Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pirkti vežimėlį?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2
mamusiuka
Gerai, kai gimus vaikeliui vyras nuperka, man buvo, kad turėjau pati po savaitės, dar nesėdinti kapstytis iki turgaus ir stverti pirmą pasitaikiusį unsure.gif Nes matote pirmajam vyrui tokie dalykai nerūpėdavo schmoll.gif
Užtat dabartinis vyras vos tik sužinojęs kad bus tėtis nusivežė į parduotuvę ir leido rinktis ax.gif Tai dėl to esu visiškai rami ir užtikrinta-nebeteks sukti galvos kaip ir kada rasti leliui vežimą wub.gif
*rutuliukas*
mes vezimuka nusipirkom kai nestumas buvo 35 sav o 36 sav ir vaikiukas gime thumbup.gif
Ginta28
mes nusipirkom esant nestumui 34 sav. o dometis pradejau gerokai anksciau, dabar stovi namuose, o as vakarais pasiemu instrukcijas ir studijuoju smile.gif
inginė
Aš kažkokia prietaringa pasidariau... Kažkodėl baisu pirkti iš anksto. Kol kas tik domiuosi, skaitinėju atsiliepimus apie vežimus, bandau išsirinkti patį pačiausią... thumbup.gif
Unknown member
Vezimeli savaitgali nusipirkau is drauges. Kadangi ji gyvena kitame mieste (mus skiria 300 km), tai susikloscius aplinkybems, kai jos vyras su reikalais i Vilniu atvaziavo ir vezimeli atveze. Bet jau ir pati kokias pora savaiciu intensyviai vezimais domejausi, apziurinejau ir informacija rinkausi. Vyrams visada atrodo, kad dar daug laiko, jie neivertina nescios moters bukles, savijautos. Man gimdyti gruodi, galejau laukti Vaiku prekiu paropdos Litexpo lapkricio men, bet jau dabar zinau, kad bus per sunku su didziuliu pilvu minioje grumdytis. Jau ir dabar (7 men) sveikata nebe ta, negaliu daug vaikscioti, greit pavargstu - kur dar cia laukti iki paskutinio men??? Nors vyras mano irgi "vyriskai" buvo pareiskes, kad laiko viskam dar daug (kai prasiau pavazineti kartu po parduotuves komodos paieskot), taciau kai 21 savaite atsiguliau i ligonine su gimdos mioma, greitai viska suprato. Komoda jau surinkta vaikelio laukia, ir roletus langui uzsakem, ir vezimelis jau namie. O apie pirkimus tokiu daiktu po gimdymo - sakyciau "tik ypatingai stipriu nervu mamytems". As po sapeli, po sakele viska i musu lizdeli tempiu. Dalimis perkant ir isleidziamos sumos ne tokios dideles atrodo. O tai maciau siandien vaizdeli, kai uzduses tetis atleke i vaistine buteliuko pirkti. Reikia skubiai, o tokio koks reikalingas mazyliui - nera, atves tik antradieni... Neisivaizduoju, kaip vyra viena kudikiui jau gimus issiusti daikteliu pirkti. Ir taip jau pasimetes bus, o dar net zalio supratimo nera, kas geriau, ko tikrai reikia. Mamytes iki gimimo daugiau informacijos apie kudikio daiktelius prisirinkusios. Taip kad teveliai, nors sitoj srity paklausykit ka sako jusu moterys!
baltė
Kada pirkti yra individualaus sprendimas. Aš rinkausi, kai žinojau ko laukiuosi ir po to, kai apsilankiau keliose parduotuvėse, t.y. iš karto nečiupau pirmo pasitaikiusio...
Kriiste
oi, as rinktis pradejau vos tik suzinojau, kad laukiuosi, o nusipirkau pries Kaledas - pagimdziau tik geguze, bet labai jau to vezimo norejau ir nesigailiu, nes butent tos spalvos buvo vos keli vezimukai ir visi juos greit ispirko blush2.gif
Viltin
Manau reikia pirkti, kai suzinai leliuko lyti.
juliux
Mes pirkom 1 mėn. iki gimdymo. Ieškoti pradėjom prieš 3 mėn. ir tai, sakyčiau trūko laiko, nes yra daug labai gerų vežimėlių, tiesiog akys raibsta bigsmile.gif . Geriausia, kai tiksliai žinai kokios firmos ir kokio modelio nori mirksiukas.gif .
