio tinklapio 4u.gif negalvojau,kad tokia sumaistis kils  doh.gif  blush2.gif jau minejau,kad bijau jog aukletoja skaitys ir gali atsiliepti vaikuciams,nemegs ir panasiai  g.gif kadangi cia bet kas gali skaityti,vien tik ivedus per google informacija apie strazdeli ismeta si tinklapi,nereikia net buti prisiregistravus cia,kad suzinotum kas ka raso  doh.gif  tai,kad nepykit taip ir ant moderatores neuzsipulkit,ji cia ne prie ko  ax.gif atsiprasau uz sumaisti  4u.gif
*

Sveikos, dėl Daivos jau anktesnės Pabiručių "laidos" tėveliai turėjo nusiskundimų, berods ir pas direktorę ėjo. Kaip matot, dirba toliau, vadinasi, nepadėjo g.gif
Siūlyčiau kooperuotis ir rašyti direktorei, surinkit visų parašus arba bent jau daugumos. Juk negali būti, kad neatsižvelgtų.
Jei bijosit, nieko nepakeisit, o dėl vaikučių verta pasistengti. Žinučių, tikrai, netrinčiau, nes jos naudingos kitiems forumo dalyviams.
Deimanciukia
QUOTE(pagrandukas03 @ 2010 09 27, 13:51)
Sveikos, dėl Daivos jau anktesnės  Pabiručių "laidos" tėveliai turėjo nusiskundimų, berods ir pas direktorę ėjo. Kaip matot, dirba toliau, vadinasi, nepadėjo g.gif
Siūlyčiau kooperuotis ir rašyti direktorei, surinkit visų parašus arba bent jau daugumos. Juk negali būti, kad neatsižvelgtų.
Jei bijosit, nieko nepakeisit, o dėl vaikučių verta pasistengti. Žinučių, tikrai, netrinčiau, nes jos naudingos kitiems forumo dalyviams.
*

gal tu ir teisi,tikrai reiktu del vaikuciu pasistenkti 4u.gif gal tikrai mamytes kazka darome del tos aukletojos? g.gif
Laura 007
sveikos.aš jums pritariu doh.gif tik reik veikt greičiau kol dar visiškai vaikai neišgasdinti
Deimanciukia
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 27, 23:11)
sveikos.aš jums pritariu doh.gif tik reik veikt greičiau kol dar visiškai vaikai neišgasdinti
*

visiskai sutinku,kuo greiciau tuo geriau...as galeciau padeti rinkti parasus teveliu,kadangi turiu laiko,esu dekrete dar.kas prie manes prisidetu is mamyciu? assa.gif be to ziuriu,kad forume musu is pabiruciu grupes tik trys mamytes mastau.gif tai matyt tektu eiti prie darzeliu laukti kitu teveliu ir klausineti ar sutinka ar pasirasys g.gif na ar mamytes sutinkat su manim? rolleyes.gif be to as galeciau tik nuo kitos savaites,kadangi maniske susirgo doh.gif 6-ieni sukilo tempa auksta,kosti,sloguoja cray.gif sian pries miega net apsiveme mega_shok.gif cray.gif
pagrandukas03
QUOTE(Deimanciukia @ 2010 09 27, 23:58)
visiskai sutinku,kuo greiciau tuo geriau...as galeciau padeti rinkti parasus teveliu,kadangi turiu laiko,esu dekrete dar.kas prie manes prisidetu is mamyciu?  assa.gif be to ziuriu,kad forume musu is pabiruciu grupes tik trys mamytes mastau.gif tai matyt tektu eiti prie darzeliu laukti kitu teveliu ir klausineti ar sutinka ar pasirasys  g.gif na ar mamytes sutinkat su manim?  rolleyes.gif  be to as galeciau tik nuo kitos savaites,kadangi maniske susirgo  doh.gif  6-ieni sukilo tempa auksta,kosti,sloguoja  cray.gif sian pries miega net apsiveme  mega_shok.gif  cray.gif
*

Paklauskit, gal kada netrukus bus grupės susirinkimas. Juk turėtų būti, visgi daug naujokų susirinko. Prasiųskit popieriaus lapą ir susirinkite visų tėvelių mailus, po to parašykite ir susitarsite, nes laukti pavargsite: vieni pasiima prieš miegą, kiti iškart po, o dar kiti ir 17.30...
Laura 007
Dėl susirinkimo klausiau šiandi,tai dar nežino kada bus
Deimanciukia
na tai viena diena galima ryte parinkt parasus,kita diena po pietu valgio,o dar kita vakare jei susirinkimo nezada greitu metu g.gif na,tai mamytes bukit aktyvesnes ir drasesnes del savo vaukuciu 4u.gif kas padetu man parasus rinkti? unsure.gif nes ziuriu daug kas tik rasyt gali ir noret kazka daryt,bet kai ateina laikas kazka daryt nieko nedaro doh.gif
Papildyta:
juk vaikuciai visus beveik metus pralankys pas sia aukletoja,jei nieko nedarysim doh.gif beto mamyte viena man parase i AZ zinute,kad ir sutiktu ir pasirasytu,nors ji cia nepasireiskia,tai gal tikrai ir daugiau mamyciu,teveliu noretu pakeisti aukletoja g.gif gal cia nebereikalo mes tokios nuomones apie ja ir neesam tokios priekabios del visko doh.gif tuo labiau jei jau buvo rasytas prasymas del jos unsure.gif
Laura 007
na tai aš sutinku padėti,prisidėti rinkti tėvelių parašiukus,tik kaip mes su tavim susitiksim,kad aptartumėm tolesnius veiksmus?
Deimanciukia
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 28, 23:02)
na tai aš sutinku padėti,prisidėti rinkti tėvelių parašiukus,tik kaip mes su tavim susitiksim,kad aptartumėm tolesnius veiksmus?
*

