Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ecco avalynė vaikams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2, 3, 4
Gauda
Sūnus nešiojo Ecco batukus 2 metus. Išaugo ir atidavėm puseserės berniukui. Labai lengvi ir patogūs, bet pirkti buvo ne Lietuvoje, o Vokietijoje. Aš sau Kaune Maximoje žiūrėjau Ecco batelius, bet nepatiko dizainas.

Ecco avalynė suaugusiems.
ivakara
liuks eko batukui, savo vaikui visada žieminius perku su goretexu, kad kojytės nešąltų, o vyras irgi nešioja, man nepatinka dėl dizaino, daug per dieną nevaikštau, tai mėgstu itališką stilingą avalynę
strazdana
man ecco avalynė labai patinka, vyras iš užsienio dukrai parvežė ecco batukus, nešiojo 2 metus, o šiemet jau ir mažoji priaugo, drąsiai atvaikščios ir ji 2 metus, o batai niekaip nenusidėvi, kokybė puiki thumbup.gif
Jurgana
Aš ecco basutes dukrytei nupirkau, labai gerai nešiojo - tokios tikros "geležinės: kurpaitės, matėsi, kad kojytė jose super jautėsi.
Sau kelis sykius bandžiau ką nors susirasti, bet man jų modeliai suaugusiems schmoll.gif Kažkokie "pensininkiški".
Daisy
QUOTE(naujakė2005 @ 2005 10 20, 15:52)
liuks eko batukui, savo vaikui visada žieminius perku su goretexu, kad kojytės nešąltų, o vyras irgi nešioja, man nepatinka dėl dizaino, daug per dieną nevaikštau, tai mėgstu itališką stilingą avalynę
*

mum atveze dovanu ecco batukus mergytei
ir maciau sone gortex uzrasa
ka jis tiksliai reiskia?
Amalia
QUOTE(DAISY @ 2005 10 21, 13:37)
... maciau sone gortex uzrasa
ka jis tiksliai reiskia?
*

Kad goretex membrana isiuta viduje.Ji nepraleidzia vandens is isores, bet koja kvepuoja ir todel neprakaituoja - na, pusiau pralaidi.
Del Ecco batu kokybes - mano patyrimu, tikrai geri batai, bet labai labai brangus. Batsiuviu nuomone, geriems batams reikia geru prieziuros priemoniu, tauko ir vasko, ne kokios sintetikos, aisku, nebutinai tos firmos.Jie labai kritikuoja tas visas imirkytas kempineles, kur tik pabraukus batai tuoj blizga - atseit gerai odai papiutis.
alex
Vaikams perku arba Ecco arba Naturino avalyne.Vyras irgi kartais perka sau Ecco.Tikrai gera avalyne smile.gif
Paranormali
Vakar kaip tik norejau nupirkti mergaitiskus ECCO batukus mergytei, ale jus man pasakykit ar ji eina i didziaja puse nes buvo 23 ismiera bet nzn tikrai man ji didesne atrode....... suabejojau ir nepirkau dar siandien paziuresiu pamatavau Skirmantuko batuka pagaliuku ikisiu pardej jauciu pasiurps nuo lietuvisko sumanumo... O kaina batuku tik 50LT thumbup.gif thumbup.gif O lengvumas bigsmile.gif
Fėja-Būrėja
Vaikiškų batų dydis tai tikrai didesnis. Palyginimui - 24 dydis Bartekų atitinka 23 dydį Ecco rolleyes.gif .
*CACA*
Pati šios avalynės kolkas nebandžiau. Gal ji ir patogi ir kokybiška, bet už vaikiškas basutes ar batelius moketi 180 - 250Lt tai tikrai ranka nekyla. Kiek gi tas vaikiukas juos panešios? Mėn, du, na tris ir paauks kojytė, o ką tada tuos beveik 200 Lt ir išmesti?
Nea už tokią kainą tai tikrai nepirksiu. Jau geriau ortopediniam užsisakyti gerus ortobedinius batukus, tikrai pigiau kainuos, o ir kojytei būtent to vaikiuko bus pritaikyti. O ir šiaip yra dar ne viena gera firma, kuri prekiauja vaikiška avalyne ir tikrai kainytės beveik ant pusės ir daugiau mažesnė.
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2006 08 04, 17:54)
Vakar kaip tik norejau nupirkti  mergaitiskus ECCO batukus mergytei, ale jus man pasakykit ar ji eina i didziaja puse nes buvo 23 ismiera bet nzn tikrai man ji didesne atrode....... suabejojau ir nepirkau dar siandien  paziuresiu pamatavau Skirmantuko batuka pagaliuku ikisiu pardej jauciu pasiurps nuo lietuvisko sumanumo... O kaina batuku tik 50LT  thumbup.gif  thumbup.gif O lengvumas  bigsmile.gif
*

