Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krokodiliena su petruškomis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Pages: 1, 2
Agotukas
Mano vyras beveik niekada nedovanoja man gėlių. Tas beveik būna per gimtadienius, vardadienius ir kitomis privalomomis progomis. Neromantiškas jis pas mane... verysad.gif Seniai praėjo tie laikai, kai kartu važiuodavome šerti gulbių ar stebėti saulėlydžio. Tiesą pasakius, tuomet net to saulelydžio nemačiau. Kaip toje pasakoje, mačiau tik tai JĮ hihihi.gif
O dabar visur tik ir girdžiu - vakarienė prie žvakių, vonia su rožių žiedlapiais, kava į lovą... Aš ką, prastesnė mad.gif mano dėdė sakydavo, jeigu Machomedas neina prie kalno, tai kalnas ateina pas Machomedą. Nusprendžiau ir aš, vyrui nežinant, pasigaminti nors vienam vakarui romantikos nail.gif
Taigi... Vaikas apgaulės būdu buvo įpirštas mylintiems seneliams blush2.gif Tuo tarpu vaiko motina, t.y., aš užsisakiau šventinį manikiūrą su spindinčiomis širdelėmis, kirpėja suraitojo mano visus septynis nutriušusius plaukiukus, pavadindama kūrinį šukuosena. Namuose baigiau kedenti likusias plunksneles rolleyes.gif ir puoliau gaminti ne vakarienę, o stačiai afrodiziakų rinkinį hihihi.gif Ant stalo tiesiau baltą stlatiesę ir dėjau dvi baisiai brangias, dėl to niekad dar nenaudotas, raudonas taures iš "Dorado". Tai buvo dovana, nuo kurios retsykiais būdavo pagarbiai nušluostomos dulkės ir vėl slepiama už bufeto stiklų. Susambo telefonas. Tai JIS. -Ką darai? Labai ėst noriu. Tuoj parvažiuosiu.
- Laukiu, - sučiulbau, dedu ragelį ir bėgu į virtuvę. Ajetus... Mano ypatingasis padažas su estragonu jau iškeliavo iš puodo ir smagiai sau čirškinosi ant plytos doh.gif Puoliau šveisti, gailiu žvilgsniu žiūrėdama kaip trupa mano dailios manikiūro širdelės...
Pravėrusi duris išvystu išsišiepusį brangiausiojo veidą ir mažulytę raudoną tulpytę už 2,50 lt. Kiba prisidirbo ką blink.gif Tai buvo pirma mintis atėjusi į galvą.
-Pardavėja turguje vietoje grąžos davė, - jis baisiai patenkintas įvykusiu sandoriu.
-Aaaaa..., -numykiu, plasnodama išdažytomis blakstienomis ir vis pasitaisydama nepaklusnų plauką bigsmile.gif Čia jis apsidairo aplink, pamato krūvas žvakių, papuoštą stalą ir minkštutėlį dekį ant kilimo (na, jis irgi nebuvo naudojamas, saugiai gulėjo susuktas celofane,idant vaikas netyčia nesusisio... blush2.gif ). Jo pavargęs veidas nušvinta kaip saulutė vasarį. Jis viską supranta. rolleyes.gif
Vakarienė buvo puiki, net padažas su petruškomis visai tiko prie krokodilienos.
-Nu, tėvai, duok butuką, - mane ryškiai paveikė troškinti kalmarai hihihi.gif lenkiuosi prie apšepusio vyro skruosto.
Staiga pajuntu saldų svilinamo paršo kvapą. Dar po akimirkos suprantu, kad tas svilinamas paršas tai aš !!! Žvakės liepsna įsisuko į mano auksines garbanas. Begelbėdama savo plunksnas, apverčiu raudonąją taurę iš "Dorado", vynas sulieja išeiginę staltiesę, o šimtai stiklo šukių kaip raudoni rubinukai nusagsto mano taip čėdytą pledą...
Sekantį rytą bemakaluodamas kavą vyras tarsteli: -O visai vakar smagu buvo. Tikrai reikėtų mums daugiau romantikos.
Romantikos??? Na jau ne! Po tokių vakarų garantuotai liksiu be nagų, plaukų ir ragų!!!

