Karusia
2010 10 13, 06:35
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 05, 22:23) Noriu priminti visiems naujokams kaip siųstis iš 2Sharedo failų saugyklos mūsų įkeltus filmus Pasispaudus ant mūsų nurodytos aktyvios nuorodos forume, turi atsidaryti toks langas  reikia palaukti apie 1 minutę, tuomet atsiranda užrašas download, tada spausti, kur apibraukta " click here"  Išsisaugokite savo kompiuteriuose adresyne 2Shared paieškos puslapį ir dažniau ja naudokitės 2Shared paieškaJei jūs atsisiunčiate filmus ir jums vaizdas trūkinėja, ar nėra garso, tai atsinaujinkite kodekus Galima šitą versiją K-Lite Codec Pack 2.76 (Full)Noriu visiems dar kartą priminti, kad jei siunčiatės WinRARo dalis, tai būtinai atkreipkite dėmesį ar visas filmo dalis atsisiuntėte, susitikrinkite visus tomų MB ar atitinka su failų saugyklon įkeltais. Ir svarbiausia, kad nepamirštumėt WinRARo dalis išarchyvuoti į vieną filmą, kitaip negalėsite žiūrėti filmo(spauskite su DP klavišu ant pirmo WinRARo tomo ir iššokusioje lentutėje pasirinkite išskleisti failus nurodę, kurioje jūsų PC vietoje reikia išskleisti). Filmus geriausia kompiuteryje žiūrėti su VLC programa arba su Media Player Classic, arba su winampu, svarbiausia kad rodytų Kaip įkelti filmus į failų saugyklą jau yra nekartą kalbėta, tad tikrai nekartosiu vartykit senas mūsų temas, pasinaudokit SM paieška tikrai rasit Ir labai tikiuosi kad tai, ką dabar jums surašiau, nebesikartos klausimai, tikrai jums nebeatsakysiu, jei nepaskaitysit šio posto Visiems smagių dalybų filmukais, geros nuotaikos  QUOTE(kipse @ 2009 01 05, 22:37) Cituoju Semką , kaip iš 1,36 gb suarchyvuot filmą mažesniais gabaliukais ir įkelt į 2shared.Beje, nu būkit žmonės neklausinėkit kas antram poste: kas turit tą ar aną. Nesąžininga. vieniems laiko negaila dėt ir laiką gaišt, o kitiems paskaitinėt ir paieškot. 10 tema yra čia
Auksute
2010 10 15, 15:40
labukas, savo maziui labai noriu parodyti Auksine antilope ir Spraktuka. Gal kas turi LT?
Aušrytė
2010 10 15, 16:03
QUOTE(Auksute @ 2010 10 15, 16:40) labukas, savo maziui labai noriu parodyti Auksine antilope ir Spraktuka. Gal kas turi LT? Antilopę tuoj įkelsiu  O kokio Spragtuko norit? Yra senosios animacijos ir yra 2004m. animacinis LT.
Aušrytė
2010 10 15, 17:28
Auksute
2010 10 17, 18:16
Didelis aciu uz Spraktuka lauksiu Auksines Antilopes.
Aušrytė
2010 10 17, 19:39
Auksute
2010 10 18, 08:52
ACIUKAS
Auksute
2010 10 19, 18:04
labukas, as ir vel su prasymu...gal kas galit ideti Batuota Katina, Kurmiuko nuotykius (senoji animacija)?
Aušrytė
2010 10 19, 18:09
"Batuotas katinas" čia japoniškas. Kitas yra tik rusiškai.
Pavasarėlis
2010 10 22, 15:10
Aciu Donalitai už Alibabos ir Nesiprausėlio nuorodas rusu kalba. Gal kas nors užmatėte lietuviškai?
QUOTE(Auksute @ 2010 10 19, 19:04) labukas, as ir vel su prasymu...gal kas galit ideti Batuota Katina, Kurmiuko nuotykius (senoji animacija)? http://puzkarapuz.ru/15035-krot-sbornik-mu...-1954-2002.html
sindija
2010 10 28, 18:29
Gal zinote is kur galima atsisiusti filmuka "Trys parsiukai"LT?
lapkrituke
2010 11 01, 11:03
laba  Reikia kokiu nors filmuku su peleda, apie peleda ir pan  Gal ka galit rekomenduot?
Canaria
2010 11 07, 16:14
Labas, Gal kas prisimenat tokį filmuką apie berniuką, kuris vaikšto laukuose. Filmukas ne toks kaip visi - nupieštas taip, kad iš vieno daikto pasidaro kitas (sunku paaiškinti)  kažkas panašaus kaip banguoja jūra, iš jūros bangos pasidaro kriauklė, iš žolių pasidaro paukščiai ir panašiai. Atrodo, kad viskas piešta linijom kurios virsta įvairiais daiktais. Berods pasakojimo kaip ir nėra, bet, jei neklystu, moteriškas balsas dainuoja dainą. Filmukas tikrai ne rusiškas. Gal kuri iš jūsų pamenate kažką panašaus?
