BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
labas rytas, tiek visko buvau pricitavus ir neliko Neirida manau O apturejai, panasu i tai Zemaiciuke 9 DPO sakai, kad viskas jau  normalus pakritimas labai grazi kazkurios tiesioji, bijau susimaisyti kazka pamirsau jauciu
Labas rytas, Registruojuos naujoje temoje, ačiū Zemil QUOTE(elmiuke @ 2010 09 24, 06:41) Sveikos merginos, o pas mane nezinau, kas darosi, as tiesiojoj...  Graži ta tavo tiesioji QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 08:06) sveikos merginos, va ir po viso grozio  jauciu visus PMS ir pilvo apacia maudzia ir pikta kaip sernas, tai kad........ Dar turi laiko pakilt Aš turbūt rytoj mmm sulauksiu, gerai būtų kad nors ne šiandien, nes praeitą ciklą prie 36,7 ir atsivilko
QUOTE(Zemil @ 2010 09 24, 09:36) labas rytas, tiek visko buvau pricitavus ir neliko Neirida manau O apturejai, panasu i tai bet tai tada labai ankstita O, nes mano cikai 30-32d. nors pazejus i savo grafikeli ir as pasakyciaujog O gal buvo, bet sakau gal po vakaryksciu stresu cia taip uzkilo, nes gine pasake apie LP, tai sustreavau
Zemaiciuke
2010 09 24, 08:45
zemil aciu uz naujus namucius laikykis ir toliau taip aukstai Ankara, kol nera mmm tol yra viltis  ( kaip lengva kitus guosti, o pati niekuo netikiu )
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 09:43) bet tai tada labai ankstita O, nes mano cikai 30-32d. nors pazejus i savo grafikeli ir as pasakyciaujog O gal buvo, bet sakau gal po vakaryksciu stresu cia taip uzkilo, nes gine pasake apie LP, tai sustreavau  Nemanau kad dėl streso, tuo labiau kad vasingų išskyrų buvo, bet su ND tai užtaikėt, taip kad viskas
Zemaiciuke
2010 09 24, 08:50
jauciu kad tempa kyla, busiu apsirgus
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 09:50) jauciu kad tempa kyla, busiu apsirgus  Vat tai tau gražu, marš imbierų ir citrinų pirkt, visi aplink kaip musės krenta
QUOTE(Ankara @ 2010 09 24, 10:36) Labas rytas, Registruojuos naujoje temoje, ačiū Zemil Graži ta tavo tiesioji Dar turi laiko pakilt Aš turbūt rytoj mmm sulauksiu, gerai būtų kad nors ne šiandien, nes praeitą ciklą prie 36,7 ir atsivilko  viltis mirsta paskutine  ziurek, kad ir as ryt nesileisciau..jau siandien arba ryt poryt veliausiai gali mane mm aplankyt, o bozaij kai ju nenoriu na bet kol dar ju nera galime pasidziaugt, ar ne
AUDRA86
2010 09 24, 09:02
Nauji namučiai QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 09:43) bet tai tada labai ankstita O, nes mano cikai 30-32d. nors pazejus i savo grafikeli ir as pasakyciaujog O gal buvo, bet sakau gal po vakaryksciu stresu cia taip uzkilo, nes gine pasake apie LP, tai sustreavau  Kartu pradžią ciklo apturėjom, bet O man teks gerokai dar palaukti
Labas rytas O aš vis dar nesigaudau, ar man skaičiuoti kaip naują ciklą, ar tęsti toliau  Laukiu toliau, kas bus
QUOTE(Ankara @ 2010 09 24, 08:36) Labas rytas, Registruojuos naujoje temoje, ačiū Zemil Graži ta tavo tiesioji Dar turi laiko pakilt Aš turbūt rytoj mmm sulauksiu, gerai būtų kad nors ne šiandien, nes praeitą ciklą prie 36,7 ir atsivilko  cia dar nektitai, tik pasvyravai  kilk ryt QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 09:09) Labas rytas O aš vis dar nesigaudau, ar man skaičiuoti kaip naują ciklą, ar tęsti toliau  Laukiu toliau, kas bus  o garfikiukas kur
QUOTE(Zemil @ 2010 09 24, 10:12) o garfikiukas kur  Iš tikrųjų tai man 12CD po LAP ne tepliojo kaip pažymėjau FF, bet kraujavo..Tik jeigu būčiau pažymėjusi Light mences jau būtų užskaitę kaip naują ciklą...Užtat vis dar laukiu kas čia bus
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 09:19) po LAP normalus reiskinys patepliojimai, nemanau, kad verta zymeti nauja cikla
Zemaiciuke
2010 09 24, 09:24
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 10:19) Iš tikrųjų tai man 12CD po LAP ne tepliojo kaip pažymėjau FF, bet kraujavo..Tik jeigu būčiau pažymėjusi Light mences jau būtų užskaitę kaip naują ciklą...Užtat vis dar laukiu kas čia bus as pazymejau Light kitam grafikely tai nepadare naujo ciklo pradzios FF
Ką tik pabandžiau pažymėti Light ir padarė naujo ciklo pradžią  Zemaiciuke, neatidaro man tavo grafiko
Zemaiciuke
2010 09 24, 09:34
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 10:25) Zemaiciuke, neatidaro man tavo grafiko  pabandyk dar karta, man atidaro
AUDRA86
2010 09 24, 09:35
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 10:24) Čia ne mano grafikėlis kartais  ?
