Man atrodo nepatogu, kad temos "by default" yra pateikiamos tokia tvarka - aukščiausiai, kaip naujausia, yra pateikiama tema, kurioje vėliausiai buvo įrašyta kokia nors žinutė (atsakymas). Nei šis, nei tas. Tokiu būdu labai daug skelbimų iškart nukeliauja į tolimesnius lapus, kuriuos pažiūrėti dažna mamytė tingi. Todėl, mamos dirbtinai nukėlinėja savo temas į pirmo lapo viršų-savo temoje rašo visokias šypsenėles ir t.t. Aš žinau, kad galiu pasirinkti kitą temų filtravimo būdą, pagal kurį man temas išdėstys pagal jų paruošimo laiką, tačiau, manau, tai turėtų būti automatiškai, o, jei kam reikia, gali būti filtro pasirinkimo galimybė matyti temas pagal paskutinę paskelbtą žinutę kurioje nors temoje. O gal aš ko nežinau ir nemoku nusistatyti savo individualaus vaizdo?
labai idomus puslapis,bet as niekaip nesuprantu cia tu taisykliu.nesu kompiuteriste,todel daug kas neaisku,kaip ir kur galima rasti dominancias temas?sakyciau truksta aiskumo .jausmas,lyg vaiksciotum po tanku miska,jokiu zenklu.as cia visiskai grybauju. help.. aciu QUOTE(seeva @ 2006 01 23, 22:19) labai idomus puslapis,bet as niekaip nesuprantu cia tu taisykliu.nesu kompiuteriste,todel daug kas neaisku,kaip ir kur galima rasti dominancias temas?sakyciau truksta aiskumo .jausmas,lyg vaiksciotum po tanku miska,jokiu zenklu.as cia visiskai grybauju. help.. aciu Tu ir vėl ne čia pataikei su savo klausimu Užeik va čia į dažniausiai užduodamų klausimų skyrelį ir pamažu išmoksi Triuši Rodžeri, tavo mintį supratau, manau čia jau nustatyta iš anksto, pasirinkimo galimybės pagal ką rūšiuoti neduoda, bet idėja nebloga man jau darosi pikta,skaiciau tuos dazniausiai uzduodamus klausimus,susidare vaizdas,kad ten ir senbuves daug ko nezino ir nesupranta,cia tikrai painu ir kiekviena kart prisijungus susinervinu(kantrybe gal ir nepasizymiu)bet tiek ir laiko neturiu,kad isstudijuot visas zinutes. gal cia kitaip ir neisena,labai daug temu ir daug mamu,bet naujokams tikrai klaidu,bent jaun man tai tikrai. zinau,kad ir vel nepataikiau parasyt ten kur reikia,o kur reikia nezinau.
Seeva, nereikia piktintis, užtenka tik konkrečiai užduot klausimą. Kokie būtent sunkumai iškyla naudojantis forumu?
QUOTE kaip ir kur galima rasti dominancias temas Jeigu šis klausimas yra pagrindinis, tada atsakymas labai paprastas: pasinaudot paieška. Paiešką "galima surasti" puslapio viršuje, eilutėje po Supermamos logotipu. Naudotis paieška galima taip pat kaip ir ieškant per google pagal raktinį žodį. Arba užeit į dominantį skyrelį ir ieškoti temų ten. QUOTE sakyciau truksta aiskumo .jausmas,lyg vaiksciotum po tanku miska,jokiu zenklu. Kokių ženklų trūksta? Kokio aiskumo nėra? Kas turi būti tuose ženkluose?
noriu atsiprasyti uz issreiksta nepasitenkinima
gerai,kad toks klubas yra,man cia patinka,nepaisant visu iskylanciu sunkumu,manau susitvarkysiu,kaip ir visur naujokam,-kol tvarka perpranti... draugaukim
Nesuprantu, kodėl skelbimų skiltyje Vaikams atsirado smulkesnė subtema - 'Berniukams'... vėl tie patys skelbimai, kaip ir bendrame skyrelyje... Koks tikslas juos išskirti? Tada gal yra logikos padalinti skyrių į dvi dalis - 'berniukams' ir 'mergaitėms', nes prešingu atveju (esamu atveju), tik padaugės dubliuojamų temų.
