BT grafikų pildymas anglų kalbaGali būti, kad reikės pakvietimo registruojantis, tada paprašykite jau ten esančių narių, kad išsiųstų jums pakvietimą į elektroninį paštą. GRAFIKĖLIAI RUSŲ KALBAUžsiregistruokite ir suvedinėkite temperatūrą kiekvieną dieną. Taip pat naudinga žymėti išskyras bei ND. Jei darote OT - taip pat pažymėkite kada bus teigiamas. PATALPINTI GRAFIKIUKĄ KAIP PAVEIKSLĄ TIESIAI IŠ FERTILYFRIEND ARBA BABYPLAN NEPAVYKS, REIKIA JĮ PIRMA ĮKELTI Į INTERNETINĮ ALBUMĄ IR Į FORUMĄ KELTI KAIP PAVEIKSLIUKĄ! Nekopijuokite internetinio adreso laukelio, nes kitiems nerodys grafiko.*Norint išsaugoti grafiką reikia: 1. Užeik ant grafiko su pele. paspausk dešinį pelės klavišą- išlįs lentelė, eilutė "įrašyk paveikslą kaip..". Paspausk ant tos eilutės. Tavo grafikas atsidurs tavo kompe "Mano paveikslėliai". 2. Surink www.radikal.ru 3. Ten rasi iškart viršuj lietuvišką žodį "parinkti". Eini ant jo. Viršuj atsidaryk langelį "My pictures" arba "Mano paveikslėliai". 4. Tada atsivers tavo visos nuotraukos, spaudi ant savo grafiko ir ant žodžio "Atidaryti". Tada ant žodžio mėlynam fone "zagrūzit". 5. Atsivers tavo grafikas. Apačioj surask aštuntą adreso eilutę, ją nukopijuok. 6. Nukopintą adresą įkelk čia.
Kaip pasidaryti grafiką rodančią FertilityFriend liniuotę: 1) FF Chart lange spausti "Home page setup", ten pažymėti "Publish intercourse data" (kad rodytų ir ND) ir spausti Save settings mygtuką. 2) FF Chart lange spausti "Tickers" ir susikurti liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirenkant liniuotę Ruller, slankiklį Slider, spausti Next kol pamatom kelis laukelius su kodais. 3) Nukopijuojam bbCode į Notepad ar kitą teksto redagavimo programą, padarom kad viskas būtų vienoje eilutėje. 4) Iš Notepad nukopijuojam viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą")
*norėdama, kad tavo liniuotę matytų visi, kelinta tau CD ir kiek tau DPO turi daryti taip : kai parašai žinutę forume prieš skelbdama žinutę paspausk varnelę ant "ijungti parašą?"

Kaip įkelti grafiką per nuorodą: 1) Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausti Home Page Setup ir nukopijuoti ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti Save kad nuoroda susikurtų. 2) Bablyplan: pase pasirinkti otkryt dlia vseh. Tada virš lentelės kopijuoti nuorodą.

BT - Bazinė temperatūra NT - nėštumo testas CD - ciklo diena mm arba mmm - turim omeny mėnesines DPO - kiek dienų po ovuliacijos O - Ovuliacija OT - ovuliacijos testas TB - tavo brangusis arba vyras ND - "namų darbai", arba kitaip - lytiniai santykiai HCG tyrimas - kraujo tyrimas, nustatyti ar yra nėštumas ar ne, parodo net ir labai ankstyvą nėštumą.
