Sena tema ČIA
manau ir mums reikia prisistatyti ir foruma pamarginti
labas...labai grazus pauksciukai...as ir turiu nimfu pora tai man jos labai patinka
Labas vakaras
Gal galesit patarti,ieskau vilniuje nimfos,galiu pirkti ir su narveliu.Gal kas zinot kas parduoda? QUOTE(grazina37 @ 2010 10 19, 13:52) manau ir mums reikia prisistatyti ir foruma pamarginti Koks būrys gražuolių Aš savo nimfutei nupirkau patinėlį, bet, tikriausiai, teks parduoti, nes naujokas labai muša maniškę QUOTE(išdykėlė @ 2010 10 21, 19:02) Koks būrys gražuolių Oho Aš savo nimfutei nupirkau patinėlį, bet, tikriausiai, teks parduoti, nes naujokas labai muša maniškę O aš noriu pasidžiaugti su jumis - mano Nikutis šiandien iš rankos valgė Tikiuosi tai didelis žingsnis jaukinimo link QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 20, 19:02) Labas vakaras Va čia yra skelbimai Gal galesit patarti,ieskau vilniuje nimfos,galiu pirkti ir su narveliu.Gal kas zinot kas parduoda? Skelbimai apie parduodamus paukščius QUOTE(Svetikas @ 2010 10 21, 20:04) Aciu QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 22, 08:05) fainuoliai Lauksim nuotraukų, įspūdžių ir kaip jums seksis susidraugauti O pas mus ledai pajudėjo
Butinai parasysiu
O kiek laiko jusiskis pas jus gyvena?
mes kai pirkom nimfuka dovanu sake kad patinelis o va eme ir kiausinuka padejo dabar net nezinau liudna vienai bus
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 24, 14:26) mes kai pirkom nimfuka dovanu sake kad patinelis o va eme ir kiausinuka padejo dabar net nezinau liudna vienai bus zinoma liudna ,reikia jai patinelio ,tik siuo metu jokiu budu neleisk pereti ,dar ji perjauna taip ir nesupratau jai 1.8 metu ,ar 8 menesiai QUOTE(grazina37 @ 2010 10 26, 15:43) zinoma liudna ,reikia jai patinelio ,tik siuo metu jokiu budu neleisk pereti ,dar ji perjauna taip ir nesupratau jai 1.8 metu ,ar 8 menesiai 1metai ir 8 men o gal zinot kaip atrasti ta tikraji patineli m nes kaip matau sudetinga su tais patineliais biki QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 27, 08:32) 1metai ir 8 men o gal zinot kaip atrasti ta tikraji patineli m nes kaip matau sudetinga su tais patineliais biki pas mane dvi suaugusiu poros ir dar turiu viena mazyli 3 menesiu ,lygtai patinelis ![]() taip sudorojo zaliuzes kol atnesiau daiginukus QUOTE(grazina37 @ 2010 10 27, 10:23) pas mane dvi suaugusiu poros ir dar turiu viena mazyli 3 menesiu ,lygtai patinelis ![]() taip sudorojo zaliuzes kol atnesiau daiginukus o kada lyti galima tiksliau nustatyti but nieko jeigu but patinukas o tai tu ir parduoti QUOTE(grazina37 @ 2010 10 27, 14:03) parduodu ,o del lyties bijau apgauti galvojiu gal dar biki palaukti gal kas pasijus is elgesio jeigu auginate tai vistiek jauciate o kiek kainuoja pauksciukai QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 27, 13:08) galvojiu gal dar biki palaukti gal kas pasijus is elgesio jeigu auginate tai vistiek jauciate o kiek kainuoja pauksciukai taip ta pati ,del kainos susitarsim
Labas
Musu nimfukas jau namie Papildyta: Stai nuotrauka (fotografuota pas buvusius seimininkus)
isviso tokie faini mieli kazkaip
man jie visi grazus
nu kai augini tai tampa visi grazuoliukais
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 13:27) Koks grožis Jei nepradės čiulbėti, reiškia patelė pas jūs
Jei jau yra norinčių galiu parodyti kaip "čiulbėjo" mano patelė ir kaip dabartinis patinėlis čiulba
Papildyta: Klausykit,
aciu ir as ateityje zinosiu