*Kirvarpa*
Va cia tai geras, toks neapseiliotas ir labai smagus. Saunuole, Agotuk.
Zaiza
biggrin.gif linksmai papasakota (kaip tikrai lietuvei blush2.gif)
snickers
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tiesiog kaip apie musu seima! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Medona
Agotuk, saunuole 4u.gif labai grazus pasakojimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
visi filmai ir pasakojimai isimenami daug geriau, kada ju pabaiga nelaiminga hihihi.gif first.gif
alles
QUOTE(babuska @ 2006 01 25, 11:04)

visi filmai ir pasakojimai isimenami daug geriau, kada ju pabaiga nelaiminga  hihihi.gif  first.gif
*

Ir tikram lietuviui daug smagiau, kai pabaiga bloga, reiškias, jo gyvenimas - geras lotuliukas.gif
pakalnutė
Nu čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis maniau, kad galėsim muilo operas kurti iš pasakojimų, o čia tikras gyvenimas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Ačiū, Agotuk,už tokį šaunų pasakojimą 4u.gif thumbup.gif
pienių jūra
žavu 4u.gif biggrin.gif
Mažulėlė
Šauniai papasakota thumbup.gif
Smagurė
hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif kaip šauniai papasakota istorija thumbup.gif
LT saulele

lotuliukas.gif lotuliukas.gif neapsirikau rytą pradėdama nuo šios istorijos skaitymo thumbup.gif , dabar gera nuotaika garantuota lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jester
Labai sauni istorija lyg matyciau filma thumbup.gif thumbup.gif
Auxelis
SUPER user posted image user posted image user posted image
Markizaite
AGOTUK, smagi ir labai isradingai, nenuobodziai, meistriskai papasakota istorija! thumbup.gif
Nieko sau
Linksma istorija thumbup.gif

Prasom receptu krokodilienos pasidalint laugh.gif
SuperBaba
Nemegstu skaityti per saldziu istoriju, bet kadangi zinau jog pas Agotuka jos buna visada linksmos, tai perskaiciau lotuliukas.gif

Ka galiu pasakyti, super lotuliukas.gif thumbup.gif
ADA
Agotuk, nu tu klausyk su kūrybos gyslele mirksiukas.gif Super 4u.gif
hklmn
user posted image user posted image istorija papasakota user posted image taip nuotaikos nebuvo, bet dabar user posted image
viltele
vo cia tai romantika thumbup.gif wub.gif lotuliukas.gif vo cia tai as suprantu... bigsmile.gif biggrin.gif
moc, tu tiesiog galetum but romantisku vakaru organizatore bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Laume2
Nu cia tai jega istorija !!! thumbup.gif
Reikes ir man kazka draugui paorganizuoti romantisko, nors jis pas mane visai romantisku dalyku ir pats prigalvoja... wub.gif
MeistroMargarita
clap.gif bis.gif o kam taip nebuvo doh.gif
Žuvė
ajai, reiks duot vyrui paskaityt biggrin.gif (gal supras užuominą blush2.gif ) Super thumbup.gif
Krisliukas
Si istorija man patiko labiausia. Linksma, nuosirdi ir paprasta. Saunu. Skaitydama tikrai nusisypsojau bigsmile.gif
Nijoliux
QUOTE(Auxelis @ 2006 01 25, 13:21)
SUPER  user posted image  user posted image  user posted image
*

drinks_cheers.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau_mociute
4u.gif 4u.gif 4u.gif
melagele
prajuokinai thumbup.gif
Agotukas
QUOTE(gritte @ 2006 01 25, 13:35)
Linksma istorija  thumbup.gif

Prasom receptu krokodilienos pasidalint laugh.gif
*

Ai, neatsimenu... Dabar ir virtinukų gana aistrai pakurstyt hihihi.gif
Aidairi
Na, tikrai linksmai.. Čia pas daugumą būtent taip ir baigiasi tie romantiškumai, kogero.. tongue.gif
Agotukas
Smagu, kad nors kam patiko blush2.gif Vakaro scenarijaus neužpatentavau. Taigi , galima laisvai naudotis hihihi.gif
Amica
lotuliukas.gif vat cia tai vakaras lotuliukas.gif ir papasakota super lotuliukas.gif Kol kas tai fainiausia istorija, kuria perskaiciau temoje "Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras" biggrin.gif .
Daiva73
Nuostabiai papasakota thumbup.gif Gali knygas pradet rasyt.
Almantaitė
negrazu juoktis is kito nesekmes... bet nesusilaikiau nenusisypsojusi 4u.gif thumbup.gif
Aima
Fainuole thumbup.gif
Moki gerai rasyti, tad siulyciau keist profesija mirksiukas.gif
Linkėjimai 4u.gif
Agotukas
QUOTE(Aima @ 2006 02 05, 21:01)
Fainuole thumbup.gif
Moki gerai rasyti, tad siulyciau keist profesija mirksiukas.gif