Dar šis tas:
Trumpas atskirų hormonų veikimo paaiškinimas: GnRH (Gonadotropin releasing hormone) - gonadotropinus atpalaiduojantis hormonas.GnHR poveikyje iš hipofizės išsiskiria FSH and LH. FSH (Follicle stimulating hormone)folikulus stimuliuojantis hormonas. FSH yra gaminamas hipofizėje. Jis stimuliuoja folikulų augimą, kuriuose bręsta kiaušialąstės. LH (Luteinizing hormone) liuteinizuojantis hormonas. LHyra gaminamas hipofizėje. Jo poveikyje įvyksta ovuliacija. Prolaktinas (Prolactine) - gaminamas hipofizėje, veikia krūtis ir kiaušides. Prolaktinas sąlygoja krūtų augimą nėštumo metu ir stimuliuoja pieno gamybą po gimdymo. Per didelė prolaktino sekrecija gali sutrikdyti ovuliaciją. Estradiolis (Estradiol) - gaminamas kiaušidėse. Estradiolis stimuliuoja gimdos gleivinės augimą mėnesinių ciklo metu. Aukšta estradiolio koncentracija mėnesinių ciklo viduryje sąlygoja LH sekrecijos suintensyvėjimą dėl kurio įvyksta ovuliacija. Progesteronas (Progesterone)- gaminamas kiaušidėse. Progesteronas kartu su estradioliu paruošia gimdos gleivinę apvaisinto kiaušinėlio implantacijai. Nėštumo metu progesteronas slopina gimdos susitraukimus. Androgenai (Androgenes) gaminami kiaušidėse ir antinksčiuose. Nuo jų priklauso plaukuotumas ir lytinis potraukis. Padidėjusi androgenų sekrecija sutrikdo ovuliaciją. hCG (human chorion gonadotropin) žmogaus chorioninis gonadotropinas. HCG gaminamas placentoje ir veikia kaip nėštumą palaikantis hormonas. Šis hormonas yra tiriamas siekiant nustatyti nėštumą. Mėnesinių metu kiaušidėse yra keletas - keliolika mažų folikulų. Kiekviename jų yra nesubrendęs kiaušinėlis. Hipofizė išskiria hormoną FSH, kurio poveikyje folikulai auga kol išsivysto vienas, dominuojantis, apie 20 mm diametro, folikulas. Kai folikulas subręsta, yra išskiriamas ovuliaciją stimuliuojantis hormonas LH. Papildoma naudinga informacija: Temperatūra iki pakilimo vadinama 1 faze, o po ovuliacinio pakilimo - 2 faze. 2 fazėje temperatūra pakilusi laikosi iki mėnesinių, o mėnesinių dieną ji pakrinta, arba krinta palaipsniuj kelios dienos iki mėnesinių. 2 fazė paprastai būna vienodo ilgio, blogiausiu atveju su 2 dienų paklaida, o ovuliacijos diena gali kisti priklausomai nuo ciklo reguliarumo. Temperatūros pakritimu skaitoma kai temperatūra pakrinta bent 0,2 laipsnio. Taip pat ir su temperatūros pakilimu. Lytinius santykius nebūtina užtaikyti ovuliacijos dienai, spermiukai moters organizme vidutiniškai išgyvena 3 dienas.
Pastojimo tikimybė pagal lytinius santykius iki/po temperatūros pakilimo:

Svarbu: 5-11 DPO gali būti implantacinis pakritimas - kai temperatūra pakrinta 0,2 laipsnio ar daugiau, o vėliau vėl pakyla. Implantacinis pakritimas nereiškia kad įvyko implantacija, o implantacinio pakritimo nebuvimas nereiškia kad implantacijos nebuvo. Tai reiškia kad jei buvo pakritimas, ciklas nebūtinai baigsis II juostelėm, o jei pakritimo nėra - nebūtinai nėra nėštumo. Naudinga informacija!!!SĖKMĖS IR KUO DAUGIAU II ! Pastojusių BT grafikėliai
julyyyyte
2010 10 15, 10:41
Sveikos, noriu ir as prie jusu prisijungti  Norim antro leliuko labai, bandysiu matuot BT ir daryt OT. Eisiu dabar pasiskaitinet apie BT  Dar truputi "zalias miskas" su BT
angel08
2010 10 15, 10:51
aciu uz grazius namucius o naujokelei linkiu ilgai cia neuzsibuti
julyyyyte
2010 10 15, 11:13
Susikuriau grafikiuka  Pas mane l.nereguliarus ciklas, nezinau kada laukt tos O, tai gadinu OT.O jus visos gadinat?...kazkodel pas mane l.zema temperatura...
