Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Artėjančio gimdymo požymiai IV dalis, ką jaučiate
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
raketa
Na ką senos temelės gyventojos, kraustomės į naują temelę ir laukiame naujų nėštukių su savo klausimėliais, neramumais bei pojūčiais.
Laukiam savo mazylių kartu user posted image user posted image

SENA TEMA ČIA
Rasmucka
sveikos busimos mamytes,pati mamyte tapau pries 6 menesius.Gerai atsimenu kai laukiau tos dienos,pernesiojau savaitele-buvome 6 tokios palatoje dienos skyriuje,man daktare vis sakydavo -tu pagimdysi veliausiai is tu 6,nesiosi kaip dramble.Kaklelis kietas,vos 1,5 cm prasidares.penktadieni pradejo kilti spaudimas,sestadieni dar nekrenta-slauge sako ruoskis,greit gimdysi-o as-nejuokaukit,as dar menesi nesiosiu.Pradejo po piet lengvai spazmuot,bet nesupratau nieko.Naki 23.30 nubego vandenys,pagimdziau sekmadieni vakare po 19 val kanciu,beje pirmoji is to sesetuko 4u.gif gimdymas baigesi cezariu,nes nesistate kudikis i mazaji dubeni,bet siandien kleckas didziausias,labai myliu savo sunu wub.gif
ataner.s
Sveikutes busimos mamytes smile.gif
As sianakt irgi nelabai ramiai miegojau. Visa nakti jauciau pilvelio maudima. Ne tai labai stipriai, bet vis gi. O apsiversti nuo sonelio ant sonelio tai kaip ir tau, raketa, nebuvo labai malonus. Taigi, siandien is pat ryto buvome GN konsultacijoje, tai kaklelis prasiveres 3cm. Toliau laukiam. Apziura aisku gimdos kaklelio kaip visada buvo nemaloni. Gydytojas sake, kad nuo apziuros gali viskas pasisitumeti. O laukti galime iki 5dienio arba 1dienio. Cia jau kaip mes nuspresime. T.y. kada jau noresime isikisti.
O dabar va namuciuose sedziu tai skausmas taip ir nepraeina. O dar ta apziura sujudino viska, tai speju siandien visa dienele ir jausiu tuos maudimus.
raketa
anater.s sorry, bet kada tau terminas, as pamirsau blush2.gif Kazkaip susinervinau, gal ir pas mane veiksmas vyksta, gal anksciau pas G nueit reiktu g.gif
Fiesta10
Labas rytas mielosios 4u.gif . Oj kaip man siandien nakti skaudejo, taip tempe apacia siaubingai, bet taip norejau miegoti, kad net neskaiciavau kiek trunka rolleyes.gif ir stengiausi toliau miegoti ax.gif , nes su vyru nusprendem vakar, kad galiu gimdyt nuo sestadienio lotuliukas.gif. Mums rytoj pas daktare, tikiuosi pasveiko jinai jau smile.gif . Sake ziures kakleli doh.gif .
nepamenuu
labas rytas visoms, ziuriu visoms kazkoks veiksmelis prasidejo smile.gif o as sianakt gerai miegojau, praeita nakti visa nemiga kankino, tai sia atsigriebiau. Tik nzn ar per miegus ar istikruju, atrode kad pilvas kieteja. Ketvirtadieni paskutinis apsilankymas pas gine, sake kad jau ir ant kedes lipsim ir matuos...
raketa
Na va, ziuriu mes cia visos dar negimusiems leliukams nurodinejam, kada gimti lotuliukas.gif Bet jie pas daugeli ir pakankamai paklusnus, gimsta plius minus pagal mamyciu ir teveliu norus 4u.gif Na bet as tikiuosi, kad mano leliukas nelauks tevelio nurodytos dienos schmoll.gif nes as dar dvi savaites nesioti nenoriu, tetukas sako, kad superine data butu 2010.10.10, bet as visai nenusiteikusi su tokia savijauta iki tos datos vaikstineti user posted image
nepamenuu
QUOTE(raketa @ 2010 09 28, 11:06)
Na va, ziuriu mes cia visos dar negimusiems leliukams nurodinejam, kada gimti lotuliukas.gif Bet jie pas daugeli ir pakankamai paklusnus, gimsta plius minus pagal mamyciu ir teveliu norus 4u.gif Na bet as tikiuosi, kad mano leliukas nelauks tevelio nurodytos dienos schmoll.gif nes as dar dvi savaites nesioti nenoriu, tetukas sako, kad superine data butu 2010.10.10, bet as visai nenusiteikusi su tokia savijauta iki tos datos vaikstineti user posted image
*

as sakiau man jau grazu kad butu 2010 10 o diena tegu vaikas pats pasirenka, bet kadangi terminas 09.30 tai noretusi kad labai toli nuo jo nenutoltu smile.gif
Fiesta10
QUOTE(nepamenuu @ 2010 09 28, 11:08)
as sakiau man jau grazu kad butu 2010 10 o diena tegu vaikas pats pasirenka, bet kadangi terminas 09.30 tai noretusi kad labai toli nuo jo nenutoltu smile.gif
*

