Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TopShop prekes
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Black Queen
Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai?

sytes
turiu as ta dirza - nieko gero, tik i bala ismesti pinigai. jau geriau atsilenkimus daryti - zymiai veiksmingiau ir pigiau bus. dar turiu vakuumini masazuokli, tai irgi paskutinis s....
ennga
Gal kas bandete lanka? ax.gif
Kaip jis? Ar apsimoka pirkti, ar geriau paprasta?
Black Queen
QUOTE(ennga @ 2010 12 29, 16:50)
Gal kas bandete lanka?  ax.gif
*

As nusipirkau ta lanka. Seip geras dalykas. Pasazuoja nugara, pakutena lasinukus:D bet persistengus ant sonu atsiranda melyniu doh.gif Kasdien sukant rezultats matomas 4u.gif
hondute
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 09 23, 10:55)
Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai?
*

Turiu as AB Tronic dirza. Tragedija visiska. Pinigai i bala. Viena kart pameginau nieko nepajauciau apart kazkoki paznaibyma,cia stipriausiam lygmeni, beje baisiai nemalonu. Kad jau ten raumuo nejuda tai faktas oda gal pajudinama. Taip ir guli. Kadangi esu is ju meginus dar ir priemones jau ne groziui, ir irgi nepatiko, tai uzdejau taska tai kontorai.
Eroras
ar kas nors naudojot sita http://www.topshop.lt/index.asp?tn=product...ehold&pcs=2 g.gif...
hondute
QUOTE(Eroras @ 2011 02 02, 10:22)

Va butent tokia nesamone ir turiu doh.gif
Nifertiti
As irgi vis ziuriu ta reklama ax.gif ir lig tai suprantu, kad apgaule, bet taip noriu tiketi doh.gif
ennga
QUOTE(Black Queen @ 2011 01 31, 18:51)
As nusipirkau ta lanka. Seip geras dalykas. Pasazuoja nugara, pakutena lasinukus:D bet persistengus ant sonu atsiranda melyniu doh.gif  Kasdien sukant rezultats matomas 4u.gif
*

4u.gif
Vakar nusipirkau ir as, nuo siandien ir as pradesiu ''kutent'' lasinukus laugh.gif Tikiuos ir nurident biggrin.gif
mazulkaa
Drauge turi ta vibro ton dirza tik jai atveze is uzsenio tai sake dauk geresnis nei is top shopo tipo galingesns tai jau po menesio nauojimo pasimate rezultatai
hondute
QUOTE(mazulkaa @ 2011 02 23, 16:11)
Drauge turi ta vibro ton dirza tik jai atveze is uzsenio tai sake dauk geresnis nei is top shopo tipo galingesns tai jau po menesio nauojimo pasimate rezultatai
*

Nu nelabai jau man patikliai skamba. Jei jau po menesio rezultatai pasimate ir jei jau jis toks geras, tai kodel parduoda. Jei man bent kokia nauda butu is to dirzo tai tikrai nepardavineciau, laikyciau ir naudociau. Juk visada ant ziemos biski apsileidi tai pavasari issitrauki ir naudoji. Labai gailiiuosi kad nusipirkau, bet net rankos nekyla parduot kam tokia nesamone doh.gif . Nes jausciaus apmulkinus zmogu ax.gif .
arabica
Nieko gero tie diržai, ir aš turiu jį, kokį gerą pusmetį naudojau ... rezultato nėr - tikrai, tik moralinis smile.gif)) atrodo, o sportuoju, tipo ...
Do_do_do
Gal turit atsiliepimų apie Go4Slim trumpus šortukus? http://www.topshop.lt/index.asp?tn=product...p;refint=NA_osm

Dabar akcija 49,90+kažkoks purškalas.
sviecia_saule
QUOTE(ennga @ 2010 12 29, 16:50)
Gal kas bandete lanka?  ax.gif
*

Pirkau ir aš lanką smile.gif Pirmom dienom tikrai visai nieko... Po pirmų dienų, tiesa, lieka mėlynės g.gif Bet po to kažkaip gal prisipranta ir viskas būna gerai.
Beje, tas lankas buvo gerai gal savaitę... Dabar jis man per lengvas ax.gif Ir daugiau nuveikiu darydama atsilenkimus, nei sukdama lanką...

Beje, kokybė lanko tikrai neverta 80Lt... Internete galima tokių pačių už mažesnę kainą prisišaudyti... Ir geriausia - pirkti sunkesnius... smile.gif (Kai pirkau apie tai negalvojau cool.gif bet ką jau dabar, supratimas ateina su laiku... ir iš patirties...)
nraminta
sutinku su jusu nuomone del lanko, pirma savaite padeda, bet veliau norisi sunkesnio.
veslavat
Sveiki
as siandien uzsakiau sortukus su 80% nuolaida, ziuresim kas bus smile.gif
Do_do_do
QUOTE(veslavat @ 2011 03 23, 18:22)
Sveiki
as siandien uzsakiau sortukus su 80% nuolaida, ziuresim kas bus smile.gif
*

Būtinai parašykite atsiliepimus bigsmile.gif
veiducka
Gal kas naudojat toki dirza user posted image ar veksmingas ?
Margarita...
Sveiki 4u.gif turiu ir as VIBRA TONE dirza. tikrai pinigai ismesti i bala, jau geriau i sporto kluba uzsirasyt... jei kazkiek ir padejo, tai to nepastebejau. be to, labai trukineja kapiliarai ( ne is vienos ta pati girdejau).. nesamone visiska! schmoll.gif
Deimantuke*
Jo, jau tos reklamos besina. Nors visai ju neziurek. Beje, issiugdziau i daugybe reklamu nekreipti demesio
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.