Ku už tokią kainą Ecco batukų radai? g.gif Nes man kiek teko matyti, tai akcijinei beveik 130-150 Lt kainavo.
Paranormali
biggrin.gif Ecco vaikisi batukai nera brangus UK........ Tik kad ne visad ismieru buna. Tiksrai kaina daugiau 20£ nekyla., o buna ir pigiai visai.
Cia LT kaino mano protui nesuprantamos verysad.gif
Linksma_mama
Mes kai gyvenam US tai vieni is pigiausiu ir kokybiskiausiu batu vaikams thumbup.gif
jurgitav
Mes visa seima devim "ECCO" avalyne. thumbup.gif Labai patogi na tik viena problemele kainos kosmines.Nuolaida siaip ne taip issikovoju pirkdama dvi-tris poras is karto...Dabar jau gavau nuolaidu kortele g.gif
Zana4
Mano mažius nešioja šios ecco fyrmos avalynę. aš esu labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kai tik baigiasi sezonas, laukiu nesulaukiu naujos kolekcijos wub.gif na kaina ne maža, bet už tokius bačiukus negaila nei cento tongue.gif
ecka
Ir aš už Ecco batus thumbup.gif Visa šeima dėvime ir kol kas esame patenkinti, be to vienas vaikas nesunešioja, drąsiai galima palikti kitam ar padovanoti thumbup.gif
davija
aš ir biški supykus ant ecco, dukrai nupirkau sportinius batelius už 359lt doh.gif ir po dviejų savaičių damušė juos gun_bandana.gif patys kalti, kad išrinkom: labai šviesūs (dramblio kaulo ar pan. spalva, labai minkšta odytė, labai plonas padukas). Tai žodžiu kulno odytė nusimynė iki žemės, spalva baisi (kažkaip neatsivalo, neatsiputina jie doh.gif ), o kas svarbiausia, atrodo, kad visi atsiklijavę ir, kad tuoj pames padą lotuliukas.gif Kai nuėjau pasiaiškint dėl kokybės, tai pardavėja sakė, kad taip turi nešiotis, padas neatsilups, nes jie yra išlieti iš vien doh.gif
Tai nusispjoviau, ir nusisprendžiau nesinervuot ir kažkaip ištempt vasarą su tais bateliais cool.gif
migliux
O man irgi nepasisekė - maniškis su visiškai naujomis basutėmis įlipo į smalą doh.gif Basutės sugadintos, teks pirkt naujas blink.gif
roole
Hm, bandžiau ieškoti Ebajuj Ecco arba Geox batų vaikui, bet nelabai didelis pasirinkimas jei ieškai konkretaus dydžio. Gal žinote, kur dar būtų galima ieškoti?
Hopeidea
QUOTE(roole @ 2009 07 20, 10:38)
Hm, bandžiau ieškoti Ebajuj Ecco arba Geox batų vaikui, bet nelabai didelis pasirinkimas jei ieškai konkretaus dydžio. Gal žinote, kur dar būtų galima ieškoti?
*

Aš siunčiausi iš amazon.com( per tarpinkes iš "Internetiniu parduotuvių"). Tiesa, tada žiema buvo ..nežinau koks dabar pasirinkimas ir kaip kainos g.gif man labai apsimokėjo nes dauguma vasarinių buvo atpigę bigsmile.gif
silirama
mes irgi savo mažiui nupirkom ecco batukus, rudeninius kol kas, tai labai fainučiai, bent jau man nepalyginami su mūsų turėtais bartekais ar primigi
Dabar suku galvą,kokio dydžio pirkt žieminukus - šiuo metu nešioja 22 dydžio ecco batukus, pirkom prieš kelias savaites, 21 dydžio basutės irgi dar geros, bet jau "ant ribos" .Gal galit patart, kokius imti ecco žieminukus 23 ar 24 dydžio? 4u.gif
migliux
QUOTE(silirama @ 2009 09 30, 21:34)
mes irgi savo mažiui nupirkom ecco batukus, rudeninius kol kas, tai labai fainučiai, bent jau man nepalyginami su mūsų turėtais bartekais ar primigi
Dabar suku galvą,kokio dydžio pirkt žieminukus - šiuo metu nešioja 22 dydžio ecco batukus, pirkom prieš kelias savaites, 21 dydžio basutės irgi dar geros, bet jau "ant ribos" .Gal galit patart, kokius imti ecco žieminukus 23 ar 24 dydžio? 4u.gif
*

