Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žindymas ir antibiotikai mamai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
eling
Skubiai reikia patarimo!

Pirmą kartą per 2 metus apsirgau taip, kad gydytoja prirašė amoksicilino 500 mg 3 k. per dieną. Nors, sako, tai neturės įtakos pienuko kokybei, visgi man neramu. Mano pupai jau netrukus sueis 11 mėn., bet ji vis dar mėgsta užkandžiauti naktim, vakarais, rytais, kartais ir dienom. Žodžiu - kiaurą parą, nors valgo jau viską (kas pagal jos amžių leistina). Dažnai papulis reikalingas kaip priemonė apsiraminimui (nes jokios soskytės nėra turėjusi).
Va ir nežinau ką daryti - ar gerti antibiotikus ir toliau ramia sąžine maitinti, ar gerti vaistus, o maitinimą krūtimi jau nutraukti (netikiu, kad yra nekaltų cheminių vaistų)...

Gal kuri esate buvusi panašioje situacijoje??? Patarkite, pasidalinkite patirtimi. Man tai labai svarbu. Išties esu labai pasimetusi.... verysad.gif
eling
help.gif
SauleleRu
apie ligas ir žindymą TEMA
Pellagija
Labas, nesijaudink, dauguma antibiotiku suderinami su zindymu. Tiesiog bendra taisykle tokia, kad vaikui geriau gauti MP su nedideliu kiekiu antibiotiko, negu gauti pieno misini be imuniteto antikunu ir tik su sintetiniais blogai isisavinamais vitaminais.

Daugiau info rasi cia http://www.pradzia.org/vaistu-sarasas; parengta pagal PSO mokymo medziaga. susirask savo vaistus ir buk rami 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.