Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Banguotojų papūgėlių augintojų klubas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
_Aurelija_
Sveiki,
padariau šia temą,nes auginome porelę,viena patinėlį,jauniklį kuris išmokęs kalbėti lietuviškai smile.gif ar banguotukus prisijaukinote? rolleyes.gif Labai mielos ir juokingos papūgėlės,pritarsite? smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif Manau šią temą reikėjo sukurti,vien dėl to,jog galėtume kalbėti apie šias paūgėles vien tik,o ne apskritai smile.gif
Auginu banguotosios papugos patineli,jam bus greitai 2metai smile.gif
Ismokinusi kad duotu man LABAS,na savo kojyte,poto kad pagal komanda duotu kita kojyte blush2.gif smile.gif thumbup.gif
prijaukintas visiskai,nebijo nei kates,nei jokiu gyvunu,neissigasta dideles knygos smile.gif drinks_cheers.gif
Ismokinau ji sneketi lietuviskais zodziais,moka atkartoti garsus...ismokinau 30 lietuvisku zodziu,ir tai tik banguotoji papuga smile.gif
Jis pas mane rankinis..megsta mane erzinti,labai mielas pauksciukas,vakarais buna labai meilus ir praso kad pakasyciau jo kakiuka,valo dantis,zaidzia su metaliniais pinigais,duodant komanda ATEIK CIA atskrenda ant peties arba rankos..ismokes tokius zodzius,na sakiniais jis sneka: ATEIK CIA,KA CIA AISKINI,DUOK BUCKI,TU MANO GRAZUOLIS,TU MANO MAZIUKAS,TU GRAZIUKAS DURNIUKAS,TU PAS MANE PROTIGAS JO?,KAS TAU NEPATINKA?,AURYTE ATEIK CIA,DINK IS CIA.
tAI VAT,O MAN TIK 18METU IR ISMOKINAU PAPUGA TAIP SNEKETI rolleyes.gif
_Aurelija_
Nieks neprisijungs? schmoll.gif
žydrynė
Aš tai prisijungčiau smile.gif ,bet turbūt mažai čia mūsų tokių yra,auginančių banguotukus smile.gif ,nebus kam šnekėti.O tu tą porelę dar turi,ar tik patinėlį dabar?
Sheena232
QUOTE(žydrynė @ 2010 10 15, 12:00)
Aš tai prisijungčiau  smile.gif ,bet turbūt mažai čia mūsų tokių yra,auginančių banguotukus smile.gif ,nebus kam šnekėti.O tu tą porelę dar turi,ar tik patinėlį dabar?
*

Kad jau panasus forumas yra. Visu papugeliu, ten dazniausiai apie banguotasias sneka smile.gif
_Aurelija_
QUOTE(žydrynė @ 2010 10 15, 12:00)
Aš tai prisijungčiau  smile.gif ,bet turbūt mažai čia mūsų tokių yra,auginančių banguotukus smile.gif ,nebus kam šnekėti.O tu tą porelę dar turi,ar tik patinėlį dabar?
*

PATINĖLIĮ smile.gif tai galima pabendrauti dviese čia forume biggrin.gif smile.gif thumbup.gif
raimondziukiuke
Sveiki. Mes turi dvi bangutasias papūgėles. Norėčiau paklausti jkokių vardų glėtumėt patarti duoti paukšteliui? 4u.gif
renatuska
sveiki. smile.gif ..as taip pat turiu banguotuju porele....tikrai grazus ,mieli ir idomus pauksteliai thumbup.gif .....as juos turiu apie 10 men.pirkau jaunucius. wub.gif ...tai va idomu kada jau galeciau deti inkeli,kad peretu.....nes noretusi ir pauksciuku sulaukti ax.gif
_Aurelija_
QUOTE(renatuska @ 2010 10 17, 09:26)
sveiki. smile.gif ..as taip pat turiu banguotuju porele....tikrai grazus ,mieli ir idomus pauksteliai thumbup.gif .....as juos turiu  apie 10 men.pirkau jaunucius. wub.gif ...tai va idomu kada jau galeciau deti inkeli,kad peretu.....nes noretusi ir pauksciuku sulaukti ax.gif
*

