Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija lietuviškai ir ne tik-11 dalis,
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Karusia
user posted image
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 05, 22:23)
Noriu priminti visiems naujokams kaip siųstis iš 2Sharedo failų saugyklos mūsų įkeltus filmus smile.gif

Pasispaudus ant mūsų  nurodytos aktyvios nuorodos  forume, turi atsidaryti toks langas

user posted image

reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta" click here"  ax.gif

user posted image

Išsisaugokite savo kompiuteriuose adresyne 2Shared paieškos puslapį ir dažniau ja naudokitės  4u.gif

2Shared paieška

Jei jūs atsisiunčiate filmus ir jums vaizdas trūkinėja, ar nėra garso, tai atsinaujinkite kodekus
Galima šitą versiją
   K-Lite Codec Pack 2.76 (Full)
Noriu visiems dar kartą priminti, kad jei siunčiatės WinRARo dalis, tai būtinai atkreipkite dėmesį ar visas filmo dalis atsisiuntėte, susitikrinkite visus tomų MB ar atitinka su failų saugyklon įkeltais. Ir svarbiausia, kad nepamirštumėt WinRARo dalis išarchyvuoti į vieną filmą, kitaip negalėsite žiūrėti filmo(spauskite su  DP klavišu ant pirmo WinRARo tomo ir iššokusioje lentutėje pasirinkite išskleisti failus nurodę, kurioje jūsų PC vietoje reikia išskleisti).
Filmus geriausia kompiuteryje žiūrėti su VLC programa arba su Media Player Classic, arba su winampu, svarbiausia kad rodytų  smile.gif

Kaip įkelti filmus į failų saugyklą jau yra nekartą kalbėta, tad tikrai nekartosiu vartykit senas mūsų temas, pasinaudokit SM paieška tikrai rasit  4u.gif
Ir labai tikiuosi kad tai, ką dabar jums surašiau, nebesikartos klausimai, tikrai jums nebeatsakysiu, jei nepaskaitysit šio posto  ax.gif
Visiems smagių dalybų filmukais, geros nuotaikos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

QUOTE(kipse @ 2009 01 05, 22:37)
Cituoju Semką , kaip iš 1,36 gb suarchyvuot filmą mažesniais gabaliukais ir įkelt į 2shared.

Beje, nu būkit žmonės neklausinėkit kas antram poste: kas turit tą ar aną. Nesąžininga. vieniems laiko negaila dėt ir laiką gaišt, o kitiems paskaitinėt ir paieškot.
*

10 tema yra čia
Auksute
labukas, savo maziui labai noriu parodyti Auksine antilope ir Spraktuka. Gal kas turi LT?
Aušrytė
QUOTE(Auksute @ 2010 10 15, 16:40)
labukas, savo maziui labai noriu parodyti Auksine antilope ir Spraktuka. Gal kas turi LT?
*

Antilopę tuoj įkelsiu smile.gif O kokio Spragtuko norit? Yra senosios animacijos ir yra 2004m. animacinis LT. g.gif
Aušrytė
"Spragtukas" 4u.gif
Auksute
Didelis aciu uz Spraktuka 4u.gif
lauksiu Auksines Antilopes.
Aušrytė
"Auksinė antilopė" 4u.gif
Auksute
ACIUKAS biggrin.gif
Auksute
labukas, as ir vel su prasymu...gal kas galit ideti Batuota Katina, Kurmiuko nuotykius (senoji animacija)?
Aušrytė
"Batuotas katinas" čia japoniškas. Kitas yra tik rusiškai.
Pavasarėlis
Aciu Donalitai Alibabos ir Nesiprausėlio nuorodas rusu kalba. Gal kas nors užmatėte lietuviškai?
eegle
QUOTE(Auksute @ 2010 10 19, 19:04)
labukas, as ir vel su prasymu...gal kas galit ideti Batuota Katina, Kurmiuko nuotykius (senoji animacija)?
*

http://puzkarapuz.ru/15035-krot-sbornik-mu...-1954-2002.html
sindija
Gal zinote is kur galima atsisiusti filmuka "Trys parsiukai"LT? ax.gif
lapkrituke
laba smile.gif Reikia kokiu nors filmuku su peleda, apie peleda ir pan 4u.gif Gal ka galit rekomenduot?
Canaria
Labas,

