Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų mažylės atėjimas į šį pasaulį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
GhostRider
Nuėjau pas daktare iprastam patikrinimui. Daktare pamačiusi mane išsgando, mat buvau pradėjusi labai tinti, negana to buvo aukštas kraujo spaudimas. Nors per visą nėštumą buvo žemas. Bet nelaukdama išrašė siuntimą į skyriu. Ligononėje pragulėjau beveik savaite. sekmadieni atėjo jauna daktarė (Malakauskienė) ir pagyvenusi akušerė (Steponavičienė) jei gerai prisimenu tai tokios pavardes blush2.gif labai ačiū joms!!!!! 4u.gif
sekmadieni vis ateidavo daktaryte ir paklausdavo kaip jauciuosi, sakau, kad mauzdia pilvo apacia vis, ji linksmai atsakydavo tai gerai biggrin.gif kita diena gydytojai turejo spresti ka su maniom daryti, nes visas dienas laikesi gan aukstas spaudimas
bet sekmadienio nakti 10.37 prasidejo saremiai, 12.00 pasikeliau akusere, pamatavo toniukus ir paziurejo kakleli, sako dar negimdysi, nes nesiveria niekas
tai nuejau miegot, tiksliau kankintis toliau. po poros valandu atejo akusere paziurejo vel kakleli viskas pajudejo i prieki, mat man jau buvo atsorades noras stumti viska i apacia. ir nusivede mane i gimdykla, ejau labai rami, nesinervinau visai. tik einant i gimdykla norejau verkti, tuo tarpu vyras jau vaziavo pas mane. akusere norejo nuleisti vandenys, bet ant tu zodziu jie patys nubego biggrin.gif
pradejau stumti maziuke musu, labai troskino ir truko oro, dave deguonies vyras vis kalbejo su manimi ir 2stiprus stumiai ir maziuke 04.57 ryto jau gulejo man ant pilvo. svere 3.04kg ir 51cm thumbup.gif kai siuvo nors buvo suleisti vaistai bet norejosi, kad vyras atitrauktu demesi mano tai varkseliui visos fantazijos dingo is galvos, o po visko tiek pasakojo visokias istorijas biggrin.gif

atsiprasau uz klaidas ir visa kita. gal ir neispudingai papasakojau, bet mums su vyru ta para buvo viena is ispudingiausiu. wub.gif
brigitiki
grazi istorija 4u.gif
Lotyna
Sveikatos jums ir sekmes 4u.gif
GhostRider
aciu 4u.gif
liniukass
4u.gif , Skanaus pienelio ir sveikatėlės mažylei 4u.gif , ramių naktelių tėveliams:4u:
detyte
gerai kad viskas lengvai ir greitai 4u.gif
sėkmės..aukit gražios ir sveikutės thumbup.gif
SigaR
bukit laimingos ir aukit sveikai 4u.gif mirksiukas.gif
Solar beam
Sveikinimai mamytei! 4u.gif
sallamandrra
Šaunuolė mamytė, sveikinu 4u.gif
ederi
Sveikinu sulaukus dukrytes 4u.gif
Agakira
Sveikinu sulaukus mažylės! Sveikatos Jums ir malonaus rūpestėlio wub.gif
EEERNESTUKAS
Grazi istorija wub.gif sveikateles augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ViGiDo
Kiekvienai mamai sava istorija pati gražiausia, ir gimdymo diena pati įspūdingiausia!

aukit sveikutės wink.gif
GhostRider
visiems labai didelis aciu 4u.gif
Boružytė
Nuoširdžiai sveikinu, ir linkiu kuo geriausios kloties jūsų šeimai. Būkit laimingi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GhostRider
QUOTE(Boružytė @ 2011 01 01, 20:05)
Nuoširdžiai sveikinu, ir linkiu kuo geriausios kloties jūsų šeimai. Būkit laimingi.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

didelis aciu mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.