Taigi,bandau ir as aprasyti savaji gimdyma.. negalvojau niekad kad taip galetu man nutikti.. kaip sakau gimdymas kaip kokiam filme,muilo operoj na nuo pradziu... Taigi planavom ta savo mazaji stebukleli,keli menesiai tusti ir daug nusivylimo..bet nieko mes kantrus laukiam.. sausio 8 diena. mano dienu nera.. jau sirdis dreba gal vis gi jau? dar kelios dienos praeina ir nera ju.. jau panos supermamoj mane ragina daryk gi pagaliau testa.. o as ne  dar kelias dienas palauksiu ir taip jas erzinau sausio 13d. testas bandomas ir ten II  negaliu patiketi, vyras taip pat..sako neryskus,nieko as cia nesuprantu.. tai drauges paprasau kad atsiustu dar viena is LT. 25d. bandau vel testa.. ir vel II bet jau tokie ryskus kad nera abejoniu..o ir dienu ner... na ka laimingi laukiam ir kartu bijom kad tik viskas sklandziai.. kadangi mes atvyke i kita saly ir dar nebuvom draudimu pasidare.. tai pas gyditoja negaliu nueit, na galiu bet mokesiu as o ir pinigai nemazi.. o ir sakem kova grisim i lietuva nes dukros pasas baigesi tai ir nueisiu pas gyditoja.. praejo tas vasaris greit,kovas ir mes jau lietuvoje..pirmas vizitas pas ginekologe.. daro echo..sako viskas kuo puikiausia sveikinam 11,5 savaites  padaro tyrimus tyrimai irgi geri..lengviau ir galim nusiramint ir dziaugtis..laukti savo mazuliuko.. grizom i vokietija. susitvarkem draudimus ir pradejua lankytis pas savo gine.. nieko ipatingo kiekviena apziura echo ir tyrimai,matuoja sirdies tonus ir ateiti kita kart.. liepa. uf..vasara karsta bais..iseinam i lauka tik anksti ryte ir velai vakare nes lauke +30 - 32 sveikata gera, tik kai karsta nei valgyt nei gert nesinori  na ka.. 19d.liepos.. iseinam pasivaiksciot su didziaja,ir nuvaziuojam iki tetes(vyro darbo) prisiperkam ledu,kertam kalbames, viskas gerai,nieko ne neitarsi kad neuzilgo bus visiems daug soko.. su dukra dukstam,o man staigiai aptemo akyse ir bloga pasidare,norisi vemt.. ir..tik buuumm..atsibundu kai jau vyras mane purto,kad atsigauciau ir girdziu,ojezus kraujas bega..is galvos...prasiskelei galva.. pakelia nuveda atsisedu ant kedes,isigandes laskto,zinau kad liepiau duot popieriaus ir mineralinio nes vandens pas ji ner.. pila nat serveteliu vandeny ir valo galva..kraujas plusta, paziuri sako ojetus reik siut ten,labai daug..susipakuojam ir isveza bendradarbis i ligonine, ligoninei greit tik apziuri,siut negali suklijuoja klijais.. paklausia kaip jauciuosi ir iskviecia ginekologa..is to soko gerai jauciausi tik vis klausiau,ramiai buvau ar juda leliukas...nes lyg ir strenas skaudena. apziuri echo..lelius gyvas,viskas neblogai..neblogai?? na prasideda veikla. atsidarineja, o ir aparatas fiksuoja saremius 50%,70%  ispradziu sake liksiu chirurginiam syriui keliom parom stebejimui ar nera smegenu sukretimo..bet lieku ginekologiniam, kelias valandas gimdykloj..o po nuveza i palata..suleidzia vaistu ir vis ateina tikrint ar rimsta.. nakty nemiegojau nes galva plyso pusiau, o ir vis stebejau ar rimsta,ar