Laukiam savo mazylių kartu

SENA TEMA ČIA
Na ką senos temelės gyventojos, kraustomės į naują temelę ir laukiame naujų nėštukių su savo klausimėliais, neramumais bei pojūčiais.
Laukiam savo mazylių kartu ![]() SENA TEMA ČIA
sveikos busimos mamytes,pati mamyte tapau pries 6 menesius.Gerai atsimenu kai laukiau tos dienos,pernesiojau savaitele-buvome 6 tokios palatoje dienos skyriuje,man daktare vis sakydavo -tu pagimdysi veliausiai is tu 6,nesiosi kaip dramble.Kaklelis kietas,vos 1,5 cm prasidares.penktadieni pradejo kilti spaudimas,sestadieni dar nekrenta-slauge sako ruoskis,greit gimdysi-o as-nejuokaukit,as dar menesi nesiosiu.Pradejo po piet lengvai spazmuot,bet nesupratau nieko.Naki 23.30 nubego vandenys,pagimdziau sekmadieni vakare po 19 val kanciu,beje pirmoji is to sesetuko
Sveikutes busimos mamytes
As sianakt irgi nelabai ramiai miegojau. Visa nakti jauciau pilvelio maudima. Ne tai labai stipriai, bet vis gi. O apsiversti nuo sonelio ant sonelio tai kaip ir tau, raketa, nebuvo labai malonus. Taigi, siandien is pat ryto buvome GN konsultacijoje, tai kaklelis prasiveres 3cm. Toliau laukiam. Apziura aisku gimdos kaklelio kaip visada buvo nemaloni. Gydytojas sake, kad nuo apziuros gali viskas pasisitumeti. O laukti galime iki 5dienio arba 1dienio. Cia jau kaip mes nuspresime. T.y. kada jau noresime isikisti. O dabar va namuciuose sedziu tai skausmas taip ir nepraeina. O dar ta apziura sujudino viska, tai speju siandien visa dienele ir jausiu tuos maudimus.
anater.s sorry, bet kada tau terminas, as pamirsau
Labas rytas mielosios
labas rytas visoms, ziuriu visoms kazkoks veiksmelis prasidejo
Na va, ziuriu mes cia visos dar negimusiems leliukams nurodinejam, kada gimti
QUOTE(raketa @ 2010 09 28, 11:06) Na va, ziuriu mes cia visos dar negimusiems leliukams nurodinejam, kada gimti ![]() as sakiau man jau grazu kad butu 2010 10 o diena tegu vaikas pats pasirenka, bet kadangi terminas 09.30 tai noretusi kad labai toli nuo jo nenutoltu
Sveikos visos
Siandien dukryte taip graziai pasake, net susijaudinau...Rengiu ja darzelin, ji stovi ant lovos, as salia,sako - "broli, ateik cia" ir apkabino pilveli, prisiglaude... QUOTE(raketa @ 2010 09 28, 09:04) anater.s sorry, bet kada tau terminas, as pamirsau Oi tik nesinervink, turi dar sociai lako o mano terminas jau praejo. Jis buvo 22 diena. Tad pas mane jau visai kita situacija elenuxus kaip graziai mazoji broliuko laukia
anater.s
Na sveikos visos busimos mamytes, na nelabai vis speju pas jus apsilankyti
Kazkuri klause apie GN Mazyli, tai kai as gimdziau tai tikrai buvo daug gimdyviu ir pagulde mane i toki kazkoki kita kabineta, bet ten kaip gimdykla panasi tik lova gal patogesne, vyras salia ant sofutes miegojo. Bet ten viskas normaliai ir dusas ir tualetas vietoje, telika ziurejom QUOTE(omsone @ 2010 09 28, 14:07) Na sveikos visos busimos mamytes, na nelabai vis speju pas jus apsilankyti Kazkuri klause apie GN Mazyli, tai kai as gimdziau tai tikrai buvo daug gimdyviu ir pagulde mane i toki kazkoki kita kabineta, bet ten kaip gimdykla panasi tik lova gal patogesne, vyras salia ant sofutes miegojo. Bet ten viskas normaliai ir dusas ir tualetas vietoje, telika ziurejom tai gerai, kad priime, nors gimdyviu daug, nesake kazkur kitur vaziuoti, O gerai kad ir palata gavot, kad vyras galejo pasilikti, ypac pirma nakti reikia ir pagalbos ir paramos. Tikiuosi, kad ir mums viskas gerai baigsis, uzteks vietos ir gimdykloj ir palata gausim Na o savijauta tai visai nieko. Kazkuri rasete kad pilva vakare tempia ir skauda, tai ir man taip buna, bet cia del to kad maziukas jau visas didckis pilve ir nera jam ten vietos. Sakau sunkus kaip akmenelis. Siandien apetitas pakiles ir noriu kazko valgyt, bet pati nezinau ko
