nemėgstu tokių bučkių su vaikais
![]() labai miela ir tapu ![]() katinas koks ![]()
man kol kas fainiausia su pudeliukais
man kol kas labiausiai su papūgėle patinka
Man kol kas irgi su pudeliukais fainiausia
Puikus konkursas
kadangi i konkursa su tokia eiti negaliu ,tai siaip is archyvo istraukiu
------- pašalinta per didelė nuotrauka vargšė žuvytė.
o jau mergytė kokia miela
![]() šita smagi ![]()
Man šita patinka
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 01:29) vajei vajei? QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 09:43) ai nu man irgi fe kažkaip. Nežinau, neestetiškai atrodo tokie vaizdai, aš taip save toj vaiko vietoj įsivaizduoju, nupurto net. Galbūt tai subjektyvu, bet vis tiek, manau, laižytis su gyvūnais hm.. nelabai... Labai fainutė su triušiuku
man ne tai kad neestiška, bet supykina net nuo tu ale bučkių gyvūnų ir žmonių , turėjau draugė tai ji pamenu su savo šūnių tokius "laižekus" varė ojei kai ta kartais netyčia prisimenu visa diena valgyt nenoriu. Ir man neįdomios kalbos apie švaru gyvūną ir pan. kai pagalvoju kad prieš kažkurį laiką tas šuo savo užpakalį laižė o dabar vaiko ar suaugusio veidą ojeiii
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 10 13, 10:43) aš tai pvz. savo šuniui valau dantis, taigi jokio vajei nematau, gal ir kiti valo Papildyta: QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 13:03) man ne tai kad neestiška, bet supykina net nuo tu ale bučkių gyvūnų ir žmonių , turėjau draugė tai ji pamenu su savo šūnių tokius "laižekus" varė ojei kai ta kartais netyčia prisimenu visa diena valgyt nenoriu. Ir man neįdomios kalbos apie švaru gyvūną ir pan. kai pagalvoju kad prieš kažkurį laiką tas šuo savo užpakalį laižė o dabar vaiko ar suaugusio veidą ojeiii o žmonių oralinis? p.s. šunys užpakalių nelaižo, nebent sysiojimo organus, kuriuos galima plauti kaip ir mes žmonės plaunamės savuosius
tikra meška
![]() gaila,kad be kokybės ![]() šita
QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 13:15) sulyginai kur tu gyvulį matai? aš tai matau skirtumą tarp gyvulių ir gyvūniuko/padarėlio/augintinio. Ar auginai kada mažą šuniuką? apie didelius nekalbu, tiek to, dideli yra dideli, galbūt kažkaip kitaip jie vertinami, nes žiūrint į juos galbūt nematai to tokio didžiulio mielumo, trapumo, to tokio gražumo. Bet mažas šunytis yra kažkas nerealaus. Jis tiesiog miega, o tu nori prie jo prilysti, paglamonėti, paniurkyti, pačiūčinti. Jis skleidžia būtent tokią energiją, charizmą. Todėl jei neauginai, tai negali komentuoti, nes nežinai to jausmo. O jei auginai, tai net gaila tavo gyvūno, jei jis nesugebėjo sukelti tau tokių gražių jausmų, emocijų... QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 12:03) Ir man neįdomios kalbos apie švaru gyvūną ir pan. kai pagalvoju kad prieš kažkurį laiką tas šuo savo užpakalį laižė o dabar vaiko ar suaugusio veidą ojeiii Zurejau laida ne taip seniai(pas mus vietine), tai ten irgi toks klausimas daktarui buvo del sunu burnos, tipo ji svaresne nei zmogaus....Tai atsakymas- gryniausias mitas, suns burna nera svari, pagalvokit kad pries minute jis gal kito suns uzpakali pauoste ir palaize
Turėjau/turiu gyvūnų, visokių emocijų man jie yra sukėlę, bet tokių vat, kad laižytis pulčiau - ne. Ir iš vienos lėkštės nevalgom, vienoj lovoj nemiegam,- jis ne mano šeimos narys, o augintinis, už kurį atsakau, prižiūriu, kuriuo rūpinuosi ir saugau.
