Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nuostabi vasaros diena
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...
Zuikiosaulute
Prisimenu viską taip, lyg tai būtų buvę vakar.
Tai buvo staigmena man. Artėjo mano gimtadienis, turėjau išvykti į komandiruotę, o mna grįžus kitą dieną turėjo išvykti brangiausiasis. Todėl puotos neplanavau, tik pasakiau, kad kai grįšiu norččiau praleisti tą vakarą su juo ir tiek.
O cia ...manęs laukė daug siurprizų rolleyes.gif Grįžti turėjau šeštadieni, skrydis iš pat ankstyvo ryto - 6 h, nusileidom Vilniuje apie pietus. Lėktuve svajojau tik apie miegą, ir norėjau pagulėti vonioje, pilnoje putų bigsmile.gif Tačiau...mano draugas pasitiko mane aerosuote kaip ir visada po kelionių, surinko mano lagaminus ir i masina, o ten didžiulė puokštė rožių. thumbup.gif Paržiuojam pas mane , iškraustinėju lagaminus, o ji sako "tu paskubėk ir įsimesk kokį rūbelį vakarui. Man reikia dar vieną vietą nuvažiuot, tai po to iš karto važiuotume kur nors pavalgyti". Nu galvoju, kažkas čia ne taip rolleyes.gif Pasirodo, jis užsakė masažą karštais akmenimis ir veido procedūras Sugiharoje. Koks malonumas buvo, apsakyti negaliu! Po ilgos kelionės tai buvo nuostabu thumbup.gif ! Po trijų valandų pasiėmęs mane visą išdabintą veža nežinoma kryptim. Pasirodo, sumąstė, kad vakarieniasuim žiūrėdami į Vilnius iš paukščio skrydžio, t.y. Televizijos bokšto. clap.gif Mane ir tai nustebino, nors žinau jo sugebėjimą kiekvienąkart kažką įstabaus sugalvoti. Bevakarieniaujant dar įteikė man dovanėlė - pakbutį su grandinėle. Buvau tiesiog apakusi mirksiukas.gif Tiek daug ir tik man vienai. Žinau, kad jis mane beprotiškai myli wub.gif , aš jį taip pat. Bet tiek nesitikėjau ax.gif . O kas buvo vėliau... 4u.gif istorija nutyli.
To vakaro arba tiksliau tos dienos niekada nepamiršiu. Niekada nemaniau, kad mano antroji pusė suteiks tiek daug laimės, galų gale atspės, ko gali norėti moterys, o labiausiai neįtikėtinai tai, kad likimas suvedė su tokiu žmogum, kuris pildo mano norus ir svajas. clap_1.gif [COLOR=blue]
nlvl
gražu
Nieko sau
Smagu, kad radai savaji zmogu, kuris pildo tavo svajones wub.gif ir taip supranta moteris thumbup.gif
Mažulėlė
thumbup.gif 4u.gif
Origami
wub.gif , nedaug tokiu vyru g.gif
Agotukas
QUOTE(Ji @ 2006 01 26, 22:37)
wub.gif , nedaug tokiu vyru g.gif
*

Kazi kur tokius dalina? Ir as noooooriu... cray.gif
Smagurė
Džiaukis tokį vyrą turėdama thumbup.gif
Zuikiosaulute
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 26, 23:51)
Kazi kur tokius dalina? Ir as noooooriu... cray.gif
*

Turbut likimas atsiuncia smile.gif
Zaiza
Na šaunių vyru vistik yra ne tiesiok thumbup.gif wub.gif
Medona
thumbup.gif puiki istorija, tik galetu but labiau isplesta mirksiukas.gif noretusi daugiau romantikos wub.gif gera vyra turi wub.gif
Zuikiosaulute
QUOTE(babuska @ 2006 01 28, 01:38)
thumbup.gif  puiki istorija, tik galetu but labiau isplesta  mirksiukas.gif  noretusi daugiau romantikos  wub.gif gera vyra turi  wub.gif
*

Na kol kas dar ne vyras bigsmile.gif O romantika, juk pacios zinot, kaip ja sunku nupasakoti zodziais rolleyes.gif
ramaska
Saugokit ir mylėkit vienas kitą 4u.gif
Zuikiosaulute
QUOTE(ramaska @ 2006 02 02, 23:05)
Saugokit ir mylėkit vienas kitą 4u.gif
*

O kad taip paprasta tai butu ax.gif
alina55
zinokit,kad patis svarbiausios ir mylimiausis musu gyvenime,tai yra musu vaikuciai... thumbup.gif
Volunge
Nugis tikrai grazu, pasistenge vaikinas...labai, labai
...tik idomu del ko sitaip stengtasi...na, kuo ypatinga buvo ta diena, kad tiek daug visko i ja sutilpo g.gif ?
Gal pasipirso g.gif ?...bet sakot, istorija nutyli..., tai matyt, kad ne tas unsure.gif

Smagu, jei staigmenos tebesitesia wub.gif

Žydroji fėja
niu fainiai... wub.gif
Zuikiosaulute
QUOTE(Volunge @ 2006 02 07, 11:54)
Nugis tikrai grazu, pasistenge vaikinas...labai, labai
...tik idomu del ko sitaip stengtasi...na, kuo ypatinga buvo ta diena, kad tiek daug visko i ja sutilpo  g.gif ?
Gal pasipirso  g.gif ?...bet sakot, istorija nutyli..., tai matyt, kad ne tas  unsure.gif
Smagu, jei staigmenos tebesitesia  wub.gif
*

Ypatinga tuo ir buvo, kad niekad tokio gimtadienio neturejau, kad ore sklande romantika ir meile, kad jauciausi, kaip karaliene wub.gif Na o pasipirsimai dar tik ateity ax.gif
Liuse
Oij net ko tais supavydejau...baltai blush2.gif super vakarelis
Zuikiosaulute
QUOTE(Liuse @ 2006 02 10, 16:45)
Oij net ko tais supavydejau...baltai blush2.gif  super vakarelis
*

Oi gal siandien laukia staigmena ax.gif Tikiuosi, vyrukai pasistenks ir merginoms liudeti neteks bigsmile.gif
Vladislava
labai grazu user posted image
aiiva100
labai gražu wub.gif
Vilmoshka
Super 4u.gif
Sveikunu ir džiaugiuosi, kad romantiški vyrai dar neišnyko kaip dinozaurai thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.