Pažįstu Faustiną. Dažniausiai vardas trumpinamas - Fausta. Man gražus vardas, pakankamai retas.
man ir labai grazu. kazkada vaikystej svajodavau kad savo vaika pavadinsiu Faustu
man tai nelabai patinka sitie minėti vardai. bet nepamirškite, kad svarbu ne tai, kas patinka kitiems, svarbu, kas patinka jums. taigi - už - Faustą
QUOTE(therion @ 2006 05 11, 12:07) man ir labai grazu. kazkada vaikystej svajodavau kad savo vaika pavadinsiu Faustu as ir tokia svajone kazkada turejau, kad jei turesiu kada nors sunu pavadinsiu Faustu... bet vat drauge savo pavadino taip, tai dabr kazkaip butu be rysio.. nors dar net neturiu savo .
Man sis vardas tai liuks.Nes as pati zadejau deti si varda.Bet gavosi taip kad uzdejome Deimis.
Labai grazus vardas
Labai gražus gražus gražus vardas
Fausta
Jėga, superinis vardas
Faustas tai man
pažinojau vieną tokį, tai dėl to ir vardas NEPATINKA
faustas nelabai, fasuta - visai nieko
Dukrytes kriksto vardas- Fausta.
Man labai grazus vardas- retas.
Man Faustas truputį "sunkus" atrodo. Turbūt nuo Getės "Fausto" toks įspūdis išliko. Fausta "lengvesnis". Fausta gražiau negu Faustas.
Man šis vardas patinka,kai rinkom sūnui vardą ir jis buvo sąraše,bet mano vyrui laaabai nepatiko. Jam jis primena Getes Faustą.Sako tas,kuris pardavė velniui sielą. Bandžiau perkalbėti,nes tokia nuomonė tikrai klaidinga,Getės Faustas kaip tik nepardavė velniui sielos, atsilaikė prieš visus išbandymus. Šis vardas yra daug senesnis už Getės ,,Faustą"(ne Getės sukurtas). Be to Faustas reiškia palaimintas
O man tokie vardai tiesiog negražūs.
Airos puseseres vardas Fausta, toks saldziai galingas vardas, kaip ir pati mergaite
Kai mes rinkom dukrytei vardelį, labai patiko Fausta. Tačiau vyras pasiūlė kitą.Bet krikšto vardas vistiek buvo išrinktas Faustina
Man FAUSTA(S) skamba shiek tiek sunkoka. Kazkur buvau skaicius: raide '''f" varde reishkia,kad zmogus globos savo artimuosius ir bus rupestingas ypac savo tevams .
Berniukui Faustas man skamba gan neblogai, bet ir tai su tam tikrom išlygom. O mergaitę Fausta nenorėčiau šaukti
Man gražu sakyčiau net svarstytini mano atveju
man visai neblogas, Fausta - gražu
Turėjau klasiokę Faustą, tarybiniais laikais toks vardas buvo nereali egzotika. Man šis vardas gražus...
Man gražus,ir pati svarsčiau apie tokį,bet man jis kiek šaltokas
Fausta man grazu
Man abu variantai labai gražūs, tiek mergaitei Fausta, tiek berniukui Faustas.
jei vaikiukui limpa prie veiduko tai kodel gi ne
Fausta - gan savotiskas vardas
Man laaabai grazus abu sie vardai - ir mergaitei, ir berniukui. Norejau savo sunu taip pavadinti, tik vyras kategoriskai nesutiko, sako kazkoks pigus vynas taip vadinas, atseit gal dar "Rubinu" vaika pavadinam
QUOTE(Gosiuke @ 2006 08 23, 22:40) vyras kategoriskai nesutiko, sako kazkoks pigus vynas taip vadinas, atseit gal dar "Rubinu" vaika pavadinam niu cia tai gerai tavo vyras pasake
Fausta - gražu
Gražus vardas, jis man
Mes turim dukrytę 5 metukų,tik jos vardas ne Fausta,o Faustė.Išrinkom Faustės vardą todėl,kad švelniau tariasi.Nesuprantu tokių tėvų,kurie vaikams išrenka ilgiausius vardus,o po to vistiek vadina juos sutrumpintais.Pvz.Dominykas-Domas,Faustėja arba Faustina.Kam be reikalo laužyti liežuvį.
Man labai sios gimines vardai patinka
Man Fausta
O man nei Fausta, nei Faustas...
Fauste visai nieko, o Fausta tai nea..
O mūsų Faustės dar ir pavardė iš tos pačios raidės F.Tai labai fainai skamba-Faustė F-----aitė.O kai maža buvo,sakydavo Taustė Vavavaitė.Tai visi lūždavom iš juoko.Todėl ir savo įmone pavadinome tėčio,mamos ir Taustės vardų trumpiniais ARVILTA (galūnė -fa,kažkaip nesiderino,tai nusprendėm įrašyti -ta)
QUOTE(Moske @ 2007 01 18, 21:21) Mes turim dukrytę 5 metukų,tik jos vardas ne Fausta,o Faustė.Išrinkom Faustės vardą todėl,kad švelniau tariasi.Nesuprantu tokių tėvų,kurie vaikams išrenka ilgiausius vardus,o po to vistiek vadina juos sutrumpintais.Pvz.Dominykas-Domas,Faustėja arba Faustina.Kam be reikalo laužyti liežuvį. Man vistiek kažkodėl Fausta labiau bei Faustė patinka. Ir ką dar norėja pasakyti, kiek skaitau žurnalus apie vaikus, tai jau labai daug tų Faustų... Tai jūsiškis vardas, nors skiriasi tiktai galūne, bet retesnis.
Fausta dar nieko,bet Faustas -nelabai.Mano vyras pamenu norejo dukryte pavadint Meile,bet as ji aplenkiau ir pavadinau Gabriele. Jai butu spejas pasiulyt gal ir butu dabar Meile!!!
gal berniukui Faustas ir tinka, bet asmeniskai man mergaitei toks vardas negrazus
Labai grazus vardas ir labai puikus pasirinkimas
Fausta, man gražus vardėlis, bet Faustas tai ne (nekokios asociacijos)
Man gražūs vardai ir Fausta, ir Faustas
|