apskritai, merginos, į viską reikia žiūrėti su jumoru
o mūsų forume tikrai jaučiuosi kaip parėjus namo. linkiu, kad ir kitoms taip būtų
pratęsiu diskusijas...
apskritai, merginos, į viską reikia žiūrėti su jumoru o mūsų forume tikrai jaučiuosi kaip parėjus namo. linkiu, kad ir kitoms taip būtų
Fuuuuuuuuu, na pagaliau turesim skyreli blevyzgom, o tai vis tokios rimtos rimtos
As jauciuosi puikiai Tiesa sakant labai prisirisau prie visu ir nors kitose temose nuolat primenama, kad foumas ne vieta atvirumams, nuosirdumams, niekam cia niekas is tikruju nerupi, tipo paplepa ir pamirsta, su tuo nesutinku... As esu nuosirdi, labai visos jus man rupit ir labai del jusu pergyvenu Zodziu, namai ir tiek
oi kiek tu bataliju jau buvo cia
as irgi cia jauciuosi labai fainai.....man smagu paskaityti kitu mintis.........pasakau ir savo nuomone, o del atvirumo tai as geriau 10 kartu pagalvosiu ka pasakyti o po to skeliu ka nors
Prisipažinsiu, kad pradžioje kalbėjau užuolankomis. Stengdavausi kalbėti kitaip nei gyvenime, kad kas neatpažintų. Dažnai parašydavau, o po to ištrindavau. Niekda nepatiko forumai, kalbėti bile kalbėti nemačiau prasmės, buvo laiko gaila.
Šiuo atveju kitaip. Gaunu daug informacijos, gaunu paramą, paguodą, pasidžiaugimą mano sėkme. To man reikia. Ar to trūksta realiame gyvenime? Lyg ir ne - turiu puikų vyrą, tėvus, drauges. Jie padeda kaip gali, bet negali suprasti iki galo. Čia supratimas kitoks, nes jūs turite tą patirtį, esat praėję tuos išbandymų kelius, kurias likimo ir man lemta eiti. Visos esam skirtingos, bet tas likimo ženklas, kuris mus paženklino mus jungia. Aš jus Aš tikiu, kad mums pavyks pagauti laimės paukštę. Kad anksčiau ar vėliau tos pastangos, kartais ir kančios bus atpirktos didelės laimės. Man šis skyrelis - namai. kitos temos - svečiuose.
Jaučiuosi puikiai
Tik šitą temą reiktų perkelti į Paplepėkim
ši tema yra būtent šiam skyreliui nes irgi p.s. o jūs, merginos, galit analogišką temą atidaryti bendram forume
Jauciuosi kaip namie pas mama...
Arba pas geriausia drauge.
Tai reiškia, kad čia reiktų rašyt toms, kas nesulaukia gandro?
Siame skyrelyje jauciuosi kaip namie
Bet siaip viskas ciki piki O del atviravimo, tai esu atvira, bet siek tiek atsargi. Na ta prasme, kad stengiuosi nieko nerasineti apie savo bendradarbius, draugus, giminaicius, kad "susekimo atveju" nereiketu
na, as dar netaip ir senai cia, tad naturalu, kad nevisai kaip namie jauciuosi... bet ir nevisai sveciuose... na tokia per viduriuka
bet cia randi paguoda, randi atsakymus i klausimus, kitu patirti. kartais atsigauni, kartais biski nusimeni - na visko buna... itariu, kad cia pradesiu dazniau lankytis...
A tai ku man dabar daryt
tai saudyk tada saudyk juos
Tai tu ji cia ir palik
Smurka tu kaip visuomet
Forumas man patinka ir lankausi kasdien,įsivaizduoju kaip būtų liūdna be jo
Kadangi jau tema užvesta skyrelyje- nesulaukiančioms gandro, tai ir noriu paklaust nesulaukiančių. Man vis kyla mintis , kad jums be galo sunku, kai aplink vis malas postai apie vaikus. Kartais nori parašyt apie dar vieną bemiegę naktį, dar vieną dantį, o šalia kokia nors jūsų temelė- pastringa tas postas. Gėda pasidaro. Stiprios Jūs moterys- lenkiu galvą prieš Jus...
vobla, rašykit apie bemieges naktis, dantis, naktipuodžius ir ką tik norit - juk jums tai svarbu. kiekvienam savos problemos.
mes gi dėl to revoliuciją ir sukėlėm, atsitvėrėm sau skyrelį, kad būtų aišku, kokiomis temomis čia kalbame - jei nenorim savęs skaudint, tai ir nelendam kitur. ir žinokit labai nenustebkit, jei po kurio laiko prisijungsim prie jūsų ir prašysim patarimų kaip su leliukais tvarkytis tad būkim draugais
ačiū už palaikymą ir gražius žodžius tik nuo realybės nepabėgsi... mes čia susikūrėm ramų kampelį ir labai juo džiaugiamės - su viltim pereiti į kitus - nėščiukų... sėkmės ir tau!