24 manau. Bet reikia matuoti kojytę ir vidpadukus. O geriausia matuoti batus biggrin.gif
Marisa
Sveikos mamytes,

gal patarsit kas negerai ir ka daryti g.gif Nupirkau savo mergytei nenaujus Ecco zieminius batukus (23 d.). Batukuose esantis vidpadis toks is vienos puses kaip guminis (is tos puses kur prie vaiko pedutes leiciasi), o kita puse kaip audinys prie tos gumos prilipintas. Zodziu, problema ta, kad neiseina batuko apauti kad tas vidpadis nesusislinktu ir nesusigrustu priekyje. Nes ta gumine puse neslidi, puse kuri glaudziasi prie bato apacios slystanti ir todel tas vidpadukas susistumia i prieki. Kas cia negerai? Ar jums taip nebuvo? g.gif g.gif g.gif
renax
QUOTE(Marisa @ 2009 10 16, 08:41)
Sveikos mamytes,

gal patarsit kas negerai ir ka daryti g.gif Nupirkau savo mergytei nenaujus Ecco zieminius batukus (23 d.). Batukuose esantis vidpadis toks is vienos puses kaip guminis (is tos puses kur prie vaiko pedutes leiciasi), o kita puse kaip audinys prie tos gumos prilipintas. Zodziu, problema ta, kad neiseina batuko apauti kad tas vidpadis nesusislinktu ir nesusigrustu priekyje. Nes ta gumine puse neslidi, puse kuri glaudziasi prie bato apacios slystanti ir todel tas vidpadukas susistumia i prieki. Kas cia negerai? Ar jums taip nebuvo?  g.gif  g.gif  g.gif
*

Taigi apkeisk ir apversk smile.gif ir neslis smile.gif Matyt kai vale sumaise ir tiek .
Frambuesa
Aš irgi savo vaikui nupirkau Ecco batukus. Vakar pirmą kartą išbandėm, rezultatas - šaltos kojos. Viską dariau pagal rekomendacijas... Kas čia ne taip? Krūvą pinigų sumokėjau, o nieko gero. Guodžiuosi tik tuo, kad bent jau gražūs:)
coconut
QUOTE(renax @ 2009 10 16, 09:02)
Taigi apkeisk ir apversk smile.gif ir neslis smile.gif Matyt kai vale sumaise ir tiek .
*

jei pirkai nenaujus ecco, tai man panašu, kad vidpadukas yra neoriginalus, dar nesu mačius žieminių ecco su guminiu paduku g.gif siulau arba apkeisti puse, jei įmanoma, arba nusipirkti naujus vidpadukus. Paprastai originaliuose ecco -žieminukuose jie būna tokie kaip vilnoniai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Frambuesa @ 2009 10 16, 10:18)
Aš irgi savo vaikui nupirkau Ecco batukus. Vakar pirmą kartą išbandėm, rezultatas - šaltos kojos. Viską dariau pagal rekomendacijas... Kas čia ne taip? Krūvą pinigų sumokėjau, o nieko gero. Guodžiuosi tik tuo, kad bent jau gražūs:)
*

o mergyte jau vaikšto ar tik vėžime sėdi? ax.gif Kol maniškis vežime sedėjo, t.p. pasitaikė, kad kojytės šaltos buvo, tiesiog kraujas mažiau cirkuliuoja. Bet jau kai pradėjo pats lakstyt, tai su ecco problemų nebuvo, svarbu nesuveržti kojytės per stipriai ir neprirengti daug kojinių, ypač vilnonių mirksiukas.gif
o šiaip man ecco patys pačiausi thumbup.gif
Marisa
QUOTE(Marisa @ 2009 10 16, 07:41)
Sveikos mamytes,

gal patarsit kas negerai ir ka daryti g.gif Nupirkau savo mergytei nenaujus Ecco zieminius batukus (23 d.). Batukuose esantis vidpadis toks is vienos puses kaip guminis (is tos puses kur prie vaiko pedutes leiciasi), o kita puse kaip audinys prie tos gumos prilipintas. Zodziu, problema ta, kad neiseina batuko apauti kad tas vidpadis nesusislinktu ir nesusigrustu priekyje. Nes ta gumine puse neslidi, puse kuri glaudziasi prie bato apacios slystanti ir todel tas vidpadukas susistumia i prieki. Kas cia negerai? Ar jums taip nebuvo?  g.gif  g.gif  g.gif
*

