Sveikos mamos, Vis nersiu su savo klausimeliais aukliu tema. Bepigu rasti gera aukle, jei ja pasiulo pazistami, draugai ar gimines 8). O ar bandet ieskoti aukles tik pagal skelbimus, ar skaitet, kokiu pasakeliu ten priraso ir ar teko patiketi skelbimo turiniu ir isbandyti nepazistama zmogysta is gatves ??? Ir dar nenusivilti??? Pasigirkit ir paguoskit, kad galima rasti aukle pagal skelbima ir ne ka prastesne, nei artimuju isbandyta :-/
o internetas irgi prie skelbimu, ar kaip ??? As savo pazistama jau antra karta kazkam rekomendavau - ir jinai tiko, dirba. Nors as ir buvau visai nepazistamas zmogus, bet kazkaip pasikliove mano nuomone.
mordashka
2003 09 25, 19:00
Mes pirmaja aukle susiradom per alio reklama. Atsirinkom is visu skelbimu gal 4 tinkamiausius variantus ir 2 is ju buvo tiesiog idealus. Tiesa, viena aukle buvo brangininke, teko jos atsisakyti, o vat toji kuri dirbo - pasaka o ne aukle ;D aisku yra baime, taciau man dideli ispudi padare tai, kaip zmogus atejo nusiteikes. Su asmens dokumentais ir pan, kas yra svarbu kai ieskai zmogaus "gatveje"
Šmigija
2003 09 30, 22:06
Na musu akle is gatves, susiradom ja dave skelbima i Noriu laikrasti, kolkas esam ja patenkint, bet girti dar neskubu, laikas parodys, kolkas ja pasitikiu, matau, kad rupinasi musu sunum. Deja pazystamu neturejom, kurie galetu ka parekomenduot, tai kito kelio mums neliko. Tikiuosi, nesigailesim
Musu aukle is Alio reklamos. labai puiki, sakyciau. kol kas (2 sav. tik) as jai neturiu jokiu priekaistu. Rupinasi vaiku kartais , atrodo, labiau nei as. Ir vaikas nepasikeite, griztu - linksmas, iseinu i darba - lieka su aukle ir neverkia. Netgi kai as buvau namie jie nebuvo tokie tvarkingi. Nu aukle as testavau pati, buvo apie 8 variantai, galop liko 2. Tada vaziavau pas ja i namus, paskui skambinau 2 seimininkem, pas kurias ji dirbo. Viena is ju pasake :,,pamatysit - nesigailesit". Nu, teisybe sake.
Zvirbliuke
2003 10 03, 22:21
O aš jau rašiau, kad nusvilau - skelbimas buvo fantastiškas, auklė - brrrr... >:( Tai daugaiu ir nesinori bandyt...
Viktualina
2003 10 12, 00:04
Nu jei ieškoti pagal skelbimus turbūt svarbu kad būtų parašyta ieškau auklės darbo, nes jei šalia dar būna ir slaugytojos ir valytojos tai viskas aišku. >:(
lysaaja
2003 10 18, 00:15
aciu dievui, mums aukles neprireike. bet pagal drauges patirti galiu pasakyti, kad pazistamu rekomendacijos ne visada pasiteisina. Va gavo jie tokia aukle ''po nasledstvu'' is pazistamu, tai paskui pirstus griauzesi, nu kam butu malonu rasti stalcius isknistus, motyvuodavo tuo, kad zaislo ieskojo, nors ten zaislais net nekvepejo. o svarbiausia, kad vaikas pasidare kaip nesavas, ar ten ji kokiom arbatom apglusindavo, ar ka, bet vaikas nuolat buvo apspanges. kai paprase jos daugiau neateiti, tai kokia nepatenkinta buvo, sako, jus dar pasigailesit ???. uch ragana >:( [smiley=iq.gif]
SoniaSonia
2004 07 13, 21:26
Na niekas neturi, matyt, ka parekomenduoti - vis dar ieskome aukles savo maziukui. Sugalvojau, kad reikia pakabinti skelbimus aplinkiniu namu laiptinese, gal kas ir atsilieptu. Bet pamaniau, kad gal tai nesaugu? O gal mamos jau esate taip dare? Pasidalinkite savo patirtimi.