angel08
2010 10 15, 11:16
QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 15, 13:13) Susikuriau grafikiuka  Pas mane l.nereguliarus ciklas, nezinau kada laukt tos O, tai gadinu OT.O jus visos gadinat?...kazkodel pas mane l.zema temperatura...  as matuoju tik bt
~lullaby~
2010 10 15, 12:10
BUM - namuciai jaukus  aciu kad grazus grafikeliai siai temutei daug II atnestu QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 15, 12:13) Susikuriau grafikiuka  Pas mane l.nereguliarus ciklas, nezinau kada laukt tos O, tai gadinu OT.O jus visos gadinat?...kazkodel pas mane l.zema temperatura...  labai normali ta temperatura. cia svarbiausia ne auksta/zema BT o skirtumas tarp pirmos (pries O) ir antros (po O) ciklo fazes. yra cia ir karstu paneliu, taip pat ir saltu (kaip pvz as - pirmoj fazej svyruoju 36,1-36,4, o antroj ir iki 37,0 pakylu  ) del testuku, tai yra kita tema - ten mergaites paaiskintu, nuo kada geriau testukus gadint (yra ten kazkokia formule) bet jei ciklas nereguliarus - tai dar isskyras gerai butu stebet Papildyta:o va ka man BP raso Вероятность положительного теста на беременность: 5% nusodino kaip sakant
nu jus ir pavarot tik keliom val isvariau, o priplepeta jau kiek
~lullaby~
2010 10 15, 12:13
QUOTE(agiute @ 2010 10 15, 13:12) nu jus ir pavarot tik keliom val isvariau, o priplepeta jau kiek  dar sena tema nebaigta
QUOTE(agiute @ 2010 10 15, 14:12) nu jus ir pavarot tik keliom val isvariau, o priplepeta jau kiek  ko tai jauciu, kad sitei namuciai bus labai
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 15, 14:10) o va ka man BP raso Вероятность положительного теста на беременность: 5% nusodino kaip sakant  o tu paziurek sekancias dienas, pamatysi kaip procentas isaugs  as jau isbandziau
QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 15, 11:41) Sveikos, noriu ir as prie jusu prisijungti  Norim antro leliuko labai, bandysiu matuot BT ir daryt OT. Eisiu dabar pasiskaitinet apie BT  Dar truputi "zalias miskas" su BT  sveika prisijungus, tikekimes neuzstrigsi jau ir as atbildu i namukus lekitra, labai linkiu nesulaukti mm ir pamatyti II
BUM uz naujus namucius, tegul atnesa dau II ir tau, tame tarpe Lullaby man rode 87 pr. nestumo ir ka  memiu sulaukiau, tai tau tegul mazai rodo, bet nesulauk
diukute
2010 10 15, 13:51
labai grazus nauji namuciai...  laukiam labai daug
QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 15, 12:13) Susikuriau grafikiuka  Pas mane l.nereguliarus ciklas, nezinau kada laukt tos O, tai gadinu OT.O jus visos gadinat?...kazkodel pas mane l.zema temperatura...  BT labai gerai kai nereguliarus ciklas, iš patirties sakau  OT negadinu, pabandžiau kartą bet neprilipo  Pas mane vaisingos išskyros labai ryškios būna, to pakanka man kad žinot jog ND padažnint reik
*Aukse*
2010 10 15, 14:00
Registruojuosi ir as cia
Sveiki namuciai! Aciu dar karta tau, BUM! O as vel pasidariau OT - visiskai visiskai neigiamas (vakar dar buvo galima iziureti vaiduokleli), tai turbut tikrai vakar ir vyko O, o as pramiegojau, nes vakar pamaciau neigiama OT ir pagalvojau, kam cia vargti be reikalo  Na, rytojaus BT turetu patvirtinti.
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 15, 14:00) Sveiki namuciai! Aciu dar karta tau, BUM! O as vel pasidariau OT - visiskai visiskai neigiamas (vakar dar buvo galima iziureti vaiduokleli), tai turbut tikrai vakar ir vyko O, o as pramiegojau, nes vakar pamaciau neigiama OT ir pagalvojau, kam cia vargti be reikalo  Na, rytojaus BT turetu patvirtinti. o tai liudna veidelis kodel?