Tikrai beda buvo ta, kad ne ta puse tas vidpadukas idetas doh.gif Apverciau ir viskas gerai.
Gal pas mus koks senesnis batuku modeliukas (nes toki panesioti atrodo jau), bet vidpadukas ne veilokinis, bet tikrai is panasios mediagos kaip guma. Kojytes dabar atrodo nesusala, bet kai bus lauke geras minusas. kazin kaip bus g.gif
Marisa
Mamytes, kiek mazdaug didesnius nei vaiko pedute yra perkate zieminius batukus? 1 cm, 0,5 cm ar kiek blush2.gif
muminukas
QUOTE(Marisa @ 2009 10 20, 07:10)
Mamytes, kiek mazdaug didesnius nei vaiko pedute yra perkate zieminius batukus? 1 cm, 0,5 cm ar kiek  blush2.gif
*

bent centimetrą.
dovillee
QUOTE(muminukas @ 2009 10 23, 14:59)
bent centimetrą.
*

drinks_cheers.gif tikrai nemaziau 1cm
another
QUOTE(silirama @ 2009 09 30, 20:34)
*

23 ax.gif
Nors geriausia nuvažiuoti į parduotuvę ir pamatuoti mirksiukas.gif Maniškio kojytė irgi panašaus dydžio, tai pamatavus pasidarė aišku, be to, dar pažiūrėjau išėmusi vidpaduką ax.gif
davija
Aš ir esu šių batų gerbėja thumbup.gif ypač vaikiškos avalynės...ir dabar noriu rast goretexinius 29d. mergaitiškus ir niekur nerandu doh.gif
Pas mus Šiauliuos su vaikiškai avalyne ecco, praktiškai nėr pasirinkimo, arba iki 25 arba nuo 30 doh.gif o ir šiaip Lt kainos jų nenormalios doh.gif Jav jų kainos geros, bet reikėjo anksčiau siųstis verysad.gif Vat geox'ų daugiau nesisiųsčiau, kalbu apie vaikiškus, jų modeliai tokiai siauresniai kojytei per pėdą ir maniškei geoxai netinka, jau su keliom porom batų taip nusvilau...
agute07
QUOTE(dovillee @ 2009 10 26, 01:41)
drinks_cheers.gif  tikrai nemaziau 1cm
*

virs 1 cm
tačiau mano Ecco padukai net is vietos nejuda doh.gif
Braita
o jus vaikiskus ecco baciukus impregnuojate? g.gif Kazkaip pamasciau ,kad savo visus tai impregnuoju (nors ne ecco), o va kaip su siais?
vaikiukas
Ecco yra super...Dukrytei pirmuosius batukus pirkau sios firmos, labai gerai nesiojosi ir jai buvo patogu. Pirkome ir zieminius batukus ecco firmos, neatsispyriau. Kainos dideles sios firmos batu ne tik LT, bet ir pacioje Danijoje, nes jie patys pripazista, kad tai labai geros kokybes avalyne.
Lietuviai liepe impregnuoti, o vat danai - ne, ir nezinau, nes tiesa pasakius neklausiau. O kitas dalykas - nesiule, nes Lietuvoje iprasta pasiulyti impregnantus 4u.gif
MaGre
Mamytes, kiek mazdaug didesnius nei vaiko pedute yra perkate zieminius batukus? 1 cm, 0,5 cm ar kiek  blush2.gif
*

centimetrais nezinau, bet mes pirkom dviem dydziais didesnius (Ecco), labai liuks thumbup.gif
davija
QUOTE(Braita @ 2009 11 06, 11:28)
o jus vaikiskus ecco baciukus impregnuojate?  g.gif Kazkaip pamasciau ,kad savo visus tai impregnuoju (nors ne ecco), o va kaip su siais?
*

Aš impregnuoju, darau, kaip liepia pardavėjai biggrin.gif tikiuos, kad naudos kokios tai būna iš to impregnavimo ax.gif
Isila
*

