Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dog Stories naminių gyvūnėlių konkursas
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Rustė

Cukraus pudra
nemėgstu tokių bučkių su vaikais blush2.gif
user posted image

labai miela ir tapu wub.gif
user posted image

katinas koks bigsmile.gif thumbup.gif

user posted image

grange
man kol kas fainiausia su pudeliukais smile.gif
Vicious Vici
QUOTE(grange @ 2010 10 12, 14:16)
man kol kas fainiausia su pudeliukais smile.gif
*

drinks_cheers.gif kitos netraukia man konkursinės kokybės ax.gif
l'eau
man kol kas labiausiai su papūgėle patinka smile.gif
Jakatta
Man kol kas irgi su pudeliukais fainiausia
VI-VA-VI
Puikus konkursas thumbup.gif thumbup.gif man kol kas visos nuotraukos patinka 4u.gif 4u.gif
Bekasė
kadangi i konkursa su tokia eiti negaliu ,tai siaip is archyvo istraukiu

-------

pašalinta per didelė nuotrauka
Cukraus pudra

vargšė žuvytė.
Cukraus pudra
o jau mergytė kokia miela wub.gif
user posted image

šita smagi

user posted image

erikiuxxx
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 12, 15:27)
vargšė žuvytė.
*

aha ,varksiuke verysad.gif
Omrum
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 12, 20:31)
aha ,varksiuke verysad.gif
*

aha kur gi ne biggrin.gif ta žuvytė visa puslapį ištampę doh.gif
Lašelis Liūdnas
Man šita patinka
user posted image
Cukraus pudra
QUOTE(Lera @ 2010 10 12, 23:22)
aha kur gi ne biggrin.gif ta žuvytė visa puslapį ištampę  doh.gif
*

man nieko neištampė.
Papildyta:
vajei
user posted image
marbela
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 01:29)

vajei

vajei? rolleyes.gif bet tavo pacios foto jei neklystu tas vajei ir labai greit galejo nutikt, o gal ir nutiko tik neuzfiksuota.
Cukraus pudra
QUOTE(marbela @ 2010 10 13, 10:38)
vajei?  rolleyes.gif  bet tavo pacios foto jei neklystu tas vajei ir labai greit galejo nutikt, o gal ir nutiko tik neuzfiksuota.
*

visose tokiose fotkėse vajei....
Lašelis Liūdnas
QUOTE(marbela @ 2010 10 13, 09:38)
vajei?  rolleyes.gif  bet tavo pacios foto jei neklystu tas vajei ir labai greit galejo nutikt, o gal ir nutiko tik neuzfiksuota.
*

Apie ką čia? g.gif

Smagūs zuikiai smile.gif
user posted image
Ūla
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 09:43)

*

ai nu man irgi fe kažkaip. Nežinau, neestetiškai atrodo tokie vaizdai, aš taip save toj vaiko vietoj įsivaizduoju, nupurto net.
Galbūt tai subjektyvu, bet vis tiek, manau, laižytis su gyvūnais hm.. nelabai...

Labai fainutė su triušiuku wub.gif
Omrum
man ne tai kad neestiška, bet supykina net nuo tu ale bučkių gyvūnų ir žmonių , turėjau draugė tai ji pamenu su savo šūnių tokius "laižekus" varė ojei kai ta kartais netyčia prisimenu visa diena valgyt nenoriu. Ir man neįdomios kalbos apie švaru gyvūną ir pan. kai pagalvoju kad prieš kažkurį laiką tas šuo savo užpakalį laižė o dabar vaiko ar suaugusio veidą ojeiii wacko.gif vnž man bjaurokoka
Vicious Vici
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 10:43)