Manyčiau, kad tikrai nesaugu. Kai vyresnėlis buvo dar vienintelis pas mus, daug vaikščiodavom parke. Vieną dieną priėjo tokia labai čiūdna moteriškė ir pasisakė ieškanti auklės darbo. Taip pat sakė, kad ji kabina savo skelbimukus gyv. namų laiptinėse. Davė, tiksliau įbruko savo telefono nr. ir pasakė, kad kai reikės auklės, būtinai jai skambinčiau. Tai aš tą tel. nr. pasidėjau, kad kai ieškosiu auklės neduok dieve jai nepaskambinčiau. Bandyk i-nete dėti skelbimą, kad ieškai auklės, visiems draugams bei pažįstamiems pasakyk kad jei ką sužinos pasiūlytų ir turėtų pasisekt  .
rasti aukle be rekomendaciju - tai tas pats, kas dalyvauti loterijoje. gali labai pasisekti, bet gali ir ant ligones pasimauti. Ir nesvarbu, kur skelbimas buvo paduotas, laikrasty, internete ar pakabintas laiptineje.
Kita vertus, laiptineje pakabinta skelbima gali perskaityti kaimynai ir ka nors rekomenduoti
vaižgantė
2005 02 04, 22:03
Ieškojau auklės pagal ALIO REKLAMOS skelbimus. Niekam nepatariu... Išsirinkau. Daili, simpatiška, miela. Pradėjo daiktai dingti... teko atleisti. Susinervinom juodai.
mes pazistamu neturim tai dabar renkuosi pagal skelbimus  ziuresim kas cia pas mus gausis.. tikiuosi labai kad bus viskas gerai
Sultone
2006 01 11, 09:32
Aš irgi neturiu jokių rekomenduotų auklių, todėl radau pagal skelbimą. Pirmoji buvo alkoholike, bet tai pasireikšdavo tik tuo, kad neateidavo po savaitgalio į darbą. Darbo metu - nieko niekur, viskas lyg ir buvo gerai. Ją pakeičiau vėl pagal skelbimą - ir esu labai labai patenkinta. Šią auklę atėjus laikui tikrai rekomenduosiu kaip labai labai baltą  . Suprantu tave, nes ieškojau labai ilgai ir sunkiai. Buvau susidūrusi su auklėm iš juodo sąrašo (ačiū jam, kad toks yra!), bet visgi radau. Todėl nenuleisk rankų, nes sėdėti namie ne išeitis. Mano vaikas kartais mane jau grūda į darbą, nes žino, kad tada ateina auklė, kuri su juo visą dieną žaidžia, o mes tai ką - tai tvarkytis, tai skalbti, tai valgyt gaminti... Mano draugė rado auklę per agentūrą. Bet ir auklė brangi, ir mokėjo daug agentūrai, ir dabar moka...Bet geriau jau taip, nei namie. Sėkmės!
Savo pirmai dukrai aukle radau pagal skelbima per savaite. Buvo tikrai puiki moteris, dirbo pas mus tris metus, o mes visi dziaugemes. Dabar metu gale reikes ir kitai. Jei nepavyks prisikviesti tos pacios, vel ieskosiu pagal skelbima. Taip kad nenuleisk ranku, ir pagal skelbima gali surasti.
Calendula
2006 01 25, 22:14
aš kol kas ieškojau tik per SM, tai su 2 kalbėjau- netiko. dar vieną rekomendavo kitoje laiptinėje dirbanti auklė, kuri man patiko. Tačiau jos rekomendacija nepasiteisino.
Riugliuke
2006 01 26, 22:39
cia laimes dalykas, bet geriausia tam skirti kelis menesius, kad galetum isitikinti aukles "gerumu"
Jooooooo...mes jau irgi ieskome aukles savo mazylei. Nors i darba ruosiuosi gristi tik rudeni, bet jau dabar noriu, kad vaikas pratintusi prie svetimo zmogaus ir, kad pati matyciau kaip su vaikuciu bendrauja... O tai istoriju visokiu nekokiu esu girdejusi  [COLOR=red] Todel noriu palinketi sau ir visoms mamytems sekmes geru aukliu paieskose!!!
raimondami
2006 02 02, 13:40
Aš taipat manau, kad ir per skelbimus gali rasti gera. Tik nereikia imti pirma pasitaikiusia. Pasikalbėt ir išsirinkti pagal intuicija
QUOTE(Pretty @ 2006 01 29, 14:29) Jooooooo...mes jau irgi ieskome aukles savo mazylei. Nors i darba ruosiuosi gristi tik rudeni, bet jau dabar noriu, kad vaikas pratintusi prie svetimo zmogaus ir, kad pati matyciau kaip su vaikuciu bendrauja... O tai istoriju visokiu nekokiu esu girdejusi  [COLOR=red] Todel noriu palinketi sau ir visoms mamytems sekmes geru aukliu paieskose!!! mano mergytei 2 metukai ir as dirbu cia pat, namuose, bet geras darbas ir gera vaiko prieziura - nesuderinama  , todel irgi pradejau ieskoti aukles.
