netycia uzklydau i toki puslapi www.nnb.lt
ar bandete naudotis? ar jie patikimi?
netycia uzklydau i toki puslapi www.nnb.lt
ar bandete naudotis? ar jie patikimi? QUOTE(ziedadulke_diana @ 2010 09 21, 15:18) Labukas, praeitą savaitę kaip tik gavau jų skrajutę ir susigundžiau Atlikau tą pavedimą, šiandien dar paskambinsiu į kokią kabelinę, ar tikrai atkeliavo litukai
As jau buvau susidures, jie moka pagal susitarimus su tiekejais, gali ir menesio gale, jei as pervedziau jiems saibas to pakanka, kabeline gaus kada jie susitare yra. Bent taip man paaiskino jie.
Pabandžiau ir aš tuo puslapiu pasinaudoti, pradžioje sumokėjau tik 4,22Lt už vandenį, galvojau pažiūrėsiu ar nukeliaus apskritai pinigai ir ar laiku.
Ir pačios nuostabai viskas gerai buvo. Tik niekaip nesuprantu kokia jiems nauda iš to ? Na gal kokią reklamą puslapyje paleis...
as irgi bandziau sumoketi kelis litus ir paziureti, ar nukeliaus pinigai tam, kas turi juos pasiekti. Pasirodo, viskas gerai:)
Reiks meginti su didesniais pavedimais si menesi, jei bus viskas gerai, gal ir verta naudotis sia paslauga
Na man kazkaip įtartinai atrodo tas NNB...
????? tyla???? kur kiti atsiliepimai?
Pamačiau reklamą apie juos čia SM ir mane labai sudomino išbandžius demo versiją. Tai dabar kyla klausimas ar visi ten tiekėjai,kaip su darželio sąskaitomis? Jei kas naudojatės parašykit kaip jums sekasi.
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 06, 08:17) Pamačiau reklamą apie juos čia SM ir mane labai sudomino išbandžius demo versiją. Tai dabar kyla klausimas ar visi ten tiekėjai,kaip su darželio sąskaitomis? Jei kas naudojatės parašykit kaip jums sekasi. SKUBU ATSAKYTI: GERIAU NEPRASIDĖKIT, pati patyriau savo kailiu, pirmą mėn. buvo viskas gerai, o vėliau vien nesklandumai: sąskaitas jie apmoka tik paskutinę mėn. dieną, nors savo taisyklėse rašo, kad apmoka iki nurodytos datos sąskaitoje. Įmonės paskaičiavo delspinigius, už laiku neapmokėtas sąskaitas, pranešiau jiems, tai net nesuregavo. Neskelbia jokių kontaktinių telefonų, jei kyla kokių klausimų, galima jiems tik el. laišką rašyti, atsibodo juodai jiems rašyti tuos el. laiškus. Patariu net neprasidėti..... |