Tikrai nenustebsiu- Vaiko Gimimas- tai tas dalykas, kuriame aš labiausiai tikiu stebuklais...Todėl linkiu kuo greičiau sulaukt to stebuklo
As ne tik kad puikiai jauciuosi sitame forume, bet man net buna neramu, jei kuria diena negaliu pasiskaityti. Nors rasau mazai (o nestukiu skyriuje visai nerasau), bet skaitau tai viska o viska
O kaip saunu kad ir mes turesim kur paplepeti siaip sau o ne rimtais dalykais.
Kol kas pas jus tik į svečius užeinu, paskaitinėju, bet jaučiu, kad ir aš greitai prie jūsų prisijungsiu
Nu nelabai norim priimti
visada prašom. kuo mūsų čia daugiau, tuo lengviau gyventi ta prasme, kad sulauki dar daugiau palaikymo
Jei per kelis mėnesius nėštukės nepriims, tai ateisiu pas jus Kol kas pabūsiu be vietos
na nieko sau po kelių mėnesių mes pačios ruošiamės būti pas nėštukes
To jums ir linkiu Tada aš šiame skyrelyje karaliausiu, manau skyrelį paliksit man. Negi uždarysit Ot ateisiu ir būsiu glavniausia
SUTARĖM
Kite, nelinkiu cia buti glavniausia. Ne tas skyrelis
Pritariu Anelijai. Lygiai taip pat galvoju. Tai specifinis forumo kampelis, bet kartais liūdesį ir rūpesčius tikrai reikia prasklaidyti. Mamos ir nėštukės gali mums atnešti tą laukiamą virusą ir supančiotą gandrą galėtų mums atvilkti, mes jau jį kaip nors prisijaukintume....Juk tą ir darome, besiremdamos į gydytojus ir viena į kitą. linkiu kuo greiciau buti pas nestukes . sekmes jum butinai pasiseks sulauksit savo isvajoto stebukliuko
labas mergaites:)
ash ish vis kolkas mazhai ka galiu pasakyti, nes tik visai visai nesenai pas jus pasiprashiau.... niekad neturejau mados landzhioti po forumus, laiko tma nebudavo, tachiau beieshkant info del visu shitu problemu, netychia radau.... ir net shirdi nudiege, kai uzhmachiau ta pavadinima: nesulaukianchioms gandro.... tia nieko nelaukus ir panirau visa galva pati o dar kai bezhiurinedama temas, radau butent mane liechanchia: ovuliacijos skatinimas, inseminacija, tai ish vis zhado netekau.... net apsiasharojau: ish vienos puses apsidhziaugiau, kad galiu gauti daug vertingos info, tachiau ish kitos puses niekad negalvojau, kad yra tiek daug visu musu su tokiom problemom... o juk moterim seima, neshtumai, gimdymai, vaikuchiai yra bene pac svarbiausias ir grazhiausias dalykas pasauly (na bent jau man), o darbas, karjera ir visi kiti tik toli poto... tiap, kad atleiskit uzh tai, akd nemoku kaip reikiant elgtis shiuose forumuose, ens nezhinau tu forumu tiasykliu, akd viena tema ten kalbi, kita kitur... ash toxs zhmogus, akd kai pradedu ka rashyti, tia viska ishlieju.... sorriukas, mokysiuos elgtis kaip reikia.... dideliiiiiiiiiiiiiiiiis achiu jums, kad priemet ir ish kart davet pamokymu kaip elgtis, bei paprotinot mane kalbant ne i tema... kolkas ash sedhziu tik tam vienam skyrely, nei nestukiu, nei kituose nesedzhiu, tik ilindus truputuka buvau.. ir kai paskaichiau neshtukiu temas ir problemas, apsiasharojau ir dingau - man dar ten tikria nera ko nosi kishti... o shiaip labai gerai, kad atsirado vieta pailseti nuo rimtu bazaru ir bishki atsipalaiduoti o va kai jus atradau praeita savaite, tia tik grizhus po darbu namolio ishkart vyrui pasipasakojau juk vyria ishvis nera linke labai gilintis - kai jiems skauda, jie i darba stachia glava neria, kad mazhiau galvot.... bet uzhtia kiekviena diena klausia, ka kalbejai, ka atrashe ir t.t. ash dar nesijauchiu chia taip jaukiai kaip kitos, bet ko noret - juk ash visai dar zhalia chia bet turiu vilti ir ash pasijausti kada kaip namie
Agut, aciu, kad pakeitei temos pavadinimą.