~lullaby~
2010 10 15, 14:06
QUOTE(agiute @ 2010 10 15, 14:42) o tu paziurek sekancias dienas, pamatysi kaip procentas isaugs  as jau isbandziau  oho  po savaites rodo 95 proc - cia gal tada rodo kad testas jau gali pradet rodyt, o ne pati nestuma kaip fakta QUOTE(Zemil @ 2010 10 15, 14:47) Lullaby man rode 87 pr. nestumo ir ka  memiu sulaukiau, tai tau tegul mazai rodo, bet nesulauk  gero savaitgalio visoms kas neprisijungs Papildyta:QUOTE(Zemil @ 2010 10 15, 15:03) o tai liudna veidelis kodel? aha, ir as pasiziurejau - ND super atlikti, jei O jau buvo
Žydinti
2010 10 15, 14:07
matau kad Zemil pavargs aiškint kiekvienai atskirai, kad ND gerai ne tik O dieną, bet ir dieną, dvi dienos prieš, trys dienos prieš  pažiūrėkit merginos į šitą grafikėlį dar kartą  ir nustokit zyzliot dėl nepataikymo tiksliai ant O dienos
QUOTE(Zemil @ 2010 10 15, 15:03) o tai liudna veidelis kodel? veidelis liudnas, nes pramiegojau savo O. Kaip cia pasake - nezyzalioti, kad nepataikom tiesiai ant O, bet kaip nezyzaliosi, jei realiai visa menesi ar daugiau lauki tu 3 vaisingu dieneliu, tai sulaukus naturaliai norisi ivykdyti Plan-MAXIMUM  Nors gal dar nebuvo man jokios O, tuomet reiskia, ciklas bus isejes is rykiuotes.
QUOTE(Žydinti @ 2010 10 15, 14:07) matau kad Zemil pavargs aiškint kiekvienai atskirai, kad ND gerai ne tik O dieną, bet ir dieną, dvi dienos prieš, trys dienos prieš  pažiūrėkit merginos į šitą grafikėlį dar kartą  ir nustokit zyzliot dėl nepataikymo tiksliai ant O dienos  aciu tau, mergyt  o tai as jau praradau nora ta pati per ta pati kalbet
QUOTE(neirida @ 2010 10 15, 14:30)
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 15, 15:21) veidelis liudnas, nes pramiegojau savo O. Kaip cia pasake - nezyzalioti, kad nepataikom tiesiai ant O, bet kaip nezyzaliosi, jei realiai visa menesi ar daugiau lauki tu 3 vaisingu dieneliu, tai sulaukus naturaliai norisi ivykdyti Plan-MAXIMUM  Nors gal dar nebuvo man jokios O, tuomet reiskia, ciklas bus isejes is rykiuotes. Ech tos pradininkės maksimalistės  Pamenu mes irgi pirmą mėnesį kai planavom kasdien varėm  Daugiau nebekartojam tokių baisių eksperimentų  Pvz šį ciklą būtume tikrai nuprotėję
QUOTE(bum @ 2010 10 15, 14:39) Ech tos pradininkės maksimalistės  Pamenu mes irgi pirmą mėnesį kai planavom kasdien varėm  Daugiau nebekartojam tokių baisių eksperimentų  Pvz šį ciklą būtume tikrai nuprotėję   ir tai grazu ziuret i ND, parodysiu savajam kaip pavyzdi  va sakysiu, matai kaip reikia
QUOTE(neirida @ 2010 10 15, 15:30) Nieko cia keisto, kad norisi pataikyti ant O...  Ypac kai niekas tam netrukde  is tikruju tai tiek daug faktoriu itakoja uzsikabins zirniukas ar ne, dienu pataikymas - tai mizeris, bet norisi padaryti viska, bent jau kas nuo manes priklauso. Bet aisku, dziaugiames tuom, ka turim  dabar tikesiuos, kad BT rytoj kils. Nes priesingu atveju visai susibalamutinsiu ir busiu balamutas Gero savaitgalio visoms, kas neprisijungs! Laukiam geru ziniu is lekitros ir kitu, aukstai skraidanciu
lekitra
2010 10 15, 14:48
Tai vat, kad jokio vaiduokliuko nesimate, o dariau is Maximos pirkta testa Unitest juostele lygtai  dar turiu Rapid kasetini, tai va, tokios ir tokeles mano. O kaip strenas skauda siandien, tai siaubas  bet juk gali buti, kad NT nerodo dar?ankstokai gal?