Greiciuke
2010 11 07, 23:59
Gal kas turite ČIPOLINO NUOTYKIUS ?
Aušrytė
2010 11 08, 08:32
QUOTE(Greiciuke @ 2010 11 07, 23:59) Gal kas turite ČIPOLINO NUOTYKIUS ? "Čipolino nuotykiai"
gal galit įmesti kalėdine tema filmukus... Kai įsižiebia eglutes, Naujametinė pasaka, Sniego laiškanešys ir gal pasiūlysit ką nors susijusio su šventėm  Ačiū
QUOTE(tik aš @ 2010 11 13, 18:49) gal galit įmesti kalėdine tema filmukus... Kai įsižiebia eglutes, Naujametinė pasaka, Sniego laiškanešys ir gal pasiūlysit ką nors susijusio su šventėm  Ačiū  Paieška reikia bandyti naudotis sniego laiškanešysNaujametinė pasakaKai užsidega eglutės LT
ačiū  kvaiša aš... ne ten ieškojau ir nesupratau kodėl man rodo, kad nebeįmanoma tų failų atsiųsti  bandau dabar siųstis tikiuos pareis... dar kartą labai ačiu
katinas2
2010 11 14, 11:37
Sveiki,gal kas galit padet surast Raudonkepuraite 2shared randu tik pasakas ne multika
Aušrytė
2010 11 14, 11:39
Tai kad multiko lietuviškai niekas ir neturi... man rodos..
Kriiste
2010 11 14, 11:47
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 14, 11:39) Tai kad multiko lietuviškai niekas ir neturi... man rodos..  bet toks buvo lyg - kur Petiai pasaka seke, ale filmukas - o jis ikrito i ekrana ir kartu dalyvavo as irgi sito labai noreciau
Zakelis
2010 11 14, 11:49
http://www.dailymotion.com/playlist/x1etl1...#videoId=x9fgloCIA RASITE DAUGYBE SENOSIOS ANIMACIJOS IGARSINTOS LIETUVIU KALBA!
lydekaite
2010 11 15, 15:43
QUOTE(Zakelis @ 2010 11 14, 11:49) http://www.dailymotion.com/playlist/x1etl1...#videoId=x9fgloCIA RASITE DAUGYBE SENOSIOS ANIMACIJOS IGARSINTOS LIETUVIU KALBA! Sveiki, labai ačiū už tokią gausybę senosios animacijos filmukų.  Nerealus grožis. O gal kartais teko kur nors matyti parsisiuntimui tokį filmuką, kai Sausra su Vandens valdovu žaidė šachmatais iš jūrų, upių, ežerų ir upeliukų ir Vandens valdovas nuolat pralošinėjo, kol visoj žemėj pasidarė sausra. Tada žvėrys ėjo ieškoti tų valdovų, kad susigrąžintų vandenį... Nežinau, kaip tas filmukas vadinasi... Gal "Greitai lis"?  Neradau jo nei www.2shared.com, nei www.dailymotion.com...
Aušrytė
2010 11 15, 18:50
lydekaite
2010 11 15, 19:54
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 15, 18:50) Ačiūkas!!!  Jau stveriu.
smailyte
2010 11 16, 14:13
Priminėt vieno ieškoto multiko pavadinimą-"Kai užgesta žvakutės". Ieškojau ir negalėjau rasti, nes pavadinimo neežinojau. Ačiū.
smailyte
2010 11 18, 13:09
Gal kas žinot nuorodą filmuko lietuvių kalba "Senis šaltis ir vilkas pilkas" ir "Naujametinė naktis"? Rusų kalba randu, o lietuvių ne. Nerandu kažkuriame forume buvo nuoroda į vilką piką, bet nerandu, o gal klystu. Ačiū.
lydekaite
2010 11 18, 14:26
QUOTE(smailyte @ 2010 11 18, 13:09) Gal kas žinot nuorodą filmuko lietuvių kalba "Senis šaltis ir vilkas pilkas" ir "Naujametinė naktis"? Rusų kalba randu, o lietuvių ne. Nerandu kažkuriame forume buvo nuoroda į vilką piką, bet nerandu, o gal klystu. Ačiū. Neteko matyti "Vilko pilko"... nei "Naujametinės nakties"... O pamenat filmuką, kai mama tigriuką siuntė parnešti gėlių į anapus upelio ir tigriukas bijojo pereiti per upelį, nes bijojo to, kur upelyje gyvena? Ir pabaigoj skambėjo garsioji dainelė "Ulybka". Gal žinot, kaip jis vadinasi ir gal kas matėt parsisiuntimui lietuvišką versiją?