Sveikos mergaites,
kai musu seima negalejo susilaukti mazylio- as dirbau juodai darbe ir vis stengiausi atitolinti savo mintis nuo skausmingos temos..tik vis retkarciais su vyru pasnekedavom apie isivaikinima, o tai kaip butu buve puiku jei buciau atradusi si foruma anksciau, butu su kuom pasneketi Bet taip jau atsitiko, kad susilaukeme greiciau nei pradejom gydytis ir dabar tik galiu Jus mintimis palaikyti Labai labai linkiu Jums greiciau susilaukti savo angeleliu
aciu aciu
sakot, prisirashyma ale tiagi koki visai pasimechiau.... ir sutrikau
Noriuke, teks bent jau ateiti i susitikima
oi, mergaites, kad bais kukli ir mandrazhna.... bijausi liabai...
Oi, nu taip jau ir patikejom Ai - bet pirma karta visada baisu, o paskui noris ir noris
man pirma karta irgi leteneles drebejo... bet po pirmos nejaukumo/nezinojimo akimirkos viskas tapo OK. ir taip patiko, kad norejau dar ir dar karta paragaves - negali sustoti
aš irgi labai bijojau, net ir nuvažiavus į susitikimo vietą jau norėjosi bėgti... dar pavėlavau ir kai sutikau gatvėje pulkelį moteriškių, kurios pasirodė visos labai mielos, draugiškos, nors ir nežinojau, kad čia mūsų forumietes, bet įtariau, tada jau buvo drąsiau ir sėkmingai prisijungiau prie jų kavinėje...
drąsos, pasitikėjimo. manau ateičiai reiktų sugalvoti kokią vietelę, kur klubo narės žinotų, kad kiekvieną tam tikrą dieną ten kenkamės, manau tai būtų puiku.
... kaip aš jus visas myliu ...
fainuolė, Rimanta
čia reikia suprast, kad ir mane kas nors myli
būtent taip ir reikia suprasti
na ką gi, prisiprašiau, atrodo
Sveikos
Užėjau paskaityti kaip gyvenate, tai taip ramu pasidarė dėl šio skyrelio. Paskaičiau tik keletą temų ir galiu pasakyti, kad tokio sutelktumo, susivienijimo ir palaikymo nemačiau ne viename skyrelyje. (na galbūt išskyrus bendraamžių kampelio Ir dar labai džiaugiuosi, kad padarėte "revoliuciją" ir paprašėte šio skyrelio. Nes dabar moterys su panašiomis problemomis gali lengviau rasti mus ir jus. Ir skaitydama noriukės žinutę dar kartą įsitikinau, kad forumą kuriau tikrai neveltui P.S Ir dar turiu klausimą, pasiūlymą, prašymą. Gal vertėtų įdėti kokių straipsnių jums rūpimomis temomis. Vieną lietuvišką jau radau, bet ten jums nebus nieko naujo. Ir radau, kaip man pasirodė, gerą straipsnį su psichologo patarimais nepastojančioms moterims. Bet jis anglų kalba. Jeigu jus manote, kad reikėtų porą tokių straipsnių įdėti į puslapį, gal kas nors norėtų jį išversti?
Is tiesu, gal butu naudinga ir mums kazkokiu straipsniu...Siaip yra internete nemazai ir lietuvisku tik jie labiau specializuoti pagal susirgimus ir kai kurie gal perdaug "mediciniski". Bet jeigu reiketu, galeciau paieskoti ar susiteminti, gal sujungti keleta... Siaip labiausiai "myliu" rusiska informacija - isversti galiu be problemu. Del angliskos - gal yra forumieciu, kurios laisvai kalba anglu kalba? Jei ka, tai versiu
jei reikia, galiu aš išverst. jei nebus per ilgi
Jei daugiau nebus kam, tai galėčiau pabandyti išversti.
Sakau pabandyti, nes neesu anglistė, esu savamokslė |