Agotukas
2006 01 24, 23:56
Mano vyras beveik niekada nedovanoja man gėlių. Tas beveik būna per gimtadienius, vardadienius ir kitomis privalomomis progomis. Neromantiškas jis pas mane...  Seniai praėjo tie laikai, kai kartu važiuodavome šerti gulbių ar stebėti saulėlydžio. Tiesą pasakius, tuomet net to saulelydžio nemačiau. Kaip toje pasakoje, mačiau tik tai JĮ  O dabar visur tik ir girdžiu - vakarienė prie žvakių, vonia su rožių žiedlapiais, kava į lovą... Aš ką, prastesnė  mano dėdė sakydavo, jeigu Machomedas neina prie kalno, tai kalnas ateina pas Machomedą. Nusprendžiau ir aš, vyrui nežinant, pasigaminti nors vienam vakarui romantikos  Taigi... Vaikas apgaulės būdu buvo įpirštas mylintiems seneliams  Tuo tarpu vaiko motina, t.y., aš užsisakiau šventinį manikiūrą su spindinčiomis širdelėmis, kirpėja suraitojo mano visus septynis nutriušusius plaukiukus, pavadindama kūrinį šukuosena. Namuose baigiau kedenti likusias plunksneles  ir puoliau gaminti ne vakarienę, o stačiai afrodiziakų rinkinį  Ant stalo tiesiau baltą stlatiesę ir dėjau dvi baisiai brangias, dėl to niekad dar nenaudotas, raudonas taures iš "Dorado". Tai buvo dovana, nuo kurios retsykiais būdavo pagarbiai nušluostomos dulkės ir vėl slepiama už bufeto stiklų. Susambo telefonas. Tai JIS. -Ką darai? Labai ėst noriu. Tuoj parvažiuosiu. - Laukiu, - sučiulbau, dedu ragelį ir bėgu į virtuvę. Ajetus... Mano ypatingasis padažas su estragonu jau iškeliavo iš puodo ir smagiai sau čirškinosi ant plytos  Puoliau šveisti, gailiu žvilgsniu žiūrėdama kaip trupa mano dailios manikiūro širdelės... Pravėrusi duris išvystu išsišiepusį brangiausiojo veidą ir mažulytę raudoną tulpytę už 2,50 lt. Kiba prisidirbo ką  Tai buvo pirma mintis atėjusi į galvą. -Pardavėja turguje vietoje grąžos davė, - jis baisiai patenkintas įvykusiu sandoriu. -Aaaaa..., -numykiu, plasnodama išdažytomis blakstienomis ir vis pasitaisydama nepaklusnų plauką  Čia jis apsidairo aplink, pamato krūvas žvakių, papuoštą stalą ir minkštutėlį dekį ant kilimo (na, jis irgi nebuvo naudojamas, saugiai gulėjo susuktas celofane,idant vaikas netyčia nesusisio...  ). Jo pavargęs veidas nušvinta kaip saulutė vasarį. Jis viską supranta. Vakarienė buvo puiki, net padažas su petruškomis visai tiko prie krokodilienos. -Nu, tėvai, duok butuką, - mane ryškiai paveikė troškinti kalmarai  lenkiuosi prie apšepusio vyro skruosto. Staiga pajuntu saldų svilinamo paršo kvapą. Dar po akimirkos suprantu, kad tas svilinamas paršas tai aš !!! Žvakės liepsna įsisuko į mano auksines garbanas. Begelbėdama savo plunksnas, apverčiu raudonąją taurę iš "Dorado", vynas sulieja išeiginę staltiesę, o šimtai stiklo šukių kaip raudoni rubinukai nusagsto mano taip čėdytą pledą... Sekantį rytą bemakaluodamas kavą vyras tarsteli: -O visai vakar smagu buvo. Tikrai reikėtų mums daugiau romantikos. Romantikos??? Na jau ne! Po tokių vakarų garantuotai liksiu be nagų, plaukų ir ragų!!!