Sveika smile.gif
malonu jog prisijungiai smile.gif patarciau leisti pereti kai sueis jiems kiekvienam po 2metus,jeigu anksciau,tai gali buti nepareigingi tevai,na ta prasme gali nesirupinti vaiku arba kapoti jauniklius...Mums tokia situacija buvo,is patirties sakau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raimondziukiuke @ 2010 10 16, 23:16)
Sveiki. Mes turi dvi bangutasias papūgėles. Norėčiau paklausti jkokių vardų glėtumėt patarti duoti paukšteliui? 4u.gif
*

Sveika smile.gif
man asmeniškai gražiausi ir fainiausi-Mikis,Čikis,Pikis,Rikis,Goša,Nikis(moteriška lytis:Mikė,Rikė,Čikė,Pikė,Nikė smile.gif thumbup.gif )
Sėkmės išsirenkant vardus mieliems paukščiukams thumbup.gif smile.gif
DOMINUKE
Sveiki.Vakar nusipirkau porele banguotuju,ir siandien patele numire verysad.gif Jau vakar ji man buvo neaiski,visa nakti patinelis blaskesi narveli,o patele buvo tokia liunk merdejanciu.Dabar reikia pirkti patele nes labai jau man gaila to likusio vieno papugiuko.O sakykit ar jam nieko nenutiks kad kelias dienukes pabus vienas?Nu bliamba kaip man jo gaila,tai net sirdy spaudzia beziurint.Nuo parsivezimo dar nemaciau kad butu ka lese.Gal kas parduodat patele banguotuju Kaune ar Marijampolej?
renatuska
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 10 18, 20:31)
Sveiki.Vakar nusipirkau porele banguotuju,ir siandien patele numire verysad.gif Jau vakar ji man buvo neaiski,visa nakti patinelis blaskesi narveli,o patele buvo tokia liunk merdejanciu.Dabar reikia pirkti  patele nes labai jau man gaila to likusio vieno papugiuko.O sakykit ar jam nieko nenutiks kad kelias dienukes pabus vienas?Nu bliamba kaip man jo gaila,tai net sirdy spaudzia beziurint.Nuo parsivezimo dar nemaciau kad butu ka lese.Gal kas parduodat patele banguotuju Kaune ar Marijampolej?
*

uzjauciu....per tas kelias dienas tikrai papugiukui nieko neturetu nutikti...gal bus kiek tylesnis ir liudes savo drauges.....jie tokie sutverimai,kad jiems smagiau poroje
tad sekmes isigijant patele ir tikekimes,kad ji bus sveika smile.gif
_Aurelija_
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 10 18, 20:31)
Sveiki.Vakar nusipirkau porele banguotuju,ir siandien patele numire verysad.gif Jau vakar ji man buvo neaiski,visa nakti patinelis blaskesi narveli,o patele buvo tokia liunk merdejanciu.Dabar reikia pirkti  patele nes labai jau man gaila to likusio vieno papugiuko.O sakykit ar jam nieko nenutiks kad kelias dienukes pabus vienas?Nu bliamba kaip man jo gaila,tai net sirdy spaudzia beziurint.Nuo parsivezimo dar nemaciau kad butu ka lese.Gal kas parduodat patele banguotuju Kaune ar Marijampolej?
*

Sveika, labai uzjauciu del banguotukes netekties... verysad.gif unsure.gif Tikekimes atsiras pas jus sveika patele namuose thumbup.gif mirksiukas.gif smile.gif
Gal zinote kas parduoda jaunikle patele?Mano snekanciui banguotukui reikia paneles,nes vargsiukas liudi vienas budamas kai as iseinu i mokykla,labai gaila man jo... verysad.gif
_Aurelija_
Sveiki,
kaip visu banguotukai gyvena? thumbup.gif drinks_cheers.gif
Džakonda'
Sveiki 4u.gif
Ieskau poreles banguotuku Vilniuje.Gal kas parduodat parasykit i az 4u.gif
žydrynė
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 10 23, 14:35)
Gal zinote kas parduoda jaunikle patele?Mano snekanciui banguotukui reikia paneles,nes vargsiukas liudi vienas budamas kai as iseinu i mokykla,labai gaila man jo... verysad.gif
*

Mūsų Čikutis jau išmoko pasakyti 15 žodžių thumbup.gif thumbup.gif mokysimės toliau biggrin.gif
O įdomu nupirkus patelę neužmirštų žmogiškos kalbos g.gif ?

