Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: aistros kvapas...
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
drauge2006
atsiprasau.bet man truputi nepatiko jos pasirodymas
yesss
QUOTE(drauge2006 @ 2006 10 20, 14:18)
Apelsincikas is realybes sou, ar tu mama kad cia lendi?ar daugiau nera kur skelbti savo pasakojimu?
*

QUOTE(drauge2006 @ 2006 10 25, 12:45)
*

swoon.gif tai gal dabar visas dar ne mamas is cia isvaryk? kas tu tokia, kad sprestum kam cia buti, o kam ne?
nu sakes blink.gif
anestute
likau suzaveta... lengvai sukresta mirksiukas.gif
BevardeX
QUOTE(drauge2006 @ 2006 10 25, 12:45)
*

Man irgi nepatiko jos PASIRODYMAS, bet CIA jos rasinys ir, beje, labai superinis bigsmile.gif thumbup.gif
drauge2006
atsiprasau 4u.gif
ingacep
super. jauciasi tikra sirdis. tikrai labai grazu thumbup.gif
NEVIENA
Rašinys puikus thumbup.gif ,bet..reikia išmokti priimti ir kritiką
Moncike
thumbup.gif
Gegytė
rasyk...labai grazu...
*linuska*
4u.gif labai grazu,sekmes
Polė
Na super blush2.gif Skaičiau su malonumu, tik ta bloga pabaiga doh.gif Norisi, kad visos meilės istorijos baigtųsi gerai blush2.gif
naktine`
Labuka 4u.gif
Jau seniau sakiau kad graziai rasai thumbup.gif
Man patinka "netobuli" mastymai smile.gif

O kuri cia issireiske kad "ne mamoms" cia ne vieta tai likau visiskai nesupratusi blink.gif Tada visi vyrai kurie cia lankosi, jaunos merginos (busimos mamos) yra nelaukiami? Wow doh.gif
Neteisk ir nebusi teisiamas... 4u.gif
lawanda
Net kvėpuot pamiršau skaitydama, labai emocionalu, kvepia stipriais jausmais.... Gražu 4u.gif
elickaa
grazu... 4u.gif
logika
labai gražu wub.gif
tik tiek neatsakytų klausimų rolleyes.gif bet į juos aš pati galiu susikurti atsakymus,kokius tik noriu bigsmile.gif
MIKIENĖ
Man irgi keista istorija,matyt nesupratau g.gif g.gif g.gif
Ridisiukas
As gal but per didele idealiste ax.gif pabaiga man nepatiko, kodel zmones kankina vieni kitus arba save???? Tai dar blogiau......
Tikiuosi, kad siuo metu esi laiminga ir dabar mintys rutuliotusi linksmesne gaidele smile.gif
Gal ikiriai skambes, bet parasyk dar kla nors.... Nesinori baigti skaityti....
juso
Rašai puikiai, skaičiau neatsitraukdama....daug neatsakytų klausimų, bet kaip kažkas pasakė, kad atsakymus galima susigalvoti pačiai...Ne viską supratau, bet, kad turi talentą rašyti, tai supratau iš karto smile.gif
Neeilinė istoriją, o tai ir yra žavu 4u.gif
werute007
smile.gif labai atvira ,ir nuosirdi istorija
emiljana
Ak aistra, до чего ты девченку довела. smile.gif
atura
super, kaip aistringai thumbup.gif
ingere
O man patiko...labai patiko...skaityčiau ir skaityčiau thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
kauriukas
PATIKO idomu...lakus zodziai...noreciau paskaityti daugiau, manau, tokios raiskos vingrybes deretu su ironija...
dropytedropasada
Nuostabu... mirksiukas.gif bigsmile.gif
Geriete21
man pasirode banalu ir netikra, dar vienas bandymas isspausti kazka is plastamsines vartotojiskos kasdienybes, nerasyk, jei nesugebi jausti, nerasyk, jei jauti ir nesupranti ka jauti.. jei nevertini zmoniu, ir manipuliuoji jais, kaip marionetemis, niekada nebusi verta kad tave vertintu ir ilgam isliktum kazkieno sirdyje..
Rhealife
QUOTE(Juratikas @ 2006 02 05, 22:24)
Jei čia istorija - gražu, super aprašyta...jei čia GYVENIMIŠKA istorija - liūdna...liūdna dėl to, kad dauguma mūsų lietuvaičių leidžiasi užburiamos tų juodųjų akių viliokių...mergaitės, juk jie - pietiečiai - yra gimę vilioti...žinau, nes mano draugė irgi išgyveno tokią jaudinančiai liūdną dramą...deja, ji liūdna buvo tik jai, o jam...tai tik dar vienas ĮDOMUS gyvenimo tarpsnis...
*

