neseniai pamačiau internete zhu zhu pets žaislus, kam įdomū štai nuoroda filmukas apie žaislą. Gal kas žinote, ar matėtė kur galima pirkti tokius žaislus Lietuvoje. Jei kas turite, ar Jūsų vaikai patenkinti? Ačiū visiems išanksto
Sveiki,
neseniai pamačiau internete zhu zhu pets žaislus, kam įdomū štai nuoroda filmukas apie žaislą. Gal kas žinote, ar matėtė kur galima pirkti tokius žaislus Lietuvoje. Jei kas turite, ar Jūsų vaikai patenkinti? Ačiū visiems išanksto
Turime
Dukra labai norejo, bet pazaide gal pora dienu ir numete i kampa
Ir mes nusipirkome forume žiurkėną ir vienos geros mamytės
Neturim nei namų, nei trasų, bet jis pats smagiai ir grindimis laksto. Ir dar iš kaladėlių (lego) tunelių visokiausių pridaro dičkė QUOTE(ingrida.com @ 2010 09 19, 13:55) Sveiki, neseniai pamačiau internete zhu zhu pets žaislus, kam įdomū štai nuoroda filmukas apie žaislą. Gal kas žinote, ar matėtė kur galima pirkti tokius žaislus Lietuvoje. Jei kas turite, ar Jūsų vaikai patenkinti? Ačiū visiems išanksto yra pilna ebay
Gal kas parduoda pigiau nei parduotuvese? Gal kokiam vaikuciui nepatiko? Bijau, kad ir musu mergaitei gali nepatikti, o moketi didelius pinigelius kazkaip baisu...
Siunčiausi iš JAV, mokėjau už du peliukus 57 lt.
Čia pigu ar brangu? QUOTE(perla69 @ 2010 11 22, 22:17) nei brangu, nei pigu sakyčiau Bet mes su drauge vienoj išparduotuvėj naujus po 25 nusipirkom tiesa, dar įsigijome mes garažą ir mašinėlę, bet nelabai mums patinka QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 23, 13:35) nei brangu, nei pigu sakyčiau Bet mes su drauge vienoj išparduotuvėj naujus po 25 nusipirkom tiesa, dar įsigijome mes garažą ir mašinėlę, bet nelabai mums patinka Stai skelbimukas,tikrai nabrangu http://public.fotki.com/zuzetka/ dar viena parduoda http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=667797 QUOTE(perla69 @ 2010 11 22, 21:17) Jei originalius pirkote - tai jie tiek ir kainuoja Ieškojome krikšto dukrai dovanos, tai tuos zhu zhu pardavėjus peržiūrėjome. Mačiau, kad kiniečiai masiškai tuos zhu zhu padirbtus per ebay pardavinėja. Ir kainos jų pigios. Iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad jie labai nekokybiški (tų kiniečių). mes krikšto dukrai nupirkome sing a ma jig. Mums jis toks labiau "prikolnas" pasirodė
o berniukai ar žaidžia? nes ten yra tokie militaristiniai tie žiurkėnai ir dar papildomi jiems šarvai. maniškis nori tokių kalėdoms, bet aš įtariai į tokio tipo žaislus žiūriu.
Sveiki turiu keleta Zhu zhu pets, nauji,stai mano nuotrauku albumas:
public.fotki.com/zuzetka QUOTE(sena niekšė @ 2010 11 25, 16:33) o berniukai ar žaidžia? nes ten yra tokie militaristiniai tie žiurkėnai ir dar papildomi jiems šarvai. maniškis nori tokių kalėdoms, bet aš įtariai į tokio tipo žaislus žiūriu. Pirmame šios temos poste yra nuoroda į reklaminį filmuką apie zhu zhu pets. Tame filmuke matyti, kad žaidžia ir berniukai Šiaip labai fainas žaislas, tik ar su juo nebus taip, kad reikės viską susipirkti: visus draugelius, namukus, drabužėlius, mašinytes, zhu zhu leliukus....
o kuo skiriasi "zhu zhu pets" ir "furry frenzies".
Va va ir man įdomūs panašumai ir skirtumai su furry frenzies. Žiūrėjau YouTube filmuką ir apie vienus ir apie kitus. Tai Furry Frenzies kazkaip truputį pavažiuoja ir stabteli ir vėl važiuoja. Zhu Zhu Pets lyg ir pastoviai važiuoja iki kokios kliūties. Bet man asmeniškai Furry Frenzies su savo trasa fainesni nei Zhu Zhu Pets.