Labas rytelis
![]() omsone labai smagu girdeti, kad laikotes gerai, vis pamastau apie tai, kad katik susirasinejom apie pilvelius, o dabar tavo pupyte savaites amziaus nepamenuu su valgymu tai pas mane tas pats Na, o vakar irgi toki skausma vakare apturejau, kad net paeiti negalejau, kelis kartus taip smarkiai sumaude papilve, kad vos iskentejau, jau net nebezinojau kur detis, bet viskas truko gal kokiu 10 min. ir viskas, net nakti super ismiegojau, pagalvociau, kad kaip atsiguliau ant vieno sono, taip ir nejudejau
Labas rytas. Miegojau
O mano mazoji si ryt sako, mamyte siandien ateis broliukas Uzvakar pagimde mano viena pazystama, o turejom ta pacia diena gimdyt, tai jau sakiau nezinosi,kada cia ateis tas laikas. O piveli vis pamaudzia, nereguliariai, bet primena apie save, o ypac vakarais.
Labas rytas
Ech, pavydziu tokios energijos
Labas, mergaitės.
Ir mums nebedaug laiko liko pilvelyje gyventi(37savaitė bus šį penktadienį). tačiau jau kokias 2 savaites karts nuo karto ,ypač vakare, jaučiu didžiulį skausmą pilvo apačioje, atrodo,kad leliukas spaudžia kažkokius organus, net kojas suglausti negaliu, kai tai vyksta. ar kam pažįstamas šitas jausmas??
Gioia tau dar liko daugiau nei savaitele, neleisk vyrui skubinti leliuko, tegul dar pasidziaugia ramumu gyvendamas pilvelyje
Fiesta10 tikekimes, kad kad ir kaip bus tavo mylimasis gales buti salia elenuxus , nepergyvenk, gal kaip tik ir miegok jei miegasi, gal organizmas jau gimdymui ruosiasi, jegas kaupia mazulytex kartais ne kirksniuose giliai kazkur jauti, neatrodo tarsi kojas issukt bando???
Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt.
QUOTE(nezinia @ 2010 09 29, 14:19) Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt. Man kraujo tyrimus dare paskutini karta irgi gal kokioj 36 savaitej ir tai tik feritino, nes pas mane jis labai nukrito (as vaikstau privaciai), na o del slapimo tai daro beveik kas menesi. Taciau jei tu jautiesi prastai tada tikrai turetu kazka daryti, bet siaip stenkis kuo maziau nervuotis, gyvenk ramiai ir pamatysi isnesiosi iki pat termino, kaip ir visos is musu QUOTE(nezinia @ 2010 09 29, 14:19) Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt. Jei viskas tvarkoje, tai daugiau tyrimu ir nedaro.Pirma nestuma krauja tyre tik 1 karta, slapima mazdaug kas antra men. Si nestuma krauja tyre 2 kartus +1karta ligoninej.Slapima beveik kiekviena apsilankyma,echo kokis 4k.,ultragarsu kakleli ziurejo irgi dazniau nei iprasta,nes labai sutrumpejo ir pradejo prasiverineti, o "gimdau"jau nuo 21sav., nors va jau pora dienu iki termino liko
Man irgi slapimo tyrima dare 36 savaite mazdaug. Krauja irgi dariau bendra ir feretina (buvo nukrites ir 3 menesius niekaip negalejau pakelti, o va paskutini karta jau buvo virs 20, kai norma 13
Niu va, nieko man jau nebeskauda. Bet vis tiek padariau depiliacija visur, pedikiura, manikiura
man dar tik 37 sav., o labai skauda kirksnis (ar tai kaulus tarpukojyje, sunku suprasti) ir pilvo apacia...tai mastau, ar cia artejancio gimdymo pozymiai, ar del vaiko svorio dar visa menesi sitaip kankintis reikes....