_Aurelija_
QUOTE(žydrynė @ 2010 11 07, 21:04)
Mūsų Čikutis jau išmoko pasakyti 15 žodžių thumbup.gif  thumbup.gif mokysimės toliau biggrin.gif
O įdomu nupirkus patelę neužmirštų žmogiškos kalbos g.gif ?
*

Va cia galime pasvarstyti kol nupirksime antra pusele rolleyes.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Mano Cypliukas(toks jo vardas banguotuko) ismokes virs 30zodziu thumbup.gif O kiek jusu cikuciui menesiu ar metu? smile.gif (mano banguotukui tai 2metai bus 19diena sio menesio) smile.gif
žydrynė
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 08, 09:28)
Va cia galime pasvarstyti kol nupirksime antra pusele rolleyes.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Mano Cypliukas(toks jo vardas banguotuko) ismokes virs 30zodziu thumbup.gif  O kiek jusu cikuciui menesiu ar metu? smile.gif (mano banguotukui tai 2metai bus 19diena sio menesio) smile.gif
*

mūsų 6mėn mirksiukas.gif
rasike
laba diena, noreciau prie jusu prisijungti. Stai ir mes
user posted image
_Aurelija_
QUOTE(rasike @ 2010 11 08, 16:40)
user posted image
*

Sveika,
mieliai laukiame diskusiju sioje temoje,grazus banguotukai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2010 11 08, 11:19)
mūsų 6mėn mirksiukas.gif
*

Tai jau daug ismoko,saunuole,mokink toliau thumbup.gif drinks_cheers.gif
renatuska
grazus pauksteliai wub.gif ....bet labai jau daug siukslinasi doh.gif
rasike
QUOTE(renatuska @ 2010 11 09, 07:50)
*

na pakolkas jie pas mane švaručiai bigsmile.gif
žydrynė
QUOTE(renatuska @ 2010 11 09, 08:50)
*

turbūt pagal charakterį lotuliukas.gif maniškis visai mažai šiukšlina,na truputuką tik smile.gif
rasike
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 08, 20:21)
Sveika,
mieliai laukiame diskusiju sioje temoje,grazus banguotukai thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Tai jau daug ismoko,saunuole,mokink toliau thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

aš tikiuosi rasti atsakymų į iškilusius klausimus. Dar jie pas mus tik dvi paros, pakolkas rami tvarkinga porelėrolleyes.gif
nesvarbu27
sveikos ir mes prisijungsim,user posted image sta musu trijule wub.gif
rasike
QUOTE(nesvarbu27 @ 2010 11 09, 15:40)
sveikos ir mes prisijungsim,user posted image sta musu trijule wub.gif
*

kokia faina trijule wub.gif
_Aurelija_
QUOTE(rasike @ 2010 11 09, 17:41)
kokia faina trijule wub.gif
*

Sveika,
labai dziaugiames kad prisijungei drinks_cheers.gif Laukiame tavo klausimu,suteiksime atsakymus i tavo klausimus thumbup.gif drinks_cheers.gif smile.gif
_Aurelija_
QUOTE(rasike @ 2010 11 08, 16:40)
user posted image
*

Grazuoliai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(renatuska @ 2010 11 09, 08:50)
*

Tai jau taip,megsta daryti bardaka,tustintis kur pakluva thumbup.gif drinks_cheers.gif doh.gif Bet labai juokingi pauksciukai,taip pat draugiski(bet ne visi aisku)smile.gif
rasike
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 11, 19:13)
Grazuoliai smile.gif
Papildyta:

Tai jau taip,megsta daryti bardaka,tustintis kur pakluva thumbup.gif  drinks_cheers.gif  doh.gif  Bet labai juokingi pauksciukai,taip pat draugiski(bet ne visi aisku)smile.gif
*

na nepasakyciau, kad siukslintojai. Pas mane jie ramus ir tvarkingi pauksteliai. mirksiukas.gif
_Aurelija_
QUOTE(rasike @ 2010 11 12, 12:29)
na nepasakyciau, kad siukslintojai. Pas mane jie ramus ir tvarkingi pauksteliai. mirksiukas.gif
*

