Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: zhu zhu pets
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
ingrida.com
Sveiki,
neseniai pamačiau internete zhu zhu pets žaislus, kam įdomū štai nuoroda filmukas apie žaislą. Gal kas žinote, ar matėtė kur galima pirkti tokius žaislus Lietuvoje. Jei kas turite, ar Jūsų vaikai patenkinti? Ačiū visiems išanksto 4u.gif
renax
biggrin.gif maniske jau metus zaidzia , turi ir peliuku ir namus ir masina , labai patenkinta . Mane irgi tei mazuciai zavi . Nors dabar jau triusiuko nori lotuliukas.gif
tvynė
Turime smile.gif Pirkome vasaros pradžioj Limpopo parduotuvėje Kaune. Iš pradžių nusipirkome vieną žiurkėną ir trasą jam. Iškart prireikė antro žiurkėno ir dar papildomų jiems bėgiot trasų- rato, mašinėlės, laisvalaikio kambario, miegamojo ir t.t. biggrin.gif Kurį laiką maniškiams tai buvo topinis žaislas. Dabar jau atsibodo...
meya
Dukra labai norejo, bet pazaide gal pora dienu ir numete i kampa doh.gif Gal jau per didele tokiems zaisliukams ax.gif Tik bent jau mane tai nervina ju skleidziami garsai. Uzkliudai netycia ir pradeda jis kvykset tongue.gif
SIVERIJA
Ir mes nusipirkome forume žiurkėną ir vienos geros mamytės wub.gif
Neturim nei namų, nei trasų, bet jis pats smagiai ir grindimis laksto. Ir dar iš kaladėlių (lego) tunelių visokiausių pridaro dičkė thumbup.gif
-Alice-
QUOTE(ingrida.com @ 2010 09 19, 13:55)
Sveiki,
neseniai pamačiau internete zhu zhu pets žaislus, kam įdomū štai nuoroda filmukas apie žaislą. Gal kas žinote, ar matėtė kur galima pirkti tokius žaislus Lietuvoje. Jei kas turite, ar Jūsų vaikai patenkinti? Ačiū visiems išanksto  4u.gif
*

yra pilna ebay 4u.gif
VLG
Gal kas parduoda pigiau nei parduotuvese? Gal kokiam vaikuciui nepatiko? Bijau, kad ir musu mergaitei gali nepatikti, o moketi didelius pinigelius kazkaip baisu... doh.gif
perla69
Siunčiausi iš JAV, mokėjau už du peliukus 57 lt. thumbup.gif
Čia pigu ar brangu? g.gif
SIVERIJA
QUOTE(perla69 @ 2010 11 22, 22:17)
Siunčiausi iš JAV, mokėjau už du peliukus 57 lt.  thumbup.gif 
Čia pigu ar brangu?  g.gif
*

nei brangu, nei pigu sakyčiau biggrin.gif normali kaina. pas mus kažkur 46- 49 Lt vienas kainuoja doh.gif
Bet mes su drauge vienoj išparduotuvėj naujus po 25 nusipirkom thumbup.gif gaila, tik 2 gavom, tai pasidalijom po vieną.....
tiesa, dar įsigijome mes garažą ir mašinėlę, bet nelabai mums patinka schmoll.gif smagiau vaikams patiems trasas pasidaryt- iš kaladėlių ir pan.
dzinamaze
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 11 23, 13:35)
nei brangu, nei pigu sakyčiau biggrin.gif normali kaina. pas mus kažkur 46- 49 Lt vienas kainuoja doh.gif
Bet mes su drauge vienoj išparduotuvėj naujus po 25 nusipirkom  thumbup.gif gaila, tik 2 gavom, tai pasidalijom po vieną.....
tiesa, dar įsigijome mes garažą ir mašinėlę, bet nelabai mums patinka schmoll.gif smagiau vaikams patiems trasas pasidaryt- iš kaladėlių ir pan.
*

Stai skelbimukas,tikrai nabrangu mirksiukas.gif
http://public.fotki.com/zuzetka/
dar viena parduoda
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=667797
-Alice-
QUOTE(perla69 @ 2010 11 22, 21:17)
Siunčiausi iš JAV, mokėjau už du peliukus 57 lt.  thumbup.gif 
Čia pigu ar brangu?  g.gif
*