Sutinku thumbup.gif . jau 2010 10 labai grazu smile.gif . O diena jau kokia bus, tokia bus smile.gif
elenuxus
Sveikos visos mirksiukas.gif Niu, o mano gyventojas visai nurimo...nakti nebekietineja pilvuko, mazai spurda.Tik velyva vakata uzeina didziuliai spazmai, atrodo tempia viska zemyn, bet po keliu kartu nustoja...Vyras net stebisi, sako matau jau nebesiruosi gimdyti... doh.gif Nepalyginsi kokie stiprus ir dazni susitraukimai buvo tarkim pries savaite.Nesuprantu...Siaip gydytoja liepe tik po termino ateiti, ziures kas darosi, nes jau senai prognozavo, kad savo dziaugsmeli turesim bent jau rugsejo vidury, jei ne anksciau.
Siandien dukryte taip graziai pasake, net susijaudinau...Rengiu ja darzelin, ji stovi ant lovos, as salia,sako - "broli, ateik cia" ir apkabino pilveli, prisiglaude... wub.gif Labai keistai pasijutau...atrodo dar mazyte, ka ji gali suprasti, bet broliuko laukia.Kai kelnytes moviau atsigule, nustume kaldra i sona ir sako - "brolis gulsis cia, salia"...Net kojas pakirto blush2.gif Ech...
raketa
elenuxus na jau tikrai labai grazu is sesutes puses, tikiu, kad issilydyt galima user posted image Maniskis didelis jau ir tai labai grazu kai atsinesa kudikiukui pirkta zaisliuka ir sako, ar galiu pagroti mazyliui, kad jam smagiau butu, mane tai irgi lydo wub.gif
ataner.s
QUOTE(raketa @ 2010 09 28, 09:04)
anater.s sorry, bet kada tau terminas, as pamirsau blush2.gif Kazkaip susinervinau, gal ir pas mane veiksmas vyksta, gal anksciau pas G nueit reiktu g.gif
*

Oi tik nesinervink, turi dar sociai lako smile.gif nusiramink wink.gif
o mano terminas jau praejo. Jis buvo 22 diena. Tad pas mane jau visai kita situacija wink.gif
elenuxus kaip graziai mazoji broliuko laukia smile.gif Taip miela wub.gif
raketa
anater.s irnesakyk.gif aciu, nusiraminau, nes vis pergyvenu, o ir pas gydytoja tik penktadieni ax.gif
omsone
Na sveikos visos busimos mamytes, na nelabai vis speju pas jus apsilankyti smile.gif . Jauciasi kad mazylis namie ir reikalauja demesio, valgo labai daug, daznai ir po mazai. Bevalgydama uzmiega, mazai pavalgo, greit pabunda ir vel valgyti nori lotuliukas.gif . Kartais ateinu pasiskaitineti kaip jums cia sekasi, nes labai idomu kuri bus sekanti biggrin.gif . O atrasyti ka nors jau ir nebespeju lotuliukas.gif . Matau kad visos nestuke.gif jaucia skausmelius, kazkaip jauciu kad jau nebedaug visoms liko.

Kazkuri klause apie GN Mazyli, tai kai as gimdziau tai tikrai buvo daug gimdyviu ir pagulde mane i toki kazkoki kita kabineta, bet ten kaip gimdykla panasi tik lova gal patogesne, vyras salia ant sofutes miegojo. Bet ten viskas normaliai ir dusas ir tualetas vietoje, telika ziurejom thumbup.gif . Ir nepraziopsojau nusivylusiu namu seimininkiu pirmos serijos thumbup.gif lotuliukas.gif Bet ir palata gavom kad vyras galetu miegoti, tik ta palata ne ta is mokamu o paprasta dviviete palata ir uz lova reikejo susimoketi parai 50 litu.
nepamenuu
QUOTE(omsone @ 2010 09 28, 14:07)
Na sveikos visos busimos mamytes, na nelabai vis speju pas jus apsilankyti  smile.gif . Jauciasi kad mazylis namie ir reikalauja demesio, valgo labai daug, daznai ir po mazai. Bevalgydama uzmiega, mazai pavalgo, greit pabunda ir vel valgyti nori  lotuliukas.gif . Kartais ateinu pasiskaitineti kaip jums cia sekasi, nes labai idomu kuri bus sekanti  biggrin.gif . O atrasyti ka nors jau ir nebespeju  lotuliukas.gif . Matau kad visos  nestuke.gif jaucia skausmelius, kazkaip jauciu kad jau nebedaug visoms liko.