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 10:34) pabandyk dar karta, man atidaro  nei pro kur  jeigu kitoms atidaro, vadinasi čia mano kompas pūliuoja
Donna felice
2010 09 24, 09:35
labutis, nesuprantu kur mano O dingo... Grafikasana menesi buvo 15 CD, si ryta BT pakilo, nors tikejausi kad pakris... vakar dariausi OT, tai 13 CD buvo ryskesnis nei 14 CD. bet dariausi visa valanda veliau, tai nezinau ar cia turi itakos ir dar..vakar buvo tokios tasios kiausinio baltymo isskyros, gal galit priminti cia kokios jos?? Gal man O buvo 14CD??
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 24, 05:41) Labas pazystamoji  viename forume kartu lakomnes Geriau jau butum  , nei kokia liga butu. sek BT, ziurek kas desis, nors jei 14d turejo buti mm, tai dar palauk keleta dienu ir vel darykis testa  Sveikos merginos, o pas mane nezinau, kas darosi, as tiesiojoj...  Smagu susitikti ir cia, tik pagal v=nica neatpazystu taves Na, mergytes tikiuosi labai nepyksit, kad dar isiterpsiu su savo klausimais Mano BT trecia ryta 36.9 ar gali tai buti normali o ne pakilus temperatura  Siandien jau stipriau pamaudena pilvo apacia, tai gal ir mmm sulauksiu, jei ne tai neistversiu iki pirmadienio ir testa darysiu ryt is ryto. BT turi kilti ar gali likti tokia pat jei esu nescia ir kada ji nukrenta jei nesilaukiu? Is karto labai aciu uz atsakymus
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 09:35) nei pro kur  jeigu kitoms atidaro, vadinasi čia mano kompas pūliuoja  man ir neatidaro QUOTE(Donna felice @ 2010 09 24, 09:35) labutis, nesuprantu kur mano O dingo... Grafikasana menesi buvo 15 CD, si ryta BT pakilo, nors tikejausi kad pakris... vakar dariausi OT, tai 13 CD buvo ryskesnis nei 14 CD. bet dariausi visa valanda veliau, tai nezinau ar cia turi itakos ir dar..vakar buvo tokios tasios kiausinio baltymo isskyros, gal galit priminti cia kokios jos?? Gal man O buvo 14CD??  dar reikia laukti kas bus toliau Papildyta:QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 09:47) Smagu susitikti ir cia, tik pagal v=nica neatpazystu taves Na, mergytes tikiuosi labai nepyksit, kad dar isiterpsiu su savo klausimais Mano BT trecia ryta 36.9 ar gali tai buti normali o ne pakilus temperatura  Siandien jau stipriau pamaudena pilvo apacia, tai gal ir mmm sulauksiu, jei ne tai neistversiu iki pirmadienio ir testa darysiu ryt is ryto. BT turi kilti ar gali likti tokia pat jei esu nescia ir kada ji nukrenta jei nesilaukiu? Is karto labai aciu uz atsakymus  nezinant tavo pirmos fazes BT negalima daryti svadu ar ji auksta, bet panasu i tai, kad auksta  BT gali kristi ir mm diena ir diena, dvi pries mm.
Zemaiciuke
2010 09 24, 09:53
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 24, 10:35) Čia ne mano grafikėlis kartais  ? panasus ane? ikeliu paveiksliuka
Sveikos merginos Na vakar OT buvo teigiamas, tad kaip ir O vakar ar siandien, ar jau ivykus 17 CD kaip manote Nebesuprantu ir nerimauju, nes ND si menesi visai apleidom  Jei ND buvo vakar ar siandien reikia kartoti ar uztektu jei butu ryt?