QUOTE(Zemil @ 2010 10 15, 15:42) bandom tai jau nemazai menesiu, bet dar maximalizmas neblesta (kad tik neperaugtu i desperacija
Meri87, nepergyvenk taip  juk nezinai o gal reik 2kartus per diena ND atlikinet  Zinoma norisi padaryti viskas kas imanoma, bet persistengti tikrai nereika
QUOTE(neirida @ 2010 10 15, 15:52) Meri87, nepergyvenk taip  juk nezinai o gal reik 2kartus per diena ND atlikinet  Zinoma norisi padaryti viskas kas imanoma, bet persistengti tikrai nereika  Gerai, nebepergyvensiu, atsiprasau uz inesta samysi. Dar pasirodys, kad nieko as neovuliavau, tada bus visai geda
QUOTE(Meri87 @ 2010 10 15, 15:55) Gerai, nebepergyvensiu, atsiprasau uz inesta samysi. Dar pasirodys, kad nieko as neovuliavau, tada bus visai geda  eik jau, va paziurek kaip as si cikla ir ND dazni buvo ir jau galvojau kad ovuliavau ir finale gavos, kad nieks neaisku Suprantu ir tave, nes irgi pradzioj planavimo buvau uzsidegus, bet jau matyt baterijos i pabaiga  jau visiskai pasikeite poziuris i kaikuriuos dalykus
QUOTE(Zemil @ 2010 10 15, 15:42)  ir tai grazu ziuret i ND, parodysiu savajam kaip pavyzdi  va sakysiu, matai kaip reikia   Žinai jau į galą MB kasdien klausinėjo - ar jau ovuliavai?  Bet tempa nekilo, eggwhite žliaugė, nervus tik ėdė  Jau sakiau nafig, apseisim  Bet kažkaip pilvą suėmė taip - sakiau arba mmm arba O, ne kitaip  Ir atspėjau  Galim dabar ilsėtis užtat  : QUOTE(lekitra @ 2010 10 15, 15:48) Tai vat, kad jokio vaiduokliuko nesimate, o dariau is Maximos pirkta testa Unitest juostele lygtai  dar turiu Rapid kasetini, tai va, tokios ir tokeles mano. O kaip strenas skauda siandien, tai siaubas  bet juk gali buti, kad NT nerodo dar?ankstokai gal? Tikrai anksti paprastam testui. Jie nuo kokios 14 dpo tik rodo. Sakiau geriau Easy cup pirk kad tikrai parodytų  Rapid irgi nesuper jautrus man rodos, tai gal poryt geriau jį bandyt, nu arba jei negaila gali ir ryt QUOTE(Meri87 @ 2010 10 15, 15:52) bandom tai jau nemazai menesiu, bet dar maximalizmas neblesta (kad tik neperaugtu i desperacija  Svarbu kad jums gerai, gi būna porų kurioms ir šiaip kasdien mylėtis patinka, nemato čia nieko tokio ypatingo  Mes kai tokie tinginukai tai kaip iššūkis atrodo  Jau ir kas antrą darbas neblogas
daivutyte
2010 10 15, 15:47
Sveikos, jungiuosi i naujus namelius su nauju ciklu!
