Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vaikas nepanasus nei i mama nei i teti
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
vitavip184
sveiki,klausiu tokio dalyko gal kas susidurete su tokia situacija.mergytei 1m.5men.bet ji nepanasi nei i teti nei i mama.beto akiu spalva nei mamaos nei tecio??? mamos rudos tevelio zalios o vaiko melynos? ar gali buti kad akiu spalva vaikas paveldejo seneliu ??? ir ar gali vaikas buti panasus i senelius ar kitus artimuosiu? rolleyes.gif
mylimuke
Akių spalva būna tik ruda arba mėlyna (atsiverskit biologijos vadovėlį), o žalia yra mėlynos atspalvis. Kai vienas rudaakis, o kitas mėlynakis, 3 iš 4 (jei gerai pamenu) gimsta rudaakiai (ruda - dominuojanti), ketvirtas mėlynakis. Štai ir visa paslaptis biggrin.gif
O veido bruožais vaikas panašus į jus ar tik akys čia tokia problema?
Maniškė panaši, deja, į anytą lotuliukas.gif
Svarbu, kad vaikas gražus būtų, o į ką panašus - koks skirtumas irnesakyk.gif
ingulka35
mano abi nepanasios nei i ka smile.gif tik rudos akys ,kaip tecio i psio. vyresnioji gal panasesne i mano motina.. mazoji neaisku kieno vaikiukas lotuliukas.gif
kiek zinau vaikas gali atsigimti ir proprosenelius, tai kad ,nevarkit ir neieskokit pazystamu bruozu biggrin.gif
Mirmukė
Maniškis ir kolkas nei į mane, nei į vyrą nepanašus, todėl ir juokaujam, kad į kaimyną lotuliukas.gif . Nors kartais "neša" jis į mano mamą... smile.gif
vitavip184
na aciu jums uz patarimus smile.gif
gustomama
Musu sunelio krikstotemu mergaites akys melynos ,sviesiaplauke,o teveliai rudaakiai ir vos ne juodaplaukiai,vot biggrin.gif
ingusix
iki mazdaug pusantru visi tikino kad i teveli panasus(tiesa sakant man ir dabar jis tecio kopija),na o dabar dauguma sako kad vaikas grynas as,ai net nezinau,svarbu grazus biggrin.gif na o kas liecia panasumus,nebutinai vaikas turi but panasus i tevus,ovz as pati nepanasi nei i teti nei i mama,esu mociutes kopija blush2.gif
knielita
Ar neanksti panasumu ieskot? Labai daznai mazi vaikai keiciasi, o realus panasumai i viena ar kita gimines atstova (o tai nereiskia kad butinai tik i mama ar teti) isryskeja zymiai veliau 4u.gif Smagu pazaisti i ka mazylis panasus, bet rimtai i tai gilintis labai anksti dar.
auroryte
Svarbu, kad i kaimyna nebutu labai panasus. Ale koks skirtumas- garbe atiteks vis tiek tam, kas augina lotuliukas.gif
Murlyka
maza i ka gali but panasus jusu vaikas, nebutinai juk i teti ar mama, dar yra seneliai, proseneliai biggrin.gif zinot ta pasakojima, kai baltuju seimoj negriukas gime? Ziurekit placiau, nuotrauku albumus pavartykit.
jovukas
turiu drauge, kurios seimoje visi (tevai, broliai) rudaakiai, o ji viena melynake, nors pati mamos kopija is veido smile.gif
inga325
Na zinokit mano sunus yra panasus i vyro teti (seneli)... Kaskaip net keista, kur nueinam visi klausia ar cia musu vaikas ax.gif O i seneli panasus kaip kopija netgi kiti giminej vadina senelio vardu rolleyes.gif
Cornelia.B.
O mūsų dukrytė tai labai į vyro sesę panaši, ją kartais irgi vadina jos vardu, gal tik iš akyčių į tėvelį rolleyes.gif
Šaranga
Mano sesikės mergaitė visiškai nepanaši nei į tėtį,nei į mamą,jie mėlynakei o mergaitės rudos,rudos wub.gif išaugo tokia graži kaip lėlė.
Wild Pearl
QUOTE(vitavip184 @ 2010 10 06, 09:45)
sveiki,klausiu tokio dalyko gal kas susidurete su tokia situacija.mergytei 1m.5men.bet ji nepanasi nei i teti nei i mama.beto akiu spalva nei mamaos nei tecio??? mamos rudos tevelio zalios o vaiko melynos? ar gali buti kad akiu spalva vaikas paveldejo seneliu ??? ir ar gali vaikas buti panasus i senelius ar kitus artimuosiu? rolleyes.gif
*

