Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gal bandėt moketi per www.nnb.lt?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
ziedadulke_diana
netycia uzklydau i toki puslapi www.nnb.lt
ar bandete naudotis? ar jie patikimi?
Rimantukas
QUOTE(ziedadulke_diana @ 2010 09 21, 15:18)
netycia uzklydau i toki puslapi www.nnb.lt
ar bandete naudotis? ar jie patikimi?
*

Labukas, praeitą savaitę kaip tik gavau jų skrajutę ir susigundžiau rolleyes.gif
Atlikau tą pavedimą, šiandien dar paskambinsiu į kokią kabelinę, ar tikrai atkeliavo litukai ax.gif pranešiu vėliau, bo nedirba dar tie lodoriai cool.gif
karolism
As jau buvau susidures, jie moka pagal susitarimus su tiekejais, gali ir menesio gale, jei as pervedziau jiems saibas to pakanka, kabeline gaus kada jie susitare yra. Bent taip man paaiskino jie.
Rimantukas
QUOTE(Rimantukas @ 2010 09 22, 08:21)
Labukas, praeitą savaitę kaip tik gavau jų skrajutę ir susigundžiau  rolleyes.gif 
Atlikau tą pavedimą, šiandien dar paskambinsiu į kokią kabelinę, ar tikrai atkeliavo litukai  ax.gif  pranešiu vėliau, bo nedirba dar tie lodoriai  cool.gif
*

Viskas ok, nukeliavo pinigėliai smile.gif visai nieko reikalas
dovi.ny
Pabandžiau ir aš tuo puslapiu pasinaudoti, pradžioje sumokėjau tik 4,22Lt už vandenį, galvojau pažiūrėsiu ar nukeliaus apskritai pinigai ir ar laiku. smile.gif
Ir pačios nuostabai viskas gerai buvo. 4u.gif

Tik niekaip nesuprantu kokia jiems nauda iš to ? blush2.gif
Na gal kokią reklamą puslapyje paleis...

ziedadulke_diana
as irgi bandziau sumoketi kelis litus ir paziureti, ar nukeliaus pinigai tam, kas turi juos pasiekti. Pasirodo, viskas gerai:)

Reiks meginti su didesniais pavedimais si menesi, jei bus viskas gerai, gal ir verta naudotis sia paslauga smile.gif
Valerija FT
Na man kazkaip įtartinai atrodo tas NNB... smile.gif Teko ten pasibandyti tas sąskaitas suvesti, bet baisu, kad sumokėsiu kelis šimtus litų, o tiekėjų jie nepasieks... g.gif
jokubaite
????? tyla???? kur kiti atsiliepimai?
Safyrinė
Pamačiau reklamą apie juos čia SM ir mane labai sudomino išbandžius demo versiją. Tai dabar kyla klausimas ar visi ten tiekėjai,kaip su darželio sąskaitomis? Jei kas naudojatės parašykit kaip jums sekasi.
SONSER
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 06, 08:17)
Pamačiau reklamą apie juos čia SM ir mane labai sudomino išbandžius demo versiją. Tai dabar kyla klausimas ar visi ten tiekėjai,kaip su darželio sąskaitomis? Jei kas naudojatės parašykit kaip jums sekasi.
*

SKUBU ATSAKYTI: GERIAU NEPRASIDĖKIT, pati patyriau savo kailiu, pirmą mėn. buvo viskas gerai, o vėliau vien nesklandumai: sąskaitas jie apmoka tik paskutinę mėn. dieną, nors savo taisyklėse rašo, kad apmoka iki nurodytos datos sąskaitoje. Įmonės paskaičiavo delspinigius, už laiku neapmokėtas sąskaitas, pranešiau jiems, tai net nesuregavo. Neskelbia jokių kontaktinių telefonų, jei kyla kokių klausimų, galima jiems tik el. laišką rašyti, atsibodo juodai jiems rašyti tuos el. laiškus. Patariu net neprasidėti..... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.