BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
zemil aciu zu naujus namucius, as i juos registruojuos  tikekimes kad sie namuciai atnes daug
*Aukse*
2010 10 01, 07:58
Dekui uz naujus namucius Zemil Registruojuosi ir as cia  Derlingo Spalio linkiu visoms
Donna felice
2010 10 01, 08:00
Sveikutes, aciu uz naujus namelius. Rgistruojuosi ir as. Zemil, tau snd priklauso balionelis. Wiki25, saunuole ZEmaiciuke, sveika pradejus nauja cikla ir tikiuosi paskutini. Aistuzele, pirmaut buvai pradejus tai vel susilyginom o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione Suolis  dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla
Kristiandra
2010 10 01, 08:03
Labas mergikes  kil kas laikaus...kaip man letai slenka tos DPO Jau norejau rasyt - ziu pasibeige temute Aciu Zemil uz naujus namukus, o tau priklauso jau Wiki, taip ir toliau laikykis
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 08:00) Sveikutes, aciu uz naujus namelius. Rgistruojuosi ir as. Zemil, tau snd priklauso balionelis. Wiki25, saunuole ZEmaiciuke, sveika pradejus nauja cikla ir tikiuosi paskutini. Aistuzele, pirmaut buvai pradejus tai vel susilyginom o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione Suolis  dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla  oooooooooooo super suolis Papildyta:QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 01, 08:03) Labas mergikes  kil kas laikaus...kaip man letai slenka tos DPO Jau norejau rasyt - ziu pasibeige temute Aciu Zemil uz naujus namukus, o tau priklauso jau Wiki, taip ir toliau laikykis  grazus grafikas, tegul atnesa II
*Aukse*
2010 10 01, 08:05
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 09:00) Sveikutes, aciu uz naujus namelius. Rgistruojuosi ir as. Zemil, tau snd priklauso balionelis. Wiki25, saunuole ZEmaiciuke, sveika pradejus nauja cikla ir tikiuosi paskutini. Aistuzele, pirmaut buvai pradejus tai vel susilyginom o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione Suolis  dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla  uzskaitau suoli
Kristiandra
2010 10 01, 08:08
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 09:00) dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla  nieko sau suolis  Idomu ka ryt rodys, liniu likt ten pat Papildyta:QUOTE(Zemil @ 2010 10 01, 09:04) grazus grafikas, tegul atnesa II tavo 7DPO buvo tiek pat Laukiu 14-15DPO tokios pat aukstos BT
angel08
2010 10 01, 08:12
registruojuos ir as naujuose namuciuose http://www.babyplan.ru/profile/58300Papildyta:QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 10:00) Sveikutes, aciu uz naujus namelius. Rgistruojuosi ir as. Zemil, tau snd priklauso balionelis. Wiki25, saunuole ZEmaiciuke, sveika pradejus nauja cikla ir tikiuosi paskutini. Aistuzele, pirmaut buvai pradejus tai vel susilyginom o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione Suolis  dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla  tai bent suolis  ir lik aukstumose
Donna felice
2010 10 01, 08:20
QUOTE(angel08 @ 2010 10 01, 10:12) registruojuos ir as naujuose namuciuose [url=http://www.babyplan.ru/profile/58300]http://www.babyplan.ru/profile/58300 irgi gerai varai
laba, nebepejaui senaj temute Zemil o as tai tikeju pakilti ale
Labas rytas, Zemil, ačiū už temukę, registruojuosi  . Ir paguodai  . O aš laukiu nesulaukiu O, dar visa savaitė  , ilgai teks kentėti  . Wiki, linkiu sėkmės. Turėsi birželinuką, kaip baltai pavydžiu  .
Sveikutes kaip istrinti tema, sukuriau nauja, nes nemciau,kad si ta jau sukurta ? Zemil, butu labai gaila  wiki25, saunuole,kad kilai, jei taip ir toliau super bus. jei kris bek pas gine. na bet reikia daugiau teigiamu emociju ir viskas bus ok.