tindiriuska
2006 03 07, 11:55
oi mamos, man irgi galvos skausmas  . "beda" ta, kad as gyvenu ne daugiabuciu namu rajone, o privaciu namu rajone, kur iki autobuso 1.5 km... o kaimynai pakankamai pasiturintys, tad aukliu darbo jiems nereikia  is miesto niekas nesutiktu vazineti del keliu valandu, tad siandien bandysiu iskabineti skelbimus po visa rajona, ziuresiu kas bus  . kol kas ieskausi tik keliom valandom per savaite, o nuo rudens planuoju ir i darba. ka tada reikes daryt?
indre-g.
2007 10 10, 19:12
manau, kad galima rasti gera aukle pagal skelbimus, tik reikia gerai paieskoti ir netaupyti laiko tam tiksluo
Perfect
2007 10 11, 11:05
QUOTE(indre-g. @ 2007 10 10, 20:12) manau, kad galima rasti gera aukle pagal skelbimus As irgi sutinku, kad tikrai galima surasti aukle ir pagal skelbima. Pagalvokit, kaip darba surastu payvenusi, ka tik i pensija isejusi moteriske, kuri nesinaudoja internetu? Aisku, tik pagal skelbima laikrastyje (na, neatmetu galimybes, kad ir pakabinus skelbimuka laiptineje)! Kita vertus, jei gera aukle, manau ji "eina is ranku i rankas" ir jai skelbimu laikrasciuose nereikia...
Vidutele
2007 10 11, 19:14
Mes auklyte radome irgi pagal skelbima, perklausus visus pazistamus paaiskejo, kad niekas padeti negali, tuomet pasiskelbeme visur - Supermamoj, skelbiu.lt, alio reklamoje, taip pat ir pati kasdien perziuredavau ar kokia auklyte neiesko darbo... Po poros savaiciu paieskos suradau labai saunia auklyte, kuri pas mus dar tik savaite, bet kol kas mes labai patenkinti ir tikiuosi nenusivilsim, tad drasiai sakau, nebijokite rizikuoti ir butinai paskambinkit buvusiai auklytes seimai patikrinti rekomendacijos. Tikrai gera auklyte ir pagal skelbimus galima rasti, tikrai
Manau galima, bet yra bet aš dėjau selbimus ankčiau, kad norėdavau saugoti vaika nueinu pas pones į svečius jos dar maivosi io gal nereikia dar ir t.t: nepykite mamos bet yra mamu labai negeru jos nenori geru aukliu aš taip susidariau nuomonė
radau auklę pagalskelbimą i-nete. tikrai jokių nusiskundimų neturiu - geras, malonus žmogus, ir mokantis elgtis su vaiku. deje, ji žada išeiti iš mūsų dėl susiklosčiusių aplinkybių  gaila, teks ieškoti naujo žmogaus, ko gero irgi per skelbimus
jurgita115
2007 11 12, 16:07
Sveikutes as taip pat ieskau aukles savo suneliui. Bet labai sunkiai sekasi , nor dabar kol kas ieskau pagal rekomendacijas. Grynai is gatves ir visiskai nepazynodama zmogaus bijau rizikuoti. Gal kas galetu parekomenduoti kokia auklyte Klaipedoje. :
na va, jau turim naują auklę nuo šiandien  gaila anos, bet ką padarysi o šitą tai viena mama iš Sm "rekomendavo", ji tiesiog buvo su ja gal pokalby ar kaip, bet sakė malonus žmogus, nors pasirinko po to dar kitą. tai man ji irgi patiko. dukrytė kaip ir anksčiau ryte išleist nenori manęs, bet tik uždariau duris ir girdžiu kaip ji čiauška su aukle  o grįžus radau besišypsantį vaiką  tikiuosi neteks nusivilti
auksule
2007 11 15, 15:54
geros aukles yra perduoamos..ta prasme uzaugina vienai seima ...eina i kita pazystama seima....jos lyg auksas..ypac didmesciuose
Skafandra
2007 11 25, 09:26
sveikuciai, as manau kad aukliu paieska yra geriausia tokiose vietose kur renkasi daug vaikuciu su mamytem ar auklytem:) ,nes pavyzdziui man darba pasiulo tokiose vietose,kaip parke ar kieme,kelias dienas vis ziurejo kaip elgiuosi su kleckiukais,o poto prieidavo,pakalbindavo ir uzsimindavo kad noretu tokios aukles: ) tai baigdama darba vienoj seimoj jau zinodavau i kokia seima eisiu po to:) kad ir dabar,jau zinau kad nuo Naujuju manes laukia dvi seimos:) ieskokit ten,kur net ir nepagalvotumete kad galite rasti  nepamirskite pasiklausineti kaimynu!kaip tik neseniai manes cia klause ar turiu kokia pazistama auklyte pasiulyt,o as ir prisiminiau kad vaiksto moteriskaite viena su kuria trumpai pakalbejus isaiskejo kad iesko ji auklytes darbelio! tai ir pasiuliau nueiti pas ja:) sekmes paieskose!