*

Gal senatvėje reiks mastau.gif
mamyteRasyte
man tai čia šeimos tragedija, o jūs - linksma istorija, prajuokinai.
Gal pačios norėtumėt tokios romantikos? Aš tai mažų mažiausiai eičiau tualetan pažliumbt po tokio vakaro, o gal net skyrybom paduočiau tokį nesusipratėlį vyrą...
Skaičiau ir jutau diiideliausią užuojautą.
Agotukas
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 02 14, 11:22)
Gal pačios norėtumėt tokios romantikos? Aš tai mažų mažiausiai eičiau tualetan pažliumbt po tokio vakaro, o gal net skyrybom paduočiau tokį nesusipratėlį vyrą...
*

Jei negali išspręsti problemos, reikia keisti požiūrį į tą problemą mirksiukas.gif
Noa
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 02 14, 12:22)
*

Nu man tai šeimos tragedija toks požiūris, kaip štai mano pacituotas... hihihi.gif O vakaras - kas čia tokio, nuostoliai minimalūs, kelios širdelės nuo nagų ir du sudegę plaukai, gi kiti tai liko, septyni ar kiek. Užtai diedas romantikos užsimanė ir susiprato. Tikslas pasiektas biggrin.gif
Aišku, mamytėsRasytės vyras tai būtų šitoj vietoj susipratęs ir striptizą pašokęs hihihi.gif Arba ne, stovėtų už tualeto durų ir guostų ją, raudančią baisu balsu, ir paskui draugeliams guostųsi bobomis, nežinančiomis, ko nori bigsmile.gif
NERA
Agotukai, kitą kartą gesintuvą šalia pasidėk bigsmile.gif Nebūtų reikėję bėgioti lotuliukas.gif Ir pati pagalvok kokia romantika wub.gif Tik tu , jis ir gesintuvas wub.gif
Saulela
Super pasakojimas!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Agotukas
QUOTE(NERA @ 2006 02 14, 15:33)
Agotukai, kitą kartą gesintuvą šalia pasidėk bigsmile.gif Nebūtų reikėję bėgioti lotuliukas.gif Ir pati pagalvok kokia romantika wub.gif Tik tu , jis ir gesintuvas wub.gif
*

Nea... Geriau aš, JIS ir koks gražus gaisrininkas wub.gif
helli
Su didžiausia užuojauta dėl taurių, plaukų, pledo ir t.t. vistiek šis pasakojimas labai smagiai nuteikė ir dar kartą įrodė, kad tikra romantika reikalauja aukų biggrin.gif
happy
Super thumbup.gif neapseiliota ,gyvenimiska istorija.. bigsmile.gif
Jicky
Aha, labai gyvenimiška ir šauni good.gif
starbee
Tikrai šauniai papasakota thumbup.gif Aš manau, kad į viską reikia žiūrėti paprasčiau, juk svarbiausia - tikslas yra pasiektas, vyras suprato, kad trūksta romantikos ir pats jos užsimanė biggrin.gif Į gyvenimą reikia visada žiūrėti paprasčiau ir neprarasti jumoro jausmo, o pas Agotuką aš taip supratau, jo tikrai nestinga thumbup.gif Išlik tokia visada, Agotuk biggrin.gif Tai ir yra gyvenimo variklis smile.gif
Nihile
Už jumoro jausmą ir sveiką požiūrį į gyvenimą Agotukui 10 balų! thumbup.gif
Dalilė
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 14, 13:54)
Jei negali išspręsti problemos, reikia keisti požiūrį į tą problemą  mirksiukas.gif
*

Puikūs žodžiai.
Ir istorija tikrai patiko, geras jumoro jausmas - vienas iš didžiausių privalumų gyvenime mirksiukas.gif
sdr
thumbup.gif pasakojimas, prisijuokiau nerealiai
Agotukas
Kadangi balsavimo tema jau uždaryta, tai rašau čia...
Nugi dėkavoju visoms baisiausiai blush2.gif Man svarbiausia, kad nors kam nors sekundėlę savo istorija praskaidrinau niurią žiemą biggrin.gif AČIŪ aciuks.gif
Aurėja

i 
Šis pasakojimas konkurse "Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras" užėmė I-ąją vietą ir yra apdovanotas firminiu supermama.lt aukso medaliu  
mirksiukas.gif

user posted image

Keberiokšt
Sveikinu Agotuk,
perskaiciau ka tik, balsuoti nespejau, bet matau kiti uz mane tai padare 4u.gif

O tai visgi ar buvo kas ta vakara ar nebuvo? wub.gif , mh, taip sakant, nesakykit, kad kitoms tai neidomu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.