Sveikutes, turiu tokia bedele, vat esu nescia jau 4 menesiai, jau antra karta per visa laika suskaudo kairyji sona, ties ta vieta tarkim kai greitai begi arba eini ir pradeda durti sona, nuo sonkauliu i apacia, na nezinau ar supratote kaip cia paaiskinau, bet skausmas ne toks kaip durimas, net nemoku paaiskinti, skauda nuo pat ryto, kai atsikeliau ant kairiojo sono. Gal kuriai panasiai buvo? Nes jau labai pradejau bijoti.. ;/
QUOTE(Aiwezee @ 2010 09 20, 19:35) Sveikutes, turiu tokia bedele, vat esu nescia jau 4 menesiai, jau antra karta per visa laika suskaudo kairyji sona, ties ta vieta tarkim kai greitai begi arba eini ir pradeda durti sona, nuo sonkauliu i apacia, na nezinau ar supratote kaip cia paaiskinau, bet skausmas ne toks kaip durimas, net nemoku paaiskinti, skauda nuo pat ryto, kai atsikeliau ant kairiojo sono. Gal kuriai panasiai buvo? Nes jau labai pradejau bijoti.. ;/ Įvairūs padursčiojimai, pamaudimai yra normalu nėštumo metu, juk viskas plečiasi, keliasi, keičiasi, tempiasi..Bet jeigu neramu, pasikonsultuokite su gydytoju ir išsiaiškinsite..
na man irgi kairy sona paskaudena , net buna sunku kvepuoti kartais...bet man skaudena virsutineje dalyje , sakyciau po krutine daugiau....na bet gydytoja sake , kad tai normalu , viskas pleciasi,lelius auga, kas dziugu, spaudzia ir jauti skausmus ar maudulius...
|