Kazkuri klause apie GN Mazyli, tai kai as gimdziau tai tikrai buvo daug gimdyviu ir pagulde mane i toki kazkoki kita kabineta, bet ten kaip gimdykla panasi tik lova gal patogesne, vyras salia ant sofutes miegojo. Bet ten viskas normaliai ir dusas ir tualetas vietoje, telika ziurejom  thumbup.gif . Ir nepraziopsojau nusivylusiu namu seimininkiu pirmos serijos  thumbup.gif  lotuliukas.gif Bet ir palata gavom kad vyras galetu miegoti, tik ta palata ne ta is mokamu o paprasta dviviete palata ir uz lova reikejo susimoketi parai 50 litu.
*

tai gerai, kad priime, nors gimdyviu daug, nesake kazkur kitur vaziuoti, O gerai kad ir palata gavot, kad vyras galejo pasilikti, ypac pirma nakti reikia ir pagalbos ir paramos. Tikiuosi, kad ir mums viskas gerai baigsis, uzteks vietos ir gimdykloj ir palata gausim wink.gif
Na o savijauta tai visai nieko. Kazkuri rasete kad pilva vakare tempia ir skauda, tai ir man taip buna, bet cia del to kad maziukas jau visas didckis pilve ir nera jam ten vietos. Sakau sunkus kaip akmenelis. Siandien apetitas pakiles ir noriu kazko valgyt, bet pati nezinau ko smile.gif et...
raketa
Labas rytelis user posted image
omsone labai smagu girdeti, kad laikotes gerai, vis pamastau apie tai, kad katik susirasinejom apie pilvelius, o dabar tavo pupyte savaites amziaus doh.gif
nepamenuu su valgymu tai pas mane tas pats doh.gif Negaliu saves del to pakesti, isvaziuojam i miesta del pyragaicio kokio, o griztu tusciomis nes niekas neiskepe tokio kokio as norejau lotuliukas.gif Tai per riebus, tai per saldus, tai per mazai kremo ir t.t.

Na, o vakar irgi toki skausma vakare apturejau, kad net paeiti negalejau, kelis kartus taip smarkiai sumaude papilve, kad vos iskentejau, jau net nebezinojau kur detis, bet viskas truko gal kokiu 10 min. ir viskas, net nakti super ismiegojau, pagalvociau, kad kaip atsiguliau ant vieno sono, taip ir nejudejau biggrin.gif Ir siandien is ryto jauciuosi super thumbup.gif Sakiau siandien pabaigsiu depiliacija ir tada liks tik kojas nusidepiliuosti ir tada as jau busiu pasiruosusi i GN biggrin.gif
Gioia
Labas rytas. Miegojau thumbup.gif Tas menulis galetu ilgiau dar pabut. Mane jis labai gerai veikia tongue.gif Keliausi i wc tik viena karta bigsmile.gif ko nera buve jau keli menesiai. tai tokia isimiegojusi jauciuosi. Nuveziau dukriuka in darzeli, grizau kambarius isiploviau, dulkes nusivaliau, viena virtuvini stalciu susitvrakiau, kur laikomi visi sauksteliai, lenteles ir visi kiti rakandai. Tai jauciuosi metu zygdarbi padariusi, dar varysiu i koriudoriu ten du stalcius sutvarkysiu ir vel nieko neveiksiu.
O mano mazoji si ryt sako, mamyte siandien ateis broliukas doh.gif O jetau saku dar ne maziuk, dar plauksim biski, o ji uzsispyre, ne as noriu siandien kad ateitu doh.gif MB ir si ryt klausia, tai gimdom siandien ar ne? doh.gif lotuliukas.gif Sakau ne, turiu bent penktadienio slaukt, nes vaika gi pas gyd. reik vest, tokia eile atlaukem doh.gif O pirmadieni tik streptokoko B rezultatai. Tai noreciau bent ju sulaukt. Nu ziuresim.
Uzvakar pagimde mano viena pazystama, o turejom ta pacia diena gimdyt, tai jau sakiau nezinosi,kada cia ateis tas laikas. O piveli vis pamaudzia, nereguliariai, bet primena apie save, o ypac vakarais. doh.gif
Fiesta10
Labas rytas smile.gif . Siandien toki gera sapna sapnavau, kad maitinu savo mazyle ,ziuriu jai i akytes wub.gif, o viskas vyko turkijoje, viesbuty (tikriausiai atostogu noriu lotuliukas.gif ). Ir staiga kaip skausmas uzejo, net aimanot pradejau, skaudejo ziauriai, pagalvojau, va, jau prasidejo tikriausiai. Bet nea, praejo, dar buvo pora kartu uzeje skausmeliai tokie nevaikiski...o dabar tik strenas biski tempia. Jau greiciau siandien noriu vaziuoti pas daktare smile.gif . Dar pasnekejau su pilveliu, kad reikia palaukti para dieneliu, kad tevelis galetu su mumis ramiai vaziuoti kartu gimdyti smile.gif Gal paklausys lotuliukas.gif .
elenuxus
Ech, pavydziu tokios energijos 4u.gif As tai vakar visa diena pramiegojau, isskyrus kol mazyle darzui paruosiau ir valgyti pasidariau... doh.gif Sian jauciu tas pats.Isleidau savo brangiuosius ir kritau lovon.Dabar prisiverciau atsikelti, bent truputi po namus pasmirineti, o tai tikrai dar savaite nepagimdysiu su tokiais "ziemos miegais".Bet jegu nera, nesinori nieko daryti, tik miegoti... blink.gif Dziugina tik kad pilvo apacioj kazkas darosi.Bandysiu iseiti bent iki parduotuves, gal pasiskatinsiu smile.gif
mazulytex
Labas, mergaitės. smile.gif
Ir mums nebedaug laiko liko pilvelyje gyventi(37savaitė bus šį penktadienį). tačiau jau kokias 2 savaites karts nuo karto ,ypač vakare, jaučiu didžiulį skausmą pilvo apačioje, atrodo,kad leliukas spaudžia kažkokius organus, net kojas suglausti negaliu, kai tai vyksta. ar kam pažįstamas šitas jausmas?? unsure.gif
raketa
Gioia tau dar liko daugiau nei savaitele, neleisk vyrui skubinti leliuko, tegul dar pasidziaugia ramumu gyvendamas pilvelyje mirksiukas.gif O vyrui linkiu kantrybes 4u.gif O sesutei leisk pazaisti su leliuko zaisliukais salia pilvuko, gal lengviau laukti bus ir jai mirksiukas.gif
Fiesta10 tikekimes, kad kad ir kaip bus tavo mylimasis gales buti salia 4u.gif
elenuxus , nepergyvenk, gal kaip tik ir miegok jei miegasi, gal organizmas jau gimdymui ruosiasi, jegas kaupia mirksiukas.gif
mazulytex kartais ne kirksniuose giliai kazkur jauti, neatrodo tarsi kojas issukt bando???
nezinia
Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt.
raketa
QUOTE(nezinia @ 2010 09 29, 14:19)
Sekmadieni atrode, kad tuoj gimdysiu, nors dar tik 35 sav. baigesi. Tai cia prisiskaiciau visokiu pozymiu gimdymo. Pirmadieni buvau pas gyd., atseit viskas tvarkoj, pasirodyt po triju savaiciu, kai jau bus 38 sav. Jau galiu ir nesulaukt to laiko. O kraujo-slkapimo tyrmimus dare tik gal kokia 27 savaite. Visada geri visi tyrimai buvo, bet kad pabaigoj tyrimu nedarytu tiek laiko??? Sakiau privaciai reiks nueit pasidaryt.
*

