Sveikos, Sūnui du su puse. Į toletą prašosi jau kokį pusmetį, bet dabar susidūrėme su tokia problema, kad kol nubėgame jau būna šlapios kelnytės
labutis! Musiskiui 2 ir 11 men. tai lygiai tokia pati problema.Jau pats eidavo i tualeta,bet dabar pradejo i kelnytes daryt
Labai dėkui už atsakymą
na del trukmes,tai jau nuo kiekvieno vaiko priklauso.O mano buvo sedi ant kedes,daro i kelnes ir nieko tyli,kol pati nepamaciau
vakar visa diena sausi isbuvom
Maniškis irgi tarpais pusę dienos ardieną tvarkingai į toletą pasiprašo, o kitą žiūrėk, kad daro ir pats nejaučia. Jei paklausi ar padarei, sako ne, ne
Dekui ,bandysim laikytis ,nesinervuot ir po truputi kapstytis is sitos krizes
jums tai pat sekmes ir laikykites
Mano sūnui 2 metai ir 8 mėn,pas mus irgi ta pati problema,visada pasiprašydavo į tuoletą,o užėjo toks momentas kad visada nueina jau prisidares arba su lašiuku kelnėse,bet dabar jau vėl viskas tvarkosi ir taip mums jau kelinta kartą.Aš taip pat galvojau gal pašalo vaikiukas ar kas negerai,bet matyt užeina tokie momentai tiems mūsų kleckiukams.
sveikos mamytes,
jus cia visos lyg susitarusios - visu berniukai taip daro, o mano panelei 3m ir 2 men ir stai pradejo nespet nubegt i tuoleta. Vakar tai is darzelio parsinese visa pizama slapia ir visas kelnias kiek buvau idejus. Jau bijau, kad tai nebutu kokios ligos pozymis. Nieko neskauda ir temperaturos neturi. Pikciausia buna tada, kai matau, kad nori sisiu, prasau, kad eitume drauge, kad palaikysiu kompanija, o ji rekia, kad nenori ir cia pat nuo to isiucio i kelnytes pridaro. maniškis tai diena nespėja nulėkti į toletą ir naktį neišlaiko jam jau 3,5 metukų tai vakarais mus labai gelbėja varškytė ją valgom prieš miegą taip mums patarė daktarė atrodo veikia
Sianakt prisisiojo i lova-namie pirmakart. Ir labai verke tarsi skaudetu. Dabar laksto aplink ir gerai jaucias, bet labai neramu, todel leksim tyrimus daryt siandien. Nera ko laukti.
O pas mus vis dar sisioja, bet kad kas būtų negerai nepastebėjau. Kartais pratempiam pusę dienelės sausom kelnėm
na va, buvom pas daktare... istirt pries iseigines jau nespejo, tai vaistuku prirase. ziuresim ar jie pades, ar cia kitur problema. nesmagu, kai taip is lempos vaistus paskiria, bet neturim pasirinkimo, turim gert, kad blogiau nebutu
O mes kažkaip su vaistais neskubam, tikimės, kad su laiku praeis
Na aš irgi neskubu su vaistais nu gal jeigu vaikui tai sukeltu skausmus kai šlapinasi
Sveikutes visos. Turiu pasidziaugt,kad nuo paskutines rasytos zinutes,maniskis diena i kelnes nebepadare (beldziu i medini stala),o nakti tai as vis dar dedu pampersa,nes jis vakare megsta pagert ir pries einant miegot dar nenori i tualeta,bet as cia kol kas bedos nematau. Tikekimes ir jusu vaikuciams praeis sita manija,sekmes!
Sveikos mamytės. Nu mes irgi lygiai su tokia pat problema susidurę esam. Mums 2 metai ir 9 mėn. Tai pasidarėm šlapimo tyrimą ir parodė baltymo pėdsaką, kas reiškia uždegimuką. Taigi geriam biseptolį ir rezultatai matyt.
Sveikos mamytės, o mano sūneliui, tfu... tfu... tfu... viskas praėjo, be vaistukų. Naktimis pampersas sausas, visą laiką pasiprašo, ir dieną visą laiką spėjame nubėgti iki tualeto, pasitaiko kartais nelaimių, bet netaip dažnai, kaip anksčiau. Sėkmės jums visoms, kantrybės
Mano 3 metų ir 4 mėn. sunus irgi pradėo šlapintis į kelnes. Tai trunka jau apie savaitę laiko. Būna užsižaidžia ir net nepastėbi kad sėdi baloje, nėra jokio suvokimo kad reikia pasiprašyt. Anksčiau nebuvo jokių problemų visada pasiprašydavo, mokėjo ir pakentėt truputi. O dabar man visai neramu. Dabar kas 15 minučių klausiu ar nori, sako ne, o po minutės pasisioja į kelnes. Tai dabar kai ką nors pažadu , tai tada sutinka eit pasisioti. Manau reikės eiti pas gydytoją, čia jau nenormalu ir kažin ar savaime praeis?