na,tai saunu kad gali padet 4u.gif siaip as galiu tik po piet sia savaite susitikt su tavim ir sutart kaip kas smile.gif nes tik tada galesiu,turesiu kur palikt sergancia maziuke... mirksiukas.gif
o toliau siulyk kaip tau geriau susitikt,bet tik po pietu ir bet kuria diena 4u.gif
Papildyta:
o siaip galesiu per google paieskoti kaip tokie prasymai yra rasomi,tai ir parasysiu mirksiukas.gif o kitame lape rinksim parasus ir nunesim direktorei smile.gif
Laura 007
ok smile.gif su viskuo sutinku ax.gif bet aš su tavim galiu susitikti tik iš ryto,kadangi mano vaikas eina tik iki 12 į darželį arba jau vakare kai vyras iš darbo grįš.O daugiau mamyčių prie musų neprisijungs g.gif ?Ar čia rimtai buvo tik tuščiai šnekama blush2.gif
Verdaina
Panašu, kad kitą ketvirtadienį nusimato tėvų susirinkimas (bent jau šiandien gavau tokią preliminarią info). Manau bus gera proga tiek susipažinti, tiek iškelti rūpimus klausimus. 4u.gif
Laura 007
Na taip ketvirtadieni,bet ten bus sujungtos trys grupės:pabiručių,bitučių,mažylių tai nemanau kad kitiems teveliams bus labai įdomu klausytis apie musų problemą
Supervyras
QUOTE(Laura 007 @ 2010 09 25, 17:17)
Viena mamytė nepasigedo,greičiau išsigando savo išsakytos nuomonės schmoll.gif ,bet juk nereikia bijoti,nes kitaip negali būti reik kažką daryti  verysad.gif o ką galvoja apie tai supervyras?
*

Jau senai esu Daivos "privalumus" pastebėjęs.
Šiuo metu su šia auklėtoja tenka susitikti retai, nes lankome kitas grupes.
Surinkite grupės tėvų telefonų Nr., Skype ir e-mail'us.
Pabendraukite tėvams patogiais kanalais.
Surinkite parašus ir išspręskite problemą.
Anksčiau galvodavau, kad tik aš vienas pastebiu tos auklėtojos veiksmus.
Bet pasirodo ir kiti tėvai viską mato ir girdi.
Sunku raganai pasislėpti devil.gif
mažytis raktelis
*

na, kokios žinios apie naują grupę, gal jau veikia?
Dovidenija
QUOTE(mažytis raktelis @ 2010 10 01, 11:48)
na, kokios žinios apie naują grupę, gal jau veikia?
*

Deja, dar neveikia schmoll.gif Kiek pasiziuriu tai statybininkai stovi prie lango ir svajoja, o ne dirba doh.gif Maniskis dabar eina i Ziogeliu grupe, o paskui jau eis i nauja Bituciu. Aisku nelabai gerai, kai vaikas pratinasi vienoje grupeje, o paksui eis i kita, bet ka jau darysi. Dziaugiames, kad isvis patekom blush2.gif
mažytis raktelis
QUOTE(Dovidenija @ 2010 10 01, 12:00)
Deja, dar neveikia  schmoll.gif Kiek pasiziuriu tai statybininkai stovi prie lango ir svajoja, o ne dirba  doh.gif Maniskis dabar eina i Ziogeliu grupe, o paskui jau eis i nauja Bituciu. Aisku nelabai gerai, kai vaikas pratinasi vienoje grupeje, o paksui eis i kita, bet ka jau darysi. Dziaugiames, kad isvis patekom  blush2.gif
*

Su tais statybininkais tai visada būna problemos, kas jiem rūpi... nesiskubina jie, nerūpi jiem mūsų vaikai schmoll.gif
Kažin iki lapkričio mėn atsidarys? Gal tėvelių talką kvies, juk reiks išsivalyti padėti, o gal buvo Bitučių grupės susirinkimas, gal jau susipažinot su būsimom auklėtojom?
Papildyta:
QUOTE(Supervyras @ 2010 09 30, 17:59)
Jau senai esu Daivos "privalumus" pastebėjęs.
Šiuo metu su šia auklėtoja tenka susitikti retai, nes lankome kitas grupes.
Surinkite grupės tėvų telefonų Nr., Skype ir e-mail'us.
Pabendraukite tėvams patogiais kanalais.
Surinkite parašus ir išspręskite problemą.
Anksčiau galvodavau, kad tik aš vienas pastebiu tos auklėtojos veiksmus.
Bet pasirodo ir kiti tėvai viską mato ir girdi.
Sunku raganai pasislėpti  devil.gif
*

Na mamytės, kaip Jums sekasi, gal jau parašiukus renkate dėl auklėtojos Daivos? Iš pasisakymų matosi, kad Daiva dauguma tėvelių nusivylė. Kažin, ar direktorė sureaguos, ar ne, nes kaip supratau jau yra dėl jos skųstasi ir niekas nepasikeitė. Gaila. Sėkmės Jums mamytės, kantrybės kovojant.
Deimanciukia
sveikutes mirksiukas.gif
maniske labai serga,dar ir ausyte labai raudona,negaliu jos palikti verysad.gif taip,kad nezinau kada cia pradesim rinkti tuos parasus doh.gif ka tu galvoji Laura?Gal rimtai sulaukiam susirinkimo?Ir tada surinksim parasus is teveliu? g.gif
Papildyta:
manau,kad taip bus paprasciau,nei laukti prie darzelio g.gif tiesa dar viena mamyte man parase i AZ,tai ir ji pasirasytu thumbup.gif tai is viso jau 5 parasai garantuoti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.