negimdau.. ryte viskas stabilizavosi ir vel gyditoja apziuri ir sako viskas gerai..dabar ilsekis ir nesinervink..spejom...greit praejo tos kelios dienos israso mane.. bet pries tai apziuri ar viskas gerai.. daro echo ir gyditoja klausia..ar zinau ko laukiuosi.. sakau ne  apziuri, sako sunku nes jau leliukas didelis 32 savaites buvo..bet islgai ji ten kankinosi, kol pagaliau pamate, ir sako ar matai ir zinai kas cia..apsimetu kad nieko nezinau.. sako lupytes cia.. bet ne burnos o.. oooo akyse asaros, dukryte  1800gr.viskas gerai..ilsetis,ilsetis ir taip 1000000000 kartu ji kartojo,lovos rezimas..klausau niekur neinu,lepina seima..o as megaujuos tuo  terminus paisdariua kada pas gyditoja, vel apziuros ir viksas gerai,laukiam kada gi gims... orai siek tiek atvesta rugpjuti,man kaifas..nes ir pradejus tint buvau..na ka rugpjucio galas vel eilinis vizitas pas gyditoja, apziuri ant lekuvo sako na jau kazkas vyksta,laukiam, bet aisku ir pasisaugot reik,nes geriau jau isnesiot kiek priklauso..laukiam,laukiam,lakiam..nurimo..9d.rugsejo..nuvedus dukra i darzely pareinu krentu miegot nes bais noriu..isbundu nuo maudenimo..skaiciuoju kas 3min.sirdis virpa..skambinu vyrui prasideda..vyras meta viska lekia namo, as dar nueinu dukros pasiimt nes darzely ji puse dienos.. gristu pamaitinu ir iskeliauju i ligonine vyras lieka namie su dukra... apziuri, sako nieko rimto.kaklas kietas cm.lieku stebejimui...nakty dar pasaremiavau bet nieko, sako ar lieki ligoninei kol prasides ar vaziuoji namo..aisku kad vaziuoju namo..ko likt jei nezinia kada parasides..nes gyditoja pikta,ko cia atkeliau susitresavus,nieko cia rimto...na ir vel laukiam toliau..laukiam laukiam, terminas 15diena, nieko...16diena pas gine..nieko ..18diena gaunu lapa i ligonine ctg tyrimui..na ir 18diena..ryte jauciuosi keistai lyg maudena, lygs skuadena..kas 15min..aj ir vel matyt gasdina pagalvjau..nuvaziuoju apziuri sako gyditoja kad greit cia nieko nebus ..20diena vel pas savo gine..sulauski rasiai ji paminejo..nu ka namo gristu liudna kad taip..o taip taves laukiam mazute..kalbinam visi kad greiciau.. pavakarojam visi ir einam miegot.. isbundu .18h. lyg i wc noriu,bet ir skauda..nekeliu yro negazdinu nes ir vel nepatines sakys nieko cia rimto...uzmiegu..5.20h.atsikeliu jau visai riecia mane..einu i dusa ir keliu vyra..sakau kviesk taxa vaziuosim..iskvieciam sako busiu uz 14min.tas jo 14min.tesesi valanda jei neilgiau..o ir mane riecia kad jau nezinau kur dingt..vyras islekes i lauka laksto gal ras kita taxsa ir vaziuosim, islendu ir as i lauka, paeit sunku,nes skauda.. apsisuku gristu,vidurius suka, nuenu i wc..kraujas.. nieko nepadarau atgal ir tiesiai as i lova.. vyras grista sakau viskas kraujuoju,nesk dukra i kita kamabry pas mano mama(kadangi gyvenam kartu) ir kvieskit greitaja nes jau viskas jauciu gimdysiu..kviepuoju giliai nepadeda, o taip norisi kaku..laikau..laukiu, greitoji pristato greit tik su jais kartu ir taxas atvaziuoja, uzstoja