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 02, 21:29) Mano nuomonė tokia, kad "furry frenzies" yra "zhu zhu pets" žaislų kopija Konkuruoja ir žaislų gamintojai, be abejo.
Maniskis vaikinukas taip pat zaidzia su zhu zhu tai sakiau kaledoms papildyma reikes nupirkti
QUOTE(giedruteliux @ 2010 12 04, 12:21) Maniskis vaikinukas taip pat zaidzia su zhu zhu tai sakiau kaledoms papildyma reikes nupirkti As taip pat norejau savo vaikinukui nupirkti ziurkenu, bet vyras suabejojo ar zais su jais vyrukas musu. Bet jei sakai, kad tavo berniukui patiko tai gal ir musiskiui patiks. Leksiu siandien i "Zaislu planeta" nupirkti ziurkeno su priedais
Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams
Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų. Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu? Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas? QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 02:48) Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų. Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu? Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas? Na mums jie labai tiko ir PATIKO Labai juokingai atrodo. Kiek pirkom visokiausiu zaislu, nei vienas taip neitiko. Gal cia nuo pacio vaiko priklauso? Bet musiskei siuo kartu pataikem Manau Jusu dovana tikrai patiks vaikuciams!!! QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 01:48) Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų. Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu? Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas? Jei ne paslaptis kur pirkote QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 01:48) Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų. Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu? Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas? Mano vaikinukas beveik 4 metuku, tai ne tik i darzeli tamposi bet dar ir miega su tuo ziurkenu Hmm kazin kiek is JAV kainuoja parsisiusti sius ziurkenus, nes lietuvos zaislu parduotuvese jiems taikomos nuolaidos. Ir ne tik zaislu planetoje, bet savaitgali maciau ir vaiku mieste ir baby city parduotuves ju pilnos su nuolaidomis QUOTE(giedruteliux @ 2010 12 06, 23:01) Mano vaikinukas beveik 4 metuku, tai ne tik i darzeli tamposi bet dar ir miega su tuo ziurkenu Hmm kazin kiek is JAV kainuoja parsisiusti sius ziurkenus, nes lietuvos zaislu parduotuvese jiems taikomos nuolaidos. Ir ne tik zaislu planetoje, bet savaitgali maciau ir vaiku mieste ir baby city parduotuves ju pilnos su nuolaidomis Man du peliukai kainavo viso 57 lt. Ten buvo parodyta keturi skirtingi peliukai, tai toysrus turbūt savo nuožiūra du kažkuriuos įdeda. Va kaip tik šiandiena gavome, tai buvo vienoje dėžutėje supakuoti pirmasis ir trečiasis: ![]() Bet dabar žiūriu tokių nėra, likę kur po keturis tik tokie: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3964630 , bet irgi labai mieli. Mano mažoji Kalėdoms gaus kitokių dovanų, tai šį peliuką padaviau dabar ir ką jūs manot, jau visas pusdienis kai nepaleidžia iš rankų O kaip sureaguos penkemetis - matysim per Kalėdas
Bet jie i lietuva nesiuncia
QUOTE(miskouoga @ 2010 12 07, 10:05) Hmm bet tie tarpininkai uzsideda... Hmm turbut gaunasi siek tiek pigiau nei parduotuveje pirkti, bet dar kiek laukti reikia? Na mes pakolkas pirksim viena ziurkena, tik gaila nespejau nuvaziuoti i zaislu planeta tai reikes vaiku mieste nupirkti koki grazu QUOTE(zalainga @ 2010 12 07, 18:27) Hmm bet tie tarpininkai uzsideda... Hmm turbut gaunasi siek tiek pigiau nei parduotuveje pirkti, bet dar kiek laukti reikia? Na mes pakolkas pirksim viena ziurkena, tik gaila nespejau nuvaziuoti i zaislu planeta tai reikes vaiku mieste nupirkti koki grazu Ne nu žinoma, dabar Kalėdoms jau kažin ar gautumėt. Aš nuo užsakymo dienos gavau per ne pilnai tris savaites. Ir su visais atsisiuntimais ir tarpininkių procentais du peliukai man kainavo 57 lt. Papildyta: QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 07, 09:52) Taip jie siuncia i JAV, o iš ten mano tarpininkė į LT. QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 00:48) Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų. Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu? Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas? As irgi dvieju peliuku pakuote isigijau, o dabar galvoju ar dovanot penkiameciui krikstasuniui, ar galvot kam juos parduot QUOTE(Požiūris @ 2010 12 08, 01:12) As irgi dvieju peliuku pakuote isigijau, o dabar galvoju ar dovanot penkiameciui krikstasuniui, ar galvot kam juos parduot taip mastant nei leliu, nei masinu pirkt neverta. Nes po to reiks ir garazo ir leliu vezimelio O as siandien maximoj su 40 % nuolaida nusipirkau ruda peliuka QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 08, 17:18) taip mastant nei leliu, nei masinu pirkt neverta. Nes po to reiks ir garazo ir leliu vezimelio O as siandien maximoj su 40 % nuolaida nusipirkau ruda peliuka su nameliu, ar uz viena peliuka kaina buvo 75 lt praita sav Senukuose nupirkau su 40 proc nuolaida (pliusiniam zaislams buvo ir tiko
Cia kaina rinkinio: suniukas, namas ir dar visokiu smulmenu, pavadalesi, kazkoks meskiukas, lipdukai.
