Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Benedikčiuko "žalias kelias" į pasaulį
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Renatulis
MANO ŽALIO AGURKĖLIO ŽALIAS KELIAS Į PASAULĮ
(Vat tau ir bus motin visko žalio prisipirkti)

O buvo taip...

Sausio 4-tos dienos vakare(savo termino dieną) aš visą vakarą gulėjau lovoje ir baisiausiai žliumbiau,nes taaaaip klaikiai kilo rūgštys,kaip dar per visą nėštumą nekilo.Žlimbiau net su pasriūbavimais ir klausiau savo pilvo kada gi jis pagaliau į dubenį nusileis,kad man su tom rūgštim palengvėtų.Tai visa nusižliumbus ir nusikalus vėlai užmigau pusiau sėdom.
Ryte atsikeliu ir jaučiu,kad man lovoje per kojas teka šiltas vandenukas.Niu,galvoju,visai jau ragas-privariau į kelnes.Bet net nubudusi jaučiu,kad negaliu sukontroliuoti tos srovės.Kad ir kaip bandau užspausti,bet ji varva ir varva.Tada dašilo,kas čia gali būti(o aš jau po gydytojos pasakymų,kad vaikas neskuba ir pernešiosiu,nusiteikiau,kad man dar toli gražu ne laikas,tai net mintis pradžioj nekilo).Tada aš šoku iš lovos-teka ant kilimo.Čiumpu,kišu paketą-visas permirksta.Įjungiu šviesą ir vos nenumirštu iš strioko pamačiusi,kad ir lovoj ir ant kilimo žalios balos.Žiūriu į laikrodį-7val ryto,o man 9val į polikliniką siuntimo ligoninėn pasiimti.Keliu vyrą ir net normaliai sakinio susakyt negaliu-žliumbt norisi dėl to žalumyno.Jis ir taip viską suprato,keliasi,pusnuogis čiumpa paties susikrautą tašę,tikrina pagal sąrašą ko trūksta,deda.Įdeda atspauzdintą JulieTos palaiminimą.O aš su ašarom akyse naršau googlėje ir prisiskaitau,kad žali vandenys,tai:
1.Pernešiojimas
2.Apsivijus virkštelė,degionies trūkumas
3.Vandenų trūkumas