*Kirvarpa*
2006 01 25, 00:52
Va cia tai geras, toks neapseiliotas ir labai smagus. Saunuole, Agotuk.
 linksmai papasakota (kaip tikrai lietuvei  )
snickers
2006 01 25, 10:53
QUOTE(babuska @ 2006 01 25, 11:04) visi filmai ir pasakojimai isimenami daug geriau, kada ju pabaiga nelaiminga  Ir tikram lietuviui daug smagiau, kai pabaiga bloga, reiškias, jo gyvenimas - geras
pakalnutė
2006 01 25, 11:43
pienių jūra
2006 01 25, 12:20
žavu
Mažulėlė
2006 01 25, 12:24
Šauniai papasakota
Smagurė
2006 01 25, 12:25
LT saulele
2006 01 25, 13:19
Labai sauni istorija lyg matyciau filma
Auxelis
2006 01 25, 13:21
Markizaite
2006 01 25, 13:28
AGOTUK, smagi ir labai isradingai, nenuobodziai, meistriskai papasakota istorija!
Nieko sau
2006 01 25, 13:35
Linksma istorija Prasom receptu krokodilienos pasidalint
SuperBaba
2006 01 25, 13:35
Nemegstu skaityti per saldziu istoriju, bet kadangi zinau jog pas Agotuka jos buna visada linksmos, tai perskaiciau Ka galiu pasakyti, super
Agotuk, nu tu klausyk su kūrybos gyslele  Super
viltele
2006 01 25, 13:56
Nu cia tai jega istorija !!! Reikes ir man kazka draugui paorganizuoti romantisko, nors jis pas mane visai romantisku dalyku ir pats prigalvoja...
MeistroMargarita
2006 01 25, 22:30
ajai, reiks duot vyrui paskaityt  (gal supras užuominą  ) Super
Krisliukas
2006 01 26, 10:56
Si istorija man patiko labiausia. Linksma, nuosirdi ir paprasta. Saunu. Skaitydama tikrai nusisypsojau
Nijoliux
2006 01 27, 09:00
jau_mociute
2006 01 27, 09:26
melagele
2006 01 29, 08:54
prajuokinai
Agotukas
2006 01 29, 14:28
QUOTE(gritte @ 2006 01 25, 13:35) Linksma istorija Prasom receptu krokodilienos pasidalint  Ai, neatsimenu... Dabar ir virtinukų gana aistrai pakurstyt
Aidairi
2006 01 29, 16:53
Na, tikrai linksmai.. Čia pas daugumą būtent taip ir baigiasi tie romantiškumai, kogero..
Agotukas
2006 02 03, 16:44
Smagu, kad nors kam patiko  Vakaro scenarijaus neužpatentavau. Taigi , galima laisvai naudotis
 vat cia tai vakaras  ir papasakota super  Kol kas tai fainiausia istorija, kuria perskaiciau temoje "Romantiskiausias mano gyvenimo vakaras"  .
Daiva73
2006 02 05, 15:51
Nuostabiai papasakota  Gali knygas pradet rasyt.
Almantaitė
2006 02 05, 16:29
negrazu juoktis is kito nesekmes... bet nesusilaikiau nenusisypsojusi
Fainuole Moki gerai rasyti, tad siulyciau keist profesija Linkėjimai
Agotukas
2006 02 12, 00:07
QUOTE(Aima @ 2006 02 05, 21:01) Fainuole Moki gerai rasyti, tad siulyciau keist profesija Gal senatvėje reiks
mamyteRasyte
2006 02 14, 11:22
man tai čia šeimos tragedija, o jūs - linksma istorija, prajuokinai. Gal pačios norėtumėt tokios romantikos? Aš tai mažų mažiausiai eičiau tualetan pažliumbt po tokio vakaro, o gal net skyrybom paduočiau tokį nesusipratėlį vyrą... Skaičiau ir jutau diiideliausią užuojautą.
