Vienoje knygoje perskaiciau kad reikia 8 vnt. Tai ka su tiek veikti
Patarkite "zaliai" mamaytei, kiek isigyti buteliuku, kiek jus ju turejote? Nes lialius dar mazas, tik pienuka valgo, bet juk prasides arbateles, misinukai.
Vienoje knygoje perskaiciau kad reikia 8 vnt. Tai ka su tiek veikti
As nepirkau pradzioj nei vieno. Drauge padovanojo pieno nutraukeja su buteliuku, ji ir naudojau ir naudoju iki siol. Dabar esu igijijusi dar viena, man ir vieno pakanka.
Ypac jai maitinate pati, buteliuko is vis nereikia iki 6 menesiu, nebent reiktu pieno nusitraukti, kad galima butu ne paciai pamaitinti. QUOTE(vveduokle @ 2010 09 20, 17:26) Patarkite "zaliai" mamaytei, kiek isigyti buteliuku, kiek jus ju turejote? Nes lialius dar mazas, tik pienuka valgo, bet juk prasides arbateles, misinukai. Vienoje knygoje perskaiciau kad reikia 8 vnt. Tai ka su tiek veikti man nereikejo nei vieno. tiksliau, per tris vaikus turejau viena, ir tas savo dienas baige zaislu dezeje. is anksto nieko nepirkciau, veliau - pagal poreiki. zindant buteliukas praktiskai nereikalingas, nes - jei viskas gerai - zindomam kudikiui iki 6 men. jokiu papildomu arbateliu nereikia, o pradejus primaitinti galima girdyti is paprasto puodelio arba is kudikiams skirto puodelio su snapeliu.
jei ketini maitint pati, užteks 1 (vandeniu ar sultims nuo 6 mėn)
o 8 rekomenduojami kai maitinama mišiniu, kad visai parai būtų buteliukų, kuriuos visus vienu metu vakare gaLėtum sterilizuot
Tai nuo 6 men kai nebemaitinsiu krutimi daugiau nereikes? 1-2 uztenka?
Man reikia 6, tiek telpa į sterilizatorių
2 pienui,2 arbatai ar vandenukui,sultims.Pas mane buvo tikriausiai 5,nes budavo uzkrenta kur ,o valgyt nori tai trauki greit ta kuris ant akiu,poto randi ir ta pasimetusi
Bent jau mums reikejo ir reikia 4 buteliuku.
As pirkciau viena arba nei vieno. O jeigu nereiks? Tai bus pinigai veltui ismesti.
O prireikus buteliuko, ji gi galima be jokiu problemu isigyti.
turėjau 2 - vieną mažą, kitą didelį. Nematau reikalo tais buteliukais apsikraut. Po maitinimo išplaudavau karštu vandeniu su soda ir viskas. 8 buteliukai tai kažkoks unprotėjimas, kur juos sudėt, kiek vietos reikia.
QUOTE(vveduokle @ 2010 09 20, 18:28) maitinsi tu ta krutimi ir po 6 menesiu. Juk vaikui bent iki metu MP yra butinas. Iki metu krutimi maitinamam kudikiui nieko papildomai gerti duoti nebutina. Jei noresi, tia tuos kelis gurksnius duosi su sauksteliu ar is puoduko. Man asmeniskai neprireike nei vieno buteliuko. Kelis turejau (ligoninej dave, su kazkokiais rubeliais buvo ) tai jie puikiai tiko vaikams dantenoms kasytis.
Mums irgi tik dabar prireikia buteliuko gėrimui..Iki šiol nieko, išskyrus MP tiesiai iš pieno bariuko, negėrė dukra..
sutinku, jau astuoni cia gryna nesamone, o ypac tokiais laikais. Turiu 2, viena 125 ( maitinau misinuku kol maziukas buvo), o kita 240 ir pilnai uztenka. Jau geriau pora kokybisku, nei 10 prastu. Cia mano nuomone
8 reikejo kai anais laikais klijukus virdavo,na kas verda dabar juos irgi reikia nes pasidaro atsargu kitai dienai.
Gal kitos ir tuos 8 turi ,bet geros firmos ir neprastus,kodel butent turi but prasti
sutinku su daugumos nuomone, kad jei maitinsi pati MP tai arba vieno uzteks arba isvis nereikia. as turiu 3, viena maziuka ir du didelius,bet realiai naudoju tik didelius, nes musu maze jau isgeria po 140-150 misinuko, tai i ta maziuka 125ml tiek netelpa. bet as maitinu misinuku, todel tikrai pravercia, nes ne visad pamaitinus iseina iskart isplaut, o kai ateina kita maitinimas tik tada prisimenu kad buteliukas neplautas, tai imu svaru ir po to jau abu plaunu. kai prasides arbateles ir sultys tai viena buteliuka isskirsiu butent tam, o du pasiliksiu pienukui
turejom du mazus ir du didelius, po siai dienai uztenka dvieju dideliu, kol maziukas buvo gerdavo is maziuku .
turiu 3. bet pilnai pakanka 2, pienukui ir arbatelei
Turejau nusipirkus viena, pati paprasciausia canpol beros, bet nepatiko soske, tai nupirkau firmos Nuk su silikonine soske, sita buteliuka naudojam iki siol tik pienukui
jei maitini pati, turek 1 ekstra atvejui ir nesuk sau galvos. Kai ateis laikas ir matysi, kad truksta nueisi ir nusipirksi.