QUOTE(elmiuke @ 2010 10 01, 09:29) Sveikutes kaip istrinti tema, sukuriau nauja, nes nemciau,kad si ta jau sukurta ? Zemil, butu labai gaila  wiki25, saunuole,kad kilai, jei taip ir toliau super bus. jei kris bek pas gine. na bet reikia daugiau teigiamu emociju ir viskas bus ok.  gine sake kita savaite uzbegti butinai. nors dar labai mazai laiko bet nori isitikinti kad viskas gerai. tikiuosi kad viskas bus gerai Papildyta:bet manau ir blogas miegas kazkiek itakoja BT. jau antra naktis kaip blogai miegojau, na sianakt geriau.
sypsenele_24
2010 10 01, 08:52
Registras Aciu Zemil O as truputeli kilstelejau  P.S. Labas rytas
*Aukse*
2010 10 01, 08:53
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 10 01, 09:52) Registras Aciu Zemil O as truputeli kilstelejau  P.S. Labas rytas   super. Nesileisk
sypsenele_24
2010 10 01, 08:53
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 08:00) o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione Suolis  dar niekada neturejau tokios tempos, net per visa ana cikla  oba koks suolis  tikrai cempione
sypsenele_24
2010 10 01, 09:06
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 01, 08:03) Labas mergikes  kil kas laikaus...kaip man letai slenka tos DPO grazu Papildyta:QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 08:26) laba, o as tai tikeju pakilti ale   linkiu rytoj pakilti Papildyta:QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 08:54) oi nzn nzn  bus matyt po kokiu 3-4 dieneliu kaip cia bus Papildyta:QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 01, 08:53)  super. Nesileisk  pasistengsiu
[quote=neirida,2010 10 01, 08:26] laba, nebepejaui senaj temute Zemil o as tai tikeju pakilti ale  [/quote] dar pakilsi  [quote=Teta Anna,2010 10 01, 08:28] Labas rytas, Zemil, ačiū už temukę, registruojuosi  . Ir paguodai  . [/quote] o grafikas kur? [quote=elmiuke,2010 10 01, 08:29] Sveikutes kaip istrinti tema, sukuriau nauja, nes nemciau,kad si ta jau sukurta ? Zemil, butu labai gaila  wiki25, saunuole,kad kilai, jei taip ir toliau super bus. jei kris bek pas gine. na bet reikia daugiau teigiamu emociju ir viskas bus ok.  [/quote]  P.S. Labas rytas  [/quote] grazu
Zemaiciuke
2010 10 01, 09:17
Zemil aciu uz nauja temute, registruojuos ir as  tikiuosi kad si temute bus laaabai vaisinga QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 09:00) o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione na tikrai suolis geeras  taip ir laikykis QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 01, 09:03)
na mergyt pirmyn link tikslo, nenuvilk nors tu QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 10 01, 09:52)
kvepia II
kam priklauso  pastabele del temutes, kitakart pradzioje visko irasykite {center} ir gale visko {/center}, tik lauztiniuose skliaustuose [ ], kad sucentruotu paveiksliukus o as jus vis stebiu
QUOTE(auxxe @ 2010 10 01, 10:22) kam priklauso  pastabele del temutes, kitakart pradzioje visko irasykite {center} ir gale visko {/center}, tik lauztiniuose skliaustuose [ ], kad sucentruotu paveiksliukus o as jus vis stebiu  norejau paklausti ar tau maude pilvo apacia? kazko man pamaudzia
QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 08:25) norejau paklausti ar tau maude pilvo apacia? kazko man pamaudzia  taip, cia normalu.  o tu NT nebegadinai dar paziureti i ryskejima? nors siaip BT uzkilo, tai vadinasi viskas
*Aukse*
2010 10 01, 09:31
QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 10:25) norejau paklausti ar tau maude pilvo apacia? kazko man pamaudzia  matau,kad NT gadinai siandien  Gal jau ryskeja ?
