Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ** Šiauliečiai stato svajonių namus **
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Osera

user posted image

ŠIAULIECIAI STATOSI SVAJONIU NAMUS

Aukštelkes - Bubiu puse

poeme
zojux
Dovis
giedre.v
henrieta75
pojo
masajugi
Neringe
Rendi
rudenine
ragaina

Ginkunai

korisda
notyte
Cili
biesas66

Gegužiukai

kreizzy
tetis Evaldas

Žaliukiu k.

laimingas

Medelynas

osera

Rekyvos puse

femme_fatale
bitute555
rasyte
Cheburashka
rugstele

Pabaliai

airise
aulina
berže
nise
tryliktoji

Centras
janna
praeiviene

Šeduva

mamylio

Kuršenai

tomoshius
zvejys

Kužiai

Karolag

Radviliškio puse

Agnestar

Vijoliai

mylima2007

KAIRIAI

Tuzinas

user posted image

slaptažodi i musu albuma reikia užsitarnauti biggrin.gif

aulina
Oserai 4u.gif už naują temą.
biesas66
na kagi,keliuosi ir as i nauja tema smile.gif Atrodo senoji praleke akimirksniu smile.gif
Papildyta:

po 3 Lt/kv. jau nusipirkau, kur rekomendavo airise thumbup.gif Tos plytelės vileory & Boch. Labai gerai pagamintos, geros kokybės. Planuojame ant tinklelio klijuoti, po to ant sienos. Gal žinote kokiais klijais ant tinkelio klijuoti?

Paprastas lipalas turetu tikti. Plyteles stiklines? Tiesa,o koki plota zadate klijuoti su tom plytelem?
kreizzy
Oserai 4u.gif
Aulina primink kur ta parduotuve randasi?prie progos pasidairysiu g.gif
po pigiai gautusis ta mozaika,bet kaip reikia vienodai ir tiksliai tas plyteles suklijuoti doh.gif ,nezinau ar as sugebeciau g.gif
aulina
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 18, 11:37)
Paprastas lipalas turetu tikti. Plyteles stiklines?    Tiesa,o koki plota zadate klijuoti su tom plytelem?
*

plytelės nestiklinės, keramikinės. Galvojame ant formos sudėlioti plyteles, uždėti tinkliuką ir reikėtų, kad greitai klijai prikibtų, gal kokių greičiau veikiančių klijų žinai?
Plotas maždaug 5 kv.
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 11:41)
Oserai 4u.gif
Aulina primink kur ta parduotuve randasi?prie progos pasidairysiu g.gif
po pigiai gautusis ta mozaika,bet kaip reikia vienodai ir tiksliai tas plyteles suklijuoti doh.gif ,nezinau ar as sugebeciau g.gif
*

Parduotuvė yra prie Pieno kombinato visai šalia, adresas Šarūno g.12.
Jeigu nėra skubu, palauk, parašysiu kaip sekėsi klijuoti. Mozaikos turi jie labai daug.
biesas66
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 11:46)
plytelės nestiklinės, keramikinės. Galvojame ant formos sudėlioti plyteles, uždėti tinkliuką ir reikėtų, kad greitai klijai prikibtų, gal kokių greičiau veikiančių klijų žinai?
Plotas maždaug 5 kv.
*

5 kvm nemazai. Gerai sugalvojote su tinkleliu,supaprastinsite sau darba siektiek. greitai veikiantys yra super glue, nebutina plyteles visa pagrinda istepti klijeis ,galbut uztektu ir poros tasku. kaipten bebutu jusu laukia didelis darbas:) Bet vertas to.
airise
Aulina,kokias spalvas pirkai? Man įdomu,koks bus rezultatas,kaip sudėliosit mozaiką g.gif ,koks bus tas vaizdas. Kokį tinkliuką,tą geltoną imsit,ar kitokį? Pafotografuok eigą,jei tik sutinki. Aš suku galvą,kaip čia tą darbą reikėtų padaryt.
Kaip tik mačiau laidą apie iškastas romėnų mozaikas tongue.gif history kanale.
Osera
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 11:22)
Mozaika. Toje parduotuvėje buvau pirmą kartą, net negalvojau, kad tokiame užkampyje bus  smile.gif Radau panašias plyteles į mūsų, kaina 20 Lt mažesnė, manau ten verta pirkti plyteles  smile.gif
*