mazulytex kartais ne kirksniuose giliai kazkur jauti, neatrodo tarsi kojas issukt bando??? [/quote] na,kažkas panašaus, dar toks jausmas,kad kažkoks didelis daiktas makštyje būtų ,kojų suglausti negalių(gal kokie mėšlungiai ar kas..) skausmas iš pradžių bukas,o po kelių sekundžių paaštrėja lyg pjautų. bauginančiai nupasakojau tą skausmą, tačiau jis mane kamuoja . Ypač,kai pakrutu daugaiu. QUOTE(Fiesta10 @ 2010 09 29, 14:38) Niu va, nieko man jau nebeskauda. Bet vis tiek padariau depiliacija visur, pedikiura, manikiura Oi del to skambinimo, tai isties malonu
mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart
raketa gal geriau nuvaziuok i ligonine toniukus irasyt. mano dakrate visa laika sako, kad jei susilpnejo judesiai ar sumazejo ju geriau greiciau lekti i ligonine pasitikrint, ar viskas leliui gerai.
Man siandien irase toniukus, viskas tvarkoj QUOTE(raketa @ 2010 09 29, 16:40) mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart maniskis siandien ir ramus visa diena, jauciu del oro. Ir pati tokia mieganti, nuejau diena pamiegoti. Kai pakrutini, paglostai pilvuka - sujuda silpnai. Manau kad viskas gerai....
Sveikos, man nesimiega, ir vel kankina paruosiamieji, suima kas kazkiek laiko, visai nereguliariai, bet nemaloniai tai ir nugara skauda ir pilveli kaip per mmm suima. Ech nemegstu tu paruosiamuju, butu uzeitu viena kart tai zinotum kad cia jau gimdymas ir varai. O dabar paskauda, paskauda, neisimiegi zmogau ir vaikstai puse dienos kaip apdujes.
O kad vaikuciai ramesni, gi taip turi buti, gi jiems vietos mazoka. Sverbu,kad karts nuo karto sujuda. Pasitaisiau sau arbateles, pasidejau saldainiu tai ir tasau
Labas rytelis
![]() Na stai, varau vistik pas G, kazkaip labai jau man neramu Na o kaip tu Gioia ar vistik prisnudai??? Vargsiuke, uzjauciu, man irgi tokiu nakteliu buna, kad nesimiega, bet bent jau guodziuosi tuo, kad laaabaaaiii retai QUOTE(raketa @ 2010 09 29, 16:40) mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart manau nerimauti neverta. Papildyta: [quote=raketa,2010 09 30, 08:26] Labas rytelis ![]() Na stai, varau vistik pas G, kazkaip labai jau man neramu tikiuosi,gydytoja nuramino. kaip tavo leliukas?
Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau
QUOTE(raketa @ 2010 09 30, 13:08) Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau labukas visoms. Man sian ir reikejo pas gine, tai tuo paciu tonus paziurejo, ir viskas gerai, nors as judesius jauciu silpnesnius ir retesnius. Sako kad vietos mazai ir gimda taip pakietejus, tai maziau ir jauciama. Nu svarbu kad viskas gerai. o tuos 5 judesius kartais taip sunku suskaiciuot, ypac kai vaikas miega ir ne krust. O kaip tau raketa vandenis paziurejo? kaip nustato ar jie ten pazaliave ar ne? jau rytoj spalis...galetu jau ateiti maziukas, jau ir terminas sutiksejo cia su jumis beplepant Aciu Dievui paskutines dvi ar tris naktis ismiegu normaliai, aisku prabundu i wc pora kartu, po to pasivartau 10min ir uzmiegu, bet nekankina nemiga 3 val kaip anksciau, uch..
nepamenuu man nesake, kad jie pazaliave, sake, kad truputeli sudrumsti, o patikrina echoskopu. Na bet ryt eisiu pas savo daktare, tai jau viska issiklausinesiu, kazkaip as vistik nerimauju del tu vandenu, tikiuosi, kad nieko blogo
Oi kaip ir man knieti pas gine nueiti...
QUOTE(raketa @ 2010 09 30, 13:08) Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau nu va,kaip gerai.super.
raketa tia gerai kad jums viskas gerai.
o as taip ir neuzmigau elenuxus prijuokinai apie ta nakti.