*

aš tai pvz. savo šuniui valau dantis, taigi jokio vajei nematau, gal ir kiti valo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 13:03)
man ne tai kad neestiška, bet supykina net nuo tu ale bučkių gyvūnų ir žmonių , turėjau draugė tai ji pamenu su savo šūnių tokius "laižekus" varė ojei kai ta kartais netyčia prisimenu visa diena valgyt nenoriu. Ir man neįdomios kalbos apie švaru gyvūną ir pan. kai pagalvoju kad prieš kažkurį laiką tas šuo savo užpakalį laižė o dabar vaiko ar suaugusio veidą ojeiii  wacko.gif vnž man bjaurokoka
*

o žmonių oralinis? ax.gif

p.s. šunys užpakalių nelaižo, nebent sysiojimo organus, kuriuos galima plauti kaip ir mes žmonės plaunamės savuosius ax.gif
Omrum
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 12:11)
o žmonių oralinis? ax.gif
*

sulyginai doh.gif bet žmonių ne gyvulių smile.gif nors buvo minčių kad kas nors ką nors panašaus sulygins , bet ai nu gi nesvarbu , man britku ir psio. nesvarbu kas kam dantis valo ar organus išplauna smile.gif vis tiek brrrr
Cukraus pudra
tikra meška
user posted image

gaila,kad be kokybės
user posted image

šita wub.gif

user posted image
Vicious Vici
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 13:15)
sulyginai doh.gif bet žmonių ne gyvulių smile.gif nors buvo minčių kad kas nors ką nors panašaus sulygins , bet ai nu gi nesvarbu , man britku ir psio. nesvarbu kas kam dantis valo ar organus išplauna smile.gif vis tiek brrrr
*

kur tu gyvulį matai? aš tai matau skirtumą tarp gyvulių ir gyvūniuko/padarėlio/augintinio. Ar auginai kada mažą šuniuką? apie didelius nekalbu, tiek to, dideli yra dideli, galbūt kažkaip kitaip jie vertinami, nes žiūrint į juos galbūt nematai to tokio didžiulio mielumo, trapumo, to tokio gražumo. Bet mažas šunytis yra kažkas nerealaus. Jis tiesiog miega, o tu nori prie jo prilysti, paglamonėti, paniurkyti, pačiūčinti. Jis skleidžia būtent tokią energiją, charizmą. Todėl jei neauginai, tai negali komentuoti, nes nežinai to jausmo. O jei auginai, tai net gaila tavo gyvūno, jei jis nesugebėjo sukelti tau tokių gražių jausmų, emocijų...
c-girl
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 12:03)
Ir man neįdomios kalbos apie švaru gyvūną ir pan. kai pagalvoju kad prieš kažkurį laiką tas šuo savo užpakalį laižė o dabar vaiko ar suaugusio veidą ojeiii  wacko.gif vnž man bjaurokoka
*

Zurejau laida ne taip seniai(pas mus vietine), tai ten irgi toks klausimas daktarui buvo del sunu burnos, tipo ji svaresne nei zmogaus....Tai atsakymas- gryniausias mitas, suns burna nera svari, pagalvokit kad pries minute jis gal kito suns uzpakali pauoste ir palaize lotuliukas.gif doh.gif
Ūla
Turėjau/turiu gyvūnų, visokių emocijų man jie yra sukėlę, bet tokių vat, kad laižytis pulčiau - ne. Ir iš vienos lėkštės nevalgom, vienoj lovoj nemiegam,- jis ne mano šeimos narys, o augintinis, už kurį atsakau, prižiūriu, kuriuo rūpinuosi ir saugau.
Buvo man ir veidas palaižytas (ne lūpos), nelikau sužavėta, ploviaus iškart. O kad pati bučiuotis pulčiau - nu ne biggrin.gif , ir vaikams neleidžiu.
l'eau
su papūgėle ir triušuku abi labai gražios ir mielos smile.gif
grange
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 12:11)
šita  wub.gif[/i]
user posted image
*

aha, šita ir mane sužavėjo, nu toks trapumas wub.gif ir papūgaaaa kokiaaaaa norėč bigsmile.gif
Forget
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 13:22)
kur tu gyvulį matai? aš tai matau skirtumą tarp gyvulių ir gyvūniuko/padarėlio/augintinio. Ar auginai kada mažą šuniuką? apie didelius nekalbu, tiek to, dideli yra dideli, galbūt kažkaip kitaip jie vertinami, nes žiūrint į juos galbūt nematai to tokio didžiulio mielumo, trapumo, to tokio gražumo. Bet mažas šunytis yra kažkas nerealaus. Jis tiesiog miega, o tu nori prie jo prilysti, paglamonėti, paniurkyti, pačiūčinti. Jis skleidžia būtent tokią energiją, charizmą. Todėl jei neauginai, tai negali komentuoti, nes nežinai to jausmo. O jei auginai, tai net gaila tavo gyvūno, jei jis nesugebėjo sukelti tau tokių gražių jausmų, emocijų...
*