...Kai vyras pribaigė tvarkyti tą terbą,tai varėm į dušą.Aš stovėjau po karštu vandeniu pilvą apsikabinus ir prašiau,kad subumsėtų,o vyras mane saugojo(tipo,kad nenugriūčiau iš to strioko baisaus).O pilvas nei krust,tai man vėl striokas.
...Pagaliau išsikočiojom iš namų ir ligoninėj buvom 8val.Tai priimamajame mus pasitiko labai bjauri boba.Neįskaičiau jos pavardės ant kortečkos,tik pamačiau,kad akušėrė.Tai ir sakau iš to pykčio vyrui,kad aš pas šitą “vriedną babcę negimdysiu”.O ji parazitka išgirdo ir patapo dar bjauresnė.Bet po to jau nuėjau į kitą kabiką kur kita,jau gera babcė,suvarė man klizmą ir palydėjo į gimdyklą.Pradžioj dar buvo visai nieko,net fainas jausmas atsirado-toks keistas maudimas,pilvo kietėjimas,...pagaliau supratau kad kažkas vyksta.Tik pradžioj buvo visai nebaisu ir neskausminga-varinėjau,pliurpiau su už kitos gimdyklos durimis sėdinčia būsima močiute(kai jai gimė anūkėlė ir pravirko,tai apsikabinom abi ir kad dėjom žliumbt iš laimės).Per kitos gimdyklos langelį viena akim stebėjau dar vieną gimdymą.
...Niu,bet kuo toliau,tuo skausmai stiprėjo ir tankėjo.Vyras varinėjo paskui mane su paišeliu ir užraške,nes jam gi mat akušerė liepė rašytis sąremių laiką.Po to atvežė į šalia esančią gimdyklą dar vieną gimdyvę,tai ji taaaaaip šaukė,kad aš dūmiau iš savo gimdyklos į pirmą aukštą(iš trečio).Tai doktorša mane susirado,kad tipo per toli nublūdijau.Teko pareiti.Kai pardūmiau savon gimdyklon,tai ta moteriškė jau buvo pagimdžiusi dukrytę.Akušerė išeidama pasakė,kad šiandien mergaičių diena.Tai buvo jau trečia mergaitė man atvažiavus.
...Tada atvažiavo dar viena gimdyvė.Ir ta spėjo pagimdyt iki manęs,o aš vis laukiu.Ji pagimdė sūnų-mergaičių laikas baigėsi.
...Kadangi dėl savo rūgščių buvau puse nakties nemiegojusi ir žlimbusi,po to tie vandenys,dar tas ilgas laukimas,vis stiprėjantys sąrėmiai,tai jau apie pietus pajutau,kad smingu,darausi kaip apdujusi,kažkokios patapo mintys padrikos...Pasijutau,kaip gerai apsinarkašinusi.
...O 15 ar 16val prasidėjo linksmybės.Taaaip surakindavo,kad juoda akyse pasidarydavo.Tai vyras spaudė,masažavo man nugaros apačią,o aš vis prašiau,kad noriu dar stipriau.Po to dar aprėkiau,kad ne ten maigo,nors prieš tai prašiau,kad būtent ten pamygtų.Tai vyras kantriai ir klusniai nukeliavo ten ku reikia.O man dar kažkokio stebuklo dėka dašilo atsiprašyti.O kai jis pasakė:”-Zuiki mylimiausias,aš nepykstu,tu tik sakyk ką daryti ir aš darysiu”.Tai tada vos neapsuižliumbiau.O gal ir apsižliumbiau-neatamenu.Bet iki šiol galvoju,kad kaip gerai,kad dabar galima gimdyti su vyru.Mes nuo pat 8.10 iki 18.40 val gimdėm KARTU.Man laaabai padėjo vyro buvimas šalia,jo žodžiai,masažai,palaikymas,...
...O kai jau surakino taip,kad nebeįmanoma buvo kęsti,tai pasakiau savo doktaršai:”-Gydytoja,nepykit,bet man jau nusibodo laukti,NEBEGALIUUUU....Aš persigalvojau...Šiandien nebegimdau...Einu namo...”
Tai ta,kad dės žvengti.Liepė gult į lovą,atitempė kažkokį navarotną aparatą ir sakė:”-Paklausyk oro prognozių iš mūsų durniuojančio aparato,gal įdomiau pasidarys”.Ir turėjau ten tipo girdėti tonus ir sąrėmius.Bet man tas aparatas bais šnypštė ir treškėjo,tai pasakiau,kad prisiklausiau jau ir mane jis jau nervuoja.Tai vėl paleido kočiotis ant kamuolio.