QUOTE(baltė @ 2009 03 23, 23:14) Nesuprantu, kodėl skelbimų skiltyje Vaikams atsirado smulkesnė subtema - 'Berniukams'... vėl tie patys skelbimai, kaip ir bendrame skyrelyje... Koks tikslas juos išskirti? Tada gal yra logikos padalinti skyrių į dvi dalis - 'berniukams' ir 'mergaitėms', nes prešingu atveju (esamu atveju), tik padaugės dubliuojamų temų. yra mintis išdalinti rūbelius berniukam ir mergaitėm, ir palikti bendrinius. bet kaip matau mamos nesuprato esmė, o sugalvojo, kad čia jom pasidaryti daugiau temų bus galima...
As jau vissiskai nieko nebesuprantu tos skelbimu lentos
QUOTE(meganija @ 2009 05 29, 18:47) As jau vissiskai nieko nebesuprantu tos skelbimu lentos kabo virš temų pranešimas, kokia dabar nauja tvarka, ten viskas parašyta. dabar temas dedame pagal vaikų lytį. bendrajame skyriuje, kur kadaise dėdavo visos, liks tik komercinės temos, o senosios, išsitrins kaip joms ateis laikas, ir nebeliks jų. QUOTE(Rustė @ 2009 05 31, 11:03) kabo virš temų pranešimas, kokia dabar nauja tvarka, ten viskas parašyta. dabar temas dedame pagal vaikų lytį. bendrajame skyriuje, kur kadaise dėdavo visos, liks tik komercinės temos, o senosios, išsitrins kaip joms ateis laikas, ir nebeliks jų. Aciu uz atsakyma O del komercijos supermamai rasyti laiska,taip?
Laba diena. Susidariau tokia nuomone kad galima kurti savo tema begales kartu,o moderatoriai jas istrina,o narys vel susikuria ir taip velniai zino kiek kartu. Taisyklese parasyta kad uzdraus rasyti forume,tai kodel neuzdraudzia? Nesuprantu as vieniems galima kietiems ne. Kada bus lygybe?
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=134280 Sios nares zinutes vien tik jos kuriamos temos,ir nieko,kuria toliau. Aciu kad atkreipet demesi i mano laiska.
Siūlyčiau naujokams, neturintiems bent 100 žinučių, neleisti kurti temų
sveikute as esu naujoke gal galetum paaiskinti kai ir kur lysti ,kad nusipirkti norima daikta.buvau ilindus i vaikiskas prekes bet jokios nuorodos kur ir kaip galima ta preke nusipirkti
QUOTE(pumpocka @ 2009 06 18, 10:07) Laba diena. Susidariau tokia nuomone kad galima kurti savo tema begales kartu,o moderatoriai jas istrina,o narys vel susikuria ir taip velniai zino kiek kartu. Taisyklese parasyta kad uzdraus rasyti forume,tai kodel neuzdraudzia? Nesuprantu as vieniems galima kietiems ne. Kada bus lygybe? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showuser=134280 Sios nares zinutes vien tik jos kuriamos temos,ir nieko,kuria toliau. Aciu kad atkreipet demesi i mano laiska. šita narėseniausiai nubausta. QUOTE(Sophi @ 2009 06 21, 18:50) šiuo metu šitas klausimas yra sprendžiamas. QUOTE(giedreirsieras @ 2009 06 27, 14:32) sveikute as esu naujoke gal galetum paaiskinti kai ir kur lysti ,kad nusipirkti norima daikta.buvau ilindus i vaikiskas prekes bet jokios nuorodos kur ir kaip galima ta preke nusipirkti o ka skonkrečiai domina? einate į skelbimų lentą http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;s=&f=18 renkatės kas reikia ir ten temose pamatysite kas ką parduoda.