Na va Gioia laikai laikai ir tikrai dar islaikysi
Labas vakarėlis , mamytės
Labas rytas mergytes
![]() Na va, sianakt as miegojau visai ramiai, nepaisant to, kad vakar taip ir negavau arbuzo Oliana nepergyvenk, normalus nestumas leidziamas iki 42 savaiciu, taigi tikrai neleis tau pernesioti Gioia niu kaip ar sulaukiai, kad savo mazyle nuveztum iki gydytojo. Beje man jau antras rytas is eiles spazmuoja pilvelis per pusrycius, tik aisku visai neskausmingai, taigi turbu tai vistik silpni paruosiamieji, jauciu, kad ir as savo leliuka nesiosiu gerokai po termino
Sulaukiau sio ryto dar
Labai dziaugiuosi,kad pas gyd. patekome tai toks akmuo nuo sirdiens nukrito. Ok atsijungiou siai dienai, reik dar ir salika mazajai(busimai didziajai) ipuset (pirmas blynas)
Labas rytas, mergaites
Kaip smagu pasiplepetii su "likimo, oj, laukimo, sesem", nes visad atrodo, kad man vienai taip Taigi , mes miegojom ir ryte pabudome ramus, nes vakar vakare mazius ishsiduko, tai leido pailseti nakty mamai... Nors mama nieko pries butu,kad sunelis pareikstu nora atkeliauti Visom geros dieneles
Oi kaip super numigau
dabar visai dienai energijos prikaupiau!!! Taipkad ir i baseina dar savo didcki nuvesiu (teisingiau vyras nuves, o kol vaikas bu baseine as su vyru mieste kavutes ar arbatytes pagersiu
Sveikos visos.Sian po kosmariskos nakties begau i konsultacini.Vakar visa diena su keliu valandu pertraukom kietinejo mazdaug kas 12-10min.Vakare uzejo dideli spazmai, bet pavargus uzmigau.Pries 4val.prasidejo vel kas 10min.kietinejimai, nuo 6val.astresni ir trumpesni saremiukai, kad net lovoj guleti nebegalejau, nes iskart pilvo apacia "raudavo".8val.vyras nuveze i GN, ten is konsultacinio liepe eiti i priimama, o ten pralaukiau valanda, nes gimdyviu daug, niekas neskubejo manes nesusitarusios priimti.Pagaliau uzrase toniukus - viskas gerai.Apziurejo - kaklelis 2cm.atsiveres, 1,5cm.,nors po paskutines apziuros buvo trumpesnis...tiesa, ultragarsu manau tiksliau ismatuoja.Cia aisku viska rankom...galvyte mazajam dubeny, gimdymas arteja, bet DAR NE.Po to aisku skauda vis dar, is pradziu net kojas suglaust sunku buvo, vat ka reiskia kitas daktaras...
Labas visoms. Oj kaip gerai ir kietai ryte numigau, reikia kauptis jegas, o tai nezinia kada. Vakar jau ir galvojau, kad pasokdins mus nakti, nes labai i apacia ten dauzesi, kandagi pilvas visada atrodo kietas, atskiru kietejimu as nejauciu. Nu bet isauso rytas ir mes toliau laukiam
elenuxus turbut pirmoji cia is musu dabar vaziuosi maziuko parsivesti raketa o taip imsi ir pagimdysi tarp savo reikaliuku ir uzimot savaitgalio nu as jau ir laukiu, bijau gimdymo bet jau laikas maziukui jau terminas pratiksejo, gali jau ateiti...reikes vel rimtai pasneketi, dabar tik MB tariasi kad gimtu, as vis sakiau dar ne, dar ne. Dabar teks ir man kalbinti jau
As tai VGN zadu gimdyti ir sian lankiausi.Jei dar nepagimdysiu, tai pirmadieni pas savo gydytoja eisiu i seimos centra, abu nestumus ten "nesiojau"ir labai patiko, nes aptarnavimo nepalyginsi.Gal tiksliau pasakys kaip reikalai, paziures maziuko svori, vandenuku kieki ir visa kita.Bet kas liecia gimdyma, tai net ir geriausias daktaras uz pacia nepagimdys, tai su vyru bet kur galeciau gimdyti
Labas rytelis, vakar buvau pas savo G, tai patikrino, kaklelis tik 1cm. prasidares, vos vos patrumpejes, taigi tikiuosi, kad siandien dar spesiu visus reikaliukus atlikti
Beje as ten pradzioj klaidinga info parasiau, kad atseit leidzia iki 42 sav. nesioti, vakar suzinojau, kad maksimum iki 41 sav. Taigi sake, kad jei iki 10d. nepagimdysiu tai is ryto 10diena atsikeliu susikraunu lagaminus ir vaziuoju i susitikima su leliuku |