pas mane kalbantis banguotukas ko tik nepridaro,bet aisku,cia nuo seimininko priklausys ar bus kambarys tvarkingas... biggrin.gif lapus visus sukramtytu lotuliukas.gif ,o jau kaip megsta bankomatines korteles nesioti....tai juokingas vaizdas buna kai banguotukas 'KAČIALINASI' thumbup.gif ta kortele vos uz ji nedidesne,o jis kad tampo ta kortele,paskraido laikydamas snape thumbup.gif straksaliukai is esmes,labai gyvūs paukščiukai,bet draugiski jeigu prijaukini drinks_cheers.gif banguotukas megsta šunį erzinti,jau taip megsta.... lotuliukas.gif bet RYTŲ Europos aviganis ramiai reaguoja i banguotuka,dar išlaižo thumbup.gif drinks_cheers.gif
juliciukas666
Labukas!
Noreciau ir as prisijungti prie jusu! 4u.gif
Turiu banguotaji Kesa. Kalbam,bet nedaug. Mum 6-7metai(tiksliau negaliu parasyt,nes ir nezinau doh.gif ) Fainas pauksciokas! Ir linksmas,ir judrus! Ir kas svarbu-supranta ka sneka! Ir daro tai su malonumu(as taip manau!) bigsmile.gif
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 13, 18:47)
Labukas!
Noreciau ir as prisijungti prie jusu!  4u.gif 
Turiu banguotaji Kesa. Kalbam,bet nedaug. Mum 6-7metai(tiksliau negaliu parasyt,nes ir nezinau  doh.gif ) Fainas pauksciokas! Ir linksmas,ir judrus! Ir kas svarbu-supranta ka sneka! Ir daro tai su malonumu(as taip manau!)  bigsmile.gif
*

Sveikas smile.gif
malonu jog prisijungei prie sios temos thumbup.gif drinks_cheers.gif maloniai laukiame tavo komentaru ir naujienu apie banguotuka drinks_cheers.gif Mano taip pat kuo puikiausiai supranta ka sneku,labai draugiskas,drasus,norime jam nupirkti antraja pusele thumbup.gif kad nebutu liudnas gyvenimelis jam drinks_cheers.gif o ka kalba? thumbup.gif smile.gif
juliciukas666
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 13, 18:44)
* maloniai laukiame tavo komentaru ir naujienu apie banguotuka drinks_cheers.gif 
*norime jam nupirkti antraja pusele thumbup.gif  kad nebutu liudnas gyvenimelis jam drinks_cheers.gif 
*o ka kalba? thumbup.gif  smile.gif
*

*Aciu!
*kai tures antraja pusele-nesnekes!
*"kas yra? kur Mykoliukas?-miega! labas! ko reki? kesa geras! civo-civo?(ko?ko?) " Nu ir dar,bet neaiskiai,tai ir nesiskaito:)
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 13, 20:21)
*Aciu!
*kai tures antraja pusele-nesnekes!
*"kas yra? kur Mykoliukas?-miega! labas! ko reki? kesa geras! civo-civo?(ko?ko?) " Nu ir dar,bet neaiskiai,tai ir nesiskaito:)
*

O is kur jus uztikrintas kad nesneketu? unsure.gif padedam prie veidrodzio banguotuka tai jis sneka thumbup.gif drinks_cheers.gif na aisku,nera garantijos kad snekes arba nesnekes,bet daugiau galimybes yra KAD NESNEKES,KUO PUIKIAUSIAI SUPRANTU,BET SURIZIKUOSIU,NES LIUDNA JAM,NES SU SUNI AUGINAM,TAI NE PER DAUGIAUSIAI SKIRIAM JAM DEMESIO... verysad.gif
ismokes tokius zodzius,na sakiniais jis sneka: ATEIK CIA,KA CIA AISKINI,DUOK BUCKI,TU MANO GRAZUOLIS,TU MANO MAZIUKAS,TU GRAZIUKAS DURNIUKAS,TU PAS MANE PROTIGAS JO?,KAS TAU NEPATINKA?,AURYTE ATEIK CIA,DINK IS CIA.
tAI VAT smile.gif
juliciukas666
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 13, 19:50)
...ATEIK CIA,KA CIA AISKINI,DUOK BUCKI,TU MANO GRAZUOLIS,TU MANO MAZIUKAS,TU GRAZIUKAS DURNIUKAS,TU PAS MANE PROTIGAS JO?,KAS TAU NEPATINKA?,AURYTE ATEIK CIA,DINK IS CIA.
tAI VAT smile.gif
*

...SUPER!!!! 4u.gif

Daug literaturos skaiciau sia tema! smile.gif Ir nepatariama veidrodeli narveli turet. BET! doh.gif jeigu jau sneka-tai snekes,tik uzsiimt reikia!
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 13, 21:29)
...SUPER!!!!  4u.gif