QUOTE(Iete @ 2010 09 24, 09:56) Sveikos merginos Na vakar OT buvo teigiamas, tad kaip ir O vakar ar siandien, ar jau ivykus 17 CD kaip manote Nebesuprantu ir nerimauju, nes ND si menesi visai apleidom  Jei ND buvo vakar ar siandien reikia kartoti ar uztektu jei butu ryt? su ND viskas OK
QUOTE(neirida @ 2010 09 23, 18:59) ar tik ne O apturejai QUOTE(*Aukse* @ 2010 09 24, 05:33) Laba ryta Prisiduodu  Kai trenksiu as ta termometra sienon  Ryt is ryto jau su dviem matuosiuosi tempa, nes arba termometras pievas rodo, arba man kazkas negerai nu tikrai idomiai  ir net nesileidi o kyli dar QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 06:06) sveikos merginos, va ir po viso grozio  jauciu visus PMS ir pilvo apacia maudzia ir pikta kaip sernas, tai kad........ dar anksti nuleisti rankas QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 06:21) s: Labas rytas, prisiduodu, soktelejau siandien, bet gal sakau del emociju  arba vel sugrys kalnynai  o as manau kad O pas tave netiketa QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 06:27) tada labai anksti, nes mano ciklas 30-32 dinos, nelabaii tikeciau del O buna ir anksciau man irgi buvo taip viena cikla kad galvojau jog vel sokineti pradejau ,bet pasidariau OT ir pamaciau abi ryskias juosteles. QUOTE(Zemil @ 2010 09 24, 07:36) labas rytas, tiek visko buvau pricitavus ir neliko  grazu QUOTE(Ankara @ 2010 09 24, 07:36) Aš turbūt rytoj mmm sulauksiu, gerai būtų kad nors ne šiandien, nes praeitą ciklą prie 36,7 ir atsivilko  laukiam rytojaus laba ryta prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 24, 10:08) ar tik ne O apturejai nu tikrai idomiai  ir net nesileidi o kyli dar dar anksti nuleisti rankas o as manau kad O pas tave netiketa buna ir anksciau man irgi buvo taip viena cikla kad galvojau jog vel sokineti pradejau ,bet pasidariau OT ir pamaciau abi ryskias juosteles.  grazu laukiam rytojaus laba ryta prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886dabar tik ten ir lik
QUOTE(Zemil @ 2010 09 24, 09:12) dabar tik ten ir lik  siaip tai noreciau ir auksciau uzkilti
*Aukse*
2010 09 24, 10:22
QUOTE(*DJD* @ 2010 09 24, 11:08) nu tikrai idomiai  ir net nesileidi o kyli dar laba ryta prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886 Man paciai keista baisiausiai tokie dalykai. Net nezinau ka ir galvoti. NT nieko nerodo  Sunku man kazka ir pasakyti, kai nuo patp radziu anam cikle BT nematavau  Ir pas daktare nuejus nepasakysiu,kad auksta ciklo pradzioj BT, nes net su kuo palyginti netures  Reikia ziureti, kas cia toliau bus. Vis dar Mirena kaltinu O siandien plaukiu, tai ne tas zodis  WC sededama kaip skerdykloj jauciuosi *DJD* Nesileisk tik
AUDRA86
2010 09 24, 10:26
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 10:53) panasus ane? ikeliu paveiksliuka  Ne apie šitą kalbu, o apie ta kur prieš kelis postus įkėlei ir pažymejei kaip FF Ten tikrai maniškis, man atrodo  na bet nesvarbu
QUOTE(*Aukse* @ 2010 09 24, 09:22) *DJD* Nesileisk tik  bandysiu kilti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 24, 10:02) Nauji namučiai Kartu pradžią ciklo apturėjom, bet O man teks gerokai dar palaukti  manau , kad panasiai ir O sulauksim, as netikiu jog O apturejau  ne pro kur netikiu  ziuresim ka ryt BT rodys
Zemaiciuke
2010 09 24, 10:33
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 09 24, 11:26) Ne apie šitą kalbu, o apie ta kur prieš kelis postus įkėlei ir pažymejei kaip FF Ten tikrai maniškis, man atrodo  na bet nesvarbu  as ta pati buvau ikelus  , tik ko gero jei blogai ikeliau automatiskai atidare tau tavo
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 11:32) manau , kad panasiai ir O sulauksim, as netikiu jog O apturejau  ne pro kur netikiu  ziuresim ka ryt BT rodys Pagal BT tai panašu, kad O buvo  OT nedarei?
