Geras
Man mergaitiskas atitikmuo nuostabus-ir Fausta, ir Faustina. O prie berniukisko reiketu iprasti,bet visai nieko
super vardelis
man patinka sis vardas. buvo vienas is saraso laukiantis, bet MB nepatiko
mano puskes berniukas Faustas, labai grazus vaikas
super vardas
Man gražiausias vyriškas vardas
QUOTE(Arvena @ 2008 11 13, 19:41) laba Man asmeniskia nepatinka - bet nera priezasties kodel. Todel mano manymu - normalus vardas...nei grubus, nei daznas (nors dazneja),trumpas (ne trumpins vardo),,,, O dar vienas mano akimis pliusas - grazi reiksme - lotynų: faustus laimingas O vokiečių kalboje žodis "Faust" reiškia "kumštis"...
Man l. grazus.
Manau, nedrisciau savo vaiko tokiu vardu pavadinti
puikus pasirinkimas
Šie vardai yra man gražiausių vardų sąraše
Savo antrąjį būtinai pavadinsiu Faustu arba Fausta.
Ir Faustas, ir Fausta
Mano sunaus vardas Faustas.Tai man vienas is graziausiu.Kiek pastebejau-dauguma Faustu-meniski zmones
Labai idomus vardas
Man graziai skamba ir mergaitei Fausta
Nuostabus vardas!!!
Grazus vardas , graziai skamba
Labai gražus vardas. Jei turėsiu sūnų, pavadinsiu Faustu
Labai gražus vardukas
Pats graziausias vardukas mergytei
jei turesiu mergyte, labai noreciau pavavinti Faustina.
Nebogas vardas
man labiau patinka mergaitei Fausta vardas
negrazus
pasakiski vardai...
tik uzsieny jau nelabai tinka, UK yra toks kaip Faust, bet kazkoks be galunes, neisbaigtas man jis atrodo, uztat Lietuvoj - pasaka
Fausta ir Faustas neblogi, nors man asmeniškai tokie per griežti
Grazus
Dėl Faustas,-a - vis tiek nuolat slėgs tas Gėtės kūrinys, o kai jau mokykloj jį nagrinės, tai vaikai užknis
Man nepatinka
Sis vardas man tiesiog pasakiskas
Fausta - gražu labai
Faustas - nelabai
Faustas - labai grazus vardas.
Mes sunu pavadinom Faustuku. Jo reiksme labai gera - laimingas, nesantis laime. Iki gimdymo planavom maziuka pavadinti Amandu, bet kai gime, kazkaip neprilipo tas vardas niekaip, ir tada atsitiktinai atsivertem zurnale tos dienos vardadienius ir pamatem FAUSTA. Nekilo jokiu abejoniu, vardas labai tvirtas ir tikrai tinka berniukui. O apie kazkokias reiksmes is literaturos negalvoju, juk daugybe vardu yra naudojami literaturoje. manau ir sunus bus patenkintas savo vardu kai uzaugs |