Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fausta(s)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Jazira
Pažįstu Faustiną. Dažniausiai vardas trumpinamas - Fausta. Man gražus vardas, pakankamai retas.
therion
man ir labai grazu. kazkada vaikystej svajodavau kad savo vaika pavadinsiu Faustu smile.gif bet pavadinau visai kitaip ax.gif
Akvilė
man tai nelabai patinka sitie minėti vardai. bet nepamirškite, kad svarbu ne tai, kas patinka kitiems, svarbu, kas patinka jums. taigi - už - Faustą
grange
QUOTE(therion @ 2006 05 11, 12:07)
man ir labai grazu. kazkada vaikystej svajodavau kad savo vaika pavadinsiu Faustu smile.gif bet pavadinau visai kitaip  ax.gif
*

as ir tokia svajone kazkada turejau, kad jei turesiu kada nors sunu pavadinsiu Faustu... bet vat drauge savo pavadino taip, tai dabr kazkaip butu be rysio.. nors dar net neturiu savo .
deimio mama
Man sis vardas tai liuks.Nes as pati zadejau deti si varda.Bet gavosi taip kad uzdejome Deimis. thumbup.gif thumbup.gif
rena
Labai grazus vardas thumbup.gif
therion
QUOTE(grange @ 2006 05 11, 14:13)
as ir tokia svajone kazkada turejau, kad jei turesiu kada nors sunu pavadinsiu Faustu...  bet vat drauge savo pavadino taip, tai dabr kazkaip butu be rysio.. nors dar net neturiu savo .
*

mano atveju irgi viena pazystama taip pavadino sunu biggrin.gif
majule
Labai gražus gražus gražus vardas smile.gif
destination
Fausta wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
thumbup.gif clap.gif flirt.gif

Jėga, superinis vardas lotuliukas.gif
lijo
QUOTE(Converse @ 2006 05 13, 19:49)
Fausta  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
thumbup.gif  clap.gif  flirt.gif

Jėga, superinis vardas  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif
NirN
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Faustas arba Fausta
modestasta
schmoll.gif vos ne fantomas schmoll.gif
sdr
Faustas tai man schmoll.gif , o Fausta labai gražu ax.gif
lijo
pažinojau vieną tokį, tai dėl to ir vardas NEPATINKA
persy
faustas nelabai, fasuta - visai nieko
rutast
Dukrytes kriksto vardas- Fausta. smile.gif
Man labai grazus vardas- retas.
Kveli
Man Faustas truputį "sunkus" atrodo. Turbūt nuo Getės "Fausto" toks įspūdis išliko. Fausta "lengvesnis". Fausta gražiau negu Faustas.
mamax3
Man šis vardas patinka,kai rinkom sūnui vardą ir jis buvo sąraše,bet mano vyrui laaabai nepatiko. Jam jis primena Getes Faustą.Sako tas,kuris pardavė velniui sielą. Bandžiau perkalbėti,nes tokia nuomonė tikrai klaidinga,Getės Faustas kaip tik nepardavė velniui sielos, atsilaikė prieš visus išbandymus. Šis vardas yra daug senesnis už Getės ,,Faustą"(ne Getės sukurtas). Be to Faustas reiškia palaimintas thumbup.gif . Bet daugumai deja jis asocijuojasi su velniu verysad.gif. Taigi vyro įtikinti vis tiek nepavyko. Sūnus gavo kitą gražų vardą Matas(reiškia Dievo dovana).
Mikė
O man tokie vardai tiesiog negražūs.
ayra
Airos puseseres vardas Fausta, toks saldziai galingas vardas, kaip ir pati mergaite thumbup.gif
marsiukė
Kai mes rinkom dukrytei vardelį, labai patiko Fausta. Tačiau vyras pasiūlė kitą.Bet krikšto vardas vistiek buvo išrinktas Faustina smile.gif
lira
Man FAUSTA(S) skamba shiek tiek sunkoka. Kazkur buvau skaicius: raide '''f" varde reishkia,kad zmogus globos savo artimuosius ir bus rupestingas ypac savo tevams .
light blue
Berniukui Faustas man skamba gan neblogai, bet ir tai su tam tikrom išlygom. O mergaitę Fausta nenorėčiau šaukti smile.gif
Žmona
Man gražu sakyčiau net svarstytini mano atveju
starbee
man visai neblogas, Fausta - gražu mirksiukas.gif
Upsiukas
Turėjau klasiokę Faustą, tarybiniais laikais toks vardas buvo nereali egzotika. Man šis vardas gražus... rolleyes.gif
Darling
Man gražus,ir pati svarsčiau apie tokį,bet man jis kiek šaltokas g.gif
LEDINE20
Fausta man grazu thumbup.gif
vytule
Man abu variantai labai gražūs, tiek mergaitei Fausta, tiek berniukui Faustas.
smail
jei vaikiukui limpa prie veiduko tai kodel gi ne rolleyes.gif
Mrs Freken Bok
Fausta - gan savotiskas vardas g.gif
Gosiuke
Man laaabai grazus abu sie vardai - ir mergaitei, ir berniukui. Norejau savo sunu taip pavadinti, tik vyras kategoriskai nesutiko, sako kazkoks pigus vynas taip vadinas, atseit gal dar "Rubinu" vaika pavadinam doh.gif Tai teko rinktis kita mums abiems patinkanti varda.
giedree_grey
QUOTE(Gosiuke @ 2006 08 23, 22:40)
vyras kategoriskai nesutiko, sako kazkoks pigus vynas taip vadinas, atseit gal dar "Rubinu" vaika pavadinam  doh.gif Tai teko rinktis kita mums abiems patinkanti varda.
*