Buvo man ir veidas palaižytas (ne lūpos), nelikau sužavėta, ploviaus iškart. O kad pati bučiuotis pulčiau - nu ne
su papūgėle ir triušuku abi labai gražios ir mielos
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 10 13, 13:22) kur tu gyvulį matai? aš tai matau skirtumą tarp gyvulių ir gyvūniuko/padarėlio/augintinio. Ar auginai kada mažą šuniuką? apie didelius nekalbu, tiek to, dideli yra dideli, galbūt kažkaip kitaip jie vertinami, nes žiūrint į juos galbūt nematai to tokio didžiulio mielumo, trapumo, to tokio gražumo. Bet mažas šunytis yra kažkas nerealaus. Jis tiesiog miega, o tu nori prie jo prilysti, paglamonėti, paniurkyti, pačiūčinti. Jis skleidžia būtent tokią energiją, charizmą. Todėl jei neauginai, tai negali komentuoti, nes nežinai to jausmo. O jei auginai, tai net gaila tavo gyvūno, jei jis nesugebėjo sukelti tau tokių gražių jausmų, emocijų... Nu taip taip didelis šuo kakoja, o mažiukas jorkiukas, tai saldainiukus leidžia
koks man skirtumas koks ten padarėlis? jei man britku , jums ne, valio , aš juk neperšu savo nuomonės, pasakau tik kaip man yra, pasakėt kaip jums bravo , nebūtina man įrodinėt , juk yra vienaip jei man vis tiek atrodys kitaip.
aš tiek tu meilybių seilybių auginus ir turėjus, kiti per visą gyvenimą tiek neturės, tai kad nereikia man lialia , žinai, nežinai gerai? ne tame esme juk.. aj nebūtu čia SM gal ir galima normaliai apie tai pakalbėt bet tik ne čia ..
O šunys, ypač mažiukai, jei vaistukų negavę, kirmelių turi... Man ir šlykštu visokie laižiakai su gyvūnais... Net savo naminę katę paglosčiusi einu rankų plaut.
Sita idomi:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21078 O kas yra laikoma photosopinta nuotrauka??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas??? QUOTE(Jakatta @ 2010 10 13, 14:14) Sita idomi: http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21078 O kas yra laikoma photosopinta nuotrauka??? Juoda/balta, pasviesinta, ideta sharp'o, tai dar ne photoshopas??? Apie photoshop'ą taisyklėse nekalbama. Rašoma va kas: 9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.** QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 10 13, 15:36) Apie photoshop'ą taisyklėse nekalbama. Rašoma va kas: 9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, pašalintas "raudonų akių" defektas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.** Supratau. Aciu Vadinas pakoreguot biski galima QUOTE(Lera @ 2010 10 13, 14:50) koks man skirtumas koks ten padarėlis? jei man britku , jums ne, valio , aš juk neperšu savo nuomonės, pasakau tik kaip man yra, pasakėt kaip jums bravo , nebūtina man įrodinėt , juk yra vienaip jei man vis tiek atrodys kitaip. aš tiek tu meilybių seilybių auginus ir turėjus, kiti per visą gyvenimą tiek neturės, tai kad nereikia man lialia , žinai, nežinai gerai? ne tame esme juk.. aj nebūtu čia SM gal ir galima normaliai apie tai pakalbėt bet tik ne čia .. tu matai kaip įdomiai... tu tai gali išsiplėtoti, apie drauges net pripasakoti, nors šioje temoje turbūt tos bučiuojančios draugė nė kvapo, o kai aš jau tau atsakau, tai jau grūdu savo nuomonę, bandau perkalbėti ir pan., o tu ar nebandai įrodyti tik vienareikškiškai, kad tai šlykštu? QUOTE(Jakatta @ 2010 10 13, 15:14) Yra terminas "montažas", jei padarai montažą su GIMP'u, jis lygiai taip pat negalimas, nors ir visai nephotoshopas. QUOTE(grange @ 2010 10 13, 17:08) Seniai ir daug apkalbėtas tas atvejis buvo, kai nuotrauka apdorota spec priemonėmis (nuotraukos kraštai apipaišyti) ir tai pripažinta net pačios autorės. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17112 Bet čia naujas konkursas, nenukrypkime į šalį QUOTE(Valerija @ 2010 10 13, 16:35) Seniai ir daug apkalbėtas tas atvejis buvo, kai nuotrauka apdorota spec priemonėmis (nuotraukos kraštai apipaišyti) ir tai pripažinta net pačios autorės. http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=17112 Bet čia naujas konkursas, nenukrypkime į šalį Ai šita, nu jo pamenu nu bet jo,čia jau praeitis
jau nieko kad keisto, kad šitos fotografės darbai man dažnai patinka
![]() šita smagi ![]() pažįstamas vaizdelis ![]() ale lėkčiau vaiko kelt šalin, o ne fotkint
man irgi ta pirma grazi
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=21107
fui QUOTE(gosas @ 2010 10 13, 19:47) aha faina sita QUOTE(erikiuxxx @ 2010 10 13, 21:39) O jergau......... trūksta čia kokybės ar ne, bet šita man superinė: ![]() ir šita: ![]() dar šita:
Ai, o man kad ir vyras visu ilgiu iškišęs liežuvį per skruostą brauktų foto pokeistė atrodytų. Prieš objektyvą reik bučiuotis estetiškiau.
|