Jei originalius pirkote - tai jie tiek ir kainuoja 4u.gif
Ieškojome krikšto dukrai dovanos, tai tuos zhu zhu pardavėjus peržiūrėjome.
Mačiau, kad kiniečiai masiškai tuos zhu zhu padirbtus per ebay pardavinėja. Ir kainos jų pigios. Iš atsiliepimų susidariau nuomonę, kad jie labai nekokybiški (tų kiniečių).
mes krikšto dukrai nupirkome sing a ma jig. Mums jis toks labiau "prikolnas" pasirodė 4u.gif
sena niekšė
o berniukai ar žaidžia? nes ten yra tokie militaristiniai tie žiurkėnai ir dar papildomi jiems šarvai. maniškis nori tokių kalėdoms, bet aš įtariai į tokio tipo žaislus žiūriu. dry.gif
meduolis26
Sveiki turiu keleta Zhu zhu pets, nauji,stai mano nuotrauku albumas:

public.fotki.com/zuzetka
-Alice-
QUOTE(sena niekšė @ 2010 11 25, 16:33)
o berniukai ar žaidžia? nes ten yra tokie militaristiniai tie žiurkėnai ir dar papildomi jiems šarvai. maniškis nori tokių kalėdoms, bet aš įtariai į tokio tipo žaislus žiūriu. dry.gif
*

Pirmame šios temos poste yra nuoroda į reklaminį filmuką apie zhu zhu pets. Tame filmuke matyti, kad žaidžia ir berniukai 4u.gif
Šiaip labai fainas žaislas, tik ar su juo nebus taip, kad reikės viską susipirkti: visus draugelius, namukus, drabužėlius, mašinytes, zhu zhu leliukus.... doh.gif
rusneliukas
o kuo skiriasi "zhu zhu pets" ir "furry frenzies".
pucukelis
Va va ir man įdomūs panašumai ir skirtumai su furry frenzies. Žiūrėjau YouTube filmuką ir apie vienus ir apie kitus. Tai Furry Frenzies kazkaip truputį pavažiuoja ir stabteli ir vėl važiuoja. Zhu Zhu Pets lyg ir pastoviai važiuoja iki kokios kliūties. Bet man asmeniškai Furry Frenzies su savo trasa fainesni nei Zhu Zhu Pets. g.gif g.gif g.gif
-Alice-
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 01, 13:21)
o kuo skiriasi "zhu zhu pets" ir "furry frenzies".
*

Mano nuomonė tokia, kad "furry frenzies" yra "zhu zhu pets" žaislų kopija 4u.gif
Konkuruoja ir žaislų gamintojai, be abejo.
SOFTSTAR
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 02, 21:29)
Mano nuomonė tokia, kad  "furry frenzies" yra "zhu zhu pets" žaislų kopija  4u.gif
Konkuruoja ir žaislų gamintojai, be abejo.
*

drinks_cheers.gif pritariu, pirma atsirado zhu zhu ir kazkam reikejo konkurencija pateikti biggrin.gif fur real pirmas ta padare, dabar eile bus kinieciams padaryti analogiskos isvaizdos, tik kaina 5 kartus mazesne bus biggrin.gif
-Alice-
QUOTE(SOFTSTAR @ 2010 12 02, 21:17)
drinks_cheers.gif pritariu, pirma atsirado zhu zhu ir kazkam reikejo konkurencija pateikti  biggrin.gif  fur real pirmas ta padare, dabar eile bus kinieciams padaryti analogiskos isvaizdos, tik kaina 5 kartus mazesne bus  biggrin.gif
*

tai jau yra pilnas ebay tų pigių kinietiškų zhu zhu 4u.gif
SOFTSTAR
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 02, 23:21)
tai jau yra pilnas ebay tų pigių kinietiškų zhu zhu  4u.gif
*

apsukri tauta lotuliukas.gif
-Alice-
QUOTE(SOFTSTAR @ 2010 12 02, 21:49)
apsukri tauta  lotuliukas.gif
*

Ne tas žodis apsukri lotuliukas.gif
Bet ten iškart matosi, kad netikri tie zhu zhu - pardavinėja po kelis ir nebrangiai. Atsiliepimų pilna, kad kokybė labai prasta ir t. t. 4u.gif
giedruteliux
Maniskis vaikinukas taip pat zaidzia su zhu zhu tai sakiau kaledoms papildyma reikes nupirkti smile.gif Tai siandien vaziuosim su vyru kalediniu dovanu pirkti, tai reikes uzsukti i "Zaislu planeta", nes si parduotuve atsiunte pranesima, kad ziurkeniukams ir ju priedams taikoma 30proc. nuolaida gruodzio 3-5d.
zalainga
QUOTE(giedruteliux @ 2010 12 04, 12:21)
Maniskis vaikinukas taip pat zaidzia su zhu zhu tai sakiau kaledoms papildyma reikes nupirkti smile.gif Tai siandien vaziuosim su vyru kalediniu dovanu pirkti, tai reikes uzsukti i "Zaislu planeta", nes si parduotuve atsiunte pranesima, kad ziurkeniukams ir ju priedams taikoma 30proc. nuolaida gruodzio 3-5d.
*