Nu taip taip didelis šuo kakoja, o mažiukas jorkiukas, tai saldainiukus leidžia bigsmile.gif
Vicious Vici
QUOTE(Forget @ 2010 10 13, 14:23)
Nu taip taip didelis šuo kakoja, o mažiukas jorkiukas, tai saldainiukus leidžia  bigsmile.gif
*

ne pirmas ir ne paskutinis atvejis forume, kai žmogus skaito nemąstydamas, o gal nemoka? unsure.gif ir tik skuba pasisakyti doh.gif lotuliukas.gif
Omrum
koks man skirtumas koks ten padarėlis? jei man britku , jums ne, valio , aš juk neperšu savo nuomonės, pasakau tik kaip man yra, pasakėt kaip jums bravo , nebūtina man įrodinėt , juk yra vienaip jei man vis tiek atrodys kitaip.

aš tiek tu meilybių seilybių auginus ir turėjus, kiti per visą gyvenimą tiek neturės, tai kad nereikia man lialia , žinai, nežinai gerai? ne tame esme juk.. aj nebūtu čia SM gal ir galima normaliai apie tai pakalbėt bet tik ne čia ..
Lašelis Liūdnas
O šunys, ypač mažiukai, jei vaistukų negavę, kirmelių turi... Man ir šlykštu visokie laižiakai su gyvūnais... Net savo naminę katę paglosčiusi einu rankų plaut.
Jakatta
Sita idomi:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21078

O kas yra laikoma photosopinta nuotrauka??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas???
Valerija
QUOTE(Jakatta @ 2010 10 13, 15:14)

O kas yra laikoma photosopinta nuotrauka??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas???
*

ta kurioje kas nors pripiešta ar kelios foto sujungtos. Bet ir tai tik kalbomis lieka, nes yra ir laimėjusi shopinta foto. Nepapūsi prieš vėją schmoll.gif
Lašelis Liūdnas
QUOTE(Jakatta @ 2010 10 13, 14:14)
Sita idomi:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21078
*

Apie photoshop'ą taisyklėse nekalbama.
Rašoma va kas: 9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Jakatta
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 13, 15:36)
Apie photoshop'ą taisyklėse nekalbama.
Rašoma va kas: 9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
*

Supratau. Aciu 4u.gif

Vadinas pakoreguot biski galima
Vicious Vici
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 14:50)
koks man skirtumas koks ten padarėlis? jei man britku , jums ne, valio , aš juk neperšu savo nuomonės, pasakau tik kaip man yra, pasakėt kaip jums bravo , nebūtina man įrodinėt , juk yra vienaip jei man vis tiek atrodys kitaip.

aš tiek tu meilybių seilybių auginus ir turėjus, kiti per visą gyvenimą tiek neturės, tai kad nereikia man lialia , žinai, nežinai gerai? ne tame esme juk.. aj nebūtu čia SM gal ir galima normaliai apie tai pakalbėt bet tik ne čia ..
*

tu matai kaip įdomiai... tu tai gali išsiplėtoti, apie drauges net pripasakoti, nors šioje temoje turbūt tos bučiuojančios draugė nė kvapo, o kai aš jau tau atsakau, tai jau grūdu savo nuomonę, bandau perkalbėti ir pan., o tu ar nebandai įrodyti tik vienareikškiškai, kad tai šlykštu? cool.gif kam įrodinėti? tuomet pažiūrėk foto, pagalvok ir patylėk, o jei ne, tai jau užvedus diskusiją ir kitų netildyk ax.gif
grange
QUOTE(Valerija @ 2010 10 13, 14:17)
ta kurioje kas nors pripiešta ar kelios foto sujungtos. Bet ir tai tik kalbomis lieka, nes yra ir laimėjusi shopinta foto. Nepapūsi prieš vėją schmoll.gif
*

tai gal buvo išskirtinės konkurso sąlygos, kad leido? g.gif apie kurį čia konkursą kalba eina?
hi :)
QUOTE(Jakatta @ 2010 10 13, 15:14)
??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas???
*

