Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: juokingas ir gal linksmas mano gimdymas:))
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Naivuolle
Sweikos pagalvojau kad ir man reiktu papasakoti savo gimdymo istorija:)
Su busimu vyru susipazinau budama 16metu jam tada buvo 20m musu draugystes metu buvo visko bet visada buvom kartu.Kai 20m baigiau pirma kursa studiju vasara leidau labai linksmai, atvaziuodavo pas mus draugai ir juokaudavo kada jus turesit vaikeli o as vis kartodavau ,,ne as tai tik po kokiu 5metu" smile.gif. Man menesines daznai budavo nereguliaros ir prie to buvau pripratus, man buvo nenuostabu kad ir ta vasara velavo. Tik viena vakara nuvaziavau pas tevus ir mama sako " sapnavau tave stora, nescia gal tu nescia?" tada pasimeciau ir nezinojau ka atsakyti, vakare vaziuojam namo nusprendziau pasidaryti nestumo testa. Grizia namo su busimu vyru pasidarem testa ir antroji juosta nezymei bet isryskejo. Ziurejama i testa ir verkiau ir juokiausi, neina apsakyti tos busenos. Nuo tada prasidejo mano 9men laukimas. Visas netumas buvo lengvas manes nei pykino, nei sunku buvo. Budama 9 men vis dar per tvoras sokinejau, kartais net pamirsdavau kad esu nescia. Musu lialiukas buvo labai slapukas todel visa nestuma nezinojom tikslai ka turesim:))
Man buvo nustatytos kelios gimdymo datos todel vis suejus vienai datai galvodavau kad jau gimdysiu, bet vis negimdziau. Su kiekviena diena eme neviltis kad amzinai liksiu nescia. Visas nestuma buvau isitikinus kad gimtysiu pati ir mano gimdymas bus lengvas, todel jo nebijojau visai:)) Einant paskutinei paskutinio termino dienai jauciausi gerai nuo ryto, ta diena turejau apsilankyti pas savo daktare, todel su vyru vaziavom i Kauna. Apziurejus daktare net nusistebejo kad mano gimdos kaklelis atsidares 2cm o as nieko nejauciau, tada pasake kad jei per kelias dienas nepagimdysiu krapstys vaikuti lauk:(( Po daktares su vyru vaziavomia pasivaiksciot po parduotuve. Gizom namo kaip visada pavakarenevom, nusiprausem ir guledami lovoj ziurejo tv. Tada pirma karta pajutau maudima nugaroj, bet tas maudimas net istolo neprimine skausmo, maudimas kartojosi kas 15min, todel nekreipiau demiausio ir toliau ziurejau tv, kai tas nezymus maudimas pradejo kartotis kas 12min paskambinau tetai, kuri turi du mazus vaikus ir ji man patare neskubant nuvaziuoti i Mazyli kad apzetu, vyras taip pat i kalbinejo vaziuoti, o as vis tempiau guma. apie 1valanda nakties nuvykomia i Mazyli. Apziurejas daktaras pasake kad vis dar 2 cm atsidarymas, patikrino toniusiukus ir nuvede i palata sake pamiegoti kol jau kenteti nebegalesiu. Apie 3 nakties man jau skaudejo taip kad ta minute kalbet negalejau, tada su vyru ejom ieskoti budincios ar ko kas nuvestu kas mane apzetu. Visi buvo uzsimiegoja ir labai nepatenkinti. Kai mane nuvede i gimdykla atsidarymas buvo 5cm. Akusere apziurejo mane, paklause vyro ar dalyvaus gimdyme, nors as jo niekada neverciau, bet jis pasirinko dalyvauti gimdyme, ir isejo. Nuo tada pradejo skaudeti labai, tik laimej kas 5 min.Tas 4min su vyru ka nors juokaudavom o minute lakstydavau po gimdykla o vyras is paskos ir masazuodavo man nugara:)) taip kentejau tol kol isgirdau akusere knarkiant, tada susinervavau ir pradejau rekti kad skauda kad ji atsikeltu:))) Ji atejus apziurejo mane ir sako pilnas atsidarymas, gimdai. Issitrauke ilgas zirkles, jas pamacius man net kojos susiskleide, bet kai prakirpo vandenis as nieko nejaucau. Sueja visi kalbejosi ir lauke kol as pradesiu gimdyti, vyras atsistojas salia gloste galva. Tada uzejo noras kakoti ir daktaras sake stumti. Pirma karta neisejo nes daugiau isrekiau nei stumiau, o antras kartas buvo sekmingas ir dukryte islindo is girdau kad grazi dukryre. Rekiau ar gyva sveika, kai patvirtino man jau viskas pasidare nesvarbu:))
Tada isgirdau kad nedauk plysiau, o mano galvoj tik sukosi mintys kad leiskint man pailset ir tada galvojau kad tai pagalvojau o pasirodo kad pasakiau garsiai " pyzdu nesiukit gerai ir taip":))) O kai susiuvo mano kancios baigesi ir galejau dziaugetis savo mazu stebuklu:))) Kaip ir norejau mano gimdymas buvo lengvas, gimdziau naturalei be jokiu nuskausminamuju ir tai manau todel kad visa nestuma sau kartojau lengvai gimdysiu:)))
liolia79
Saunuole 4u.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
crazy_angel
dabar ir as sau kartosiu,kad as lengvai gimdysiu, mazu pades thumbup.gif siaip smagu,kad taip greit, ir kad dukryte grazi. pavydziu baltu pavydu smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pretorija
grazu wub.gif sekmes augant 4u.gif
cuoliukė
sekmes augant 4u.gif
*Passion*
Sveikatytes ir stiprybes augant ir auginant 4u.gif
floridija
Kad taip visoms padetu zodziai "gimdysiu lengvai" ir taip is tikruju nutiktu thumbup.gif
auksiukas22
sveikinimai didziausi 4u.gif linkim jums daug daug laimes wub.gif
Naivuolle
Dekui pupos ir jum stiprybes auginant savo stebuklelius:))
Fiorella
Net susijuokiau gale biggrin.gif sėkmės augant 4u.gif
Lotyna
Nu jau tavo gale pasakyti zodziai apie siuvima tai prajuokino doh.gif lotuliukas.gif
O siaip saunuole, kad isiteigei sau, jog lengvai gimdysi thumbup.gif
As nusiteikiau, kad ilgai ir sunkiai, mat zinojau, kad dukros panasiai kaip ju mamos gimdo ( o mano mama gimde kelias paras mane), tad is tikro taip ir gimdziau sunkiai ir ilgai doh.gif
Dabar bandau nuteikti save, kad viskas bus greiciau ir lengviau .. blush2.gif
-Astreja-
Va tokiu gimdymu pasiskaicius ir gimdyt nebaisu darosi biggrin.gif sveikinu tapus mama 4u.gif wub.gif wub.gif
Tipi
Šaunu, kai toks lengvas gimdymas. 4u.gif
astinka*
smagi pabaiga biggrin.gif sekmes auginant mazaja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
cud@bury
Va cia tai gimdymas,saunuole biggrin.gif ..aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
SigaR
saunuole smile.gif gerai kad viskas gerai baiges mirksiukas.gif
sallamandrra
4u.gif Aukit didučiai, šaunuolė
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.