QUOTE(auxxe @ 2010 10 01, 10:31) taip, cia normalu.  o tu NT nebegadinai dar paziureti i ryskejima? nors siaip BT uzkilo, tai vadinasi viskas  snd dariau, tai ryskiau
*Aukse*
2010 10 01, 09:35
nusiemiau liniuote
*Aukse*
2010 10 01, 09:44
QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 10:39) nusiemiau liniuote  Palauk vizito pas daktare Laikau spygas uz tave,kad viskas Jums butu tik geriau ir geriau
QUOTE(auxxe @ 2010 10 01, 09:22) kam priklauso  pastabele del temutes, kitakart pradzioje visko irasykite {center} ir gale visko {/center}, tik lauztiniuose skliaustuose [ ], kad sucentruotu paveiksliukus o as jus vis stebiu  as vis mastydavau kaip sucentruoti
QUOTE(Zemil @ 2010 10 01, 06:04) Stai ir mano kritimas  QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 06:17) labas rytas pagaliau mano BT pakilo, tikiuosi kad nekris QUOTE(angel08 @ 2010 10 01, 06:27) labas rytas,pasirodau ir as,man jau nubreze O diena. dar tokio didelio skirtumo tarp faziu nesu turejusi http://www.babyplan.ru/profile/58300grazu QUOTE(Donna felice @ 2010 10 01, 07:00) o as siandien jauciuosi kaip suolio i auksti cempione Suolis   mane nori aplenkti QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 01, 07:03) Labas mergikes  kil kas laikaus...kaip man letai slenka tos DPO labai grazu QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 10 01, 07:52) O as truputeli kilstelejau  P.S. Labas rytas  taip ir toliau Neirida dar pakilsi laba ryta prisiduodu http://www.fertilityfriend.com/home/2b4886aciu uz naujus namukus Zemil
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 01, 10:44) Palauk vizito pas daktare Laikau spygas uz tave,kad viskas Jums butu tik geriau ir geriau aciu  kad tavo zodziai tiesiai Dievui i ausi
Labas rytas Aš tikiuosi, kad kai bus O šoksiu į viršų, o ne nušliaušiu taip pat kaip ir į apačią
idedu savo NT. virsutinis darytas siandien, o apatinis uzvakar
Wiki25 - nuoširdžiausi sveikinimai
QUOTE(Kivuka @ 2010 10 01, 08:53) Labas rytas Aš tikiuosi, kad kai bus O šoksiu į viršų, o ne nušliaušiu taip pat kaip ir į apačią  jau arteji prie O QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 08:53) idedu savo NT. virsutinis darytas siandien, o apatinis uzvakar  super kaip graziai isryskejo  lengvu tau 9 menesiuku
na labai tikiuosi birzeli ant ranku supuoti savo angeliuka  dar labai nesidziaugiu. laukiu vizito pas gine, o svarbiausia islaukti tuos 12 sav.
DJD labai grazu  taip ir toliau Wiki
*Aukse*
2010 10 01, 10:11
QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 10:53) idedu savo NT. virsutinis darytas siandien, o apatinis uzvakar  reiks savaitgalio proga uz tave  , kad sektusi Jums
QUOTE(Zemil @ 2010 10 01, 09:06) DJD labai grazu  taip ir toliau Wiki  bandysiu
DJD, nebloogai
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 01, 11:11) reiks savaitgalio proga uz tave  , kad sektusi Jums  didelis dekui uz palaikyma merginos  stengiuosi pasisemti geru emociju ir laukti kitos savaites vizito pas gine
irute1984
2010 10 01, 10:56
Sveikutes  Senokai cia nesilankiau, na bet pas mane nieko gero ir neivyko. Anas ciklas buvo stimuliuojams bet norimu rezultatu taip ir nesulaikiau  sian jau 5 CD ir naujo viltys. Sveikinu naujas nestukes  lengvu 9 menesiuku
Linukas-0131
2010 10 01, 11:19
QUOTE(wiki25 @ 2010 10 01, 11:03) na labai tikiuosi birzeli ant ranku supuoti savo angeliuka  dar labai nesidziaugiu. laukiu vizito pas gine, o svarbiausia islaukti tuos 12 sav. Sveikinimai  Labai dziaugiuosi - birzelis - nuostabus menuo As irgi labai norejau birzelinuko, - deja siandien pradedu nauja cikla
Donna felice
2010 10 01, 11:48
lekitra
2010 10 01, 12:14
Sveikos, mergikes as antra diena plaukiu nuo isskyru, nesuprantu is kur jos tokios pas mane, nera taip buve. Bet vos vos balksvos jos man, bet taip gausiai parbega, kad net jauciu  vakar su E isskyrom buvo, siadien vien tik tokios W, bet daaauuug  o BT dar nieko gero... http://www.babyplan.ru/profile/82009
QUOTE(lekitra @ 2010 10 01, 13:14) Sveikos, mergikes as antra diena plaukiu nuo isskyru, nesuprantu is kur jos tokios pas mane, nera taip buve. Bet vos vos balksvos jos man, bet taip gausiai parbega, kad net jauciu  vakar su E isskyrom buvo, siadien vien tik tokios W, bet daaauuug  o BT dar nieko gero... http://www.babyplan.ru/profile/82009  viskas grazu, laukiam tavosios O
lekitra
2010 10 01, 13:58
QUOTE(neirida @ 2010 10 01, 14:32) viskas grazu, laukiam tavosios O  ir as laukiu
|
|