Man kraujo tyrimus dare paskutini karta irgi gal kokioj 36 savaitej ir tai tik feritino, nes pas mane jis labai nukrito (as vaikstau privaciai), na o del slapimo tai daro beveik kas menesi. Taciau jei tu jautiesi prastai tada tikrai turetu kazka daryti, bet siaip stenkis kuo maziau nervuotis, gyvenk ramiai ir pamatysi isnesiosi iki pat termino, kaip ir visos is musu mirksiukas.gif 4u.gif
elenuxus
QUOTE(nezinia @ 2010 09 29, 14:19)
*

Jei viskas tvarkoje, tai daugiau tyrimu ir nedaro.Pirma nestuma krauja tyre tik 1 karta, slapima mazdaug kas antra men.
Si nestuma krauja tyre 2 kartus +1karta ligoninej.Slapima beveik kiekviena apsilankyma,echo kokis 4k.,ultragarsu kakleli ziurejo irgi dazniau nei iprasta,nes labai sutrumpejo ir pradejo prasiverineti, o "gimdau"jau nuo 21sav., nors va jau pora dienu iki termino liko 4u.gif Taip kad nesinervuoti svarbiausia...pati prisinervavau, visko prisigalvojus buvau, labai bijojau.Viskas bus gerai 4u.gif
Fiesta10
Man irgi slapimo tyrima dare 36 savaite mazdaug. Krauja irgi dariau bendra ir feretina (buvo nukrites ir 3 menesius niekaip negalejau pakelti, o va paskutini karta jau buvo virs 20, kai norma 13 thumbup.gif ). Siaip krauja ziurejo beveik kiekviena menesi rolleyes.gif irgi privaciai vaikstau.
Niu va, nieko man jau nebeskauda. Bet vis tiek padariau depiliacija visur, pedikiura, manikiura lotuliukas.gif . Visi tik skambina ir klausia, ar dar namie esu, Mama po kelis kartus i diena "kaip jautiesi". Kaip visi rupinasi, taip malonu ax.gif lotuliukas.gif .
Misaki
man dar tik 37 sav., o labai skauda kirksnis (ar tai kaulus tarpukojyje, sunku suprasti) ir pilvo apacia...tai mastau, ar cia artejancio gimdymo pozymiai, ar del vaiko svorio dar visa menesi sitaip kankintis reikes.... unsure.gif
mazulytex

mazulytex kartais ne kirksniuose giliai kazkur jauti, neatrodo tarsi kojas issukt bando???
*

