Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai?
Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai?
turiu as ta dirza - nieko gero, tik i bala ismesti pinigai. jau geriau atsilenkimus daryti - zymiai veiksmingiau ir pigiau bus. dar turiu vakuumini masazuokli, tai irgi paskutinis s....
Gal kas bandete lanka?
Kaip jis? Ar apsimoka pirkti, ar geriau paprasta? QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 09 23, 10:55) Kaip manot ar veiksmingos visos tos taip reklamuojamos prekes? mano drauge nusipirkus ta Vibrotone dirza pilvui stangrinti, sake padeda. Susigundziau ir as tais dirzais, bet vis nesiryztu uzsisakyti. Gal jus kas naudojot kokie atsiliepimai? Turiu as AB Tronic dirza. Tragedija visiska. Pinigai i bala. Viena kart pameginau nieko nepajauciau apart kazkoki paznaibyma,cia stipriausiam lygmeni, beje baisiai nemalonu. Kad jau ten raumuo nejuda tai faktas oda gal pajudinama. Taip ir guli. Kadangi esu is ju meginus dar ir priemones jau ne groziui, ir irgi nepatiko, tai uzdejau taska tai kontorai.
ar kas nors naudojot sita http://www.topshop.lt/index.asp?tn=product...ehold&pcs=2
QUOTE(Eroras @ 2011 02 02, 10:22) Va butent tokia nesamone ir turiu
As irgi vis ziuriu ta reklama
Drauge turi ta vibro ton dirza tik jai atveze is uzsenio tai sake dauk geresnis nei is top shopo tipo galingesns tai jau po menesio nauojimo pasimate rezultatai
QUOTE(mazulkaa @ 2011 02 23, 16:11) Drauge turi ta vibro ton dirza tik jai atveze is uzsenio tai sake dauk geresnis nei is top shopo tipo galingesns tai jau po menesio nauojimo pasimate rezultatai Nu nelabai jau man patikliai skamba. Jei jau po menesio rezultatai pasimate ir jei jau jis toks geras, tai kodel parduoda. Jei man bent kokia nauda butu is to dirzo tai tikrai nepardavineciau, laikyciau ir naudociau. Juk visada ant ziemos biski apsileidi tai pavasari issitrauki ir naudoji. Labai gailiiuosi kad nusipirkau, bet net rankos nekyla parduot kam tokia nesamone
Nieko gero tie diržai, ir aš turiu jį, kokį gerą pusmetį naudojau ... rezultato nėr - tikrai, tik moralinis
Gal turit atsiliepimų apie Go4Slim trumpus šortukus? http://www.topshop.lt/index.asp?tn=product...p;refint=NA_osm
Dabar akcija 49,90+kažkoks purškalas. QUOTE(ennga @ 2010 12 29, 16:50) Pirkau ir aš lanką Beje, tas lankas buvo gerai gal savaitę... Dabar jis man per lengvas Beje, kokybė lanko tikrai neverta 80Lt... Internete galima tokių pačių už mažesnę kainą prisišaudyti... Ir geriausia - pirkti sunkesnius...
sutinku su jusu nuomone del lanko, pirma savaite padeda, bet veliau norisi sunkesnio.
Sveiki
as siandien uzsakiau sortukus su 80% nuolaida, ziuresim kas bus
Gal kas naudojat toki dirza
ar veksmingas ?
Sveiki
Jo, jau tos reklamos besina. Nors visai ju neziurek. Beje, issiugdziau i daugybe reklamu nekreipti demesio
|