Sveikos!Renkames Karlsonui varda.Jei bus mergaite manom ,kad bus Fausta,jei berniukas Faustas
ne, nepatinka
nebent tiktų labai stipriai asmenybei vardo asociacijos su velniu QUOTE(sonatukė @ 2006 01 23, 11:14) Sveikos!Renkames Karlsonui varda.Jei bus mergaite manom ,kad bus Fausta,jei berniukas Faustas Fausta mergaitei, man gražu, o Faustas ne Šiaip iš berniukiškų vardų man gražūs: Skirmantas, Adomas ir Robertas. O mergaičių: Smiltė, Fausta, Jolita QUOTE(sonatukė @ 2006 01 23, 12:14) Sveikos!Renkames Karlsonui varda.Jei bus mergaite manom ,kad bus Fausta,jei berniukas Faustas Nu tai jeigu jums abiems vardas Fausta(s) gražiausias, tai taip ir pavadinkit naujagimį, kam čia dar sukt galvą
Fausta (as) labai grazus vardai, pazistu ir berniuka, ir mergite tokiu vardu, tai labai faini vaikuciai ir atitinka vardo reiksme "linksma (as).
Visai gražus vardas, neseniai buvęs "ant bangos".
QUOTE(sonatukė @ 2006 01 23, 11:14) Sveikos!Renkames Karlsonui varda.Jei bus mergaite manom ,kad bus Fausta,jei berniukas Faustas as norejau pavadinti savo maziu Faustu, nes man prisisapnavo, kad reikia taip pavadinti
Man asmeniskai vardas Fausta labai grazus. Beje, mano pusseseres mergyte tokiu vardu - labai grazi, guvi, rudaake garbane
QUOTE(sonatukė @ 2006 01 23, 11:14) Sveikos!Renkames Karlsonui varda.Jei bus mergaite manom ,kad bus Fausta,jei berniukas Faustas Bet mergytei irgi tiks labiau negu Meilė ar Atėnė (kažkaip visada tokius keistus vardus lyginu su senais žmonėmis, kaip reiktų vadinti senutėlę močiutę, kai toks vardas...). Ir už Viktorą Faustas gražesnis Man visai patinka toks vardas
Man labai grazus
Man gražus, pusbrolis turi sūneliuką tokiu vardeliu pavadinęs.
Man tai Fausta grazus, o Faustas nelabai
Nors pazistu tuo vardu tiek mergina, tiek vyra, tai kazkaip labai jiems tinka tie vardai. Man jie graziausi ir tavo isvardintu.
Grazu Fausta(s),dar grazesnis mergaitei(is jusu isvardintu)Atene.
man negražu nei mergaitei, nei berniukui...
o man labai gražu, svarsčiau tokį variantą
Jeigu jums šitas vardas patinka, ir pamačius leliuką, suprasit, kad "limpa" - vadinkit
man šis vardas nepatinka dar nuo m-klos laikų, vokiškai Faustas reiškia kumštį, gal berniukui ir gerai - tvirtas, rimtas, susikaupęs, tikslo siekiantis
sutinku, gimus vaikeliui jis pats pasirinks, kas jam labiausiai tinka
Man tai Fausta seniau kažkoks keistas vardas atrodydavo, bet kai draugė savo dukrai įdėjo, pripratau, o dabar netgi patinka. O Faustas man negražus tikrai,Viktoras irgi ne
Man gražus. Ir,manau, nebus toks dažnas, kaip pvz., Gabrielė, Urtė, Ugnė, Greta.
Man jie super grazus vardai. Tik mergytei man graziau skamba Faustina. Kazkaip kai paaugs taip pilniau gal vardas skambes.
Aciu uz nuomones
Faustas nelabai koks vardas,bet Fausta
man Faustas negrazus
man gražu ir stilinga
Man gražiau skambėtų Faustė, negu Fausta. O berniukui Faustas nedėčiau, labai jau mokslininką tokį ir įsivaizduoju
Man toks vardas
Mano duktars kriksto vardas Fausta.
Kunigas net pasitikrino, ar toks yra sventas vardas.Pasirodo, kad yra. QUOTE(sonatukė @ 2006 01 23, 13:14) Sveikos!Renkames Karlsonui varda.Jei bus mergaite manom ,kad bus Fausta,jei berniukas Faustas ATENE IR FAUSTA LABAI GRAZU ! SAVO DUKRAI TIKRAI DUOCIAU ATENE. KLAUDIJA ,LEJA, KARLA ,KLARA,DANIELIUS ,GABRIELIUS, EMILIS ,MATAS ,
Man tai gražūs vardai Fausta, Faustas. Na gal mergaitei šis vardas tikrai labiau tinka. Pas mus kaimynės dukrytė vardu Faustė. Kažkaip Faustė, ne taip griežtai skamba. Na bet manau,kad jei abiem tėveliams gražus vardas tai taip ir vadinkit, juk tėvai, o ne kas kitas turi teisę duoti savo mažyliams vardelius
Fausta - grazu, o va Faustina visa reikala pavercia kazkokiu supaprastintu, nebelieka vardo grozio. Bent jau man taip. Atene irgi simpatiskas vardas, tik labai jau man neskambus kazkodel.
Faustas irgi neblogai, tikrai graziau uz Viktora. O siaip kazkas labai teisingai pasake, kokiam biesui cia klausinet, jei jum grazu ir vaikuciui tinka - taip ir pavadinkit
man tai faustas super... fauste nezinau, auste geriau butu... o fausta tai nea...
Faustas
super
Man irgi patinka vardas Faustas ar Fausta, turbut del to , kad mano geriausia drauge pavadino Faustu savo suneli, nors visi ejo kryzium pries sita varda, o mano kitos drauges katinas vardu faustas, tai pradzioj kazkaip asociacijos su katinu buvo
Man tai mergaitei gražus Fausta,Faustė,bet berniukui nelabai.Mergaitei tikrai jau nedėčiau Nijolė,
Mano sesuo norėjo duot vaikui Fausto vardą, bet nedavė
Man patinka vardas Fausta(s)- toks a la iš fantastikos srities
Labai gražus, ypač berniukui
Įsitraukiau temą į favoritus
Aš turiu Faustą. Man tai pats gražiausias vardas. Savo vaiko kitu vardu neįsivaizduoju.
man net labai gražus
QUOTE(dark @ 2006 03 09, 17:57) Įsitraukiau temą į favoritus Aš turiu Faustą. Man tai pats gražiausias vardas. Savo vaiko kitu vardu neįsivaizduoju. Savo mazyles neisivaizduoju kitu vardu,sis jai idealiai tinka
labai grazu
super!!
Kaip čia visom taip gražu
[COLOR=blue][FONT=Geneva]
man labai patinka sis vardas
fainas vardas
Mano dukrytė taip pat Fausta. O dokumentuose ji - Faustina. Man atrodo, kad tai labai gražus vardas: tiek megaite, tiek berniukui
Faustas man nerealiai gražus vardas
Faustina, Fausta irgi nieko. |