[/quote]

na,kažkas panašaus, dar toks jausmas,kad kažkoks didelis daiktas makštyje būtų ,kojų suglausti negalių(gal kokie mėšlungiai ar kas..) skausmas iš pradžių bukas,o po kelių sekundžių paaštrėja lyg pjautų. unsure.gif
bauginančiai nupasakojau tą skausmą, tačiau jis mane kamuoja . Ypač,kai pakrutu daugaiu. g.gif
ataner.s
QUOTE(Fiesta10 @ 2010 09 29, 14:38)
Niu va, nieko man jau nebeskauda. Bet vis tiek padariau depiliacija visur, pedikiura, manikiura  lotuliukas.gif . Visi tik skambina ir klausia, ar dar namie esu, Mama po kelis kartus  i diena "kaip jautiesi". Kaip visi rupinasi, taip malonu  ax.gif  lotuliukas.gif .
*

Oi del to skambinimo, tai isties malonu smile.gif , nes kaip ir visi rupinasi, domisi, bet va kai mes jau po termino savaitele ir patys jau laukiam nesulaukiam kada, o taip kiekviena diena visi vis primena, tai po biskiuka pradeda varginti. Visi informuoti, kad kai gims pranesime, o jie vis tai sms raso, tai skambina matyt galvodami - " manes tikriausiai neinformavo, kad jau mazyli turi, tai reikia paklaust" doh.gif
raketa
mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart doh.gif Na bet man iki termino liko vos kelios dienos, tai labai nesinervinau del to, tik va siandien pergyvenu, nes leliukas visai ramus, beveik nejuda, tai man toks neramumas verysad.gif net nezinau ka daryti unsure.gif
Fiesta10
raketa gal geriau nuvaziuok i ligonine toniukus irasyt. mano dakrate visa laika sako, kad jei susilpnejo judesiai ar sumazejo ju geriau greiciau lekti i ligonine pasitikrint, ar viskas leliui gerai.
Man siandien irase toniukus, viskas tvarkoj smile.gif. Taip pat patikrino ir kakleli - prasiveres 2 cm, galvyte jau zemai. Tai gi laukiam...gal iki sekmadienio pratemsim ax.gif .
nepamenuu
QUOTE(raketa @ 2010 09 29, 16:40)
mazulytex jo, pas mane kazkas panasaus, tik man nesikartoja kaskart, pas mane viena diena buna kad isvis nepasitaiko, o kartais per diena taip nutinka pora kart doh.gif Na bet man iki termino liko vos kelios dienos, tai labai nesinervinau del to, tik va siandien pergyvenu, nes leliukas visai ramus, beveik nejuda, tai man toks neramumas verysad.gif net nezinau ka daryti unsure.gif
*

maniskis siandien ir ramus visa diena, jauciu del oro. Ir pati tokia mieganti, nuejau diena pamiegoti. Kai pakrutini, paglostai pilvuka - sujuda silpnai. Manau kad viskas gerai....
Gioia
Sveikos, man nesimiega, ir vel kankina paruosiamieji, suima kas kazkiek laiko, visai nereguliariai, bet nemaloniai tai ir nugara skauda ir pilveli kaip per mmm suima. Ech nemegstu tu paruosiamuju, butu uzeitu viena kart tai zinotum kad cia jau gimdymas ir varai. O dabar paskauda, paskauda, neisimiegi zmogau ir vaikstai puse dienos kaip apdujes. doh.gif
O kad vaikuciai ramesni, gi taip turi buti, gi jiems vietos mazoka. Sverbu,kad karts nuo karto sujuda. ax.gif Man ir buna dienu kaip tycia tylu ramu, o buna kad oj jetau, atrodo per pilvo siena islys. doh.gif
Pasitaisiau sau arbateles, pasidejau saldainiu tai ir tasau doh.gif Uz poros val. jau ir dukryte teks kelt in darza, tai manau nebeuzmigsiu schmoll.gif
raketa
Na stai, varau vistik pas G, kazkaip labai jau man neramu unsure.gif labai mazai juda tas mano pilvelio gyventojas, vakar vakare jau galvojau, kad viskas ciki, nes ir skausmeliai buvo uzeje ir judesiukai pakankamai stiprus, bet siandien vel ramu, taigi sakau jau nelauksiu rytojaus schmoll.gif
Na o kaip tu Gioia ar vistik prisnudai??? Vargsiuke, uzjauciu, man irgi tokiu nakteliu buna, kad nesimiega, bet bent jau guodziuosi tuo, kad laaabaaaiii retai smile.gif
mazulytex
QUOTE(raketa @ 2010 09 29, 16:40)
*

manau nerimauti neverta. schmoll.gif gal pavargęs leliukas ilsisi. pabandyk paglostinėti, pakalbinti, švelniai pabelsti -manau atsilieps. man dažniausiai atsiliepia. o kai per daug mane alina savo smūgiais,tai užglostau, paniunuoju lopšinę, pakalbinu švelniai, -nurimsta. nežinau,ar čia mano įsitikinimas - bet veikia. ax.gif
Papildyta:
[quote=raketa,2010 09 30, 08:26]
Na stai, varau vistik pas G, kazkaip labai jau man neramu unsure.gif labai mazai juda tas mano pilvelio gyventojas, vakar vakare jau galvojau, kad viskas ciki, nes ir skausmeliai buvo uzeje ir judesiukai pakankamai stiprus, bet siandien vel ramu, taigi sakau jau nelauksiu rytojaus schmoll.gif