Agotukas
2006 02 14, 13:54
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 02 14, 11:22) man tai čia šeimos tragedija, o jūs - linksma istorija, prajuokinai. Gal pačios norėtumėt tokios romantikos? Aš tai mažų mažiausiai eičiau tualetan pažliumbt po tokio vakaro, o gal net skyrybom paduočiau tokį nesusipratėlį vyrą... Skaičiau ir jutau diiideliausią užuojautą. Jei negali išspręsti problemos, reikia keisti požiūrį į tą problemą
QUOTE(mamyteRasyte @ 2006 02 14, 12:22) man tai čia šeimos tragedija, o jūs - linksma istorija, prajuokinai. Gal pačios norėtumėt tokios romantikos? Aš tai mažų mažiausiai eičiau tualetan pažliumbt po tokio vakaro, o gal net skyrybom paduočiau tokį nesusipratėlį vyrą... Skaičiau ir jutau diiideliausią užuojautą. Nu man tai šeimos tragedija toks požiūris, kaip štai mano pacituotas...  O vakaras - kas čia tokio, nuostoliai minimalūs, kelios širdelės nuo nagų ir du sudegę plaukai, gi kiti tai liko, septyni ar kiek. Užtai diedas romantikos užsimanė ir susiprato. Tikslas pasiektas  Aišku, mamytėsRasytės vyras tai būtų šitoj vietoj susipratęs ir striptizą pašokęs  Arba ne, stovėtų už tualeto durų ir guostų ją, raudančią baisu balsu, ir paskui draugeliams guostųsi bobomis, nežinančiomis, ko nori
Agotukai, kitą kartą gesintuvą šalia pasidėk  Nebūtų reikėję bėgioti  Ir pati pagalvok kokia romantika  Tik tu , jis ir gesintuvas
Saulela
2006 02 14, 16:00
Agotukas
2006 02 14, 16:18
QUOTE(NERA @ 2006 02 14, 15:33) Agotukai, kitą kartą gesintuvą šalia pasidėk  Nebūtų reikėję bėgioti  Ir pati pagalvok kokia romantika  Tik tu , jis ir gesintuvas  Nea... Geriau aš, JIS ir koks gražus gaisrininkas
Su didžiausia užuojauta dėl taurių, plaukų, pledo ir t.t. vistiek šis pasakojimas labai smagiai nuteikė ir dar kartą įrodė, kad tikra romantika reikalauja aukų
Super  neapseiliota ,gyvenimiska istorija..
Aha, labai gyvenimiška ir šauni
starbee
2006 02 16, 20:34
Tikrai šauniai papasakota  Aš manau, kad į viską reikia žiūrėti paprasčiau, juk svarbiausia - tikslas yra pasiektas, vyras suprato, kad trūksta romantikos ir pats jos užsimanė  Į gyvenimą reikia visada žiūrėti paprasčiau ir neprarasti jumoro jausmo, o pas Agotuką aš taip supratau, jo tikrai nestinga  Išlik tokia visada, Agotuk  Tai ir yra gyvenimo variklis
Už jumoro jausmą ir sveiką požiūrį į gyvenimą Agotukui 10 balų!
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 14, 13:54) Jei negali išspręsti problemos, reikia keisti požiūrį į tą problemą  Puikūs žodžiai. Ir istorija tikrai patiko, geras jumoro jausmas - vienas iš didžiausių privalumų gyvenime
 pasakojimas, prisijuokiau nerealiai
Agotukas
2006 02 23, 19:23
Kadangi balsavimo tema jau uždaryta, tai rašau čia... Nugi dėkavoju visoms baisiausiai  Man svarbiausia, kad nors kam nors sekundėlę savo istorija praskaidrinau niurią žiemą  AČIŪ
| i |
| Šis pasakojimas konkurse "Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras" užėmė I-ąją vietą ir yra apdovanotas firminiu supermama.lt aukso medaliu |
Keberiokšt
2006 02 23, 20:52
Sveikinu Agotuk, perskaiciau ka tik, balsuoti nespejau, bet matau kiti uz mane tai padare O tai visgi ar buvo kas ta vakara ar nebuvo?  , mh, taip sakant, nesakykit, kad kitoms tai neidomu
|
|