...16val vos nepaprašiau epidūro,nes jau tooookia nusikalus jaučiausi,o dar skausmai pasidarė nepakenčiami.Bet pasikalbėjau pati su savimi ir nutariau,kad visą gyvenimą sau neatleisiu,kad visą dieną laikiausi,o dėl kelių valandų pasidaviau.Nes jau žinojau,kad jei nepagimdysiu iki 19 val,tai skatins,nes jau bus 12val nuo žalių vandenų nubėgimo(taip man iškart pasakė).Tai spoksojau į laikrodį ir liepiau sau neištižti.18val.gydytoja atvarė galvodama,kad jau reiks skatinti,patikrina ir sako,kad jau pilnų pilniausias atsidarymas,jau net kraštus jaučia.Sako:”-Oho,pilnas atsidarymas ir nei garso.Ko Renatuk mažyle nerėkauji”.Aš sakau,kad bandžiau pora kartų,bet supratau,kad nei velnio nepalengvėja,tai mečiau ir dabar koncentruojuosi į kvėpavimą ir į tai,kad nesiriesčiau atgal(jokiu būdu neleido-o taip norėjosi riestis atgal.Sakė,kad tada leliukas vėl ir vėl pameta kryptį.Sakė,kad jau tada geriau riestis į kamuoliuką)
...Niu,kadangi Benediktas vis nesileido ir nesileido iki pat 18.30,tai 10min paskatino lašaline ir iškart pajutau norą stangintis.Tada jau liepė keberiotis ant stalo ir stumti.Kirpo visai truputuką,bet jau siuvant kaip skaudėjo,tai ne tas žodis.Jaučiau kiekvieną adatos dūrį ir tą “žilkos”(tipo siūlo) per odą tempimą.Net pasakiau daktarei:”-Būkit gera,pataupykit siūlus,man jau užteks tiek”.Tai ta subarė mane besijuokdama:”-Renata,nenervuok,nematau kur siūti.Sėdėk ir nepokštauk”.
...Prieš pat gimstant Benediktui,gyd su akušere susižvalgė ir akušerė greit išbėgo.Grįžo su 3 ar 4 vaikų skyriaus gyd ir sesutėm.Vat tada tai jau man pasidarė laaaabai baisu.Ir tik Benediktas išlindo,tai net nelaukę kada nustos pulsuoti,nukirpo virkštelę,čiupo jį,perdavė vyr.vaikų gydytojai ir išnešė.Vos su tete nenumirėm iš strioko.Tada mane siuvo,o aš balbatavau kažkokias blevyzgas daktarei ir laukiau ausis ir akis ištempusi.Net visas apdujimas išgaravo.Visą tą laiką mes net nežinojom kas gi ištikrųjų mums gimė.Tik laukėm laukėm ir mintyse meldėmes,kad viskas būtų gerai.Vienintelis dalykas kurį sužinojau,tai kada gimė.Nes tik jam išlindus ir spoksodama į laikrodį ant sienos aš paklausiau: ”-Pasakykit kas nors kiek valandų,nes be akinių nedažiebiu į tą jūsų laikrodį”
...Niu,ir laukėm...Atrodė,kad laukėm Benedikčiuko visą amžinybę.Bet kai jį atnešė ir paguldė man ant krūtinės ir kai pasakė,kad vaikeliui viskas gerai,tai kad dėjau žliumbt iš laimės ir glostyt mažytę rėkiančią galvytę.Leliukas taip stipriai stipriai prisiglaudė ir nurimo.Jėga koks jausmas.Neapsakomas.Va ir dabar jau apsižliumbiau.Iškart išgaravo visi sąrėmių baisumai,jausmai ir noras gimdyti tik po 10 metų(čia per sąrėmius vyrui taip sakiau,kad pametinukų nebegimdysiu,nors taip norėjau).Bet kai jau ant krūtinės gulėjo mažiukas kleckiukas,vėl įsinorėjau visko nuo pradžių.
...Tada pajutau,kad man kažkas teka.Sakau:”-Daktare,man kažkas iš bambos varva”,o ji pasižiūrėjo ir sako:”-Taigi čia tavo bernužėlis teritoriją pasižymėjo”.Vat tik tada ir sužinojom,kas gi mums gimė.O buvo taip dzin,svarbu kad tik viskas ČIKI.
...Jau palatoje pabučiavau mažiuką Benedikčiuko nosiuką ir pasakiau,kad dabar turiu DU PAČIUS MYLIMIAUSIUS VYRUS PASAULYJE.Ir taaaip raudojau iš laimės.
...Ir dabar kai dainuojam naktimis,tai pasižiūri į besivartančias mažytes akytes,plonytę drebančią apatinę lūpytę ir net nėra kaip supykti.Smingi iš nuovargio,bet jausmas vistiek nerealus.Kad tas rėkiantis naktibaldžiukas-tavo vaikelis:mylimiausias,nuostabiausias,gražiausias ir net rėkauja gražiai.