niu cia tai gerai tavo vyras pasake lotuliukas.gif o man asmeniskai tiek fausta tiek faustas didelio susizavejimo nekelia,bet cia nuo pacio zmogaus priklausoo,kuris toki varda nesioja.
Meka Pinavija
Fausta - gražu wub.gif
.vilma.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kribuk
Gražus vardas, jis man thumbup.gif . Tokį duosiu dukrytei per krikštynas.
Moske
Mes turim dukrytę 5 metukų,tik jos vardas ne Fausta,o Faustė.Išrinkom Faustės vardą todėl,kad švelniau tariasi.Nesuprantu tokių tėvų,kurie vaikams išrenka ilgiausius vardus,o po to vistiek vadina juos sutrumpintais.Pvz.Dominykas-Domas,Faustėja arba Faustina.Kam be reikalo laužyti liežuvį. mega_shok.gif
hindy
Man labai sios gimines vardai patinka 4u.gif bet vyras nesutinka taip vadint ir viskas! neva berniuko vardas su pavarde rimuosis, o jav tokie taip ir prasos i duda gaut.. na, gal dar kaip nors susitarsim g.gif
Antigonė
QUOTE(Moske @ 2007 01 18, 22:21)
Mes turim dukrytę 5 metukų,tik jos vardas ne Fausta,o Faustė.Išrinkom Faustės vardą todėl,kad švelniau tariasi.
*

Kaip gražiai sugalvojot 4u.gif
Dabar man Faustė gražiau blush2.gif
pabirute
Man Fausta thumbup.gif Faustas schmoll.gif
Europiete
O man nei Fausta, nei Faustas... schmoll.gif
lely
Fauste visai nieko, o Fausta tai nea..
Moske
O mūsų Faustės dar ir pavardė iš tos pačios raidės F.Tai labai fainai skamba-Faustė F-----aitė.O kai maža buvo,sakydavo Taustė Vavavaitė.Tai visi lūždavom iš juoko.Todėl ir savo įmone pavadinome tėčio,mamos ir Taustės vardų trumpiniais ARVILTA (galūnė -fa,kažkaip nesiderino,tai nusprendėm įrašyti -ta)
Kribuk
QUOTE(Moske @ 2007 01 18, 21:21)
Mes turim dukrytę 5 metukų,tik jos vardas ne Fausta,o Faustė.Išrinkom Faustės vardą todėl,kad švelniau tariasi.Nesuprantu tokių tėvų,kurie vaikams išrenka ilgiausius vardus,o po to vistiek vadina juos sutrumpintais.Pvz.Dominykas-Domas,Faustėja arba Faustina.Kam be reikalo laužyti liežuvį. mega_shok.gif
*

Man vistiek kažkodėl Fausta labiau bei Faustė patinka. Ir ką dar norėja pasakyti, kiek skaitau žurnalus apie vaikus, tai jau labai daug tų Faustų... Tai jūsiškis vardas, nors skiriasi tiktai galūne, bet retesnis. smile.gif
jurgita_111
Fausta dar nieko,bet Faustas -nelabai.Mano vyras pamenu norejo dukryte pavadint Meile,bet as ji aplenkiau ir pavadinau Gabriele. Jai butu spejas pasiulyt gal ir butu dabar Meile!!! nestuke.gif
Aylin
gal berniukui Faustas ir tinka, bet asmeniskai man mergaitei toks vardas negrazus lotuliukas.gif mergaitei grazu Atene thumbup.gif
Amica
Labai grazus vardas ir labai puikus pasirinkimas thumbup.gif
joločka
Fausta, man gražus vardėlis, bet Faustas tai ne (nekokios asociacijos) mirksiukas.gif
Amelita
Man gražūs vardai ir Fausta, ir Faustas smile.gif Tokie originalūs.
Gulia
QUOTE(joločka @ 2007 01 21, 18:12)
Fausta, man gražus vardėlis, bet Faustas tai ne (nekokios asociacijos)  mirksiukas.gif
*

Ir man tas pats
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.