mes is ten pirkome savaja mozaika ta zydraja smile.gif klijavome su kazkokiais spec klijais
o ant to tinkliuko ir laikesi juokingai,beklijuojant nemazai nubirejo ju ,tai iklijavome su klijais

o kainos ten tikra neblogos ,tik reikia uztaikyti kada plyteliu uzsiveza
kreizzy

Jeigu nėra skubu, palauk, parašysiu kaip sekėsi klijuoti. Mozaikos turi jie labai daug.
*

[/quote]

visai neskubu biggrin.gif per ziema vakarais gal suklijuociau ant to tinklelio?butinai parodyk, kaip pasiseks mirksiukas.gif
masajugi
Sveikutes, as irgi keliuos i nauja temike. Nieko naujo pasakyti neturiu esu tik skaitytoja.

Pojo, graziai, tvarkingai isklijuotos plyteles thumbup.gif

Aulina, gal galetum pafotkinti plyteles kaip atrodo, kad zinociau mazdaug apie ka eina kalba.
aulina
QUOTE(airise @ 2010 10 18, 12:01)
Aulina,kokias spalvas pirkai? Man įdomu,koks bus rezultatas,kaip sudėliosit mozaiką g.gif ,koks bus tas vaizdas. Kokį tinkliuką,tą geltoną imsit,ar kitokį? Pafotografuok eigą,jei tik sutinki. Aš suku  galvą,kaip čia tą darbą  reikėtų padaryt.
*

3 spalvos: balta šviesiai mėlyna ir tamsiau mėlyna.
Šiuo metu gaminame formą, ant kurios dėliosime plyteles. Formoje bus 100 plytelių.
Labai svarbu gerus klijus gauti. Tikliukas, ant kurio parduodamos plytelės, šiek tiek plonesnis nei statybinis geltonas, lankstenis. Jeigu negausime tokio, klijuosime ant geltono. Parodysiu jums eigą, jeigu fotikas nenuvils - vaizdinę. Kadangi nemažą kiekį turi parduotuvė, galėsite pataupyti neblogai. Žinoma, jeigu man gausis smile.gif
Plytelės tikrai labai gražios ir kokybiškos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 12:20)
visai neskubu biggrin.gif per ziema vakarais gal suklijuociau ant to tinklelio?butinai parodyk, kaip  pasiseks mirksiukas.gif
*

tai gerai, mes neskubame irgi, todėl reikės truputį palaukti smile.gif
biesas66
QUOTE(Osera @ 2010 10 18, 12:04)
mes is ten pirkome savaja mozaika  ta zydraja  smile.gif klijavome su kazkokiais spec klijais 
o ant to tinkliuko ir laikesi juokingai,beklijuojant nemazai nubirejo ju ,tai iklijavome su  klijais

o kainos ten tikra neblogos  ,tik reikia uztaikyti kada plyteliu uzsiveza
*

Su mozaika jau taip buna,daznai byra nuo tinkliuko,arba buna blohai iklijuota,kreivai,tai tenka islupti ir pernaujo ideti. Ypatingai byra nuo popierinio tinkliuko. O jei dar su slapini tai tikrai kaip mozaika ir delioji,po viena.
Specialus klijai. Jie pasireiskia tuom kad dazniausiai jie buna balti ir buna gipso pagrindu (nors nebutinai) Klijuoti patarciau su 2mm sukomis nes kitaip jei klijei istryks per plyteliu tarpus bus vargo kol iskrapstysite. Plius su dvieju mm kliju storis neduos plytelem issikraipyti taip smarkiai nes tereikia ciut persmarkiai paspausti su pirstu plytele ir ji pasiliks giliau nei visos kitos.Negrazu.
kreizzy

Šiuo metu gaminame formą, ant kurios dėliosime plyteles. Formoje bus 100 plytelių.