As taip pat norejau savo vaikinukui nupirkti ziurkenu, bet vyras suabejojo ar zais su jais vyrukas musu. Bet jei sakai, kad tavo berniukui patiko tai gal ir musiskiui patiks. Leksiu siandien i "Zaislu planeta" nupirkti ziurkeno su priedais smile.gif Aciu uz informacija smile.gif
perla69
Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams smile.gif
Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų.
Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu? g.gif
Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas? g.gif
VLG
QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 02:48)
Užsakiau Zhu Zhu du peliukus iš JAV. Buvo akcija dviems peliukams  smile.gif
Sakau vieną paliksiu savo dukrytei 3 metukų, kitą padovanosiu krikštasūniui 5 metų.
Bet dabar mastau ar tam penkiamečiui bus įdomu?  g.gif
Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas?  g.gif
*

Na mums jie labai tiko ir PATIKO 4u.gif As neislaikiau ir is anksto padovanojau, 4u.gif tai neissiskiria su savo peliuku. Jis labai mielas, kalba, murkia, vazineja. Maniskei 3 metukai, ji labai labai zaidzia, galvoju dar viena nupirkti. As pirkau su tokiu vazinejanciu ratu, tai su juo nezaidzia. Zaidzia tik su ziurkenu, nesioja, supa, vezioja vezimeli lotuliukas.gif
Labai juokingai atrodo. Kiek pirkom visokiausiu zaislu, nei vienas taip neitiko. Gal cia nuo pacio vaiko priklauso? Bet musiskei siuo kartu pataikem thumbup.gif
Manau Jusu dovana tikrai patiks vaikuciams!!!
rusneliukas
QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 01:48)
Ką išvis tie žiurkėniukai daro, tik važinėja ir cypsi, "kalba" savo kalba ir viskas?  g.gif
*

Jei ne paslaptis kur pirkote ax.gif
giedruteliux
QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 01:48)
*

Mano vaikinukas beveik 4 metuku, tai ne tik i darzeli tamposi bet dar ir miega su tuo ziurkenu smile.gif Jau buvo uzsimines kad gyvo tokio noretu, bet sitas kalbas kreipiame kuo toliau doh.gif
Hmm kazin kiek is JAV kainuoja parsisiusti sius ziurkenus, nes lietuvos zaislu parduotuvese jiems taikomos nuolaidos. Ir ne tik zaislu planetoje, bet savaitgali maciau ir vaiku mieste ir baby city parduotuves ju pilnos su nuolaidomis smile.gif
perla69
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 06, 20:26)
Jei ne paslaptis kur pirkote  ax.gif
*

www.toysrus.com
perla69
QUOTE(giedruteliux @ 2010 12 06, 23:01)
Mano vaikinukas beveik 4 metuku, tai ne tik i darzeli tamposi bet dar ir miega su tuo ziurkenu smile.gif Jau buvo uzsimines kad gyvo tokio noretu, bet sitas kalbas kreipiame kuo toliau  doh.gif
Hmm kazin kiek is JAV kainuoja parsisiusti sius ziurkenus, nes lietuvos zaislu parduotuvese jiems taikomos nuolaidos. Ir ne tik zaislu planetoje, bet savaitgali maciau ir vaiku mieste ir baby city parduotuves ju pilnos su nuolaidomis smile.gif
*

Man du peliukai kainavo viso 57 lt.
Ten buvo parodyta keturi skirtingi peliukai, tai toysrus turbūt savo nuožiūra du kažkuriuos įdeda. Va kaip tik šiandiena gavome, tai buvo vienoje dėžutėje supakuoti pirmasis ir trečiasis:
user posted image

Bet dabar žiūriu tokių nėra, likę kur po keturis tik tokie: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3964630 , bet irgi labai mieli.

