Kada jus sugalvojote, kad jau laikas? Kas paskatino?
Gyvenam kartu su draugu jau metus. Vis pagalvoju, kad jau noreciau vadintis ne drauge, o zmona..
Kada jus sugalvojote, kad jau laikas? Kas paskatino?
Tai čia nuo vyro priklauso. Geriausiai tu jo ir paklausk. Manęs jei žmona nebūtų prispaudusi - ko gero dar ilgai būčiau svarstęs
tai taip iseina, kad vistiek zmonos dazniausiai prispaudzia vyrus.. as noriu, kad jis pats apsisprestu, sugalvotu ir pasipirstu
Noriu patikimo partnerio- vyro, kuris man pasipirstu be jokiu mano uzuominu, kad as to noriu, o kad pats sugalvotu- Va cia mano moteris, noriu, kad ji butu zmona. Vat P.s. noreciau ne 5 metam, o ilgai ir laimingai QUOTE(Inesssssita @ 2010 10 01, 09:28) tai taip iseina, kad vistiek zmonos dazniausiai prispaudzia vyrus.. as noriu, kad jis pats apsisprestu, sugalvotu ir pasipirstu Tai tu taip benorėdama gali likti prie suskilusios geldos
na taip. as ir nesakau, kad sia minute jau reikia zenytis, bet pamastyti galima
hmm.. sakai reikia liepti
Vienas garbingo amžiaus žmogus yra pasakęs "Sūnau, kol rankos sveikos - nesiženyk!".
O tai ką po to susirgs
man buvo 20, MB 22
Kiekviena pora tą laiką pati atranda ir pasakyti tiksliai nurodant terminus neįmanoma, bet aišku viena, kad tikrai nelaikas tuoktis porai, kurioje žaidžia vaikiškos ambicijos su visokiais kuris pirmas pasiūlys, madingai pasipirš ir panašiai...
QUOTE(salve123 @ 2010 10 04, 09:33) Kiekviena pora tą laiką pati atranda ir pasakyti tiksliai nurodant terminus neįmanoma, bet aišku viena, kad tikrai nelaikas tuoktis porai, kurioje žaidžia vaikiškos ambicijos su visokiais kuris pirmas pasiūlys, madingai pasipirš ir panašiai... Nenoriu jokiu madingu pasipirsimu, tiesiog ydomu buvo, kada vyrai pradeda mastyti apie santuoka. Manau kai ateis tam laikas ir uzmaus ta ziedely. Bet cia jau grynai palieku jam nuspresti. o va kitos sako, kad niekada taip nesulauksiu...
Geriau gyvent ilgai ir laimingai nesusituokus visą gyvenimą, negu susituokti ir pragyvenus kelis metus skirtis.
Jeigu jau taip žiedo norisi, galima pašnekėt atvirai su vyru, o ne daryti iš pasipiršimo kažkokių paslapčių. Tik kas bus tuomet, kai sulauksi atsakymo : ne QUOTE(http @ 2010 10 11, 20:59) Geriau gyvent ilgai ir laimingai nesusituokus visą gyvenimą, negu susituokti ir pragyvenus kelis metus skirtis. Jeigu jau taip žiedo norisi, galima pašnekėt atvirai su vyru, o ne daryti iš pasipiršimo kažkokių paslapčių. Tik kas bus tuomet, kai sulauksi atsakymo : ne QUOTE(Inesssssita @ 2010 10 11, 21:43) geriau prarasti anksciau nei tupciot, myzciot aplink ji ir vistiek prarasti veliau QUOTE(kroshkyte @ 2010 10 12, 19:45) Nea, nepaklausiau as dar. Reikia nutaikyt tinkama proga. Pasitelk kokias nors moteriskas gudrybes ir apsukt jam galva Bet kaip itariu viskas gausis prikolo formoj.. Nes as kitaip nemoku..
juokites kiek norit
QUOTE(Inesssssita @ 2010 10 13, 12:31) Toks klausimas juokingai skamba tarp penkemečio Petriuko ir keturmetės Marytės, arba koks nors homoseksualas siūlo santuoką heteroseksualui..Tai kuriems gi jūs pati priklausote? P.S. Iki per negaliu išgrynintas "Tupolendo" pavyzdys... Papildyta: QUOTE(Inesssssita @ 2010 10 13, 12:31) Jūs jau esate vipinė "Tupolendo" klientė... QUOTE(salve123 @ 2010 10 13, 12:55) Toks klausimas juokingai skamba tarp penkemečio Petriuko ir keturmetės Marytės, arba koks nors homoseksualas siūlo santuoką heteroseksualui..Tai kuriems gi jūs pati priklausote? P.S. Iki per negaliu išgrynintas "Tupolendo" pavyzdys... Papildyta: Jūs jau esate vipinė "Tupolendo" klientė... tingiu gilintis
laikas vesti kai mama mirsta ir nera kam visko priziuret,braskes nuravet,iskalbt ir t.t.,paskui dar gera proga vesti,kai ta moteris turtinga,ir sieki josios pinigu,tam kad isleistu juos savo malonumui.,dar is variantu,kai daraisi impotentu,kai seksas neidomu,kai nebegali lakstyti per mergas,arba daraisi nepatrauklus.Geral laikas vesti,kai tu guli lovoje paraliziuotas,ir tau reikia tokios kuri pragulas pastoviai pratrintu,dar reiktu vesti pries mirti,kad tavo kapus tvarkytu.Na ir galima vesti kai per lengvas gyvenimas ir norisi staigaus pasikeitimo,isbandyti stresinese situacijose.
atradau sia tema, paskaiciau, jau kaip ir norejau isiterpt, bet kai pamaciau blondina, tai griuk negyvas, mano protingos mintys prie jo blevyzgu netinka
Atsakant į temą, tai laikas vesti yra neapribotas amžiumi, vesti reik tada, kai žinai, kad vedi tą su kuo galėsi gyventi visą savo gyvenimą ir dėl to neabejosi
Na jei jusu vyrukas per metus be priminimu pats nesugebejo jum pasipirsti, tai tikrai teks ilgai paciai laukti
Gal jau atėjo laikas, kai moterys peršasi vyrams?