QUOTE(Rodnega @ 2010 10 28, 19:56) Kmynų daviau, tai tik vieną paragavo, nusipurtė, daugiau nebe įsiūliau, tik šnypšti pradėjo ant manęs, kad lendu Užplikiau ramunėlių arbatos, tikiuosi nors jos atsigers Buvo įlindęs šiandien į mano kopūstų sriubą, atsigėrė jos, negi nuo jos jam blogą? QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 20:43) Kmynų daviau, tai tik vieną paragavo, nusipurtė, daugiau nebe įsiūliau, tik šnypšti pradėjo ant manęs, kad lendu Užplikiau ramunėlių arbatos, tikiuosi nors jos atsigers Buvo įlindęs šiandien į mano kopūstų sriubą, atsigėrė jos, negi nuo jos jam blogą? tai palaidas vis laksto nimfukas ar kaip ten pas jus
Va čia
čiulba mano buvusi patelė Čia irgi patelė ![]() O čia mano Nikas, patinėlis čiulba P.S. paspauskit ant nuotraukos ir atsidarys filmukas Papildyta: QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 28, 20:47) Taip, narvas visą dieną atidarytas. Jis pats kada nori išlenda paskraidyti, su manim pabendrauti, pažaisti. O kai nori poilsio, valgyt eina į narvą atgal
kaip faina kad gali palakstyti kai nori
Labas
Svetikas aciu ijungiau paklausyti bet mazai ka isgirdau,nes musu papuga kai isgirdo pradejo rekti
kaip graziai ciulba aciukas
Sveikutės. Jaučiu ir aš papūgoms silpnybę.Turiu dvi nimfas. Tik niekaip negaliu suprast kas tai: jie ar jos. Kai man jas atidavė, tai buvusi šeimininkė sakė, jog tai dvi patelės. Bet ar gali būti, kad patelės per du metus nepadėjo nė vieno kiaušinėlio. Dėl čiulbėjimo, tai daugiausia rėkia, bet kartais lyg ir pabando kažkokią trelę sumest. Kartais dar atlieka kažkokius "įtartinus" judesius. Ar gali patelės taip daryti? Uodegos plunksnas irgi bandžiau žiūrėt. Viena visiškai geltona, tai jos ir uodega tokia pat geltona be jokių dryželių ar bangelių. Kita papūgėlė pilkai geltona, tai jos pauodegis - raibas. Žodžiu, visai pasimečiau. Pagal uodegas išeitų, kad porelė, pagal čiulbėjimą - patelės, o pagal judesius - patinėliai. Gal pas mane išvis kažkokie "oнo" gyvena. O taip norėčiau porelės. Galėčiau išsimainyti, bet kaip žinot ką į ką mainyt. Pačiai juokinga. Lyg neturėčiau ką veikt - papūgas studijuoju. Bet man jos taip patinka, kad tikrai su didžiausiu malonumu auginčiau šeimynėlę.
QUOTE(lugnė @ 2010 10 30, 17:07) Sveikutės. Jaučiu ir aš papūgoms silpnybę.Turiu dvi nimfas. Tik niekaip negaliu suprast kas tai: jie ar jos. Kai man jas atidavė, tai buvusi šeimininkė sakė, jog tai dvi patelės. Bet ar gali būti, kad patelės per du metus nepadėjo nė vieno kiaušinėlio. Dėl čiulbėjimo, tai daugiausia rėkia, bet kartais lyg ir pabando kažkokią trelę sumest. Kartais dar atlieka kažkokius "įtartinus" judesius. Ar gali patelės taip daryti? Uodegos plunksnas irgi bandžiau žiūrėt. Viena visiškai geltona, tai jos ir uodega tokia pat geltona be jokių dryželių ar bangelių. Kita papūgėlė pilkai geltona, tai jos pauodegis - raibas. Žodžiu, visai pasimečiau. Pagal uodegas išeitų, kad porelė, pagal čiulbėjimą - patelės, o pagal judesius - patinėliai. Gal pas mane išvis kažkokie "oнo" gyvena. O taip norėčiau porelės. Galėčiau išsimainyti, bet kaip žinot ką į ką mainyt. Pačiai juokinga. Lyg neturėčiau ką veikt - papūgas studijuoju. Bet man jos taip patinka, kad tikrai su didžiausiu malonumu auginčiau šeimynėlę. o nuotrauku turi paziureja gal ka nustatytume cia mes nes jeigu 2metai tai jau subrende papugos manoji 1metu ir 8 men tai va jau supratau kad patele kiausinius padejo galvojiu reiktu kiba patinuko jai liudna vistik vienai o tai tavieji nimfukai ir nesipesa |