Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

Na stambiai malta:), tiesiog malūnelis greičiau skaldo negu mala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 30, 08:14)
Na stambiai malta:), tiesiog malūnelis greičiau skaldo negu mala smile.gif


biggrin.gif Supratau.
Sakykit gal bandete rukinti taip marinuota zuvi?Noriu issirukinti skumbriu,tai galvoju kaip dar jas pamarinuoti ,apart cesnaku ir zoleliu.
Atsakyti
Ne, rūkyti nebandėm smile.gif
Atsakyti
Visas procesas tas pats ,tik sykart viduje prie kaulu padariau pjuvius ir ikisau paprikos-buvo tikrai liuks thumbup.gif
Paruosiam zuvi
user posted image
Dedam i rukyklele
user posted image
Udarom rukuklele ir nesam ant zariju
user posted image
Kantriai laukiam kol bus galima atidaryti ir pagaliau atidarom
user posted image
Viskas,odele nulupam ir skanaus! biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
oi kaip seilė nutyso smile.gif, o tokių rūkyklėlių būna pirkti kažkur? ir kokias pjuvenas naudojate?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 11, 11:59)
oi kaip seilė nutyso smile.gif, o tokių rūkyklėlių būna pirkti kažkur? ir kokias pjuvenas naudojate?


biggrin.gif Visos musu rukyklos- pirktines,norejosi tokios ,kad vienam pavalgymui issirukinti zuvyte,suri,kalmara, ar kokiu vistienos slauneliu,tai MB nupirko.Ta didesne vezames ,kai vyrai i rimtesne zvejyba plaukia,arba kai visa vista issirukinti reikia. 4u.gif
Didesne ,tai tikrai pamenu,kad pirkom Moki -Vezi,o kur mazyte pirko net nepaklausiau,kadangi parveze gryzdamas is Cekijos tai kazkur pakeliui turejo nupirkti.
Rukinimui naudojam juodalksnio arba obels pjuvenas/skiedreles.Pernai tingejo m gamintis pjuvenu tai nusipirkom parduotuveje,jos taip ir vadinosi "Pjuvenos rukinimui". 4u.gif
PS. man dar laaaabai skanu -rukintos paprikos,visuomet daugiau pasirukinu,kad dar namo parsivezciau,tai ir i sriubyte dedu ir i salotas,na tikrai labai liuks skoni priduoda. ax.gif
Atsakyti
Apie rūkytas paprikas iš vis negirdejus ax.gif , bet paprotinkit, tai čia ant šašlykines viršaus dedat ta rūkyklą kai jau būna tik žarijos, na panašiai kaip šašlykams kepti ? Ir kiek laiko rūkinat? Labai suviliojot gi tomis nuotraukomis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 11, 13:47)
Apie rūkytas paprikas iš vis negirdejus  ax.gif , bet paprotinkit, tai čia ant šašlykines viršaus dedat ta rūkyklą kai jau būna tik žarijos, na panašiai kaip šašlykams kepti ? Ir kiek laiko rūkinat? Labai suviliojot gi tomis nuotraukomis  blush2.gif


Jei rukinam daugiau zuvytes,tai imam didesne rukyklele ir tiesiog po ja sukuriam lauziuka :
user posted image
Stiprios ugnies nereikia,nes pjuvenos sudegs,o zuvis bus aitri nuo to dumo.
Rukinimo laikas priklauso nuo zuvies kiekio , dydzio ir paruosimo.
Tokias isklotines apytiksliai ~25 minutes rukinam:
user posted image
Ta mazesne rukyklele statom virs saslykines ,arba virs turistines dujines virykleles,pradzioje didesne liepsna naudojam ,kai pradeda rukti pjuvenos ugni primazinam,paliekam tokia,kad karsti palaikytu. ax.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif bandysim kažką modeliuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 12, 09:50)
Ačiū  4u.gif bandysim kažką modeliuotis smile.gif


Nera uz ka 4u.gif .
Atsakyti
ir ką jau niekas žuvies nebevalgo? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galite pasidalinti skaniu receptu is lydekos (turiu saldyta, nemaza) - kepti paprastai keptuveje nesinori
Atsakyti