smailyte
2010 11 18, 14:57
http://www.youtube.com/watch?v=-TYYTpWDpu8...feature=relatedJei teisingai įkėliau nuorodą, tai čia online pažiūrėk "Naujametinę naktį". Papildyta:QUOTE(lydekaite @ 2010 11 18, 15:26) Neteko matyti "Vilko pilko"... nei "Naujametinės nakties"... O pamenat filmuką, kai mama tigriuką siuntė parnešti gėlių į anapus upelio ir tigriukas bijojo pereiti per upelį, nes bijojo to, kur upelyje gyvena? Ir pabaigoj skambėjo garsioji dainelė "Ulybka". Gal žinot, kaip jis vadinasi ir gal kas matėt parsisiuntimui lietuvišką versiją?  http://www.youtube.com/watch?v=h0WmqQTH3NE...feature=relatedO čia "Senis šaltis ir pilkas vilkas" pasižiūrėjimui.
Aušrytė
2010 11 18, 16:23
QUOTE(lydekaite @ 2010 11 18, 14:26) O pamenat filmuką, kai mama tigriuką siuntė parnešti gėlių į anapus upelio ir tigriukas bijojo pereiti per upelį, nes bijojo to, kur upelyje gyvena? Ir pabaigoj skambėjo garsioji dainelė "Ulybka". Gal žinot, kaip jis vadinasi ir gal kas matėt parsisiuntimui lietuvišką versiją?  Nemačiau nė aš anų filmukų LT. O šitą aš turiu LT, bet Donaldos garsintą. Tik kaip Lt vadinasi nežinau. Pas man "Kroshka Enot"  Ar kelti?
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 18, 17:23) Tik kaip Lt vadinasi nežinau. Pas man "Kroshka Enot"  Ar kelti? Meškėniukas
lydekaite
2010 11 18, 21:50
QUOTE(Aušrytė @ 2010 11 18, 16:23) Nemačiau nė aš anų filmukų LT. O šitą aš turiu LT, bet Donaldos garsintą. Tik kaip Lt vadinasi nežinau. Pas man "Kroshka Enot"  Ar kelti? Aga, būčiau dėkinga, jei įkeltumėt. Papildyta:QUOTE(smailyte @ 2010 11 18, 14:57) http://www.youtube.com/watch?v=-TYYTpWDpu8...feature=relatedJei teisingai įkėliau nuorodą, tai čia online pažiūrėk "Naujametinę naktį". Papildyta:http://www.youtube.com/watch?v=h0WmqQTH3NE...feature=relatedO čia "Senis šaltis ir pilkas vilkas" pasižiūrėjimui. Oi, kokie gražučiai filmukai, nuostabūs piešiniai...  Kol kas teks siųstis iš čia: http://multiki.arjlover.net/multiki/, o vėliau gal ir lietuvišką versiją kas nors turės ir pasidalins.
Vitalija
2010 11 20, 16:29
Norėčiau atsiųsti filmuką apie drakoną (Maištininkas žuvo, tegyvuoja drakonas). Per paiešką randu, bet kažkodėl neleidžia įsikelti
siunciant is www.2shared.com man blokuoja visus papildomai issokancius langus. gal zinot kaip ta bloka nuimti? ne snegaliu atsisiusti  dekui
QUOTE(Tutka @ 2010 11 22, 13:54) blokuoja visus papildomai issokancius langus. Pabandyk pakrapstyt cia:  Uploaded with ImageShack.us
nepasiduoda
aistyte
2010 11 23, 13:30
laba diena. noreciau paprasyti pagalbos. kazkada man i PM buvo atsiusta nuoroda i puslapi, kuriame online galima pasiziureti senosios animacijos ir siaip senu rusisku filmu. jei kas zinote, koks tai galetu puslapis, prasau pasidalinkite  siuskit nuoroda i PM. is anksto dekoju
Dilgynė
2010 11 23, 18:32
QUOTE(aistyte @ 2010 11 23, 13:30) laba diena. noreciau paprasyti pagalbos. kazkada man i PM buvo atsiusta nuoroda i puslapi, kuriame online galima pasiziureti senosios animacijos ir siaip senu rusisku filmu. jei kas zinote, koks tai galetu puslapis, prasau pasidalinkite  siuskit nuoroda i PM. is anksto dekoju http://www.dailymotion.com/playlist/x1etl1...ji-animacija-lt
QUOTE(aistyte @ 2010 11 23, 14:30) laba diena. noreciau paprasyti pagalbos. kazkada man i PM buvo atsiusta nuoroda i puslapi, kuriame online galima pasiziureti senosios animacijos ir siaip senu rusisku filmu. jei kas zinote, koks tai galetu puslapis, prasau pasidalinkite  siuskit nuoroda i PM. is anksto dekoju Arba tas  P.S. Išsisiaugok adresą adresyne savo kompo, tada bus visada po ranka
QUOTE(sindija @ 2010 10 28, 18:29) Gal zinote is kur galima atsisiusti filmuka "Trys parsiukai"LT?  Mane irgi domintu sis filmukas. Ar nieks jo neturi?