Mums 11 menesiu, misinuku negereme(kol kas ) Turime du didelius buteliukus, bet matyt reikes kaz kam padovanoti
Kai laukiausi pirmosios nusipirkau ju net 4 -ris
man realiai uztenka 2 :")
pati maitinu + dar diena kartais duodu 2 kartus misinuka (nes diena dazniausiai MP negeria, tik ziast norisi jam, geriam MP tik pradedant nuo vakaro iki pusryciu
Turim 3 (mums jų per akis): 1 maza (labai gerai, nes prikabinau dar laikytis auseles, tij pats gert gali, jis lengvesnis nei didelis) 2 didelius(kai vaziuojam kur pasivazinet ar pan. Labai gerai arbateles daugiau pasidaryt..) Nežinau, ką su daugiau buteliukų veikti...kaip čia sako 8 ar 6vnt ir pan... Panaudojai ir išsiplovei... Tik gerai turet skirtingų skylučių gert ciulptukus (ar kaip vadinas jie) , nes arbata skystesne, sultys tirštesnes(pvz persikai ..)
as asmeniskai turiu 3vnt ir juos visus naudoju- vienas skirtas tik arbatai, o kiti du misinukams, ypac patogu nakciai, kai vaikiukas keliasi kas dvi valandas valgyti
Mums pakakna dviejų. Vienas mažas arbatėlei ir kitas didesnis mišinukui. Vieną mažą turiu extra atvejams
Na manau, kad dvieju pilnai pakanka. Pati turiu tris, tai trecias ir nenaudojamas guli
na,mes dar valgom MP tai turim vieninteli avento buteliuka, kuri naudojome per pieno krizes ir retkarciais kokiom sultim. Bet dabar stovi nenaudojamas,nes jei geriam,tai geriam is puoduko su snapuku
Kai gimdziau pirma vaika, tai gimdymo namuose dovanu gavau ir viena as turejau. Tai abu iki siol tebestovi neispakuoti. O geria vaikai is paprastu puodeliu su snapeliu, kur nereikia traukti, o snapeli atlenkus skystis pats bega
as pirkausi du: viena dideli, kita maza. naudojau tik maza ir tai labai retai. tik arbatelem
QUOTE(KinderSiurprizas @ 2010 10 01, 15:13) dvieju pilnai uztenka
turiu tris, bet uztektu ir 2
kadangi maitinau pati, tai buteliuko nei vieno neprireike (turejau viena, kuri palikdavau su nutrauktu pienu kai kur reikedavo iseiti, bet mano princese jo nepripazindavo ne pro kur), o dabar isigijau gertuve nuo 4men ir pratinsiu prie arbatyciu, vandenuko, kadangi pradejom valgyti papildoma maisteli
QUOTE(avietia @ 2010 10 05, 13:55) kadangi maitinau pati, tai buteliuko nei vieno neprireike (turejau viena, kuri palikdavau su nutrauktu pienu kai kur reikedavo iseiti, bet mano princese jo nepripazindavo ne pro kur), o dabar isigijau gertuve nuo 4men ir pratinsiu prie arbatyciu, vandenuko, kadangi pradejom valgyti papildoma maisteli Tik nepirkit Avent Magik, arba naudokit ji tik vandeniui. Nes tas snapelis neissiplauna gerai, ilgainiui jame prisikaupia nuosedu nuo sulciu, arbatu. Ko pasekoje gerimai prarugsta per 3val Man prireike 6 buteliuku
Turime tris buteliukus, nemažai, nes iš pradžių labai dažnai valgydavo. Dabar sočiai dviejų, vienas mišinukui kitas arbatytei ir sultims
iki 3 men. naudojom viena mazyti buteliuka TT-arbatytei, vandenukui, kartais nutrauktam pienukui.. dabar jau turim 3 TT buteliukus. geriam dar MP, bet po kosyciu uzsigeriam arbatyte.
manau paciai praziai pilnai uztenka dvieju
3 vnt 250 ml buteliuku 1 vnt 120 ml. buteliukas ir vienas avent gertuves buteliukas
As is vis nepirkau ir neturejau tik pagimdzius
Du mazus, viena dideli, mazdaug nuo 8 men arbatai ir kitiems gerimams puodeli su snapeliu
dvieju uztenka, arbatytem ir misinukui:)
Maitinau ir tebemaitinu savo pienu. Turejome kelis buteliukus, bet ju taip ir neprireike. Nuo 7 men isigijome AVENT puodeli su snapeliu - is jo dukryte pati atsigeria arbatytes. Juo labai dziaugiames
Turim tik wiena, bet noretusi tureti ir antra
mums dviejų pakanka
Mes naudojam pora,pilnai pakanka.O nuo pirmuju dienu yra like mazos talpos buteliukai (taippat po du pirkta),tai juos naudojam sultims
Turim keturis Avent buteliukus
Patarčiau kol negimė nepirkti buteliukų. Mes prieš gimimą turėjom tommee tippee buteliukus tris, tai liko nepanaudoti iki šiol, nes jie bent taip rašo, kad tas pats kaip kūdikėlis gertų iš mamos krūties, o maniškis neėmė krūties ir iš tų buteliukų negėrė ir iki šiol negeria.
ne daugiau kaip 2 buteliukus
turim 3, o kol kas nė vieno neprireikė
|