INEXS
o man vyras nupirko vezimeli,kai parsiveziau vaika is ligonines ir visai geras.As kai pirmam aukste gyvenu,tai man nereik ziuret ar tilps i lifta ar ne.Ir ar sunku ar lengvas. biggrin.gif
Niktė
Vežimukais jau dabar domiuosi, planuojame pirkti grauodžio mėn. nors gimdymas planuojamas tik vasarį. Kadangi pirmas vaikelis gimė anksčiau laiko, tai kai gimė neturėjom nieko. Tai buvo vargas kai dar pati nepaeinanti turėjau pirkti vežimuką pirmą pasitaikiusį. Tai dabar tos pačios klaidos nekartosiu
kristinele1
mes kazkaip neskubejom,buvom nusiziureja jau ir pirkau po gimdymo rolleyes.gif
smiltainis
Mes rinktis pradėjome prieš mėnesį, kažkaip nežinau ar dėl prietarų ar ko anksčiau visko nesusipirkome. Šiaip manau optimalu 7 mėn. viską susipirkt, kai jau kūdikėlis subrendęs ir ruošiesi jo atėjimui. Kitaip čia kaip Kalėdoms pradėti ruoštis prieš pusę metųsmile.gif Geriau pinigiukus atidėti, o susipirkt per paskutinius du mėnesius, mano galva.
Liusii
gal buvo nuojauta kad gimdysiu anksciau o gal ir ne bet vezimuka ir lovyte nusipirkau 7 menesiu nestumo ir viskas pasitvirtino - pagimdziau nepilnai 37 sav . smile.gif
omny
Manau pradeti rinktis gali nuo pat pirmos minutes kai suzinai kad laukiesi bet pirkti tai irgi siulyciau labai neskubeti. mirksiukas.gif Nors jeigu planuoji siustis is amerikos ar per koki ebay tai tada reiktu pasiskaiciuoti, kad spetu pasiekti LT reikiamu laiku ax.gif
nep
Pirkau kai vaikui jau buvo sukake puse metu. Iki tol verciausi su vaikjuoste. rolleyes.gif O miegodavo autokeduteje balkone.
Pušūnė
Kaip buvau 7 men. nusipirkom vezima, autokedute, livyte. Nesu prietaringa biggrin.gif . Tik zinojau, kad veliau sunkiai judesiu, greit pavargsiu ir tikrai nesinores lapkricio darganom slaistytis po parduotuves ir po turgus ieskant vezimo rolleyes.gif . O gimus vaikeliui niekaip nebutu laiko vazinetis ir ieskot prekiu. Siaip 2 savaites nenaudojom vezimo, nes buvo labai dideli salciai sausi, o gimem pradzioje sausio.
egllute
Mums dar tik virs triju menesiuku, o jau ketinam pirkti, tiksliau jau issirinkom ta pati geriausia/tinkamiausia, bet kadangi dar neskubu tai dar neuzsakinejam, nes spalvu ivairove didziule tai sunku susigalvoti koks cia man labiau spalvynas patiktu blink.gif
sorre
mes pirkom po gimdymo 4u.gif
Vygta
jau pamažu dairausi,renkuosi,manau,jei rasiu gerą variantą,tai ir pirksiu ax.gif
Ksesanko
As irgi pradejau dometis vezimeliais nuo kokiu 8 sav. Is pradziu internete perskaiciau daug info. Po to nuo kokio 4 menesio pradejau sturmuoti parduotuves smile.gif apziurejau visus vezimelius. Atradau ta, kuris mano manymu atitinka visus mano, bei vaiko poreikius. Kadangi naujas kainavo apie 3000 Lt., tai pradejau dairytis panaudotu. Kai atradau gera varianta, nusipirkome. Man tada buvo apie 26 sav. smile.gif Manau, kad perkantis vezimeli reikia daug ju apziureti, todel nesiulyciau laukti iki galo. Dabar man jau sunkoka butu lankstyti, kelti vezimeli ir pan. Aisku, jei pirkciau nauja, tai dabar tiesiog nuvaziuociau ir nusipirkciau, nes pries tai jau ji visa nuciupinejau ne viena karta smile.gif
žemaitikė
Vežimėlį rinkausi nuo 4 mėnesio, kai buvau 6 mėn. nėštumo nusipirkau ir nė kiek nesigailiu, kad anksti ax.gif Tiesiog tuo metu pasitaikė nuolaida būtent tam modeliui, o aš ir susigundžiau blush2.gif Bet dabar ramu, laukiu gimdymo, jau beveik viska turiu, nėra streso, lakstymo, ar blaškymosi po parduotuves drinks_cheers.gif
Benukas
Lovyte turejom pries gimstant vaikiukui, o vezima pirkom jau po gimdymo tuoj. 4u.gif
vasilysha
as irgi siulyciau neskubet pirkti. 8-9 menesy pats tas. dometis aisku galima nuo pat pradziu:] buna kad vezimai per tuos 9 menesius parduotuveje gerokai krenta kainoje(nes atsiranda naujesnis modelis, arba preke jau nebenaujiena su kosmine kaina)....nebent uzmatet kazkoki nerealu varianta super pigiai....ty 40 % pigiau. arba LABAI! geros bukles padeveta ir LABAI! pigiai., tada pirmyn!