Na parasei kaip kaimo bobulyte, nesupyk 4u.gif Nemaciau ar autore ka nors atsake, bet neliudna visai. Tai dovana kuria gavai, net jei ji tetruko diena.. Toki aistros kvapa nesiotu kiekviena savo sirdyje, nors jis tave veliau ir sudauzys i tukstancius skeveldru.. Na gal kitoms geriau to nepajusti, o gyventi pilka "grazu" gyvenima..
As toki pajutau, ir tebejauciu iki siol, nes JIS tapo mano vyru wub.gif wub.gif Kaip gera girdeti kasdien ti amo, tu sei la mia vita.. Matyti savo meile jam savo vaiko akyse wub.gif
jurrrge
puikus debiutas 4u.gif
ruda lape
Kažkaip keistokai skaitėsi, mintys vis nutrūkdavo...
Hario
Gražu...
inga27
aciu tau uz sias minutes,kurias praleidau skaitydama tavo pastraipele...su malonumu skaityciau ir knyga.. mirksiukas.gif
Savvy
Man irgi labai gražu...
Rodos skaitau Tavo kūrinį, o kai kurios mintys, išsireiškimai tokie savi (ir, matyt, ne vien man). "Ir žodis tapo kūnu".... arba, kaip lietuvių legendose tikima - tereikia atspėti kokio nors reiškinio vardą (jį pavadinti) - ir jis nurims, nebekankins ir nebegąsdins. Taip ir čia. Tu parašei ir įvardijai, o man tapo ramiau.
Gražu. 4u.gif
ingapetr
Labai grazu, gal netycia jau knygele pasirode? mirksiukas.gif
Milte*
Cia neapsakoma, skaiciau netekusi amo, labai grazu. smile.gif
pakalnuciu.grozis
Graziai parasyta wub.gif
PoniaV7
Kaip aistringa... NUOSTABU! wub.gif 4u.gif
parsiuntejes
skanus kvapas (reikia surinkt 25 postus biggrin.gif )
Dominykos
QUOTE(saulytuke @ 2006 01 24, 08:36)
Skaičiau neatsitraukus...super...Labai lauksiu Tavo knygos  bigsmile.gif
*

Pritariu labai itraukiantis "postas", knyga turetu sulaukti demesio smile.gif
Nortiu
QUOTE(Dominykos @ 2009 01 25, 13:07)
Pritariu labai itraukiantis "postas", knyga turetu sulaukti demesio smile.gif
*

super sdsuper super:) bigsmile.gif
Dominykos
nera zodziu apsakyti kaip grazu smile.gif
VelDan
Buvo labai įdomu skaityti - nuo pradžios iki galo. Pasirodė itin nuoširdu 4u.gif
KyJa
Superinis pavadinimas ir kurinukas wub.gif
Lotyna
Labai nuostabiai aprasyta istorija 4u.gif wub.gif wub.gif
lindra123
QUOTE(Domke @ 2009 02 13, 22:21)
Labai nuostabiai aprasyta istorija  4u.gif  wub.gif    wub.gif
*

labai labai....
Une B
Tiesiog beprototiškai fantastiška, aš labai sužavėta
Stirna222
patiko
mumute
Labai grazu , noreciau perskaityti visa knyga idomu ar ji jau isleista
Inganer
Pradzios ne labai supratau , bet kuo toliau skaiciau tuo labiau patiko smile.gif
*woman*
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif
Mrs. R
labai labai labai thumbup.gif

patinka skaityti tokias isjaustas mintis wub.gif
uch, kaip virpina...

vyras niekaip nesupranta, kokia erotika man patinka tongue.gif o patinka tokia nekalta, bet iki sielos gelmiu - paziurejimas, mirktelejimas, prisilietimas, kvapas...
Inguti
Skaiciau sulaikius kvepavima ir bijojau pradet kvepuot ,kad nenupusciau to visko... wub.gif ,super
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.