...Ai,niu vien žo... nebesiplėsiu,nes jums užknis skaityti,o ir pati jau su snargliais iki kelių.

Tik pasakysiu,kad nėštumas-nerealus jausmas,gimdymas taip pat nereali patirtis ir kaip gera,kad tais gyvenimo nerealumais galima pasidalinti čia-SUPERMAMYČIŲ tarpe.
Aurina
Labai grazi istorija, net asara isspaude 4u.gif wub.gif
Aiva.
vos neapsizliumbiau, kaip grazu wub.gif laukiu nesulaukiu, kada man teks patirti ta jausma.
daug jums sveikatytes ir laimes 4u.gif
Ugnisss
tavo humoro jausmas thumbup.gif
aukit stiprus ir sveiki 4u.gif
Taistė
oi kokia grazi istorija cray.gif
labiausiai tai sveikinu benediktuka kad gavo tokiu saunius tevelius! wub.gif
aukit sveikuciai! 4u.gif

p.s. o pasakojimas tai tikrai first.gif
Eimutė
Labai gražiai aprašei. thumbup.gif istorija first.gif
Labai gera skaityti, kai mamos tokius gražius jausmus jaučia ir dar sugeba jais pasidalinti su visomis. Sėkmės ir stiprybės. Aukit sveikučiai ir laimingi. Neužmirškit ir apie sesytę ax.gif
future_maman
first.gif Jezau, nu tiek snarglio per asaras is laimes (kad ir svetimos irnesakyk.gif ) dar nebuvau praliejus thumbup.gif Dovana, mamyt, turi apie savo smagumus smagiai papasakot drinks_cheers.gif Tegul jusu zaliasis agurkelis per zalius vandenis isplaukes auga didis vyras 4u.gif
vaidele
Nuostabi istorija! Sveikinu! 4u.gif
Maurela
apsizliumbiau.. blush2.gif
sedziu darbe...ir zliumbiu doh.gif
Ritužė
labai graži istorija thumbup.gif
Sveikinu jus labai labai. Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif
Veitė
na ką gi- nerealiai šauniai papasakota istorija thumbup.gif Aukit didučiai ir sveikučiai, beje sūnelio vardas tikrai labai gražus, o svarbiausia - retas wub.gif
SUPER HERA
o tu nesiilsi- po sunkaus darbo vos dvi savaičikes praėjo ,o jau rašai biggrin.gif
tikrai linksma istorija ,laimei ,kad pabaiga tokia laiminga mirksiukas.gif aukite didučiai būkite sveikučiai ,o savo leliuka
dara
Aš irgi žliumbiu... Ir gera.. Aukit laimingi 4u.gif
Isila
oi kokia istorija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Šalnė
Jeeeeezus kaip grazu wub.gif , teko skaityt su pertraukom, nes karts nuo karto akis uzliedavo asaros ax.gif
NirN
Nuostabu... dziaugiames kad viskas gerai... Buciuojam jus is visos sirdies... wub.gif wub.gif wub.gif
Doti
Pagarba mamytei, jei net gimdydama jumoro jausmo nepraranda thumb_yello.gif Labai graži istorija 4u.gif wub.gif
Atra
labai graži istorija wub.gif kaikurios detalės primena man manąją.....apsižliumbiau skaitant wub.gif
romuciukas
Turi ne tik du puikius vyrus,bet dar ir labai gera jumoro jausma.Tikra optimiste,fantastiska istorija thumbup.gif thumbup.gif
*GEN*
Labai grazi istorija .Linkiu uzauginti labai gera zmogeliuka smile.gif biggrin.gif
ONA
sekmes jum smile.gif saunuole
žalia
Daug asaru ir geru emociju patyriau thumbup.gif
SilRa
thumbup.gif istorija. dekui, kad taip graziai viska aprasei. o del antro stebuklo laukimo trumpiau nei 10 metu - drinks_cheers.gif 100 procentu bigsmile.gif aukit dideli ir grazus wub.gif
ARasytee
o, geras sesut, smile.gif
Is lupu ta pasakojima girdejau ir ne karta, o ant "lapo" - perskaityt gal net gi ir smagiau. Jausmai kiti.... O ypac matant ir zinant kaip musu Beniukas auga, keiciasi, stebina ismoktais dalykais..... smile.gif
Saunuole kad nepatingejai ir parase clap_1.gif