QUOTE(Kivuka @ 2010 09 24, 11:33) Pagal BT tai panašu, kad O buvo  OT nedarei?   neturiu ir kazkaip jie man tik daugiau maisalynes inesa nei naudos  nes jau vaiduokliuotu, jei labai jautrus, gal net atrodytu, kad teikgiami. Kazkuri cikla man yra taip BT soktelejus, bet paskui nusileido, tai ziuresim kaip dabar bus  tiesa vakar alutis liejosi laisvai, gal net per laisvai, nes jau nervas vakar buvo paemes
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 10:36)  neturiu ir kazkaip jie man tik daugiau maisalynes inesa nei naudos  nes jau vaiduokliuotu, jei labai jautrus, gal net atrodytu, kad teikgiami. Kazkuri cikla man yra taip BT soktelejus, bet paskui nusileido, tai ziuresim kaip dabar bus  bet ir iskyros atitinka viska
QUOTE(neirida @ 2010 09 24, 11:36)  neturiu ir kazkaip jie man tik daugiau maisalynes inesa nei naudos  nes jau vaiduokliuotu, jei labai jautrus, gal net atrodytu, kad teikgiami. Kazkuri cikla man yra taip BT soktelejus, bet paskui nusileido, tai ziuresim kaip dabar bus  O jeigu tu iki tos LAP išvis atsipalaiduotum, pamirštum BT ir OT ir mėgautumeisi ND tada, kada noro yra  Žiūrėk ir gal užkibtų
QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 11:47) Smagu susitikti ir cia, tik pagal v=nica neatpazystu taves Na, mergytes tikiuosi labai nepyksit, kad dar isiterpsiu su savo klausimais Mano BT trecia ryta 36.9 ar gali tai buti normali o ne pakilus temperatura  Siandien jau stipriau pamaudena pilvo apacia, tai gal ir mmm sulauksiu, jei ne tai neistversiu iki pirmadienio ir testa darysiu ryt is ryto. BT turi kilti ar gali likti tokia pat jei esu nescia ir kada ji nukrenta jei nesilaukiu? Is karto labai aciu uz atsakymus  pagal nika-lietuvaitenestukems budinga tokia BT, bet kaip jau minejo kazkas is merginu, mm diena ar kelias pries ja, ji krenta. aisku, kazkas yra jei nesulaukei 14d mm, ar yra tau taip buve anksciau, ar reguliarios mmm? QUOTE(*DJD* @ 2010 09 24, 12:08) ar tik ne O apturejai nu tikrai idomiai  ir net nesileidi o kyli dar dar anksti nuleisti rankas o as manau kad O pas tave netiketa buna ir anksciau man irgi buvo taip viena cikla kad galvojau jog vel sokineti pradejau ,bet pasidariau OT ir pamaciau abi ryskias juosteles.  grazu laukiam rytojaus laba ryta prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886ooo koks suoliukas nebloga pradzia
~lullaby~
2010 09 24, 10:55
sveikos  panasu kad apturejau mmm, tik kad dviem savaitem anksciau sian jau i pabaiga - tai pasimatavau BT - kuri visai normali kaip ciklo pradzioj  tik dabar vel bijosiu, kad laukiant O vel nesulaukciau mmm  jei pasikartos jau reiks gines konsultacijos, kas cia per sss taigis patvirtinu ir as ta dalyka, kad kol neplanavom - buvau kaip laikrodukas - 28 CD, o dabar - visiskos pievos visoms po  bobu vasaros proga
Belissima
2010 09 24, 11:12
QUOTE(Belissima @ 2010 09 24, 13:12) be zodziu  gaudau virusiuka, echhhh
Zemaiciuke
2010 09 24, 11:30
QUOTE(Belissima @ 2010 09 24, 12:12) aciu uz palinkejimas, gaudau gyva virusiuka o jus aukit aukit
QUOTE(elmiuke @ 2010 09 24, 10:40) pagal nika-lietuvaitenestukems budinga tokia BT, bet kaip jau minejo kazkas is merginu, mm diena ar kelias pries ja, ji krenta. aisku, kazkas yra jei nesulaukei 14d mm, ar yra tau taip buve anksciau, ar reguliarios mmm? ooo koks suoliukas nebloga pradzia  na, pagal ta nica, jau zinau Na, taip as ir manau, kad negaliu daryti isvadu pagal BT, nes nesekiau nuo ciklo pradzios, bet man po mmm jau 10d. siandien, tai kaip ir turetu buti kritus temperatura jei nesilaukiu, na, bet gal cia mano normali tokia yra, na, bus kaip bus  Siaip anksciau tai pasitaikydavo nereguliariu ciklu, taciau kai baigiau sunu maitinti, tai po to atsiradusios mmm buvo kaip laikrodukas iki siu