1,5 cm ar net daugiau
bambyze
QUOTE(Braita @ 2009 11 06, 11:28)
o jus vaikiskus ecco baciukus impregnuojate?  g.gif Kazkaip pamasciau ,kad savo visus tai impregnuoju (nors ne ecco), o va kaip su siais?
*

neimpregnuoju. Ir jokių peršlapimų schmoll.gif
erikiuxxx
*

PASIZIUREKIT PRASAU CIA ,gal pades jum apsispresti kokio dydzio pirkti batukus
SPAUSKIT ziemiau ant pedutes ---> http://stores.shop.ebay.at/kinderschuhe-sh...IG-MESSEN.html_
ikeja
nenz nezn,. mano vaikui, jei labai salta koja sala sad.gif
silirama
gal galit pasidalint info, kokio maždaug dydžio reiktų žieminių batukų 2,5 metų bernaičių kitai žiemai, jeigu šiuo metu nešioja 23 dydžio žieminukus...neturiu supratimo, kiek per metus gali paaugt vaiko koja g.gif jeigu pirkt 26, ar nebus per dideli kitai žiemai (juk reik pasinaudot nuolaidomis smile.gif
muimyte
QUOTE(silirama @ 2010 01 28, 19:47)
gal galit pasidalint info, kokio maždaug dydžio reiktų žieminių batukų 2,5 metų bernaičių kitai žiemai, jeigu šiuo metu nešioja 23 dydžio žieminukus...neturiu supratimo, kiek per metus gali paaugt vaiko koja  g.gif jeigu pirkt 26, ar nebus per dideli kitai žiemai (juk reik pasinaudot nuolaidomis  smile.gif
*

mes praeitais metais maziukui savo pirkom 27 o siemet 30, manau kad jai pirksit 26 tai bus thumbup.gif , o jai ir bus per dideli antrus padukus idesit ir bus ok smile.gif
loretage
Mano dukra šią žiemą nešiojo Ecco batukus, bet kiekvieną dieną vakare būdavo vidus drėgnas, batukai buvo su gortex. Tikriausiai leido drėgmę. Aš taip nesuptatau šių išgirtų batų.
blush2.gif
micam
O kaip Vilniuje Ecco kids, ar didelis pasirinkimas, ar verta ten vaziuoti mirksiukas.gif ?
san
QUOTE(loretage @ 2010 03 01, 11:40)
Mano dukra šią žiemą nešiojo Ecco batukus, bet kiekvieną dieną vakare būdavo vidus drėgnas, batukai buvo su gortex.  Tikriausiai leido drėgmę. Aš taip nesuptatau šių išgirtų batų.
blush2.gif
*

tai gal per virsu prisemdavo unsure.gif
evelina83
QUOTE(micam @ 2010 03 08, 20:04)
O kaip Vilniuje Ecco kids, ar didelis pasirinkimas, ar verta ten vaziuoti mirksiukas.gif ?
*

Na nepasakyciau kad didelis ten pasirinkimas schmoll.gif kaip tik siandien ten ieskojau maziui basuciu vasariniu, tai vienas modelis 3 spalvu ir viskas verysad.gif dar vieni sandaliukai buvo, tai is ko rinktis tikrai neradau
spyglele
Dukra 3 žiemas vaikšto su ecco batais vailokiniu pašiltinimu, tai nė karto nesiskundė kad kojom šalta. Ir mokykloj kojos nekaista.
zelviene
Mes ir kuo puikiausiai nesiojam su tuo pasiltinimu visa ziema, ir tik su pedkelne. Jokiu papildomu kojiniu. Nesiskunde niekada kad salta, ir kai kojyte vis patikrinu nebuna salta. Man tik lipukai nebeuzsisegineja sad.gif
e.guodele
Mamytės, gal kuri pirkote savo mergaitei tokias basutes? Ar jos patogios? Ar gerai laikosi ant kojytės?
user posted image
nierce
as suglumus,nebezinau ka galvoti.sunaus zieminiai ecco ziauriai perslapdavo,ir ant radiatoriaus nedziaudavom,net salia nestatydavau,taip sake pardaveja,ir inpregnavom su ecco preimone,ir vistiek slapi nors brezk.tiesa kojos jam visai nesaldavo.tad nebesuprantu as ju.pardaveja aiskino kad 24 val.gali laikyti vandenyje bet jie nesuslaps,o cia ir laikyt nereik.nesuprantu kas netaip.gal kam buvo irgi taip? blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.