papasakok kas per forma? is ko ja pasidaryti? g.gif gal kaip ji atliks galima bus ja issinuomuoti biggrin.gif

ar buvo tu plyteliu i rusvuma?
aulina
QUOTE(masajugi @ 2010 10 18, 12:37)
Aulina, gal galetum pafotkinti plyteles kaip atrodo, kad zinociau mazdaug apie ka eina kalba.
*

Mozaika yra albume Oseros žydrajame vonios kambaryje. Tik mano plytelių spalva šiek tiek skiriasi, labiau švelnesnė. Negaliu nufotkinti, nes mano fotikas streikuoja.
masajugi
http://lt.lt.allconstructions.com/portal/p...ts/article/6446

cia kazka radau, kaip klijuoti plyteles.
aulina
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 12:51)

papasakok kas per forma? is ko ja pasidaryti? g.gif gal kaip ji atliks galima bus ja issinuomuoti biggrin.gif

ar buvo tu plyteliu i rusvuma?
*

Dėl formos paskolinimo manau susitartume 4u.gif Svarbu, kad tik mums pavyktų.
Buvo rusvų plytelių (švelnios rusvos spalvos ir tamsesnės į raudonumą). Pamanėme, kad gražiau gausis, jeigu bus 3 spalvų mozaika (buvo tik mėlynų t.y. 2 mėlynos ir 1 balta). Jeigu būtų tik 2 spalvos nelabai žiūrėtųsi. Švelni rusva ir tamsi ruda kartu nelabai derėtų, o viena iš jų su balta irgi, reikėtų bent trečios tokio pat atspalvio.
Šablotas atrodys taip:
kreizzy
QUOTE(masajugi @ 2010 10 18, 13:01)
http://lt.lt.allconstructions.com/portal/p...ts/article/6446

cia kazka radau, kaip klijuoti plyteles.
*

aciu uz nuoroda :4u : tos rudos kur aplijuota apvali kolona man labai thumbup.gif

Aulina ,sablonas thumbup.gif tai tos rusvos vienspalves verysad.gif as noreciau irgi 3 spalvu smile.gif
tai as laikysiu kumscius kad jums pavyktu biggrin.gif
Pojo
jauciuosi stipriai kazka praleidus doh.gif prasau papasakokit kas cia per mozaikos, kodel dar jas kazkaip klijuoti reikia - ar ne ant kvadraciuku sulipintos buna perkant??? ir kas cia per kaina 3lt g.gif - uz kiek cia? zodziu apsvieskit kas netingit 4u.gif 4u.gif
kreizzy
QUOTE(Pojo @ 2010 10 18, 13:14)
jauciuosi stipriai kazka praleidus doh.gif  prasau papasakokit kas cia per mozaikos, kodel dar jas kazkaip klijuoti reikia - ar ne ant kvadraciuku sulipintos buna perkant??? ir kas cia per kaina 3lt g.gif - uz kiek cia? zodziu apsvieskit kas netingit  4u.gif  4u.gif
*

tokia kaina todel, kad plyteles palaidos doh.gif reikia paciam susiklijuoti ant tinkliuko doh.gif
aulina
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 13:13)
tai tos rusvos vienspalves verysad.gif
*

taip, tik mėlynų daugiau. Mėlynų nelabai norėjau, bet namie susidėliojau, visai gražiai, labai švelni ta mėlyna.
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 10 18, 13:14)
jauciuosi stipriai kazka praleidus doh.gif  prasau papasakokit kas cia per mozaikos, kodel dar jas kazkaip klijuoti reikia - ar ne ant kvadraciuku sulipintos buna perkant??? ir kas cia per kaina 3lt g.gif - uz kiek cia? zodziu apsvieskit kas netingit  4u.gif  4u.gif
*

airisė buvo parašiusi, kad pamatė plytelių palaidų po 3 Lt, nuvažiavau ir nupirkau smile.gif Tos, kur sulipintos, kainuoja nuo 30 Lt pigiausiai, būna ir po 100. O radome nesulipintų po 3 Lt thumbup.gif Jeigu pavyks - nemažai bus sutaupyta thumbup.gif
kreizzy
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 13:21)
taip, tik mėlynų daugiau. Mėlynų nelabai norėjau, bet namie susidėliojau, visai gražiai, labai švelni ta mėlyna.
*