QUOTE(Belissima @ 2010 09 24, 12:12) Sveikinu ir jamu vieną virusiuką
Sveikos, QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 08:06) sveikos merginos, va ir po viso grozio  jauciu visus PMS ir pilvo apacia maudzia ir pikta kaip sernas, tai kad........ Koks dar pms, tokiu laiku nebent implantacija  QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 24, 10:24) as pazymejau Light kitam grafikely tai nepadare naujo ciklo pradzios FFBlogai norodą įkėlei QUOTE(Iete @ 2010 09 24, 10:56) Nebesuprantu ir nerimauju, nes ND si menesi visai apleidom  Jei ND buvo vakar ar siandien reikia kartoti ar uztektu jei butu ryt? Užtektų ir ryt QUOTE(*Aukse* @ 2010 09 24, 11:22) Man paciai keista baisiausiai tokie dalykai. Net nezinau ka ir galvoti. NT nieko nerodo  Sunku man kazka ir pasakyti, kai nuo patp radziu anam cikle BT nematavau  Ir pas daktare nuejus nepasakysiu,kad auksta ciklo pradzioj BT, nes net su kuo palyginti netures  Reikia ziureti, kas cia toliau bus. Vis dar Mirena kaltinu Pasitaiko kaip kuriom merginom kad mmm ateina prie aukštos temperatūros ir ji pakrenta tik baigiantis mmm, nuo organizmo priklauso -Aiva-, turi laikytis tempa pakilusi >17 dienų kad įtarti nėštumą. Jei moteris nenėščia tai mmm dieną temperatūra pakrinta. Jei pasitaiko nereguliarių ciklų, tai be nuolatinio matavimo nieko neina pasakyti, geriau palauk kelias dienas ir jei nieko vėl NT gadink Pas mane tai nieko įdomaus
QUOTE(-Aiva- @ 2010 09 24, 13:44) na, pagal ta nica, jau zinau Na, taip as ir manau, kad negaliu daryti isvadu pagal BT, nes nesekiau nuo ciklo pradzios, bet man po mmm jau 10d. siandien, tai kaip ir turetu buti kritus temperatura jei nesilaukiu, na, bet gal cia mano normali tokia yra, na, bus kaip bus  Siaip anksciau tai pasitaikydavo nereguliariu ciklu, taciau kai baigiau sunu maitinti, tai po to atsiradusios mmm buvo kaip laikrodukas iki siu  bandyk ryt NT, jei nieko, tai gal reiktu su gine pasikonsultuoti, ka manai? turetu juk ir pas mus NO kraujo tyrimus daryti del nestumo nustatymo, siaip apziuretu..jei yra galimybes. paciai bus ramiau. as pati dabar sedziu kaip ant adatu..  siandien NT dariau nieko, bet tikriausiai cia normalu,kad nieko nerodo, nes per anksti.bet et vis tas smalsumas
*Aukse*
2010 09 24, 11:57
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 12:49) Sveikos, Pasitaiko kaip kuriom merginom kad mmm ateina prie aukštos temperatūros ir ji pakrenta tik baigiantis mmm, nuo organizmo priklauso Laba Nuraminai siek tiek mane  Bent savaitgali nesinervindama sitaip pratempsiu Belissima  Imu ir as viena virusiuka  Dideliausios Jums sveikateles augant
Belissima smagu tokias zinias skaityti
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 11:49) -Aiva-, turi laikytis tempa pakilusi >17 dienų kad įtarti nėštumą. Jei moteris nenėščia tai mmm dieną temperatūra pakrinta. Jei pasitaiko nereguliarių ciklų, tai be nuolatinio matavimo nieko neina pasakyti, geriau palauk kelias dienas ir jei nieko vėl NT gadink Aciu, taip ir padarysiu QUOTE(elmiuke @ 2010 09 24, 11:56) bandyk ryt NT, jei nieko, tai gal reiktu su gine pasikonsultuoti, ka manai? turetu juk ir pas mus NO kraujo tyrimus daryti del nestumo nustatymo, siaip apziuretu..jei yra galimybes. paciai bus ramiau. as pati dabar sedziu kaip ant adatu..  siandien NT dariau nieko, bet tikriausiai cia normalu,kad nieko nerodo, nes per anksti.bet et vis tas smalsumas Darysiu butinai, tik dar nezinau ryt ar pirmadieni  Ir zinoma vistiek eisiu konsultuotis  Na, man arciausiai kur krauja galiu pasidaryti yra Jorpeland miestelis, bet kita savaite as be masinos, tai teks laukti dar kitos savaites, tiek konsultacijai, tiek kraujo tyrimui, jei mmm iki laiko nesulauksiu O tau sekmes ir tikiuosi, kad isvysi laukiama rezultata
|
|