ivaziavima, nes tipo vyrui akis isputes aiskina uz iskvietima susimoke, vyras vos i nosy neduoda, sako per tave zmona namie gimdo..numeta pinigus ir raus..atvaziavo sako..ateina du vyrukai.. o visad sakiau prie vyru NEGIMDYSIU  sako na kiek cia jums laiko,kelintas vaikas, o as jau rekiu,meine baby raus..tik staigiai jie smurkst man kelnes lauk.. ir vandenys nubega..ir keli pusch pusch ir gimsta mazoji,sluostosi jie galvas nu ir schnell schnell  07.06h.toks laikas kada gime ji  tuo paciu iskviete renomobili ir supakave isveza mus i ligonine, ligoninei visi wow gie namie..na ir t.t. iskviecia gyditoja, atidaro duris ir jos akys issprogo.. ir toks vaizdas kad jos kojos jos nelaiko, isgando moteris..o jau raudona buvo..apziurejo sako plysai susiusiu..sutvarko mane ir pasveikina kad man cia taip greit ir laimingai..ir islekia, maciau ja max.15-20min.  mazaja paima is manes sako na sverimes matuosimes.. sveria 3150gr. ugis 50cm. galvytes apimtis 33.5cm. aprengia ir paduoda vel man, sako bandykit pamaitint, tai apzoriuke irkart griebia (.) ir valgo.. kadangi cia kita politika, tai varda jau turejom but sugalvoja, dar namie vyrui sakau tai kuris variantas Dominyka ar Vikrotija, visi vieningai nutariam Viktorija  uzveda knygute su vardu pavarde, kurioje klaidu, nes kadangi as iene tai ir dukra ienes pavarde uzrase, kol isaiskinau kad lietuvoje vaikai -aites ar -ytes buna istaiso ir isveza i palata. vakre suguza mano seima, tai vyras ,dukra, mama ir brolis. visi laimingi,nepasidalina mazaja  labiausia laiminga didzioji,na pagaliau ta sese gime stai ir viskas
Karvute
2010 10 16, 17:59
 saunuole mamyte
lapinuke84
2010 10 16, 18:43
Sėkmės jūsų šeimai  Gerai, kad gerai baigėsi viskas. O kas jūsų galvai buvo nutikę? trenkėtes kažkur?
QUOTE(labre @ 2010 10 16, 19:29) Sėkmės jūsų šeimai  Gerai, kad gerai baigėsi viskas. O kas jūsų galvai buvo nutikę? trenkėtes kažkur?  pakausyje apie 4cm. ziojo nzn kaip pavadint kirstine zaizda...tai visu svoriu kritau ir trenkiausi i zeme, o ten cementas aciu visom
eina sau
Garnier
2010 10 17, 06:46
Koks lengvas gimdymas  Sveikinu
Agakira
2010 10 17, 13:38
Na ir gimdymas!  Tikrai , kad sehr schnell  . Sveikinu sulaukus dukrytės! Aukit sveikutės, gražutės
Wild Pearl
2010 10 17, 14:51
Sveikinimai naujai iškeptai mamytei
QUOTE(nojucka @ 2010 10 17, 06:46) Koks lengvas gimdymas  Sveikinu  aciu QUOTE(Agakira @ 2010 10 17, 13:38) Na ir gimdymas!  Tikrai , kad sehr schnell  . Sveikinu sulaukus dukrytės! Aukit sveikutės, gražutės  aciu QUOTE(0rchideja @ 2010 10 17, 14:51) Sveikinimai naujai iškeptai mamytei  aciu
QUOTE(KolJe @ 2010 10 16, 20:38) Ojej, gerai, kad gerai baigesi O gimdymas supertrumpas, fain
sinsila3
2010 10 17, 22:23
sveikinu su mergyte  aukit dideles
Žemietė
2010 10 17, 22:40
extremalu  sėkmės jums visiems
Zvejo_dukra
2010 10 18, 10:43
oho, nuotykiai kaip reikiant...
oho, kaip lengvai ir greitai!  ir bus ka visiems papasakoti  aukit didutes, sveikutes ir grazutes!