Žinoma kad gali..Vaikas gali paveldėti 5 kartos giminaičių genus, taip kad tikrai mažas žmogiukas nebūtinai turi būti panašus tik į mamą ar tėtį... rolleyes.gif schmoll.gif
redxshi
QUOTE(vitavip184 @ 2010 10 06, 09:45)
*

nu bet jau juokiausi lotuliukas.gif tai gal kaimynas pasidarbavo? biggrin.gif
savaime aišku, jog vaikas gali turėti senelių, prosenelių ar dar kokių giminaičių bruožų, juk jie eina iš kartos į kartą. Aš asmeniškai pati kiek panaši į savo tėtį, o su močiute jaunystėje esame vienas prie vieno. O ir akių spalva mano abiejų tėvų buvo žalia, o mano ruda - irgi kaip močiutės.
Amure
Manoji panasi i teti ir jo sese ,kai buvo maza rolleyes.gif zvigsniai supykus ir santurumas taip pat is tecio paveldetas :bigsmile:tik akytes mamytes turi 4u.gif
Akfak
Greičiausiai sukeitė vaikus gimdymo namuose... biggrin.gif
Sissta
Mano burbuliai i senelius dvynukus panasus smile.gif
Raselija
maniskei tarpukas tarp dantuku virsutiniu yra, nors nei mano nei tecio giminej tokiu neturi, tai kazkaip issikalbejom su gydytoju, tai jis man taip juokingai ir sako "kai kalbesi prie tecio apie dantukus, tai nesakyk kad kaimyno" lotuliukas.gif fainuolis tas musu daktariukas ax.gif o jei rimtai, tai sake, kad isaugsim smile.gif
neven
man tai jau nusibodo ir kartoti, kad čia "kaimyno vaikas". Visi, kas tik pamato, iškart nustemba- mudu abu tamsiaplaukiai rudaakiai, o lialia- visiška šviesiaodė blondinė žydrom akim doh.gif o kas man belieka- "taip, kaimyno vaikas". Dar gerai, kad ir tėtis taip pat juokauja, o tai būčiau jau rimtai apkaltinta lotuliukas.gif Nors iš esmės tai ji visiška tėvelio kopija (neskaitan "spalvinių" skirtumų)
jurda
mūsų mažylis irgi labiau panašus į senelius nei į mus smile.gif Bet jau ir pradeda nusibost tie klausimai, į ką jis panašus? smile.gif
Siurbelyte
Dar keisis vaiko bruozai, o dabar gal panasus i senelius smile.gif
Siurbelyte
Mano vaiko akiu spalva pradejo keistis tik 2.3 metu wink.gif
dailele
Vaikai vėliau keičiasi. Nesenai žiūrėjom pas draugus nuotraukas. Klausiau kas tas baltapukis berniukas nuotraukoj. Pasirodo tai dabartinis juodaplaukis ir ne šiaip tamsesni plaukai, o juodai juodi. Jo plaukų spalva visiškai pasikeitė apie 3-4 metus. Tik akys jau ir tada buvo rudos.
Female
QUOTE(vitavip184 @ 2010 10 06, 10:45)
*

as esu zaliai-rudu akiu, o vaikysteje buvau dangaus melynumo akimis.. taigi per anksti dar pazystamu bruozu ieskot biggrin.gif
Mazena sv.
yra vaikeliu i kuriuos tik tai pasiziuri jau zinai kieno tai vaikas, musu mazylis panasus i mus bet ir turi savo grozi mirksiukas.gif
arste
Mes su vyru tamsiaplaukiai, o sunelis kol kas tikras blondinas lotuliukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.