Mano mažoji Kalėdoms gaus kitokių dovanų, tai šį peliuką padaviau dabar ir ką jūs manot, jau visas pusdienis kai nepaleidžia iš rankų smile.gif thumbup.gif
O kaip sureaguos penkemetis - matysim per Kalėdas smile.gif
rusneliukas
Bet jie i lietuva nesiuncia g.gif
miskouoga
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 07, 08:52)
Bet jie i lietuva nesiuncia  g.gif
*

Situo klausimu tarpininkes labai greit padeda biggrin.gif 4u.gif
zalainga
QUOTE(miskouoga @ 2010 12 07, 10:05)
Situo klausimu tarpininkes labai greit padeda  biggrin.gif  4u.gif
*

Hmm bet tie tarpininkai uzsideda... Hmm turbut gaunasi siek tiek pigiau nei parduotuveje pirkti, bet dar kiek laukti reikia? Na mes pakolkas pirksim viena ziurkena, tik gaila nespejau nuvaziuoti i zaislu planeta tai reikes vaiku mieste nupirkti koki grazu smile.gif
-Alice-
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 07, 08:52)
*

O pažiūrėkite ar ebay nėra? Kiek žiūrėjau ebay jų pilna ir į LT siunčia 4u.gif
perla69
QUOTE(zalainga @ 2010 12 07, 18:27)
Hmm bet tie tarpininkai uzsideda... Hmm turbut gaunasi siek tiek pigiau nei parduotuveje pirkti, bet dar kiek laukti reikia? Na mes pakolkas pirksim viena ziurkena, tik gaila nespejau nuvaziuoti i zaislu planeta tai reikes vaiku mieste nupirkti koki grazu smile.gif
*

Ne nu žinoma, dabar Kalėdoms jau kažin ar gautumėt.
Aš nuo užsakymo dienos gavau per ne pilnai tris savaites. Ir su visais atsisiuntimais ir tarpininkių procentais du peliukai man kainavo 57 lt. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 07, 09:52)
*

Taip jie siuncia i JAV, o iš ten mano tarpininkė į LT. mirksiukas.gif
Požiūris
QUOTE(perla69 @ 2010 12 06, 00:48)
*

As irgi dvieju peliuku pakuote isigijau, o dabar galvoju ar dovanot penkiameciui krikstasuniui, ar galvot kam juos parduot doh.gif Padovanosiu peles, tai gausiu ir trasom paskui rupintis, nes tevai tai nepirks. Bus man per brangu doh.gif
rusneliukas
QUOTE(Požiūris @ 2010 12 08, 01:12)
As irgi dvieju peliuku pakuote isigijau, o dabar galvoju ar dovanot penkiameciui krikstasuniui, ar galvot kam juos parduot  doh.gif  Padovanosiu peles, tai gausiu ir trasom paskui rupintis, nes tevai tai nepirks. Bus man per brangu  doh.gif
*

taip mastant nei leliu, nei masinu pirkt neverta. Nes po to reiks ir garazo ir leliu vezimelio doh.gif
O as siandien maximoj su 40 % nuolaida nusipirkau ruda peliuka
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif Net nesitikejau, kad ju buna maximose. Kainvo 75 lt, mojau 48 lt thumbup.gif
zbara
QUOTE(rusneliukas @ 2010 12 08, 17:18)
taip mastant nei leliu, nei masinu pirkt neverta. Nes po to reiks ir garazo ir leliu vezimelio  doh.gif
O as siandien maximoj su 40 % nuolaida nusipirkau ruda peliuka
user posted image
thumbup.gif  thumbup.gif Net nesitikejau, kad ju buna maximose. Kainvo 75 lt, mojau 48 lt  thumbup.gif
*

su nameliu, ar uz viena peliuka kaina buvo 75 lt blink.gif šiaip peliukas be nuolaidos visur kainuoja apie 50-55 lt.
praita sav Senukuose nupirkau su 40 proc nuolaida (pliusiniam zaislams buvo ir tiko thumbup.gif ) tai uz du peliukus sumokejau 54 lt biggrin.gif maniskiams patiko abiems, mergaitei 5 m, berniukui 3. siandien abu išsineše i darzeli ir nakti miegojo kartu. man irgi jie labai mieli, juokinga buvo kai nakti palietus pradejo jie cypset biggrin.gif bet garsai tikrai nera reziantys ausi. labai mielai jie ten cypsi thumbup.gif
rusneliukas
Cia kaina rinkinio: suniukas, namas ir dar visokiu smulmenu, pavadalesi, kazkoks meskiukas, lipdukai.
maniskei labai patiko, ir miegojo kartu kelias naktis. Bet po 3 dienu, jo net neatsimena doh.gif Guli dabar zaislu dezej doh.gif
mrgata
QUOTE(rusneliukas @ 2011 01 03, 17:03)
Cia kaina rinkinio: suniukas, namas ir dar visokiu smulmenu, pavadalesi, kazkoks meskiukas, lipdukai.
maniskei labai patiko, ir miegojo kartu kelias naktis. Bet po 3 dienu, jo net neatsimena  doh.gif Guli dabar zaislu dezej  doh.gif
*