Daug literaturos skaiciau sia tema!  smile.gif  Ir nepatariama veidrodeli narveli turet. BET!  doh.gif jeigu jau sneka-tai snekes,tik uzsiimt reikia!
*

Tai man keisciausia kad banguotukas sneka prie veidrodzio smile.gif Juk stebuklu buna thumbup.gif
juliciukas666
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 14, 13:26)
Tai man keisciausia kad banguotukas sneka prie veidrodzio smile.gif  Juk stebuklu buna thumbup.gif
*

Nu,musu prie veidrodzio ciulba...bet nesneka! g.gif O vat su zmonem-prasom!-pakalbam! biggrin.gif
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 14, 18:09)
Nu,musu prie veidrodzio ciulba...bet nesneka!  g.gif O vat su zmonem-prasom!-pakalbam!  biggrin.gif
*

Mano tai po pusvalandzio prie veidrodzio budamas snekejo pvz siandien smile.gif
juliciukas666
Man tai labai patinka kai Kesa "burbia"! tongue.gif Kai nepatenkintas sedi,tai "bur-bur-bur",taip juokinga!!! biggrin.gif Arba kai mes su V barames sako:Civo-civo? -tipo,pakartokit,nesupratau! biggrin.gif
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 14, 19:24)
Man tai labai patinka kai Kesa "burbia"!  tongue.gif Kai nepatenkintas sedi,tai "bur-bur-bur",taip juokinga!!!  biggrin.gif  Arba kai mes su V barames sako:Civo-civo? -tipo,pakartokit,nesupratau!  biggrin.gif
*

Numanau,mano mamai uzvakar pasake banguotukas: ATEIK CIA,KO TU REKI? lotuliukas.gif
juliciukas666
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 14, 18:47)
Numanau,mano mamai uzvakar pasake banguotukas: ATEIK CIA,KO TU REKI? lotuliukas.gif
*

Hihihi!!! Nu gi pataiko! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Kaip prausesi? mes turim vonele,tai taaaaskos jis ten! blink.gif Arba kopusto lapa ant dugno slapia padedi,tai u-u svente!!! biggrin.gif
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 14, 21:31)
Hihihi!!! Nu gi pataiko!  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Kaip prausesi? mes turim vonele,tai taaaaskos jis ten!  blink.gif  Arba kopusto lapa ant dugno slapia padedi,tai u-u svente!!!  biggrin.gif
*

musu banguotukas megsta po siltu kranu maudytis,as padarau rankose valdeni kaip ezera ir jis prausiasi ant mano ranku,musu tai alpsta del babanu,kopusto nemegsta(davem kazkada),dar labai mesta obuoli valgyti thumbup.gif drinks_cheers.gif
juliciukas666
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 14, 22:25)
musu banguotukas megsta po siltu kranu maudytis,as padarau rankose valdeni kaip ezera ir jis prausiasi ant mano ranku,musu tai alpsta del babanu,kopusto nemegsta(davem kazkada),dar labai mesta obuoli valgyti thumbup.gif  drinks_cheers.gif
*

Labas rytas!
Nors musu Kesai jau nemazai metu,bet rankinuku jis taip (gal) ir nebus! Pvz,maudomes vonelei,valgy nelabai noriai is ranku ima,sedi ant galvu,ar ant peties. Buna,jei nuotaikoi,tai pavaiksto per ranka,ar per stala. Bet kad valgyt is ranku,ar (kaip buna) is lekstes-neeee!
Megsta obuoliuka,batona...Nu vat traskuciai-tai vseeeee! Net ir su cili pipirais varom! Paskui tik:Vandenukas!!!-sako. biggrin.gif
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 15, 08:40)
Labas rytas!
Nors musu Kesai jau nemazai metu,bet rankinuku jis taip (gal) ir nebus! Pvz,maudomes vonelei,valgy nelabai noriai is ranku ima,sedi ant galvu,ar ant peties. Buna,jei nuotaikoi,tai pavaiksto per ranka,ar per stala. Bet kad valgyt is ranku,ar (kaip buna) is lekstes-neeee!
Megsta obuoliuka,batona...Nu vat traskuciai-tai vseeeee! Net ir su cili pipirais varom! Paskui tik:Vandenukas!!!-sako.  biggrin.gif
*