Dar vienas pasiūlymas dėl naujokų - gal verta pasvarstyti, kad naujokai nuo prisiregistravimo dienos ~ 10 dienų galėtų tik skaityti forumą, bet negalėtų rašyti žinučių.
Argumentai: 1. Tikri dalyviai turėtų laiko susipažint su forumo tvarka ir gal nerašinėtų bet ko ir bet kur; 2. Gal sumažėtų spam'o. QUOTE(Sophi @ 2009 06 27, 21:45) Dar vienas pasiūlymas dėl naujokų - gal verta pasvarstyti, kad naujokai nuo prisiregistravimo dienos ~ 10 dienų galėtų tik skaityti forumą, bet negalėtų rašyti žinučių. Argumentai: 1. Tikri dalyviai turėtų laiko susipažint su forumo tvarka ir gal nerašinėtų bet ko ir bet kur; 2. Gal sumažėtų spam'o. gera mintis, perduosiu vadovybei QUOTE(Sophi @ 2009 06 27, 21:45) Dar vienas pasiūlymas dėl naujokų - gal verta pasvarstyti, kad naujokai nuo prisiregistravimo dienos ~ 10 dienų galėtų tik skaityti forumą, bet negalėtų rašyti žinučių. Argumentai: 1. Tikri dalyviai turėtų laiko susipažint su forumo tvarka ir gal nerašinėtų bet ko ir bet kur; 2. Gal sumažėtų spam'o. gera ideja,bet 10 dienu gal mazoka,nes kiek pastebejau naujokai iskart neraso, tik kas priekiauja nelegaliai,tai jie nuo pirmos dienos jau skelbimus deda, tai butu faina kol nesurinkai 100zinuciu ar daugiau, kad neleistu i skelbimu lenta deti skelbimu QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 28, 00:34) gera ideja,bet 10 dienu gal mazoka,nes kiek pastebejau naujokai iskart neraso, tik kas priekiauja nelegaliai,tai jie nuo pirmos dienos jau skelbimus deda, tai butu faina kol nesurinkai 100zinuciu ar daugiau, kad neleistu i skelbimu lenta deti skelbimu Nesuprantu QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 28, 00:34) gera ideja,bet 10 dienu gal mazoka,nes kiek pastebejau naujokai iskart neraso, tik kas priekiauja nelegaliai,tai jie nuo pirmos dienos jau skelbimus deda, tai butu faina kol nesurinkai 100zinuciu ar daugiau, kad neleistu i skelbimu lenta deti skelbimu QUOTE(j.u.r.g.i.t.e.l.e @ 2009 06 28, 10:21) Nesuprantu va dėl to yra manoma, kad padaryti galimybę dėti skelbimus tik nuo 100 ar net daugiau žinučių, kad komercijų apmažėtų. QUOTE(j.u.r.g.i.t.e.l.e @ 2009 06 28, 10:21) Nesuprantu Bet ką tik užsiregistravusi naujokė gali parašyti asmeninę žinutę pardavėjai. QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 28, 00:34) gera ideja,bet 10 dienu gal mazoka,nes kiek pastebejau naujokai iskart neraso, tik kas priekiauja nelegaliai,tai jie nuo pirmos dienos jau skelbimus deda, tai butu faina kol nesurinkai 100zinuciu ar daugiau, kad neleistu i skelbimu lenta deti skelbimu O ar nuo tokių draudimų neatsiratų naujas biznis Pasiūlymas komersantėms: Parduodu niką, kuris turi surinkęs 100 žinučių, galėsite iš karto rašyti Skelbimų lentoje. Kaina į až. Koks skirtumas kokiu niku komercija užsiimti, o 100 žinučių - porą valandų paspaminti ir surinkai. Kas tingės "rinkiti" žinutes - nusipirks niką. Papildyta: QUOTE(Laisvė @ 2009 06 28, 17:14) O jeigu pardavėja aiškiai parašius: Visi klausimai, rezervacija ir pan tik temoje. Tai vis tiek lysi per až kaip koks nesusipratėlis. Arba pardavėjos až -3-čia diena perpildyta.