tikiuosi,gydytoja nuramino. kaip tavo leliukas?
raketa
Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau rolleyes.gif Mums su leliuku viskas ciki, sirdute plaka super ir judesiukai yra, vandenuku irgi uztenka, nors sako, kad jau truputeli padrumsti, bet sako, kad pagal termina tai viskas ciki wub.gif thumbup.gif O judesiukus as jauciu silpnesnius arba ju nejauciu, nes vaikiukas labai zemai nusileides ir as jau apsipratusi kazkiek prie ju, todel kartais ju galiu tiesiog nepastebeti 4u.gif Na o jei kada ir jums kils kokiu itarimu, pirma pagalba sau, tai skaiciuoti judesiukus, atsigulkit ant sono, uzdekit rankytes ant pilvuko ir jei bent 5 judesiukus per pusvalandi pajusit zinokit viskas gerai, bet jei vistiek neramu, geriau vaziuokit pasitikrint mirksiukas.gif
nepamenuu
QUOTE(raketa @ 2010 09 30, 13:08)
Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau rolleyes.gif Mums su leliuku viskas ciki, sirdute plaka super ir judesiukai yra, vandenuku irgi uztenka, nors sako, kad jau truputeli padrumsti, bet sako, kad pagal termina tai viskas ciki wub.gif  thumbup.gif  O judesiukus as jauciu silpnesnius arba ju nejauciu, nes vaikiukas labai zemai nusileides ir as jau apsipratusi kazkiek prie ju, todel kartais ju galiu tiesiog nepastebeti 4u.gif Na o jei kada ir jums kils kokiu itarimu, pirma pagalba sau, tai skaiciuoti judesiukus, atsigulkit ant sono, uzdekit rankytes ant pilvuko ir jei bent 5 judesiukus per pusvalandi pajusit zinokit viskas gerai, bet jei vistiek neramu, geriau vaziuokit pasitikrint mirksiukas.gif
*

labukas visoms. Man sian ir reikejo pas gine, tai tuo paciu tonus paziurejo, ir viskas gerai, nors as judesius jauciu silpnesnius ir retesnius. Sako kad vietos mazai ir gimda taip pakietejus, tai maziau ir jauciama. Nu svarbu kad viskas gerai. o tuos 5 judesius kartais taip sunku suskaiciuot, ypac kai vaikas miega ir ne krust. O kaip tau raketa vandenis paziurejo? kaip nustato ar jie ten pazaliave ar ne? jau rytoj spalis...galetu jau ateiti maziukas, jau ir terminas sutiksejo cia su jumis beplepant wink.gif
Aciu Dievui paskutines dvi ar tris naktis ismiegu normaliai, aisku prabundu i wc pora kartu, po to pasivartau 10min ir uzmiegu, bet nekankina nemiga 3 val kaip anksciau, uch..
raketa
nepamenuu man nesake, kad jie pazaliave, sake, kad truputeli sudrumsti, o patikrina echoskopu. Na bet ryt eisiu pas savo daktare, tai jau viska issiklausinesiu, kazkaip as vistik nerimauju del tu vandenu, tikiuosi, kad nieko blogo g.gif Nors ir cia pasake, kad pagal termina lyg ir norma, bet kas ten jas supras, kalba puse zodzio doh.gif
elenuxus
Oi kaip ir man knieti pas gine nueiti... ax.gif Pilvukas vakar laaabai stipriai sukietejo, bet kad tas reguliarumas pas mus tik kas para biggrin.gif Visada apie 19val.net vyras pastebejo, tai vakar pasijuokem - reguliarus saremiai.Sian jau valanda skaiciuoju susitraukimus, pilvelis gan kietas, tempia kaip per gimdyma, bet silpniau.Maziukas juda, tai nieko blogo neitariu, tik sadomazochistiskai laukiu kada pagaliau skaudeti prades... doh.gif Jau pats laikas butu...Bet jauciu, kad prasoksim termina ir pirmadieni puskuosiu pas gydytoja blink.gif Ant mano gimtadienio nepasirase mazylis gimti, ant vyro irgi(nors dar nevakaras lotuliukas.gif ).Jau mama susijaudinus skambineja, kaip kas klausineja...tetis sake nakti nemiegos, lauks skambucio, ale kur tau...ramuma pas mus nakti.Sakau vyrui imk skambink kokia3val.nakties, sakyk kad jau eitu miegoti lotuliukas.gif
mazulytex
QUOTE(raketa @ 2010 09 30, 13:08)
Na stai as jau grizau ir dar siek tiek numigau rolleyes.gif Mums su leliuku viskas ciki, sirdute plaka super ir judesiukai yra, vandenuku irgi uztenka, nors sako, kad jau truputeli padrumsti, bet sako, kad pagal termina tai viskas ciki wub.gif  thumbup.gif  O judesiukus as jauciu silpnesnius arba ju nejauciu, nes vaikiukas labai zemai nusileides ir as jau apsipratusi kazkiek prie ju, todel kartais ju galiu tiesiog nepastebeti 4u.gif Na o jei kada ir jums kils kokiu itarimu, pirma pagalba sau, tai skaiciuoti judesiukus, atsigulkit ant sono, uzdekit rankytes ant pilvuko ir jei bent 5 judesiukus per pusvalandi pajusit zinokit viskas gerai, bet jei vistiek neramu, geriau vaziuokit pasitikrint mirksiukas.gif
*