bislema
2010 10 18, 17:30
QUOTE(sinsila3 @ 2010 10 17, 22:23) sveikinu su mergyte  aukit dideles  aciu QUOTE(Žemietė @ 2010 10 17, 22:40) extremalu  sėkmės jums visiems aciu QUOTE(Zvejo_dukra @ 2010 10 18, 10:43) oho, nuotykiai kaip reikiant... aciu QUOTE(indica @ 2010 10 18, 10:55) oho, kaip lengvai ir greitai!  ir bus ka visiems papasakoti  aukit didutes, sveikutes ir grazutes!  aciu QUOTE(bislema @ 2010 10 18, 17:30) aciu p.s matyt esu apdovanota lengvu gimdymu..nes pirmaja irgi lengvai ir greitai pagimdziau per 5h. sia irgi... gimdymai lengvi tik nestumai komplikuoti
Mrs Freken Bok
2010 10 18, 20:55
oho, na ir extrym'as tas gimdymas. bet svarbu viskas lengvai ir greitai. sveikinimai  aukit didutės ir sveikutės  sėkmės jūsų šeimai
liolia79
2010 10 19, 02:09
Va cia tai gimdymas  Saunuole mamyte  Sekmes ir sveikateles jusu seimynai
*fujimi
2010 10 19, 08:59
Nu čia ekstrymas tikrai  Sveikinu labai tave  Viktorijai jau mėnesiukas, tai sveikinu ir ją tuo pačiu tokia rimta proga
QUOTE(Jaklina @ 2010 10 18, 20:55) oho, na ir extrym'as tas gimdymas. bet svarbu viskas lengvai ir greitai. sveikinimai  aukit didutės ir sveikutės  sėkmės jūsų šeimai  QUOTE(liolia79 @ 2010 10 19, 02:09) Va cia tai gimdymas  Saunuole mamyte  Sekmes ir sveikateles jusu seimynai  QUOTE(G.A.M.A. @ 2010 10 19, 08:59) QUOTE(Ende @ 2010 10 19, 09:33) Nu čia ekstrymas tikrai  Sveikinu labai tave  Viktorijai jau mėnesiukas, tai sveikinu ir ją tuo pačiu tokia rimta proga  ACIU jums visom! greit tas menesiukas praleke, net nepajutom
Sveikinu su dukryte  ...bet aš tokio gimdymo nenorėčiau, įsivaizduoju kiek streso buvo kai laukėt ir nesulaukėt taxi
Dar karta sveikinimai. Su tom ienem/ ytem ir pas mus taip pat. Vyras kai nuejo gimimo liudijimo uzsakyt sako rasau arba mano arba vyro pavarde
Oho,kaip greit. Būkit laimingi.
Solar beam
2010 10 23, 22:07
Sveikinimai
QUOTE(starke @ 2010 10 22, 23:20) Dar karta sveikinimai. Su tom ienem/ ytem ir pas mus taip pat. Vyras kai nuejo gimimo liudijimo uzsakyt sako rasau arba mano arba vyro pavarde  QUOTE(Upjora @ 2010 10 23, 00:45) Oho,kaip greit. Būkit laimingi.  QUOTE(Ice Tea* @ 2010 10 23, 22:07) Sveikinimai  aciu aciu
oho, kaip viskas greitai  sveikinimai
sveikinimai
sandrike08
2010 11 03, 17:25
na ir kantri mamyte ,sveikinimai
QUOTE(tante_ @ 2010 10 25, 22:31) oho, kaip viskas greitai  sveikinimai  QUOTE(Daizzy @ 2010 11 03, 14:33) sveikinimai  QUOTE(sandrike08 @ 2010 11 03, 17:25) na ir kantri mamyte ,sveikinimai  aciu
vilencija
2010 12 05, 15:06
Labai skubejo Viktorija pas tevelius  Bet svarbiausia, kad viskas gerai, nors ir extremaliai  cia tau, brangioji
MissMartini
2011 12 25, 10:52
Tikrai kaip is muilo operos  Sveikatos visom 3 mergytem
QUOTE(MissMartini @ 2011 12 25, 10:52) Tikrai kaip is muilo operos  Sveikatos visom 3 mergytem 
Sky Cloud
2011 12 26, 12:32
QUOTE(KolJe @ 2010 10 16, 16:03) Sveikinimai Su galvos sužeidimu tai man baisus momentas, ypač kai tuo metu laukėtes O šiaip džiaugiuosi kad viskas sėkmigai baigėsi ir turite dabar nuostabią mergaitę o didžioji dukrytė pagaliau sulaukė ilgai lauktos sesutės
Jolantike UK
2012 02 18, 02:24
Galvos sutrenkimas  : esant... Siaubas! Bet gimdymas uz tai, koks greitas  saunuole mamyte
angeliukas44
2012 03 03, 11:07
pakartot nenoreciau
milduks*
2012 03 03, 12:51
Neįtikėtina istorija, bet labai smagu, kad viskas gerai baigėsi
rabelkyte
2012 03 03, 14:33
Vilianta
2012 03 03, 18:57
Superinis gimdymas. Gerai, kad viskas greitai ir laimingai Aukit sveikos ir laimingos
|
|