tikiu kad graziai smile.gif bet man melyna visiskai netiks verysad.gif norejau i mazaji wc. tiktu rusvi,gelsvi,oranzinai,net zalsvi atspalvai.reikes dar pagalvoti g.gif
aulina
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 13:27)
tikiu kad graziai smile.gif bet man melyna visiskai netiks verysad.gif norejau i mazaji wc. tiktu rusvi,gelsvi,oranzinai,net zalsvi atspalvai.reikes dar pagalvoti g.gif
*

tokių, kur tau reikia nebuvo. Jeigu tavo mažas wc, tuomet jį optiškai didintų šaltos spalvos: pvz. mėlyna. Oranžinė, gelsva ir rusva yra šiltos spalvos, jos dar labiau mažina patalpą. Maži ornamentai (mozaika) irgi labiau tinka mažai patalpai.
Pojo
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 14:21)
tokia kaina todel, kad plyteles palaidos doh.gif reikia paciam susiklijuoti ant tinkliuko doh.gif
*

supratau 4u.gif o cia 3 lt uz koki kiek tu gabaliuku?

as del spalvu plyteliu dar esu visiskai be minciu g.gif gal uzmatysiu kanor ska verta nukopijuoti...

turiu pasiulyma, kad vel butu apie ka diskutuot smile.gif - keliam ka turim voniu plytku tema mirksiukas.gif taip atrasim nauju minciu 4u.gif

paziurejau savo vonios faila doh.gif nu labai skurdus biggrin.gif imetu savo tris vienintelius issaugotus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 14:31)
tokių, kur tau reikia nebuvo. Jeigu tavo mažas wc, tuomet jį optiškai didintų šaltos spalvos: pvz. mėlyna. Oranžinė, gelsva ir rusva yra šiltos spalvos, jos dar labiau mažina patalpą. Maži ornamentai (mozaika) irgi labiau tinka mažai patalpai.
*

paziurejau i savo katiline, labai jau saltumo duoda ta melyna... i vonios kambari butinai reiktu derinti su kuo nors siltesniu g.gif
aulina
QUOTE(Pojo @ 2010 10 18, 13:36)
paziurejau i savo katiline, labai jau saltumo duoda ta melyna... i vonios kambari butinai reiktu derinti su kuo nors siltesniu g.gif
*

Man mėlyna irgi nėra labai prie širdies voniai, prieš važiuodama galvojau apie žalsvas arba rusvas plyteles. Kai bus rezultatas tada galėsiu daugiau parašyti, gal ir parodyti thumbup.gif
Osera
POJO cia pasidairyk smile.gif http://www.eurotopas.lt/index.php/pageid/212
kreizzy
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 13:39)
Man mėlyna irgi nėra labai prie širdies voniai, prieš važiuodama galvojau apie žalsvas arba rusvas plyteles. Kai bus rezultatas tada galėsiu daugiau parašyti, gal ir parodyti  thumbup.gif
*

balta jei tinka manau yra gerai,didina patalpa ,o balta su siektiek melsvu duoda toki sterilumo ispudi biggrin.gif pas mane bute taip,atrodo tvarkingiau nei is tikruju yra blush2.gif
Osera
QUOTE(kreizzy @ 2010 10 18, 13:49)
balta jei tinka manau yra gerai,didina patalpa ,o balta su siektiek melsvu duoda toki sterilumo ispudi biggrin.gif pas mane bute taip,atrodo tvarkingisu nei is tikruju yra blush2.gif
*

na bet tas baltas ir melsvas sterilumas ir saltumas turi patikti .... va man tai nepatinka ir nepirprantu as prie jo nors tu ka smile.gif

bute turejom gelsvai rusva vonia ,nu kokia jauki buvo thumbup.gif silta ,ir del svaros praktiska
Radvilė
QUOTE(janna @ 2010 10 18, 09:05)
ir as taip noreciau... ir man taip reiktu.... bet kainas SS laiko doh.gif

kazin vesida, ar emira turi tokiu... bet irgi veikiausiai panasiai bus  doh.gif
*

kažin kokios ten tos kainos unsure.gif gal nesieks 3000 lt unsure.gif

aulina
QUOTE(Radvilė @ 2010 10 18, 14:18)
*

kitoje firmoje domėjausi, orientacinė kaina apie 110 Lt/kv.
Radvilė
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 14:23)
kitoje firmoje domėjausi, orientacinė kaina apie 110 Lt/kv.
*

