Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai skanumynai

QUOTE(Amil'a @ 2010 11 19, 10:16)
Supratau, tai jei kas, skonis nuo to nepasikeis biggrin.gif  Aciu!!!!

Kazkiek gal ir keisis, bet tikrai ne kardinaliai. Jei turi, gali deti medaus, medus suteiks ruda spalva ir savo skoni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amil'a @ 2010 11 19, 11:10)
Laba diena, norejau pasiklaust, ar i vaisiu pyraga butina det tik rudaji cukru, ar galima ir balta? KAs pasikeistu jei deciau balta, o ne ruda?

maciau jau atsake,bet dar prideciau,kad rudas cukrus kiek saldesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 11 19, 10:50)
maciau jau atsake,bet dar prideciau,kad rudas cukrus kiek saldesnis  mirksiukas.gif

Manau, kad baltas saldesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 19, 10:54)
Manau, kad baltas saldesnis mirksiukas.gif

man ir taip teko girdet drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 19, 11:54)
Manau, kad baltas saldesnis mirksiukas.gif
gal ka ir supainiojau blush2.gif
bet esme ta,kad kazkuris saldesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 11 16, 10:09)
Kalėdinai meduoliai

ta radau cia
http://pasididziuoja...-meduoliai.html



Reikės:
200 g. medaus
100 g. margarino
šaukštelis cinamono
prieskonių specialiai meduoliams
2 kiaušiniai
100 g. cukraus
500 g. miltų
šaukštelis kepimo miltelų

Puode pakaitinti medų ir sviestą, įberti prieskonių ir išmaišyti. Kiaušinius išsukti su cukrumi, supilti pakaitintą medų su sviestu, suberti kepimo miltelius ir išmaišyti. Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Dėti 30 min. į šaldytuvą sustingti.
Iš atšaldytos tešlos iškočioti 7 milimetrų storio lakštą, išpjauti įvairių formų meduolius ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol paruduos.




as norejau paklausti o kiek sakykim kilogramui miltu deti meduoliu prieskoniu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menasmyleti: 19 lapkričio 2010 - 23:26
QUOTE(menasmyleti @ 2010 11 19, 23:25)
as norejau paklausti o kiek sakykim kilogramui miltu deti meduoliu prieskoniu? blush2.gif

Pagal mano receptą-kilogramui dedami du šaukšteliai. Mišinio mirksiukas.gif
Ir cinamomas neina kaip atskiras prieskonis, jis būna mišinyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 19 lapkričio 2010 - 23:42
QUOTE(Song @ 2010 11 20, 00:42)
Pagal mano receptą-kilogramui dedami du šaukšteliai. Mišinio mirksiukas.gif
Ir cinamomas neina kaip atskiras prieskonis, jis būna mišinyje.



dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau paklausti, ar plaunate karštu vandeniu džiovintus vaisius, kalėdiniam vaisių pyragui?
Atsakyti
QUOTE(Pūkelis @ 2010 11 20, 10:47)
Sveikos,

Norėjau paklausti, ar plaunate karštu vandeniu džiovintus vaisius, kalėdiniam vaisių pyragui?


As neplauciau, nes jie prades pelyti pyrage...
Atsakyti
sveikos smile.gif as ir jau ruosiuos kaledoms, prisikepiau meduoliu 4u.gif noreciau dar meduoliu - slepeciu, bet parduotuveje sake jau nebegamina tokiu formeliu verysad.gif merginos, gal isivaizduojate kaip reiktu iskepti ta slepetes islinkima? su paduku viskas paprasta, bet kaip ta islinkima kazin padaryt ? doh.gif cia nuotrauka http://www.arevitosi...ts/T5zMad7S.jpg
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 11 20, 14:20)
As neplauciau, nes jie prades pelyti pyrage...

o as perpyliau verdanciu vandeniu, nes taip radau parasyta vienam recepte.... g.gif tikiuos, kad nesupelys.... verysad.gif
Atsakyti