Yra terminas "montažas", jei padarai montažą su GIMP'u, jis lygiai taip pat negalimas, nors ir visai nephotoshopas. biggrin.gif PS taisyklėse nė neminimas, bet matyt taip jau yra, kad konkrečuis programos pavadinimas tampa bendriniu žodžiu...
Valerija
QUOTE(grange @ 2010 10 13, 17:08)
tai gal buvo išskirtinės konkurso sąlygos, kad leido? g.gif apie kurį čia konkursą kalba eina?
*

Seniai ir daug apkalbėtas tas atvejis buvo, kai nuotrauka apdorota spec priemonėmis (nuotraukos kraštai apipaišyti) ir tai pripažinta net pačios autorės.
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17112
Bet čia naujas konkursas, nenukrypkime į šalį ax.gif
grange
QUOTE(Valerija @ 2010 10 13, 16:35)
Seniai ir daug apkalbėtas tas atvejis buvo, kai nuotrauka apdorota spec priemonėmis (nuotraukos kraštai apipaišyti) ir tai pripažinta net pačios autorės.
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17112
Bet čia naujas konkursas, nenukrypkime į šalį ax.gif
*

Ai šita, nu jo pamenu g.gif

nu bet jo,čia jau praeitis doh.gif
Cukraus pudra
jau nieko kad keisto, kad šitos fotografės darbai man dažnai patinka
user posted image

šita smagi
user posted image

pažįstamas vaizdelis
user posted image
ale lėkčiau vaiko kelt šalin, o ne fotkint blush2.gif

VINIpooch
man irgi ta pirma grazi
Cukraus pudra
QUOTE(VINIpooch @ 2010 10 13, 19:12)
*

prastai, kad taisyklių neskaitot konkursų.

net ir po 100 kartų vis tiek toks vaizdelis neatrodo saugus 4u.gif
QUOTE(Valerija @ 2010 10 13, 17:35)
(nuotraukos kraštai apipaišyti)
*

kad mano akim ne apipaišyti, o elementariai patamsinta...vis tiek gi neklijuota ir kelių kadrų paskiros detalės...ai bet kuriuo atveju kažkaip šitą įvykį būsiu praleidus.

mjo...
VINIpooch
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 19:18)
prastai, kad taisyklių neskaitot konkursų.

net ir po 100 kartų vis tiek toks vaizdelis neatrodo saugus  4u.gif

*

jo.. geda biski ax.gif
gosas
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21103

Man dar sita thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras abu ant keturiu biggrin.gif
erikiuxxx
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21107
fui wacko.gif

QUOTE(gosas @ 2010 10 13, 19:47)
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21103

Man dar sita  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Geras abu ant keturiu biggrin.gif
*

aha faina sita

HappyAngel
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 13, 21:39)

O jergau.........
Monmorensi
lotuliukas.gif 'amžina' sm diskusija... bučiuoti gyvūną ar nebučiuoti. štai kur klausimas biggrin.gif

trūksta čia kokybės ar ne, bet šita man superinė:
user posted image

ir šita:
user posted image

dar šita:
user posted image
Ai, o man kad ir vyras visu ilgiu iškišęs liežuvį per skruostą brauktų foto pokeistė atrodytų. Prieš objektyvą reik bučiuotis estetiškiau. biggrin.gif O jau burna į burną su gyvūnu - atleiskit už tamsumą, bet aš iki to irgi dar nedaaugau cool.gif , nors namuose gyvūnų netrūksta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.