Kristiandra
2010 10 15, 17:44
Sveikutes, aciu Bum uz jaukia trobele Tavo PRG geras  , graziai uzkilai, laikykis  QUOTE(julyyyyte @ 2010 10 15, 11:41) Sveikos, noriu ir as prie jusu prisijungti Junkis drasiai Kivuka,nenusimink, juk tu si cikla is vis zadejai praleist  Laikau kumscius, kad naujas butu vaisingas QUOTE(daivutyte @ 2010 10 15, 16:47) Sveikos, jungiuosi i naujus namelius su nauju ciklu!   Sekmingo naujo ciklo Lekitra, jauciu, kad NT teisiog dar nerode, nes BT taip kyla, kad tikrai cia kazkas turetu but
lekitra
2010 10 15, 17:51
Tai as ryt nedarysiu jokio testuko... ziuresiu, kaip BT ir tada sekmadieni, jei mmm nepareis, pagadinsiu Rapid. Nu jei jau sekmadieni ir mmm nebus ir Rapid nieko neparodys, tai tada pirksiu puodeli
Linukas-0131
2010 10 15, 18:13
Lekitra, - dar paprastam testui per anksti ka nors rodyti  Svarbiausia BT laikyk aukstai ir nereiks jokiu NT Papildyta:Beje, o del isskyru tai pas mane ju mazokai visada buna, - tai labai sunku jas zymeti... Nes db pvz. nepasakyciau, kad C, nes tasesnes, bet ne tiek, kad butu Eg ar waterly... zodziu... ir siaip, kai ju labai mazai - sunku ir identifikuoti
QUOTE(Kristiandra @ 2010 10 15, 18:44) Kivuka,nenusimink, juk tu si cikla is vis zadejai praleist  Laikau kumscius, kad naujas butu vaisingas O aš ir pamiršusi buvau, kad žadėjau po LAP iškart neplanuoti  Matai kaip susuka protą tas noras turėti leliuką
Zemaiciuke
2010 10 15, 19:20
na skubu ir as registruotis naujuose namuciuose BUM aciu uz juos, jie nerealus ir tikiuosi bus labai vaisingi
panteriux no1
2010 10 15, 20:05
Sveikos QUOTE(agiute @ 2010 10 15, 06:13) Labas rytas, ateinu su savo BT, nezinau kas cia bus... Linkiu oacio geriausio QUOTE(Meri87 @ 2010 10 15, 06:17) o as nesulaukusi savo O, pasidariau vakar OT, buvo negiamas, nuejau miegoti be ND, bet BT siandien pakilo  Ar galejo man vakar vykti O ir todel OT jau buvo neigiamas? Galejo ir taip buti, bet vistiek yra sansu, kaip jau mergaites paaiskino QUOTE(bum @ 2010 10 15, 14:13)  Žinai jau į galą MB kasdien klausinėjo - ar jau ovuliavai?  Bet tempa nekilo, eggwhite žliaugė, nervus tik ėdė  Jau sakiau nafig, apseisim  Bet kažkaip pilvą suėmė taip - sakiau arba mmm arba O, ne kitaip  Ir atspėjau  Galim dabar ilsėtis užtat  :  Prajuokinai> Bet pacios koks grazus grafikelis  Labai labai linkiu grazaus finiso Lekitra, laukiam toliau
sveikos, siandien nuotaika ne kokia  , nes ryte jauciaus kaip pries mm ir pradejo teplioti  visa diena kaip per mm, tik kad ne sviezias kraujas. iskart pasukau ginei, liepe pasirodyti. apziurejo (buvo nusiteikus blogiausiam), bet sako kad plaka sirdute, prisikabines yra. sako mato kraujo aplink viska, tai sake kad dar galiu pakraujuoti. bet ar taip gali buti?laikas zirniuko atitiko.
Kristiandra
2010 10 15, 20:44
QUOTE(wiki* @ 2010 10 15, 21:06) sveikos, siandien nuotaika ne kokia  , nes ryte jauciaus kaip pries mm ir pradejo teplioti  visa diena kaip per mm, tik kad ne sviezias kraujas. iskart pasukau ginei, liepe pasirodyti. apziurejo (buvo nusiteikus blogiausiam), bet sako kad plaka sirdute, prisikabines yra. sako mato kraujo aplink viska, tai sake kad dar galiu pakraujuoti. bet ar taip gali buti?laikas zirniuko atitiko.  Nenusimink, buna mergaitem susidariusi hematoma(kraujosruva) ir ne viena, bet issivalo, issivaiksto ji (t.y. iskraujuoja) ir nestumas tesiasi, vaisiui nepakenkia ne kiek. Buk stipri, saugok save, daugiau ilsekis, gulek, nepersitemk. Viskas bus gerai
*Aukse*
2010 10 15, 20:45
QUOTE(wiki* @ 2010 10 15, 21:06) sveikos, siandien nuotaika ne kokia  , nes ryte jauciaus kaip pries mm ir pradejo teplioti  visa diena kaip per mm, tik kad ne sviezias kraujas. iskart pasukau ginei, liepe pasirodyti. apziurejo (buvo nusiteikus blogiausiam), bet sako kad plaka sirdute, prisikabines yra. sako mato kraujo aplink viska, tai sake kad dar galiu pakraujuoti. bet ar taip gali buti?laikas zirniuko atitiko.  Duphastona dar geri?  man su pirmu taip buvo irgi, tai grynai gulima rezima paskyre ir medetku nuoviro arbateles gerti . Dar geriau su duphastonu vitamina E kapsulem. Laikykis, mergyt
duphaston geriu, gine sake uztenka man 2 per diena. na nusiraminau kai gydytoja pasake jog plaka sirdele. tikiuosi kad viskas praeis. tai gal man vit E dar pegerti?