Dilgynė
2010 11 26, 23:11
Sveiki Gal tik as gavau tokia zinute is vieno/os nario/es: QUOTE tas tiesa jis uzdraustas, bet radau kanala...ir idejau : http://www.2shared.com/video/3J9FWE3R/kalnu_daina.htmlgeru prisiminimu ir pasidalinkit su kitais ieskotojais  )) Nezinau kodel pats/pati cia neparase. Filmukas ne LT kalba.
QUOTE(Dilgynė @ 2010 11 26, 23:11) Sveiki Gal tik as gavau tokia zinute is vieno/os nario/es: Nezinau kodel pats/pati cia neparase. Filmukas ne LT kalba. Kaip tai ne Lt? Pas mane LT kalba...
QUOTE(ad libitum @ 2010 11 27, 10:21) Kaip tai ne Lt? Pas mane LT kalba... tikrai lt. ačiū paslaptingam/ai
Dilgynė
2010 11 27, 12:41
QUOTE(kipse @ 2010 11 27, 10:49) tikrai lt. ačiū paslaptingam/ai  Vadinas man kazko garsas grybauja. Kazkas panasaus i japonu kinieciu atrodo. Parsisiunciau dar karta. Leidziu per skirtingas programas ir vistiek japonu-kinieciu
[quote=Dilgynė,2010 11 27, 13:41] Vadinas man kazko garsas grybauja. Kazkas panasaus i japonu kinieciu atrodo. Parsisiunciau dar karta. Leidziu per skirtingas programas ir vistiek japonu-kinieciu  [/quote Man su Media Player Classic kuo puikiausiai leidžia gražiai lietuviškai.Gal pabandykit kodekų naujausią versiją parsisųst ir atnaujint
Kriiste
2010 11 28, 19:21
QUOTE(Dilgynė @ 2010 11 27, 12:41) Vadinas man kazko garsas grybauja. Kazkas panasaus i japonu kinieciu atrodo. Parsisiunciau dar karta. Leidziu per skirtingas programas ir vistiek japonu-kinieciu  ir mes jau parsisiunte ziurejom - lietuviskai
sveiki, ieskojau ieskojau ir niekaip nerandu filmuko apie drambliuka ir jo drauga, ten kur sako "sveiciau sveiciau"... "mielas .. broliuk, gimimo diena sveikas buk". ech, nuotrupas atsimenu ir tiek. Bet gal kas atsimenat geriau?
lydekaite
2010 12 01, 21:56
QUOTE(hela77 @ 2010 11 30, 22:26) sveiki, ieskojau ieskojau ir niekaip nerandu filmuko apie drambliuka ir jo drauga, ten kur sako "sveiciau sveiciau"... "mielas .. broliuk, gimimo diena sveikas buk". ech, nuotrupas atsimenu ir tiek. Bet gal kas atsimenat geriau?  Tas filmukas berods vadinasi "Šiandien gimimo diena" (Сегодня день рождения). Jame šuniukas šveitė keptuvę ir laukė svečių. Dramblys nešė dovanų ilgą dešrelių juostą, bet kol nukeliavo iki šuniuko namų, pakeliui juodas katinas išviliojo iš dramblio visas dešreles. Todėl šuniukas ten taip ir sakė: "aš taip laukiau laukiau, šveičiau šveičiau..." Kiek teko skaityti šitą ir ankstesnes temukes, niekas neturi šio filmuko lietuviškai... Čia yra rusiškai http://multiki.arjlover.net/multiki/.
lydekaite
2010 12 03, 12:11
O kokią programėlę jūs naudojate filmukų konvertavimui iš pvz. VP6 Flash Video formato į AVI ar kokį kitą, kad būtų galima žiūrėti ne vien per kompą, bet ir per TV? Man viena programėlė sukonvertavo, bet vienas filmukas tada užima apie 2 GB.  Bandžiau su kita programėle, bet tada žiauriai suprastėjus kokybė gavosi...
|
|