Auklę vyresniam sūnui buvau radusi pagal skelbimą laikraštyje. Patiko, tiko ir gražiai draugavom. Tačiau dabar, kai paprašiau, kad ji ir vėl padėtų prižiūrėti mažiukus, paaiškėjo, kad tas žmogus, kuris labai tiko 2-3 metų vaikui, kūdikiams visai nėr gerai... Sunku vienai su dvynukais, taigi tenka ieškotis pagalbos. Matyt teks ir laikraščius pavartyti.
Tikrai galima
liutyte
2008 04 07, 13:08
manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima
medituk
2008 04 10, 21:20
Mes radom auklyte pagal skelbima SM. Viena mamyte rekomendavo, nes del tam tikru priezasciu turejo atsisakyti aukles paslaugu. Nenunsivylem
"Bond Girl 007"
2008 04 10, 23:28
o kiek mokat auklem? man irgi cia aktuali tema,bet man reiketu valandines aukles.
Monrutė
2008 04 22, 21:39
QUOTE(liutyte @ 2008 04 07, 14:08) manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima  Įdomu, o kiek tenka išbandyti ir atmesti?
As taip pat manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima  ,ir pritariu,jog reikia kantrybes...nes tikrai pirma pasitaikiuse neimsi
svaj-Inga
2008 04 29, 12:06
Na kai as iskojau savo dukrytei aukles, tai radau pagal skelbima. Niekuom nenusivyliau ir likau patenkinta :super p.s. tarpkitko net bendravarde ir absoliuciai nepazystama!
QUOTE(mamiux @ 2008 04 25, 18:35) As taip pat manau kad galima rasti gera aukle pagal skelbima  ,ir pritariu,jog reikia kantrybes...nes tikrai pirma pasitaikiuse neimsi  kai mano vyresneliui reikejo aukles ,tas buvo pries beveik 5metus,pagal skelbima atejo moteris apie50metu.pakalbejom ,patiko ir liko dirbti.vaikas pirma katr pamates nuejo ir atsisedo jei ant keliu.buvo labai faina. ir taip pas mus prabuvo 2metus.ir po sei dienai bendraujam.super moteris.tik gaila ,kad isvaziuoja is vilniaus gyventi kitur.
Džinė79
2008 05 28, 12:25
o mums nepavyko rasti auklės pagal skelbimą. aš labai nusivyliau besiskelbiančiom auklėm ir kol kas palaikau nuomonę, kad geros auklės eina iš šeimos į šeimą. mūsų patirtis tokia, kad mums būtinai reikėjo auklės, kuri dukrytę prižiūrėtų savo namuose (žodžiu, man dar baisiau, nes sao namuose tai gali kaimynų paprašyt akį užmesti). pradėjom skambinti su vyru ir sužinojom, kad : "aš kas antrą dieną turiu eiti į polikliniką, bet čia ne bėda, su vaiku pavaikščiosiu" "esu labai jaunatviška, graži, išvaizdi ir lengvai bendraujanti"  vyras sako, aš ne meilužės, o auklės ieškau. ir daugybė panašių variantų. su viena moterim susitikom lauke, namo neįleido, nors ten kasdien paliktume dukrą. ir sako: viskas su vaiku aišku, bet norėčiau, kad daugiau mokėtumėt". po tokių patirčių radom auklę per pažįstamus ir esame be galo laimingi.
gelyte7
2008 05 28, 13:25
Sveikos, kazkada turejau tokia auklyte, kuri man padedavo priziureti vaikeli nuo 4 men., buvo valandine auklyte, veliau jau pilna darbo diena, padedavo mano tevams kai mums reikedavo isvykti i uzsieni. Bet tai buvo labai seniai. Dabar laukiames vel vaikiuko ir pradedu galvoti , kaip reikes rasti tokia auklyte vel. Praeita karta tiesiog pasiseke, nes drauge rekomendavo ir auklyte buvo laisva. Juk nelengva rasti tokia lankstaus grafiko auklyte. Pasidalinkit panasia patirtimi , gal kokiu patarimu dar turisite.
