kokias programas naudojate?ka jos daro?kaip jos vadinasi? pasidalinkime ziniomis
Paprastai po Windowsu perinstaliavimo reikalingos šiokios tokios programėlės. Tai va kas diegiama pas mus namie pirmu reikalu:
K-Lite Codecs pack - audio/video kodekų paketas Adobe reader arba Foxit reader - .pdf failams 7-zip arba Winrar - archyvatoriai CDBurnerXP arba Ashampoo burning -diskelių irašymui (Nero kažkaip nemėgstamas Adobe flash player - čia ir taip aišku IrfanView - paveikslėliams, nuotraukoms SnagIt - "skeneris" WinDjView - DjVu formato paveiksliukams peržiūrėt VLC media player - universalus grotuvas Unlocker - "pakibusioms" programoms tvarkyti Turbo launch - greitasis programų paleidėjas Revo Uninstaller - išinstaliuotojas uTorrent - aišku,a ne? Visa kita, jau darbui- vyrui viena, vaikui kita, o man- kas lieka...
man patinka photoshop ir windows media player
Pas mane yra sios
Adobe reader 7-zip arba Winrar Nero Adobe flash player Unlocker uTorrent zMule Skype Photoshop
pas mane dar zmule,skype,adobe reader...ir t.t. daug jų turiu..
eset nod32 - antivirusine
uTorrent - no coments google chrome - narsykle PowerIso - virtualus diskas (jei kas turit problemu su instaliavimu daemon'o "ant" win7 tai bandykit sia programele your uninstaller! - issinstaliuoja programas adobe reader9 - na visos zinot focus photoeditor- fotosopas, nors ne ka ten ir suprantu:D youtube downloader - ivedi norimo failo is youtube url ir programele atsiuncia, taip pat su ja galima konvertuoti failus- is video paversti i mp3 formata 7-zip, nero,K-Lite Codec Pack - minejo jau vlc media player- grotuvas filmams ir pan na ir visokie anglonai, skyp'ai ir iv microsoft bei windows programeles. beje, gal kas galetu atsiust i skype unlocker ?
Gal žinote kaip parsisiųsti SPSS programą nemokamai? Labai reikia, gali būti ir bandomajam laikotarpiui. Neįsivaizduoju net kur ieškoti, o siaubingai reikia
QUOTE(salutvera @ 2010 12 18, 10:35) Gal žinote kaip parsisiųsti SPSS programą nemokamai? Labai reikia, gali būti ir bandomajam laikotarpiui. Neįsivaizduoju net kur ieškoti, o siaubingai reikia o √ Системы для научной работы SPSS Statistics 17.0 многоязычная версия (SPSS.Statistics.v17.Multilingual-EQUiNOX) truffan 495766454 473 MB ↓ 311 9 10594 1241271601 2-Май-09 http://rutracker.org/forum/tracker.php QUOTE(aguuu @ 2010 12 18, 20:44) Ne saugume esmė, uploader'is nekels į trekerį legalios programos, kurią ir taip lengvai galima atsisiųsti iš internetinių puslapių kurie tik ir užsiima programų platinimu - download.com, softpedia, softonic, snapfiles, majorgeeks, filehippo ir t.t. ir t.t
Programų tai pas mane skaičius "n"... Vien naršyklės 5, dvi offiso versijos, visas Adobe pack'as (photoshop, illiustrator, fireworks ir t.t.), plius visos standartinės kaip pas visus ir dar darbinių milijonas, iš kurių naudoju pagrinde dvi - FileZilla ir PSPad.
Na bet tai man normalu, nes mano darbas "kompiuterinis". Taip pat pas mane nėra jokios antivirusinės - jau kokie 5 metai. Nesilankau, kur nereikia, kartą į mėnesį praskanuoju dėl viso pikto kokiu nors online antivirus scanner, na o "pavojingus" failus ir programas atsidarinėju per "Sandbox" - tikrai puiki programėlė. Ir jokių problemų neturiu, ir mano programom apkrautas kompas veikia kaip bitė be tų antivirusų.
gal kas turite programa lectra
Tiems kas siunčiasi filmus ir žiuri juos per kompiuterį, labai rekomenduoju programėlę GSpot...... Tai programelė, kuri nuskaito filmo failiuką ir patikrina codekus.... jei kokio truksta parodo kokio.... labai gera programėlė, nes nereikia apkrauti kompo nereikalingais codekais ar jų pakais (dažnai būna, kad tie codekai susipjauna tarpusavyje ir paprasčiausiai neveikia).
http://www.headbands.com/gspot/
Superinė "orų" programa. Masė nustatymų, daugiakalbė terpė (yra LT, bet t.p. yra nemažai klaidų sulietuvinime:(). Man patogesnė rusų k. pasirodė.
![]() Manau prisižaisite... Į archyvą patalpinau ir "stebuklingą raktelį", kad programa dirbtu visu pajėgumu. Dirbs ir taip, bet kai kurios funkcijos bus ribotos. O čia pats archyvas su programa ir...
gal zinot is kur atsisiusti programele,kad ant sdktopo rodytu laikrodi orus ir pan .?
pas mane windows,kaip kaska internete siunciaus tai buvo atsirade,bet dabar vel niekaip nerandu
QUOTE(Myliugele @ 2012 01 07, 13:54) windows vista - tai jau nurodyti, kad mašina lex'usas arba audi, ar ww. nežinau ar padės, bet pabandyk: http://www.howtogeek.com/howto/windows/vis...for-windows-xp/ čia naudojimosi instrukcija, o puslpapiuko gale yra nuoroda iš kur parsisiųsti.
CCleaner tiesiog nepamainoma programa Windows visokių šiukšlių valymui. Pats jau kelis metus naudojuosi ir jokių problemų. Labai puiku kai vietos kompiutery pritrūksta
QUOTE(edangra @ 2012 01 08, 23:03) windows vista - tai jau nurodyti, kad mašina lex'usas arba audi, ar ww. nežinau ar padės, bet pabandyk: http://www.howtogeek.com/howto/windows/vis...for-windows-xp/ čia naudojimosi instrukcija, o puslpapiuko gale yra nuoroda iš kur parsisiųsti.
Cia klausimas biski ne i tema, bet kalbate apie programas , tai paklausiu- kokia programa reikalinga, jei as noriu redaguoti nuotraukas, t.y. kai kurias apkirpti, kai ka pritraukti ir isdidinti ir pan. Bet kad butu paprasta ir suprantama, nes as zalia dar
Elementariausia - paint.
Toliau IrfanView, Paint.net. |