panteriux no1
2010 10 15, 20:57
QUOTE(wiki* @ 2010 10 15, 19:06) sveikos, siandien nuotaika ne kokia  , nes ryte jauciaus kaip pries mm ir pradejo teplioti  visa diena kaip per mm, tik kad ne sviezias kraujas. iskart pasukau ginei, liepe pasirodyti. apziurejo (buvo nusiteikus blogiausiam), bet sako kad plaka sirdute, prisikabines yra. sako mato kraujo aplink viska, tai sake kad dar galiu pakraujuoti. bet ar taip gali buti?laikas zirniuko atitiko.  As pradejau teplioti 7-a savaite ir pratepliojau iki 12. Jei ne sviezias kruajas, tai nieko baisaus. Narsiau tada interneta intensyviai ir prisiskaiciau, kad priezastys ivairios gali buti: pvz, gimdos zaizdele. Bet kiek skaiciau, visi tokie atvejai gerai baigesi (as forumus visokiausius isnarsiau su tikrom istorijom). Ir mano atvejis kuo puikiausiai baigesi  (nei D geriau, nei gulimas rezimas). Viskas bus gerai
QUOTE(panteriux no1 @ 2010 10 15, 21:57) As pradejau teplioti 7-a savaite ir pratepliojau iki 12. Jei ne sviezias kruajas, tai nieko baisaus. Narsiau tada interneta intensyviai ir prisiskaiciau, kad priezastys ivairios gali buti: pvz, gimdos zaizdele. Bet kiek skaiciau, visi tokie atvejai gerai baigesi (as forumus visokiausius isnarsiau su tikrom istorijom). Ir mano atvejis kuo puikiausiai baigesi  (nei D geriau, nei gulimas rezimas). Viskas bus gerai  na riek tiketis, as ir tikiu kad patepliosiu ir viskas bus gerai. jei ne jus merginos tikrai butu labai sunku.aciu jum
*Aukse*
2010 10 15, 21:18
QUOTE(wiki* @ 2010 10 15, 21:51) duphaston geriu, gine sake uztenka man 2 per diena. na nusiraminau kai gydytoja pasake jog plaka sirdele. tikiuosi kad viskas praeis. tai gal man vit E dar pegerti?  Del sito reiketu pasikonsultuoti su gine tau  Man tada taip prisake, as klausiau. bet kiekvienas atvejis individualus  man tada, kiek pamenu, buvo zaizdele gimdoj, o vitaminas e, skatina ju gijima. Gal man jo truko tuomet  Bet pamenu,kad per pirma echo, o tai buvo 3 sav nestumo, man prisake gerti ji su duphastonu, del tos zaizdeles. Vikas bus gerai Wiki*
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 15, 22:18) Del sito reiketu pasikonsultuoti su gine tau  Man tada taip prisake, as klausiau. bet kiekvienas atvejis individualus  man tada, kiek pamenu, buvo zaizdele gimdoj, o vitaminas e, skatina ju gijima. Gal man jo truko tuomet  Bet pamenu,kad per pirma echo, o tai buvo 3 sav nestumo, man prisake gerti ji su duphastonu, del tos zaizdeles. Vikas bus gerai Wiki*  labai to tikiuosi  aciu zu palaikyma  tikiu kad viskas bus gerai, kai tik turesiu laisvo laiko butinai ji skirsiu tik poilsiui
labas rytas  snd pamatavau BT o ji 37.0. tai manau kad zirniukui viskas gerai, tik kad kraujuoju.
Labas rytas, jau nebetiesioji
Kristiandra
2010 10 16, 07:23
Labas rytas QUOTE(wiki* @ 2010 10 16, 07:41) labas rytas  snd pamatavau BT o ji 37.0. tai manau kad zirniukui viskas gerai, tik kad kraujuoju. Viskas bus gerai, ilsekis QUOTE(neirida @ 2010 10 16, 07:56) Labas rytas, jau nebetiesioji  jau geraiu butu tiesioji
|
|