~Dark Elf~
2008 05 31, 09:32
Raskit sawo sena auklyte:) duokit skelbima "aukles" ir rasit is kandidaciu.
Doffkute
2008 06 13, 10:25
| ! |
| Skelbimai šiame skyrelyje DRAUDŽIAMI |
Viliana
2008 06 25, 14:52
mes radome auklyte pagal skelbima, bet as pati i gretimas laiptines pakabinau skelbimus, kad ieskau aukles, tada man paskambino keli zmones, ir viena moteris patiko, ji jau turejo 2 metu patirti, darbo neieskojo, jai tiesiog pasiule zentas kuris gyvena gretimoje laiptineje. Pasiskambinau ankstesniems jos darbdaviams, labai pagyre, na ir ji dabar dirba.. viskas gerai, tik, kad labai brangios jau tos auklytes siais laikais, kadangi neturejau pasirinkimo, turejau sutikti su siuloma kaina
~Dark Elf~
2008 06 29, 10:00
BEt kodel Jusu nuostata tokia,kad gera aukle per seimas eina...o jei ji gera,bet tenka skelbimus duot? nes kur dirbo,neturi pazistamu su vaikais.Juk siame gyvenime daug situaciju buna:) pazistama rado aukle laikrasty:) sako dar labai gera..o ir vaikas labai tobuleja
salunja
2008 06 30, 13:34
kiek mano buvusiu darbdaviu turejo aukliu,beveik visom buvo patenkinti,nors rasdavo per skelbimus
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 06 29, 09:00) BEt kodel Jusu nuostata tokia,kad gera aukle per seimas eina...o jei ji gera,bet tenka skelbimus duot? nes kur dirbo,neturi pazistamu su vaikais.Juk siame gyvenime daug situaciju buna:) pazistama rado aukle laikrasty:) sako dar labai gera..o ir vaikas labai tobuleja  butent,kartais aplinkiniai vaikus paaugina ir nebeturi kam rekomenduoti geraja auklyte,nes tuo metu niekam nereikia aukles,tai tokiu atveju lieka tik ideti skelbima
ruciuxe
2008 07 01, 12:47
Sveikutes, man reiketu auklytes nuo spalio menesio. Bet kazkaip bijau per skelbimus rinktis, nes mano drauges kiek turejo labai skundesi, ypac jaunomis panomis. O ir kainos, mano nuomone, didokos. Jei uzdirbi 1,500 lt, o auklei atiduodi 1000 lt, tai kaip isgyventi su 500 lt ???? Kosmaras ...... Lieka leisti tik i darzeli, bet ir ten visokios ligos ir pan. Vienu zodziu nezinau ka daryti ?!
Paulina1
2008 07 01, 14:07
Mes turime nuostabiausia aukle ir jos seima, nes su Ziogeliu buna dviese: aukle ir jos vyras. O radau juos - miske vaikstinedama. Ir draugei aukle radau, moteriske salia namu dirbdavo valytoja, paklausiau virsininko, kiek metu dirba, ar neisgeria, o draugei reikedavo ne nuo 8, o nuo 11, tai puikiai tiko. Pamenu, kai vaikstinedavau, tikrai dar viena buciau radusi, nes kartais pati pasiteiraudavau, kartais jos manes uzklausdavo.
Taip pat manau, kad ir pacios moteriskes turi sau atsakyti i klausima, ko jos nori, kokie reikalavimai, tikslus, ne karta aiskiai pakartoti.
Ruciuxe> aukle galima rasti ir ne tokia brangiai, reikia tik rasti zmogu iki tol nedirbusi tokio darbo. Kita isieitis - vesti i namudini darzeli, kur jau mamos augina ne viena savo, bet ir dar du vaikucius. Geresnis variantas nei brangi aukle ir sergamumas darzelyje.
|
|