nu va,kaip gerai.super. thumbup.gif
Gioia
raketa tia gerai kad jums viskas gerai.
o as taip ir neuzmigau doh.gif tik po to kai luzau 13val iki pat 16val. miegojau, buciau ir ilgiau snaudziusi, bet zadintuvas pazadino, reikejo vaziuot mazytes pasiimt, Mb pasisiule nuvykt paimt, bet turejau su aukletojom pakalbet tai ir nebeisejo vyro isiust. doh.gif
elenuxus prijuokinai apie ta nakti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko gism maziukai tada kai jiems reikes. As iki ryt ryto negaliu gimdyt, laikysiu kojas suspaudusi, mat ryt pas gyd.su dukriuku turim eit. doh.gif
raketa
Na va Gioia laikai laikai ir tikrai dar islaikysi 4u.gif O po to jau savaitgali gali ir gimti, as irgi noriu savaitgali jau pagimdyti, buciau labai laiminga, nes kazkokie nervukai vis uzeina, kazko vis nerimauju blush2.gif
Oliana
Labas vakarėlis , mamytės 4u.gif Labai įdomu čia pas jus thumbup.gif Mums terminas jau rytoj - KAIP norėtumėme sulaukti sūnelio, labai nesinori pernešioti schmoll.gif Iš visų čia pas jus išvardintų požymių tai jaučiame tokius kaip dygliukus pilvo apačioje, dažniausiai dieną ir prieš užmiegant, ir mažius suaktivėja labai tuo metu. Ar tai galėtų būti paruošiamieji sąrėmiai? blink.gif Kaklelis dar neatsidarinėja, daktarė liepė ateiti pirmadienį. Stengiuosi kuo daugiau judėti ir namie ir lauke nestuke.gif Kalbinu pilvuką kasdien, kad labai laukiame savo pupalo, kad ateitų, neuždelstų... wub.gif
raketa
Labas rytas mergytes user posted image
Na va, sianakt as miegojau visai ramiai, nepaisant to, kad vakar taip ir negavau arbuzo verysad.gif Nu bet siandien sakiau man bus visai vienodai , pirksiu parduotuvej tongue.gif
Oliana nepergyvenk, normalus nestumas leidziamas iki 42 savaiciu, taigi tikrai neleis tau pernesioti 4u.gif mirksiukas.gif
Gioia niu kaip ar sulaukiai, kad savo mazyle nuveztum iki gydytojo.
Beje man jau antras rytas is eiles spazmuoja pilvelis per pusrycius, tik aisku visai neskausmingai, taigi turbu tai vistik silpni paruosiamieji, jauciu, kad ir as savo leliuka nesiosiu gerokai po termino unsure.gif
Gioia
Sulaukiau sio ryto dar nestuke.gif tai dabar turiu susirasti gyd. akiu ir pasitikrinti regejima ir dugna. tai dabar kol nepasitikrinsiu negaliu gimdyt lotuliukas.gif
Labai dziaugiuosi,kad pas gyd. patekome tai toks akmuo nuo sirdiens nukrito. thumbup.gif
Ok atsijungiou siai dienai, reik dar ir salika mazajai(busimai didziajai) ipuset (pirmas blynas) blush2.gif
Oliana
Labas rytas, mergaites 4u.gif Jo jo, man orgi sake, kad kol stomatologo , okulisto ir dar kazko tai ten nepraeisiu, neleis gimdyt doh.gif tai sakiau, nieko kamshti isikisiu ir pushkuosiu akiu tikrintis lotuliukas.gif

Kaip smagu pasiplepetii su "likimo, oj, laukimo, sesem", nes visad atrodo, kad man vienai taip blush2.gif nestuke.gif

Taigi , mes miegojom ir ryte pabudome ramus, nes vakar vakare mazius ishsiduko, tai leido pailseti nakty mamai... Nors mama nieko pries butu,kad sunelis pareikstu nora atkeliauti thumbup.gif Belieka sugalvoti kokiu aktyvesniu uzsiemimu rolleyes.gif