Mamukas***
pirkom menesis pries gimdyma, ir labai gerai, nes antra ar trecia jo gimimo savaite traukem pasivezinti smile.gif Saltokas oras ispuole ankstyva pavasari, tad teko paluketi smile.gif jei butu vasara manau ta pacia diena jei geras oras galima keliaut i lauka biggrin.gif
*Jolančikė*
vyresnelei vezima pirkom is dekretiniu,o mazylei is vienkartines,kur moka po gimdymo ax.gif
Veola
O as uzejau i parduotuve ir kai pamaciau ta vezimeli, tai iskart supratau kad tai bus musu masynite:) ...nors anksciau galvojom is drauges nupirkti, bet kai pamaciau sita, tai labiausiai is visu matytu patiko...Dar labai buvo malonu, kad Kaledine nuolaida pritaike 4u.gif
O su pirmu vaiku tai pirkom viska kai jau vaikas gime, tipo visokiu prietaru prisiklausem, antram vaikui nuo pirmo viskas beveik buvo like, tai nieko ir nereikejo tokio stambaus pirkti...O dabar ir vel nieko neturiu, viska draugem atidaviau, tai po truputi superkam nauja biggrin.gif
ditux33
O mes vezymeli nusipirkom kai sunelis jau buvo gimes. Galima sakyti nusiprko pats tongue.gif lotuliukas.gif Kai gryzom namo po savaiteles visi nuvaziavom ir nusipirkom, ir labai islosem, kad neskubejom, nes kaip tik norimam modeliukui buvo akcija ir sutauppem 300 Lt. vot, tongue.gif Nors is anksto jau zinojau kokio vezimelio noriu.
marina86
QUOTE(vasilysha @ 2010 07 30, 10:23)
as irgi siulyciau neskubet pirkti. 8-9 menesy pats tas. dometis aisku galima nuo pat pradziu:] buna kad vezimai per tuos 9 menesius parduotuveje gerokai krenta kainoje(nes atsiranda naujesnis modelis, arba preke jau nebenaujiena su kosmine kaina)....nebent uzmatet kazkoki nerealu varianta super pigiai....ty 40 % pigiau. arba LABAI! geros bukles padeveta ir LABAI! pigiai., tada pirmyn!
*

Labai teisingas patarimas. Manyciau geriausia pirkti 7-8 men, nes vaikutis juk gali ir anksciau gimt. O dometis, ziureti, rinktis kad ir nuo pat nestumo pradzios, taip ir dariau thumbup.gif Tikrai is patirties sakau, kad ir kainos keicias, ir spalvu nauju atsiranda, ir patobulinimu. Jei buciau nupirkusi kazkuri is pirmuju nuziuretu - dabar gaileciaus.
**Gin**
Pirmagimei vežimėlį pirkau 7-am mėnesį, dabar neskubu, ieškau, skaitinėju apie modeliukus, ir po gimimo manau laisvai nusipirksiu.
vajaz
dar nepirkau,bet jau reiketu...pirmam pirkau apie 6-7 menesiu kai buvau,bet tik patarimas....namuose gerai apziureti,ratus pripusti,ideti kazka sunkaus pavezti...neikisti i spinta ir laukti leliuko,nors sustaciusi buvau,tik ratu nepripuciau.Nes patirtis tokia...nusipirkom,laukem,kai reikejo i lauka vaziuoti,brokas didziausias,kreivai vaziavo,sleivas..Dabar kai nusipirksiu,butinai viska apziuresiu nuo A iki Z.Nes ta karta teko grazinti,aisku,jau priimti nenorejo,nes laiko daug praeje.O vaikiukas gimes tai neseniai...bet pavyko sutarti,nors ne visai graziuoju.

As uz pirkima iki vaikiuko gimimo,tik reikia viska sustatyti,ismeginti..po to pasideti ir laukti smile.gif
Veola
QUOTE(vajaz @ 2011 01 19, 21:55)
dar nepirkau,bet jau reiketu...pirmam pirkau apie 6-7 menesiu kai buvau,bet tik patarimas....namuose gerai apziureti,ratus pripusti,ideti kazka sunkaus pavezti...neikisti i spinta ir laukti  leliuko,nors sustaciusi buvau,tik ratu nepripuciau.Nes patirtis tokia...nusipirkom,laukem,kai reikejo  i lauka vaziuoti,brokas didziausias,kreivai vaziavo,sleivas..Dabar  kai nusipirksiu,butinai  viska apziuresiu nuo A iki Z.Nes ta karta teko  grazinti,aisku,jau priimti nenorejo,nes laiko daug praeje.O vaikiukas gimes tai neseniai...bet  pavyko sutarti,nors ne visai graziuoju.

As uz pirkima iki vaikiuko gimimo,tik reikia viska sustatyti,ismeginti..po to pasideti ir laukti smile.gif
*

Labai aciu uz pataryma. Pas mus nupirktas stovi neispakuotas, nors vyras man pastoviai siulo ji ispakuot ir viska apziuret del broko, o as uzsispiriau kad tegu taip graziai supakuotas pabuna, gal parduotuvej pakeis jai ka, nes matys gi kad naujas visai ir ceki turim...Na bet Jus paskaiciau ir manau reik vyro paklausit visdelto kaip ir patariat smile.gif
GIEDRŪNĖ
pirkom 8 neštumo mėnesį g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.