Gal kas prisimenat tokį filmuką apie berniuką, kuris vaikšto laukuose. Filmukas ne toks kaip visi - nupieštas taip, kad iš vieno daikto pasidaro kitas (sunku paaiškinti) smile.gif kažkas panašaus kaip banguoja jūra, iš jūros bangos pasidaro kriauklė, iš žolių pasidaro paukščiai ir panašiai. Atrodo, kad viskas piešta linijom kurios virsta įvairiais daiktais. Berods pasakojimo kaip ir nėra, bet, jei neklystu, moteriškas balsas dainuoja dainą. Filmukas tikrai ne rusiškas.
Gal kuri iš jūsų pamenate kažką panašaus? smile.gif
Greiciuke
Gal kas turite ČIPOLINO NUOTYKIUS ?
Aušrytė
QUOTE(Greiciuke @ 2010 11 07, 23:59)
Gal kas turite ČIPOLINO NUOTYKIUS ?
*

"Čipolino nuotykiai" 4u.gif
tik aš
gal galit įmesti kalėdine tema filmukus... Kai įsižiebia eglutes, Naujametinė pasaka, Sniego laiškanešys ir gal pasiūlysit ką nors susijusio su šventėm 4u.gif Ačiū smile.gif
vėtrė
QUOTE(tik aš @ 2010 11 13, 18:49)
gal galit įmesti kalėdine tema filmukus... Kai įsižiebia eglutes, Naujametinė pasaka, Sniego laiškanešys ir gal pasiūlysit ką nors susijusio su šventėm 4u.gif Ačiū smile.gif
*

Paieška reikia bandyti naudotis 4u.gif

sniego laiškanešys

Naujametinė pasaka

Kai užsidega eglutės LT
tik aš
ačiū smile.gif kvaiša aš... ne ten ieškojau ir nesupratau kodėl man rodo, kad nebeįmanoma tų failų atsiųsti doh.gif blush2.gif bandau dabar siųstis tikiuos pareis... dar kartą labai ačiu 4u.gif
katinas2
Sveiki,gal kas galit padet surast Raudonkepuraite
2shared randu tik pasakas ne multika unsure.gif
Aušrytė
Tai kad multiko lietuviškai niekas ir neturi... man rodos.. g.gif
Kriiste
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 14, 11:39)
Tai kad multiko lietuviškai niekas ir neturi... man rodos..  g.gif
*

bet toks buvo lyg - kur Petiai pasaka seke, ale filmukas - o jis ikrito i ekrana ir kartu dalyvavo g.gif
as irgi sito labai noreciau unsure.gif
Zakelis
http://www.dailymotion.com/playlist/x1etl1...#videoId=x9fglo

CIA RASITE DAUGYBE SENOSIOS ANIMACIJOS IGARSINTOS LIETUVIU KALBA!
lydekaite
QUOTE(Zakelis @ 2010 11 14, 11:49)
http://www.dailymotion.com/playlist/x1etl1...#videoId=x9fglo

CIA RASITE DAUGYBE SENOSIOS ANIMACIJOS IGARSINTOS LIETUVIU KALBA!
*

Sveiki, labai ačiū už tokią gausybę senosios animacijos filmukų. 4u.gif Nerealus grožis.
O gal kartais teko kur nors matyti parsisiuntimui tokį filmuką, kai Sausra su Vandens valdovu žaidė šachmatais iš jūrų, upių, ežerų ir upeliukų ir Vandens valdovas nuolat pralošinėjo, kol visoj žemėj pasidarė sausra. Tada žvėrys ėjo ieškoti tų valdovų, kad susigrąžintų vandenį... Nežinau, kaip tas filmukas vadinasi... Gal "Greitai lis"? ax.gif Neradau jo nei www.2shared.com, nei www.dailymotion.com...
Aušrytė
"Greitai lis" 4u.gif
lydekaite
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 15, 18:50)

Ačiūkas!!! 4u.gif Jau stveriu.
smailyte
Priminėt vieno ieškoto multiko pavadinimą-"Kai užgesta žvakutės". Ieškojau ir negalėjau rasti, nes pavadinimo neežinojau.
Ačiū.
smailyte
Gal kas žinot nuorodą filmuko lietuvių kalba "Senis šaltis ir vilkas pilkas" ir "Naujametinė naktis"? Rusų kalba randu, o lietuvių ne. Nerandu kažkuriame forume buvo nuoroda į vilką piką, bet nerandu, o gal klystu.
Ačiū.
lydekaite
QUOTE(smailyte @ 2010 11 18, 13:09)
Gal kas žinot nuorodą filmuko lietuvių kalba "Senis šaltis ir vilkas pilkas" ir "Naujametinė naktis"? Rusų kalba randu, o lietuvių ne. Nerandu kažkuriame forume buvo nuoroda į vilką piką, bet nerandu, o gal klystu.
Ačiū.
*

Neteko matyti "Vilko pilko"... nei "Naujametinės nakties"... ax.gif
O pamenat filmuką, kai mama tigriuką siuntė parnešti gėlių į anapus upelio ir tigriukas bijojo pereiti per upelį, nes bijojo to, kur upelyje gyvena? Ir pabaigoj skambėjo garsioji dainelė "Ulybka". Gal žinot, kaip jis vadinasi ir gal kas matėt parsisiuntimui lietuvišką versiją? blush2.gif
smailyte
http://www.youtube.com/watch?v=-TYYTpWDpu8...feature=related
Jei teisingai įkėliau nuorodą, tai čia online pažiūrėk "Naujametinę naktį".