čia kažin su viskuo - rėmai, stiklas, staktos ? 4u.gif
aulina
QUOTE(Radvilė @ 2010 10 18, 14:26)
čia kažin su viskuo - rėmai, stiklas, staktos ? 4u.gif
*

mes darysime nemedinę, o matinio stiklo su aliuminio rėmu, trijų slankiojančių durų. Buvome išsikvietę, kad paskaičiuotų kainą. Sakė orientuotis į 110 Lt, pas mus gautųsi apie 3000.
Radvilė
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 14:34)
mes darysime nemedinę, o matinio stiklo su aliuminio rėmu, trijų slankiojančių durų. Buvome išsikvietę, kad paskaičiuotų kainą. Sakė orientuotis į 110 Lt, pas mus gautųsi apie 3000.
*

aišku. o kokie pas jus išmatavimai ? 4u.gif virš 3 metrų išeina ?
aulina
QUOTE(Radvilė @ 2010 10 18, 14:39)
aišku. o kokie pas jus išmatavimai ? 4u.gif virš 3 metrų išeina ?
*

bijau sumeluoti, apie 3,8 ax.gif
Pojo
QUOTE(Radvilė @ 2010 10 18, 15:18)
*

drasiai sieks jei plotis kokie 3 metrai mirksiukas.gif manau realiau kad kainuos 4000 jei butent toks koki dejai su stiklu
Radvilė
QUOTE(Pojo @ 2010 10 18, 14:53)
drasiai sieks jei plotis kokie 3 metrai mirksiukas.gif manau realiau kad kainuos 4000 jei butent toks koki dejai su stiklu
*

pas mus mažesnė pertvara išeitų, jei neklystu ~1,5m (plotis) ant ~2,6m (aukštis) 4u.gif
janna
As kai drabuzine skaiciavausi, tai man vidus su plonesne plokste (nors ji ir vokiska berots) gavosi ko ne dvigubai brangiau, nei storesne ir lenkiska. Ir cia su visom nuolaidom. Tai va apie SS bijau net pagalvot...

Na, bet ziuresim, vis tik fasadines duris... hm...
aulina
QUOTE(janna @ 2010 10 18, 15:42)
apie SS bijau net pagalvot...
*

Neturėjau reikalų su jais, bet įtariu jie brangininkai, galima rasti pigiau ax.gif
janna
QUOTE(aulina @ 2010 10 18, 15:46)
Neturėjau reikalų su jais, bet įtariu jie brangininkai, galima rasti pigiau  ax.gif
*

tai tikriausiai. paprsta plokste ireminti, manau be koks baldininkas sugebes. bet va jei kokia sudetingesne konstrukcija ismastyti, ar medziagas netradicines ar nepopuliaras ismastyti panaudoti... tai va kaip sioje vietoje....
nors tikrai nzn....
na, matysim....vis viena kol kas sis reikalas atidetas ilgam... ilgam... biggrin.gif
femme_fatale
Gal kas nors vietoj tinkavimo klijavot gipskartoni?
Pojo
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 18, 18:39)
Gal kas nors vietoj tinkavimo klijavot gipskartoni?
*

mes, bet neklijavom, o sukom profilius mirksiukas.gif
biesas66
QUOTE(Pojo @ 2010 10 18, 18:32)
mes, bet neklijavom, o sukom profilius mirksiukas.gif
*