Jei dar skaito tos mamytės, parašykite, kaip sekėsi uzbaigti tas problematiškas situacijas. Labai domina, nes mano berniukui dabar 2 metai ir 4 men. ir jau 2 menesiai kaip nustojo prasytis ant puoduko. vargstam ikalbineti atsisesti, jei kur tenka iseiti, segam vel sauskelnes. vienu zodziu, didelis zingsnis atgal. Naktimis visuomet segam ir segem sauskelne, nes dar nei karto nera atsibudes sausa sauskelne. Slapimo tyrimai jokiu uzdegimu neparode. Urologas nurode, jog tai gali buti skausmelio (berniuko susiaurejusi apyvarpe, kartojasi apyvarpes paraudimai). tik tiek, jog liepe buti kantriems, nes jo ziniomis vaikams iki 5 metu tokie dalykai nelaikomi slapinimosi sutrikimais.... taigi, paskirtus tepaliukus apyvarpei gydyti naudojom, nervus raminancias voneles darem, raminancius melisos sirupelius gerem net menesi (gydytojai buvo itarimas kad tai nervinio pobudzio sutrikimas). jau svyra rankos, nebeismanau ka ir bedaryti... QUOTE(Rencike @ 2006 02 06, 15:01) Labai dėkui už atsakymą Labukas skaiciau,kad jums reikaliukai susitvarke.Bet tik noreciau patarti mamytems niekada negrizkite prie sauskelniu jeigu ju atsisakete Papildyta: QUOTE(junga @ 2007 11 06, 02:59) Jei dar skaito tos mamytės, parašykite, kaip sekėsi uzbaigti tas problematiškas situacijas. Labai domina, nes mano berniukui dabar 2 metai ir 4 men. ir jau 2 menesiai kaip nustojo prasytis ant puoduko. vargstam ikalbineti atsisesti, jei kur tenka iseiti, segam vel sauskelnes. vienu zodziu, didelis zingsnis atgal. Naktimis visuomet segam ir segem sauskelne, nes dar nei karto nera atsibudes sausa sauskelne. Slapimo tyrimai jokiu uzdegimu neparode. Urologas nurode, jog tai gali buti skausmelio (berniuko susiaurejusi apyvarpe, kartojasi apyvarpes paraudimai). tik tiek, jog liepe buti kantriems, nes jo ziniomis vaikams iki 5 metu tokie dalykai nelaikomi slapinimosi sutrikimais.... taigi, paskirtus tepaliukus apyvarpei gydyti naudojom, nervus raminancias voneles darem, raminancius melisos sirupelius gerem net menesi (gydytojai buvo itarimas kad tai nervinio pobudzio sutrikimas). jau svyra rankos, nebeismanau ka ir bedaryti... Sunku,net kazka patarti,nes mums gan lengvai viskas isejo.Nu svarbiausia neperlenkti lazdos.Nors as ir vienam ir kitam,kai pridarydavo kelnes ar mazius pridaro dabar,tai pabaru taip grieztokai pritariu del sauskelniu. bet kaip negrizti prie ju, jei lauke jau link minusiuko... o i lauka eiti reikia... grizta pilnomis sauskelnemis.... leisti be sauskelniu ar su vystyklais negaliu - turejome inkstu geldeliu uzdegima - turime labai saugotis nesusalti... ar yra kitokiu budu nedeti sauskelniu ?? liudniausia, jog visa vasara isvaiskciojome po laukus be sauskelniu - prasydavosi, ir net retai kada suslapdavom. o kai atsalo orai - se tau... QUOTE(junga @ 2007 11 08, 17:16) pritariu del sauskelniu. bet kaip negrizti prie ju, jei lauke jau link minusiuko... o i lauka eiti reikia... grizta pilnomis sauskelnemis.... leisti be sauskelniu ar su vystyklais negaliu - turejome inkstu geldeliu uzdegima - turime labai saugotis nesusalti... ar yra kitokiu budu nedeti sauskelniu ?? liudniausia, jog visa vasara isvaiskciojome po laukus be sauskelniu - prasydavosi, ir net retai kada suslapdavom. o kai atsalo orai - se tau... Nu jo i lauka savo 1metuku ir 6men suneliui ir as dedu,bet kazkaip neprireikia.Net nezi |