merginos, jei ka domina zhu zhu pets peliukai uz normalia kaina, kreipkites per AZ duosiu kontaktus..
Deep Blue
is Ebay perkant tiesiai i LT apie 16lt vnt gaunasi thumbup.gif
light blue
Turime du, labiau patinka man, nei keturmetei...Labiausiai erzina, kad ratukuose visokios dulkės renkasi, jei varinėja per grindis ir kokią dulkę įsuka...ilgas darbas iškrapštyti. Mieli, bet kainos neatžaidžia smile.gif
SIVERIJA
Vakar "RUDUDU' parduotuvėj mačiau zhu zhu viskam nuolaios- 40 proc. mirksiukas.gif Tik iki kada nepasižiūrėjau blush2.gif
Lolute
QUOTE(pucukelis @ 2010 12 01, 14:40)
Va va ir man įdomūs panašumai ir skirtumai su furry frenzies. Žiūrėjau YouTube filmuką ir apie vienus ir apie kitus. Tai Furry Frenzies kazkaip truputį pavažiuoja ir stabteli ir vėl važiuoja. Zhu Zhu Pets lyg ir pastoviai važiuoja iki kokios kliūties. Bet man asmeniškai Furry Frenzies su savo trasa fainesni nei Zhu Zhu Pets. g.gif  g.gif  g.gif
*

Mes pernai pasiskaitem sia tema ir perziureje yotube Kaledoms padovanojom dukrai Furry Frenzies suniuka su nameliu ir dar 1 atskira "peliuka" thumbup.gif Zaislas super!
user posted image user posted image
Kaip viena mamyte rase, kad labiau patinka jai, nei keturmetei. Tai pas mus patinka abiems biggrin.gif Man tai pats mieliausias naminis gyvunas - smagus, mielas, valgyt nepraso ir kraiko dezes valyt nereikia lotuliukas.gif O mazei vasara teko ir visa trasa gimtadieniui pirkt. user posted image
Su paciais peliukais iki siol zaidzia labai daznai, o trasa stovi daugiau kaip interjero detale.
Beje, tie peliukai ne tik 5 metu vyresnelei patinka, bet ir 9 men maziukei - lekia ropodama is paskos biggrin.gif
Lyginant su Zhu-zhu pets man Furry zymiai grazesni.

Visus tuos Furry pirkau didelej Maximoj per zaislu ispardavimus kai buna 40 % nuolaida.

Dabar Kaledoms vyresnele buvo uzsinorejus Furry kate, ta tokia "a la tikra", panasaus dydzio kaip ir tikra, murkiancia ir t.t., na bet jau kaina doh.gif tai teko atsisakyt, nor neabejoju, kad irgi patiktu.
lappa
labai pasiteisines mums atradimas, pelytes su picerija thumbup.gif
Kreizy

Mes gavom dovanu Furry Frenzies suniuka ir kaciuka, na tikrai nerealus zaisliukas thumbup.gif mazytis, svelnutis, tereikia paspaust nosyte ir nugaryte kad veiktu bigsmile.gif mergaitems beveik du metukai viska greit ismoko ir net miegot kartu eina lotuliukas.gif

Lolute
QUOTE(weza @ 2012 02 06, 01:14)
labai pasiteisines mums atradimas, pelytes su picerija  thumbup.gif
*

Cia is Zhu-zhu pets? Ir kas ten per picerija? mirksiukas.gif
Deiza
oij geras dalykelis vaikams dziaugsmas tos pelytes
Lolute
Siandien maciau "Cipoline" Vilniaus Akropoly 40 % nuolaida visoms Zhu-zhu pets prekems. Bet kad jos nei is tolo neprilygsta Furry ax.gif
mandarininė
Siandien Maximoj Furry frenzes gyvuneliai - ar tai 16lt ar 17 lt, nebepamenu doh.gif Ale 2 prigriebiau biggrin.gif Faini bigsmile.gif
Gal visa savaite sita akcija bus, reiktu pasidomet 4u.gif
mandarininė
Patikslinu - 16.99 lt - kaina galios iki kito 2dienio 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.