O kodel sukot su profiliais? Gal siltinima dar dejot?
Pojo
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 18, 20:46)
O kodel sukot su profiliais? Gal siltinima dar dejot?
*

dejom mirksiukas.gif
femme_fatale
hm... nu mums siltint kaip ir nereikia, o gal kas klijavot? be profiliu? kazkas pletka paleido, kad atseit pigiau gaunasi negu tinkuoti... nu ir aisku gal patogiau, nes nereikia tinko dziovinti... idomu kokie minusai?
tiutis
[quote=aulina,2010 10 18, 09:50]
Plotas maždaug 5 kv.

geriau klijuokit ant storesnio tinklelio,as savo kiljavau su skystom vinim per visa plota,ant caparol morkavo tinklelio.islenkt galesit kaip noresit,nesimakaluos,mazesne tikimybe kad subanguos ir plyteliu klijai nepateks i tarpus.kai klijuosit pasistatykit lempa kad is sono sviestu ir matytumet kur bandys banguotis,kad galetumet pataisyt.
Pojo
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 18, 21:37)
hm... nu mums siltint kaip ir nereikia, o gal kas klijavot? be profiliu? kazkas pletka paleido, kad atseit pigiau gaunasi negu tinkuoti... nu ir aisku gal patogiau, nes nereikia tinko dziovinti... idomu kokie minusai?
*

na ziurint kiek klijai kainuoja g.gif ir klijavimas. su profiliais ir gipsu tai tikrai daug brangiau gaunasi nei tinkuoti...
airise
QUOTE(femme_fatale @ 2010 10 18, 19:37)
*

Esu čia SM pernai skaičius,kad klijuoja tiesiai ant mūro,gal net dvigubą tą gipskartonį. Bet turi būt lygi siena manau. Nelabai prisimenu ką ten dar kalbėjo,nes neaktualu buvo.

Mozaikos spalvų tai tikrai ten nelabai yra pasirinkti. Rusva ten ir tokia bordava kažkokia neaiški,nėr prie ko jų derinti.O daugiau balta ir mesvi du atspalviai. Kiekį turi didelį.
Tuzinas
QUOTE(femme_fatale)
as tai isvis neisivaizduoju kaip tuose siauliuose gyvensiu, NIEKO isvis nepazistu biggrin.gif isskyrus vyras ir viena buvusia klasioke...

Pazystamas variantas smile.gif
As irgi nieko cia nepazystu, apart, kad cia gyvena mano pusbrolis, o zmona nors ir siauliete (11 metu krimto aukstus mokslus Kaune), tai jai irgi nieko cia nebelike is draugu, visi issilakste kas kur, tai biski liudesys... Visi musu draugai, pazystami liko kaip sakant Kaune. O as dabar dirbu kompu is namu, tai irgi ner kaip toms naujoms pazintims uzmegsti sad.gif
aulina
QUOTE(Tuzinas @ 2010 10 19, 08:27)
O as dabar dirbu kompu is namu, tai irgi ner kaip toms naujoms pazintims uzmegsti sad.gif
*

geriausia yra bendrauti su tais, kuriuos sieja bendri pomėgiai. Tuzinai, gal patinka sportas, auto ir pan. Pvz. lankant krepšinį galima daug draugų susirasti. Su bendraminčiais bendravimas daug malonesnis smile.gif Gerai, kai yra noras užmegsti pažintis.. O aš noriu kuo daugiau ramybės....
Tuzinas
QUOTE(aulina @ 2010 10 19, 08:48)
O aš noriu kuo daugiau ramybės....

oi, ne ramybes tai mes visai nenorim smile.gif Labai retai savaitgaliais uzsisedim namuose...
praeiviene
QUOTE(Osera @ 2010 10 18, 13:04)
mes is ten pirkome savaja mozaika  ta zydraja  smile.gif klijavome su kazkokiais spec klijais 
o ant to tinkliuko ir laikesi juokingai,beklijuojant nemazai nubirejo ju ,tai iklijavome su  klijais

o kainos ten tikra neblogos  ,tik reikia uztaikyti kada plyteliu uzsiveza
*

Sveikuciai,

O ten visokiu plyteliu yra ar tik mozaikos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.