as esu naujoke daznai skaitau visokius patarimus apie viska, bet noriu paskelbti tema o 100 zinuciu parasyti tai vauuu. as neklausineju niekada o ieskau atsakymo visoje temoje tai taip iseina kad ilendi i foruma ir nieko neskaicius klausi kad tu zinuciu kieki surinktum
QUOTE(Sophi @ 2009 06 27, 21:45) Dar vienas pasiūlymas dėl naujokų - gal verta pasvarstyti, kad naujokai nuo prisiregistravimo dienos ~ 10 dienų galėtų tik skaityti forumą, bet negalėtų rašyti žinučių. o man tokia mintis kaip naujokei nepatiktų, nes: 1. Galbūt todėl ir registruojuos, kad turiu, ką pasakyt 2. Per 10 dienų gali atsibost tik skaityt 3. Nemanau, kad per 10 dienų naujokas skaitys taisykles ir pan. Klausimai kyla darant kažkokį darbą, pvz. kaip įkelt foto ir pan. Kol neprireikė pačios skaitėt ir domėjotės tokiais "kabliukais"? vat uždraust kurt temas gera idėja, nes visai nesinaudoja paieška, eina lengviausiu keliu QUOTE(*Dalida* @ 2009 06 28, 17:24) O ar nuo tokių draudimų neatsiratų naujas biznis Pasiūlymas komersantėms: Parduodu niką, kuris turi surinkęs 100 žinučių, galėsite iš karto rašyti Skelbimų lentoje. Kaina į až. geras biznis butu o jej rimtai gal baudas skirti,uzblokoti kad negaletu prisijunkti,sumoki bauda,ir tada tave atblokoja,o tu dalys pinigeliu galima skirti moderatoriams,ar taip kokiem geriems darbams QUOTE(cherrymint @ 2009 06 28, 17:53) as esu naujoke daznai skaitau visokius patarimus apie viska, bet noriu paskelbti tema o 100 zinuciu parasyti tai vauuu. as neklausineju niekada o ieskau atsakymo visoje temoje tai taip iseina kad ilendi i foruma ir nieko neskaicius klausi kad tu zinuciu kieki surinktum tokiu budu padaugetu nereikalingu zinuciu temoje QUOTE(j.u.r.g.i.t.e.l.e @ 2009 06 28, 13:17) taisyklės tai draudžia, bet komersantės "apsimeta" kad nematė, nepaskaitė ir užsiima nelegaliom prekybom... baudžiam tokias... dėl klestinčios komercijos ir imamasi priemonių, kad to nebūtų, nes sąžinės neturėjimas neatleidžia nuo atsakomybės...
Noriu pasiulyti skelbimu lentoje neleisti reklamuotis toms pardavejoms kurios issipirkusios komercines temas.Mes mamos matome Jusu temas pirmame puslapyje O tai i kokia tema beuzeisi didziausi skelbimai,mirga,blizga ypac
mamulkos ir erikiuxxx
o kazin kodel taip ilgai moderatoriai nepatvirtina temos,ar tiek ilgai reikia laukti kol patvirtins ar yra dar kazkokios priezastys?
QUOTE(armi06 @ 2009 07 13, 15:31) o kazin kodel taip ilgai moderatoriai nepatvirtina temos,ar tiek ilgai reikia laukti kol patvirtins ar yra dar kazkokios priezastys? gali būti, kad ne pagal taisykles sukūrėt temą (rašėt ne lietuviškom raidėm ir pan.). Bet gali būti ir kitos priežastys, aš jų nežinau, pati vis dar laukiu.. laukiu... laukiu...
reikia žinoti kas kokius skelbimus tvirtina ir ko prašyti asmeniškai.
Paslaugas - Supermama Rankdarbius - Ambrozija, bet ji atostogauja, tad tvirtinu aš, ir tiem, kas prašo asmeniškai.
Labai įdomu kodėl nesulaukiu patvirtintos temutės (rankdarbiuose), noriu labai ja pasidžiaugti, o gal kilo neaiškumų ar šiaip kas?