Papildyta:
QUOTE(lydekaite @ 2010 11 18, 15:26)
Neteko matyti "Vilko pilko"... nei "Naujametinės nakties"... ax.gif
O pamenat filmuką, kai mama tigriuką siuntė parnešti gėlių į anapus upelio ir tigriukas bijojo pereiti per upelį, nes bijojo to, kur upelyje gyvena? Ir pabaigoj skambėjo garsioji dainelė "Ulybka". Gal žinot, kaip jis vadinasi ir gal kas matėt parsisiuntimui lietuvišką versiją?  blush2.gif
*

http://www.youtube.com/watch?v=h0WmqQTH3NE...feature=related
O čia "Senis šaltis ir pilkas vilkas" pasižiūrėjimui.
Aušrytė
QUOTE(lydekaite @ 2010 11 18, 14:26)
O pamenat filmuką, kai mama tigriuką siuntė parnešti gėlių į anapus upelio ir tigriukas bijojo pereiti per upelį, nes bijojo to, kur upelyje gyvena? Ir pabaigoj skambėjo garsioji dainelė "Ulybka". Gal žinot, kaip jis vadinasi ir gal kas matėt parsisiuntimui lietuvišką versiją?  blush2.gif
*

Nemačiau nė aš anų filmukų LT.

O šitą aš turiu LT, bet Donaldos garsintą. Tik kaip Lt vadinasi nežinau. Pas man "Kroshka Enot" 4u.gif Ar kelti?
vėtrė
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 18, 17:23)
Tik kaip Lt vadinasi nežinau.  Pas man "Kroshka Enot"  4u.gif  Ar kelti?
*

Meškėniukas 4u.gif
lydekaite
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 18, 16:23)
Nemačiau nė aš anų filmukų LT.

O šitą aš turiu LT, bet Donaldos garsintą. Tik kaip Lt vadinasi nežinau.  Pas man "Kroshka Enot"  4u.gif  Ar kelti?
*

Aga, būčiau dėkinga, jei įkeltumėt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smailyte @ 2010 11 18, 14:57)
http://www.youtube.com/watch?v=-TYYTpWDpu8...feature=related
Jei teisingai įkėliau nuorodą, tai čia online pažiūrėk "Naujametinę naktį".

Papildyta:

http://www.youtube.com/watch?v=h0WmqQTH3NE...feature=related
O čia "Senis šaltis ir pilkas vilkas" pasižiūrėjimui.
*

Oi, kokie gražučiai filmukai, nuostabūs piešiniai... wub.gif
Kol kas teks siųstis iš čia: http://multiki.arjlover.net/multiki/, o vėliau gal ir lietuvišką versiją kas nors turės ir pasidalins. ax.gif
Vitalija
Norėčiau atsiųsti filmuką apie drakoną („Maištininkas žuvo, tegyvuoja drakonas“). Per paiešką randu, bet kažkodėl neleidžia įsikelti g.gif
Tutka
siunciant is www.2shared.com man blokuoja visus papildomai issokancius langus. gal zinot kaip ta bloka nuimti? ne snegaliu atsisiusti verysad.gif dekui 4u.gif
semkaa
QUOTE(Tutka @ 2010 11 22, 13:54)
blokuoja visus papildomai issokancius langus.