maniskei labai patiko, ir miegojo kartu kelias naktis. Bet po 3 dienu, jo net neatsimena QUOTE(rusneliukas @ 2011 01 03, 17:03) Cia kaina rinkinio: suniukas, namas ir dar visokiu smulmenu, pavadalesi, kazkoks meskiukas, lipdukai. maniskei labai patiko, ir miegojo kartu kelias naktis. Bet po 3 dienu, jo net neatsimena merginos, jei ka domina zhu zhu pets peliukai uz normalia kaina, kreipkites per AZ duosiu kontaktus..
is Ebay perkant tiesiai i LT apie 16lt vnt gaunasi
Turime du, labiau patinka man, nei keturmetei...Labiausiai erzina, kad ratukuose visokios dulkės renkasi, jei varinėja per grindis ir kokią dulkę įsuka...ilgas darbas iškrapštyti. Mieli, bet kainos neatžaidžia
Vakar "RUDUDU' parduotuvėj mačiau zhu zhu viskam nuolaios- 40 proc.
QUOTE(pucukelis @ 2010 12 01, 14:40) Va va ir man įdomūs panašumai ir skirtumai su furry frenzies. Žiūrėjau YouTube filmuką ir apie vienus ir apie kitus. Tai Furry Frenzies kazkaip truputį pavažiuoja ir stabteli ir vėl važiuoja. Zhu Zhu Pets lyg ir pastoviai važiuoja iki kokios kliūties. Bet man asmeniškai Furry Frenzies su savo trasa fainesni nei Zhu Zhu Pets. Mes pernai pasiskaitem sia tema ir perziureje yotube Kaledoms padovanojom dukrai Furry Frenzies suniuka su nameliu ir dar 1 atskira "peliuka" ![]() Kaip viena mamyte rase, kad labiau patinka jai, nei keturmetei. Tai pas mus patinka abiems ![]() Su paciais peliukais iki siol zaidzia labai daznai, o trasa stovi daugiau kaip interjero detale. Beje, tie peliukai ne tik 5 metu vyresnelei patinka, bet ir 9 men maziukei - lekia ropodama is paskos Lyginant su Zhu-zhu pets man Furry zymiai grazesni. Visus tuos Furry pirkau didelej Maximoj per zaislu ispardavimus kai buna 40 % nuolaida. Dabar Kaledoms vyresnele buvo uzsinorejus Furry kate, ta tokia "a la tikra", panasaus dydzio kaip ir tikra, murkiancia ir t.t., na bet jau kaina
labai pasiteisines mums atradimas, pelytes su picerija
Mes gavom dovanu Furry Frenzies suniuka ir kaciuka, na tikrai nerealus zaisliukas
oij geras dalykelis vaikams dziaugsmas tos pelytes
Siandien maciau "Cipoline" Vilniaus Akropoly 40 % nuolaida visoms Zhu-zhu pets prekems. Bet kad jos nei is tolo neprilygsta Furry
Siandien Maximoj Furry frenzes gyvuneliai - ar tai 16lt ar 17 lt, nebepamenu
Gal visa savaite sita akcija bus, reiktu pasidomet
Patikslinu - 16.99 lt - kaina galios iki kito 2dienio
|