Laba diena
As bandziau atidaryti nauja tema Internetiniu parduotuviu skyrelyje, bet nuo sestadienio negavau moderatoriaus patvirtinimo. Butu saunu gauti komentarus, as ne taip? ACIU Kaip tiksliai pavadinau tema, neprisimenu, nes reikejo kad pavadinimas nesidubliuotu su esamomis temomis. Esme - apsipirkimas JAV internetu.
Bandau rašyti dar kartą...
Taigi rašau n-tąjį kartą. Kūriau skelbimą apie maketavimo paslaugas, pirmąją temą kūriau kovo mėnesį - patvirtinimo nesulaukiau, tačiau tema iki šiol "kaba", įrašius į paiešką ją lyg ir atranda, tačiau nei įeiti, nei nieko su ja padaryti negalima. Daug kartų mėginau susisiekti su KUOM NORS... Nieko. Po pusmečio bandžiau kurti dar kartą, patvirtinimo jokio ir dar kartą bandant kurti temą man parašo, jog aš neturiu teisės kurti temos. KAS ČIA BUVO? Kaip čia viskas vyksta, kodėl ten ta tema "kaba"? Kodėl nebeturiu teisės kurti temos? Kodėl negavau patvirtinimo? Tiek klausimų gavosi, pati nesitikėjau. QUOTE(Charle @ 2009 08 25, 13:28) Bandau rašyti dar kartą... Taigi rašau n-tąjį kartą. Kūriau skelbimą apie maketavimo paslaugas, pirmąją temą kūriau kovo mėnesį - patvirtinimo nesulaukiau, tačiau tema iki šiol "kaba", įrašius į paiešką ją lyg ir atranda, tačiau nei įeiti, nei nieko su ja padaryti negalima. Daug kartų mėginau susisiekti su KUOM NORS... Nieko. Po pusmečio bandžiau kurti dar kartą, patvirtinimo jokio ir dar kartą bandant kurti temą man parašo, jog aš neturiu teisės kurti temos. KAS ČIA BUVO? Kaip čia viskas vyksta, kodėl ten ta tema "kaba"? Kodėl nebeturiu teisės kurti temos? Kodėl negavau patvirtinimo? Tiek klausimų gavosi, pati nesitikėjau. Labas Tik vat įdomu, ar netvirtins tik naujų temų, ar ir tų, kur jau kuria ne pirmąją? QUOTE(Charle @ 2009 08 25, 13:28) ir dar kartą bandant kurti temą Ne šitą temą bandot kurti? QUOTE(Achilles @ 2009 08 25, 14:04) kažkurioje temoje pranešė, jog iki rugsėjo išvis nebus tvirtinamos temos paslaugose Apie tai parašyta Skyrelio skelbimų taisyklėse, dar čia (135 žinutė) ir čia. QUOTE(Borzika @ 2009 08 25, 14:13) Žinau Na iki rugsėjo nedaug liko laukti, žiūrėsim, kaip tada bus
[quote=Borzika,2009 08 25, 13:13]
Ne šitą temą bandot kurti? temą daugmaž tokią, tik ne šitoj skiltyje (kurdavau paslaugų skiltyje). Čia sukūriau grynai iš nevilties QUOTE(Achilles @ 2009 08 25, 16:40) rugsėjis atėjo, bet nieko nauja. Norint kurt temą rašo: Atsiprašome, įvyko klaida. Jei nesate tikras, kaip naudotis šia galimybe, arba nežinote, kodėl gavote šį klaidos pranešimą, informacijosa ieškokite pagalbos failuose. Įvyko klaida: Atsiprašome, jūs neturite teisių paskelbti naują temą šiame forume
merginos, negi taip sunku pažiūrėti tam skirtoje temoje ('kur mano tema?') ar supermamos paraše kad palaukti reikia iki rugsėjo penkioliktos? be to gi forumas skirtas bendrauti, skelbimų lenta tik antrinė funkcija, be to liko tik savaitė, o nuo pliaukšėjimo per kaktą ir skundų greičiau tikrai nebus
|