Pabandyk pakrapstyt cia:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Tutka
nepasiduoda sad.gif
aistyte
laba diena. noreciau paprasyti pagalbos. kazkada man i PM buvo atsiusta nuoroda i puslapi, kuriame online galima pasiziureti senosios animacijos ir siaip senu rusisku filmu. jei kas zinote, koks tai galetu puslapis, prasau pasidalinkite sad.gif
siuskit nuoroda i PM. is anksto dekoju
Dilgynė
QUOTE(aistyte @ 2010 11 23, 13:30)
laba diena. noreciau paprasyti pagalbos. kazkada man i PM buvo atsiusta nuoroda i puslapi, kuriame online galima pasiziureti senosios animacijos ir siaip senu rusisku filmu. jei kas zinote, koks tai galetu puslapis, prasau pasidalinkite sad.gif
*

http://www.dailymotion.com/playlist/x1etl1...ji-animacija-lt
vėtrė
QUOTE(aistyte @ 2010 11 23, 14:30)
*

Arba tas smile.gif

P.S. Išsisiaugok adresą adresyne savo kompo, tada bus visada po ranka mirksiukas.gif
Joleks
QUOTE(sindija @ 2010 10 28, 18:29)
Gal zinote is kur galima atsisiusti filmuka "Trys parsiukai"LT? ax.gif
*

Mane irgi domintu sis filmukas. Ar nieks jo neturi?
Dilgynė
Sveiki
Gal tik as gavau tokia zinute is vieno/os nario/es:

tas tiesa jis uzdraustas, bet radau kanala...ir idejau :

http://www.2shared.com/video/3J9FWE3R/kalnu_daina.html

geru prisiminimu ir pasidalinkit su kitais ieskotojais smile.gif))

Nezinau kodel pats/pati cia neparase. Filmukas ne LT kalba.
Ajya
QUOTE(Dilgynė @ 2010 11 26, 23:11)
Sveiki
Gal tik as gavau tokia zinute is vieno/os nario/es:
Nezinau kodel pats/pati cia neparase.  Filmukas ne LT kalba.
*

Kaip tai ne Lt? Pas mane LT kalba...
kipse
QUOTE(ad libitum @ 2010 11 27, 10:21)
Kaip tai ne Lt? Pas mane LT kalba...
*

tikrai lt. ačiū paslaptingam/ai 4u.gif
Dilgynė
QUOTE(kipse @ 2010 11 27, 10:49)
tikrai lt. ačiū paslaptingam/ai  4u.gif
*

Vadinas man kazko garsas grybauja. Kazkas panasaus i japonu kinieciu atrodo.

Parsisiunciau dar karta. Leidziu per skirtingas programas ir vistiek japonu-kinieciu g.gif
vėtrė
[quote=Dilgynė,2010 11 27, 13:41]

Parsisiunciau dar karta. Leidziu per skirtingas programas ir vistiek japonu-kinieciu g.gif
*

[/quote

Man su Media Player Classic kuo puikiausiai leidžia gražiai lietuviškai.Gal pabandykit kodekų naujausią versiją parsisųst ir atnaujint smile.gif
Kriiste
QUOTE(Dilgynė @ 2010 11 27, 12:41)

Parsisiunciau dar karta. Leidziu per skirtingas programas ir vistiek japonu-kinieciu  g.gif
*

ir mes jau parsisiunte ziurejom - lietuviskai blush2.gif
hela77
sveiki,
ieskojau ieskojau ir niekaip nerandu filmuko apie drambliuka ir jo drauga, ten kur sako "sveiciau sveiciau"... "mielas .. broliuk, gimimo diena sveikas buk". ech, nuotrupas atsimenu ir tiek. Bet gal kas atsimenat geriau? ax.gif
lydekaite
QUOTE(hela77 @ 2010 11 30, 22:26)
sveiki,
ieskojau ieskojau ir niekaip nerandu filmuko apie drambliuka ir jo drauga, ten kur sako "sveiciau sveiciau"... "mielas .. broliuk, gimimo diena sveikas buk". ech, nuotrupas atsimenu ir tiek. Bet gal kas atsimenat geriau?  ax.gif
*

Tas filmukas berods vadinasi "Šiandien gimimo diena" (Сегодня день рождения). Jame šuniukas šveitė keptuvę ir laukė svečių. Dramblys nešė dovanų ilgą dešrelių juostą, bet kol nukeliavo iki šuniuko namų, pakeliui juodas katinas išviliojo iš dramblio visas dešreles. Todėl šuniukas ten taip ir sakė: "aš taip laukiau laukiau, šveičiau šveičiau..."
Kiek teko skaityti šitą ir ankstesnes temukes, niekas neturi šio filmuko lietuviškai... Čia yra rusiškai http://multiki.arjlover.net/multiki/. ax.gif
lydekaite
O kokią programėlę jūs naudojate filmukų konvertavimui iš pvz. VP6 Flash Video formato į AVI ar kokį kitą, kad būtų galima žiūrėti ne vien per kompą, bet ir per TV?
Man viena programėlė sukonvertavo, bet vienas filmukas tada užima apie 2 GB. doh.gif Bandžiau su kita programėle, bet tada žiauriai suprastėjus kokybė gavosi... verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.