Sveki
As esu taikus zmogus ir naujoke cia,na ,bet zinot sitas Blondinas.........,man idomu kur moderatoriai ir uz kokius nuopelnus jam sitaip leidzia cia niekinti visus???????Gal pats moderatorius apsimetelis Tau asmeniskai Blondine,ismok skaitytis su zmonem,nemanyk esas Dievas,tave matyt tiek nuskriaudus kazkokia moteris,kad bandai atsiimti cia.....,nepergyvenk,tu isgysi Brangioji autore Tuo metu man atrode jog ji mylejau Dabar 8m gyvenu su kitu vyru,mes nesusituoke ir labai laimingi Dar truputeli nustebinsiu
Na mano istorija irgi su skirybom, kas reta jos mano iniciatyva... Taigi kada zenytis? Galima ir niekada, o galima ir antra pazinties diena. Sau as dabar zinau kada, tada kai jauti kad gyveni su savo zmogum, tiesiog kai niekam nieko nesakius pajauti kad tu su tuo zmogum gyvensi iki galo...
QUOTE(xamas @ 2010 12 04, 19:14) Na mano istorija irgi su skirybom, kas reta jos mano iniciatyva... Taigi kada zenytis? Galima ir niekada, o galima ir antra pazinties diena. Sau as dabar zinau kada, tada kai jauti kad gyveni su savo zmogum, tiesiog kai niekam nieko nesakius pajauti kad tu su tuo zmogum gyvensi iki galo... Dabar is patirties pasakyciau,vestuves laimes ir meiles neatnesa,mylet vienas kita galima ir ne santuokoje,susituokus laimingesni zmones nebuna tikrai
[quote=79asta,2010 11 30, 07:02]
Sveki As esu taikus zmogus ir naujoke cia,na ,bet zinot sitas Blondinas.........,man idomu kur moderatoriai ir uz kokius nuopelnus jam sitaip leidzia cia niekinti visus???????Gal pats moderatorius apsimetelis Tai neskaitykite tu postu jeigu jus nervina, kame problema? o man blondino juodas jumoras QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 05, 23:40) QUOTE(79asta @ 2010 12 06, 03:34) Dabar is patirties pasakyciau,vestuves laimes ir meiles neatnesa,mylet vienas kita galima ir ne santuokoje,susituokus laimingesni zmones nebuna tikrai Tikra tiesa. Popierius meilės nepridės, vienintelė priežastis, kaip mano vyras sako - balius draugams
nemazai pagyvenau.
Ir priejau isvada. Jei draugauji su kokia merga ir viskas ten jum gerai.. O jinai vis nori zenytis.. ir kalba apie vestuves kaip apie pacia svarbiausia savo gyvenimo diena... Spiaukit tai mergai. Jinai yra durne. Paskui kentesit. O jei merga nori zenytis, bet jai vestuves nesvarbu kokios bus. Tai sita biski protingesne, bet tu jai nelabai rupi. Spjaukit ir i sita merga. QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 07, 09:02) nemazai pagyvenau. Ir priejau isvada. Jei draugauji su kokia merga ir viskas ten jum gerai.. O jinai vis nori zenytis.. ir kalba apie vestuves kaip apie pacia svarbiausia savo gyvenimo diena... Spiaukit tai mergai. Jinai yra durne. Paskui kentesit. O jei merga nori zenytis, bet jai vestuves nesvarbu kokios bus. Tai sita biski protingesne, bet tu jai nelabai rupi. Spjaukit ir i sita merga. O jei merga nenori zenytis, bet viskas gerai, ka tada daryti?
Na taip,tiesa ta ,kad moterys nori isteket,o vyrams vestuves siek tiek dzin.. Bet kai tik Lietuvoj susinormalizuos darbo rinka-ta prasme,moterys prades uzdirbt tiek pat,kiek vyrai, idedamos tiek pat pastangu tam-vat viskas tada atsistos i savas vietas.. Vat tada bus panasiai tiek moteru,neskubanciu teketi,kiek ir vyru,kurie nezino,nori jie to,ar ne..
QUOTE(vilnera @ 2010 12 13, 12:42) Na taip,tiesa ta ,kad moterys nori isteket,o vyrams vestuves siek tiek dzin.. Bet kai tik Lietuvoj susinormalizuos darbo rinka-ta prasme,moterys prades uzdirbt tiek pat,kiek vyrai, idedamos tiek pat pastangu tam-vat viskas tada atsistos i savas vietas.. Vat tada bus panasiai tiek moteru,neskubanciu teketi,kiek ir vyru,kurie nezino,nori jie to,ar ne.. As galvojau, kad zmones tuokiasi is meiles. Nu ir naivi gi as. Pasirodo viskas tik del pinigu... QUOTE(evelyna @ 2010 12 13, 22:52) Kai yra ta meile,tai visai nesvarbu-bus tos tuoktuves ar ne. O kai vienam is poros pasidaro labai svarbu susituokt - tada tikrai manau,kad sugroja piniginiai motyvai.. Gerai,galiu parasyt graziau - norisi saugiau jaustis,kad partneris nepabegs,vos sumastes - bet tai juk jei ta meile yra,tai gal tada ir be tuoktuviu nepabegtu? Papildyta: QUOTE(blondinas Nr.254 @ 2010 12 13, 23:15) Ne del pinigu,o del ju trukumo. |