Jis pasipraso kad as jam kakliuka pakasyciau,labai meilus jis,LABAS moka duoti. thumbup.gif pagal komanda sparnus isskleidzia,repuoti moka ir repuodamas sneka lotuliukas.gif bet jau taip juokingai atrodo... thumbup.gif repuodamas dazniausiai sako tokius zodzius: KA TU ČIA,KITA,EIK,ATEIK ČIA,LABAS KITA thumbup.gif lotuliukas.gif
is juoko galima numirti drinks_cheers.gif smile.gif kai pavyzdziui as vakgau ir banguotukas tuo metu buna paleistas,tai jis kai as valgau vos neilenda i burna lotuliukas.gif gauna velniu tuo metu,iškolioju žodžiais thumbup.gif lotuliukas.gif
arba jau taip nusišneka bešnekėdamas,pvavyzdžiui:LABAS TU JO. lotuliukas.gif arba moka pasakyti: CYPLIUKAS DURNIUKAS TU JO lotuliukas.gif thumbup.gif vat čia tai gerai skamba,dar tokiu meiliu tonu sako thumbup.gif
almuke
Ieškau pagalbos 4u.gif
Mes jau 1,5 m. auginam Nimfos patinėlį . Viskas buvo gerai, tik vakar pastebėjau labai keistą dalyką. Panašu, kad mūsų paukštukas viduriuoja... Gal kas esat susidūrę su tokia problema??? Papūgėlė pasidarė labai nerami ir blaškosi. Maistą gavo tik įprastą, jokių naujovių nedavėm... kažkaip labai neramu
_Aurelija_
QUOTE(almuke @ 2010 11 15, 14:36)
Ieškau pagalbos  4u.gif
Mes jau 1,5 m. auginam Nimfos patinėlį . Viskas buvo gerai, tik vakar pastebėjau labai keistą dalyką. Panašu, kad mūsų paukštukas viduriuoja... Gal kas esat susidūrę su tokia problema??? Papūgėlė pasidarė labai nerami ir blaškosi. Maistą gavo tik įprastą, jokių naujovių nedavėm... kažkaip labai neramu
*

Atsakymas-temoje Papūgos papūgėlės smile.gif drinks_cheers.gif
_Aurelija_
QUOTE(almuke @ 2010 11 15, 14:36)
Ieškau pagalbos  4u.gif
*

Sveika,musu taip pat viduriavo,pakeitem i geresni maista VITAKRAFT,tai pagerejo,bet pries tai buvome davę angliuką(sutrupinama i jo geriama vandeni),angliukai tabletemis parduodama vaistineje Manau kad po šio recepto tavo nimfai turėtų pagerėti bet puse dienos mažiausiai neduokite lesti ir skanėstų,pageidaujama tik vandenyje sutrupinta anglis,turėtų pagerėti smile.gif thumbup.gif

juliciukas666
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 15, 13:26)
... KA TU ČIA,KITA,EIK,ATEIK ČIA,LABAS KITA thumbup.gif  lotuliukas.gif
...LABAS TU JO. lotuliukas.gif  arba moka pasakyti: CYPLIUKAS DURNIUKAS TU JO
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ne,mano taip nedurnioja! Dar daugiau reiks uzsiimt! biggrin.gif
žydrynė
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 11 14, 19:47)
*

lotuliukas.gif maniškis tai atskrenda ant peties ir sako "duok bučkį" biggrin.gif
_Aurelija_
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 15, 16:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ne,mano taip nedurnioja! Dar daugiau reiks uzsiimt!  biggrin.gif
*

Banguotukas pas mus tikras talentas,nereikia net aros kad pralinksmintu seimos narius thumbup.gif smile.gif

QUOTE(žydrynė @ 2010 11 15, 22:59)
lotuliukas.gif maniškis tai atskrenda ant peties ir sako "duok bučkį" biggrin.gif
*

Musu taip pat moka sakyti DUOK BUCKI,bet jau kaip juokingai skamba kai tokia mazyte papuga pasako thumbup.gif smile.gif
juliciukas666
Labas rytas!!!

Tikrai,kai toks maziukas pauksciokas sneka,labai juokinga!!! biggrin.gif

Ar girdejot (gal kas ir duoda savo banguotukui) apie vandenuka su kalciu ir visokiais pribambasais,tipo vit. ???
evers
ax.gif manieji cika ir volis...

user posted image
Papildyta:
o cia musu varna...po maudyniu...
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.