Visom geros dieneles wub.gif
raketa
Oi kaip super numigau user posted image dabar visai dienai energijos prikaupiau!!! Taipkad ir i baseina dar savo didcki nuvesiu (teisingiau vyras nuves, o kol vaikas bu baseine as su vyru mieste kavutes ar arbatytes pagersiu bigsmile.gif ) Na o iki tol sakiau turiu zut but atlikti siuos darbus 1-islyginti skalbinius, 2 issiurbti visus kambarius, 3 paruosti pietus bei vakariene, 4 sutvarkyti spintele po kriaukle, manau, kad siandienai uzteks biggrin.gif Na o jus tik mergickos nieko neprisigalvokit jei as savaitgali nieko neparasysiu, zadu but laaabbaaai uzsiemusi, daug ka aplankyti turiu ir dar vaikui striuke rudenine nupirkt, bo vaiksto su tokia plona, kad net salta i ji ziureti doh.gif
elenuxus
Sveikos visos.Sian po kosmariskos nakties begau i konsultacini.Vakar visa diena su keliu valandu pertraukom kietinejo mazdaug kas 12-10min.Vakare uzejo dideli spazmai, bet pavargus uzmigau.Pries 4val.prasidejo vel kas 10min.kietinejimai, nuo 6val.astresni ir trumpesni saremiukai, kad net lovoj guleti nebegalejau, nes iskart pilvo apacia "raudavo".8val.vyras nuveze i GN, ten is konsultacinio liepe eiti i priimama, o ten pralaukiau valanda, nes gimdyviu daug, niekas neskubejo manes nesusitarusios priimti.Pagaliau uzrase toniukus - viskas gerai.Apziurejo - kaklelis 2cm.atsiveres, 1,5cm.,nors po paskutines apziuros buvo trumpesnis...tiesa, ultragarsu manau tiksliau ismatuoja.Cia aisku viska rankom...galvyte mazajam dubeny, gimdymas arteja, bet DAR NE.Po to aisku skauda vis dar, is pradziu net kojas suglaust sunku buvo, vat ka reiskia kitas daktaras... g.gif Kol parejau truputi patepliojo,o spazmai pradejo kas 5min.atsirasti...Parejus kritau lovon miegot, nes labai pavargau.Dabar vel nebereguliarus saremiukai, bet oi kokie panasus i tikrus...pakirbino man ten ta kakleli.Gydytojas liepe eiti ilsetis, nes prireiks jegu gimdymui, o jis jau greit, sake gal net siandien, jei suaktyves veikla.I patologini gultis nenorejau, juk gyvenu netoli ir dar moteru girdejau labai daug.Ech...prisiminiau ta gimdymo"malonuma", net jaudintis pradejau... doh.gif
nepamenuu
Labas visoms. Oj kaip gerai ir kietai ryte numigau, reikia kauptis jegas, o tai nezinia kada. Vakar jau ir galvojau, kad pasokdins mus nakti, nes labai i apacia ten dauzesi, kandagi pilvas visada atrodo kietas, atskiru kietejimu as nejauciu. Nu bet isauso rytas ir mes toliau laukiam smile.gif

elenuxus turbut pirmoji cia is musu dabar vaziuosi maziuko parsivesti smile.gif o kuriuose GN lankeisi tu? kur gimdysi? laikau kumstelius uz tave wink.gif

raketa o taip imsi ir pagimdysi tarp savo reikaliuku ir uzimot savaitgalio smile.gif ot bus tau smile.gif

nu as jau ir laukiu, bijau gimdymo bet jau laikas maziukui jau terminas pratiksejo, gali jau ateiti...reikes vel rimtai pasneketi, dabar tik MB tariasi kad gimtu, as vis sakiau dar ne, dar ne. Dabar teks ir man kalbinti jau smile.gif gal isgirs..
elenuxus
As tai VGN zadu gimdyti ir sian lankiausi.Jei dar nepagimdysiu, tai pirmadieni pas savo gydytoja eisiu i seimos centra, abu nestumus ten "nesiojau"ir labai patiko, nes aptarnavimo nepalyginsi.Gal tiksliau pasakys kaip reikalai, paziures maziuko svori, vandenuku kieki ir visa kita.Bet kas liecia gimdyma, tai net ir geriausias daktaras uz pacia nepagimdys, tai su vyru bet kur galeciau gimdyti blush2.gif Siaip nesitariau ir nezadu, bet taip sutapo, kad sian atejo gydytojas, kuris ir patologiniame priziurejo, tai kai atpazino priimancio personalo elgesys net pasikeite...va tau ir skirtumas tarp tu, kur susitarusios ir ne.Labai pasijaute, ypac per ta valanda kol laukiau ir stebejau kaip elgiasi su tom, kurios jau pas tam tikra daktara atejo... blink.gif
raketa
Labas rytelis, vakar buvau pas savo G, tai patikrino, kaklelis tik 1cm. prasidares, vos vos patrumpejes, taigi tikiuosi, kad siandien dar spesiu visus reikaliukus atlikti blush2.gif Na, o jau ryt galiu gimdyti, dar plius mano G budetu Antakalnyje, oi kaip noreciau pas ja rolleyes.gif
Beje as ten pradzioj klaidinga info parasiau, kad atseit leidzia iki 42 sav. nesioti, vakar suzinojau, kad maksimum iki 41 sav. Taigi sake, kad jei iki 10d. nepagimdysiu tai is ryto 10diena atsikeliu susikraunu lagaminus ir vaziuoju i susitikima su leliuku 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.