P.s o beja zaliasis agurkelis atplaukes zaliu ezeriuku pamego geltona spalva smile.gif
Ji "veza" viskas kas geltona smile.gif
Apus
4u.gif 4u.gif 4u.gif bis.gif soske.gif
Nanett
Puikus pasakojimas. Mano dukryte zalioji varlyte irgi gime i vandenis prikakojusi. Buckis Benediktukui.
Atra
wub.gif wub.gif wub.gif
Wildberry
Labai labai patiko skaityti jusu istorija 4u.gif Toks saunus ir savas pasakojimas thumbup.gif Nu, liux thumbup.gif
Sekmes 4u.gif
** Svaja**
wub.gif wub.gif cray.gif cray.gif wub.gif
gazuota
QUOTE(=SVAJA= @ 2007 01 05, 13:02)
wub.gif  wub.gif  cray.gif  cray.gif  wub.gif
*

Papildyta:
Tikrai labai sauni istorija thumbup.gif Verkiau,o maniskis net nesuprato delko... verysad.gif betpo to paguode kad ir mes turesime toki maza stebukla mirksiukas.gif
Mea
labai graži istorija wub.gif

su gimtadieniu 4u.gif
kristukas78
Grazu, netycia ilinday ir apsipatenkinusi skaiciau.

Prisiminiau savo patyrimus ir lyginau.

Skirtinga, bet viskas vis tiek miela ir grazu.

Linkejimai zentui 4u.gif (sorry, balionelis ne geltonas)
vaivos juosta
Nėr ką ir pridurt thumbup.gif .
daluzenik
thumbup.gif tikrai, kad super
Labai grazi tavoji zalia istorija.
Linkiu lengvo antro laukimo ir gimdymo nestuke.gif
Tiek daug teigiamu jausmu, o skaityt tikrai neatsibodo, lauksim antosios, bet geriau, kad ne zalios istorijos.
Galway_girl
Labai grazi istorija wub.gif 4u.gif
vi78
humoriste mamyte mirksiukas.gif .saunuole 4u.gif
yoyo75
Nerealaus gražumo žalia istorija wub.gif 4u.gif
Sėkmės šeimai,kaip matau jau turi tris mylimiausius vyrus
Įdomu kokia antra istorija blush2.gif
Dorchik
net apsizliumbiau!!!!! Labai grazu! Sveikinu su gimtadieniu!!!! 4u.gif
mukuki
thumbup.gif 4u.gif
duokanka
Sveikinimai 4u.gif laaabai gražiai aprašyta.
Kai man siuvo, aš irgi vos iškentėjau, taip skaudėjo doh.gif maniau mirsiu doh.gif
-Neužmirštuolė-
Laimingos mes, kurios apdovanotos tokia laime - patirti motinystės jausmą. Ačiū Aukščiausiam už tai. Palinkėkim mintyse visoms šeimoms, kurios nesulaukia šio džiaugsmo, svajonės išsipildymo.
indica
tikra meile ir tiesa kalbejo tavo lupomis biggrin.gif nu ziauuuriaiiiiii fainai papasakota istorija! thumbup.gif
Filotija
Labai grazi istorija, vos ne apsiasarojau. blush2.gif
GudriLapė
Labai graži istorija 4u.gif sėkmės jums augant 4u.gif
mergelike
Va tokias istorijas ir norisi skaityti, kur ir pasijuokti, ir paverkti iš džiaugsmo galima...
Cioperiuke
Nu istorija tai konkreciai superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lady_W
Jooo...teko ir man suprasti, ką reiškia pamatyt žalius vandenis schmoll.gif visiška panika apima unsure.gif

gerulė istorija mirksiukas.gif - reik dabar ieškoti antros apie mažajį broliuką bigsmile.gif - ar dar nėra g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.