Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nimfų augintojams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Fauna
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Svetikas
Atidarau naują temą apie mūsų mylimus nimfukus wub.gif

Sena tema ČIA
grazina37
manau ir mums reikia prisistatyti ir foruma pamarginti blush2.gif
user posted image
Svetikas
QUOTE(grazina37 @ 2010 10 19, 14:52)
*
bigsmile.gif pas mus lygiai toks pat narvas bigsmile.gif drinks_cheers.gif

Parodysiu ir aš savo gražuolį wub.gif tik kokybė nekokia fotografavau su telefonu ką tik blush2.gif
renatuska
labas...labai grazus pauksciukai...as ir turiu nimfu pora tai man jos labai patinka 4u.gif
Džakonda'
Labas vakaras 4u.gif
Gal galesit patarti,ieskau vilniuje nimfos,galiu pirkti ir su narveliu.Gal kas zinot kas parduoda? smile.gif
išdykėlė
QUOTE(grazina37 @ 2010 10 19, 13:52)

Koks būrys gražuolių wub.gif Ar jaukūs pakščiukai?
Aš savo nimfutei nupirkau patinėlį, bet, tikriausiai, teks parduoti, nes naujokas labai muša maniškę verysad.gif
Svetikas
QUOTE(išdykėlė @ 2010 10 21, 19:02)
Koks būrys gražuolių  wub.gif Ar jaukūs pakščiukai?
Aš savo nimfutei nupirkau patinėlį, bet, tikriausiai, teks parduoti, nes naujokas labai muša maniškę  verysad.gif
*
Oho blink.gif kaip gaila verysad.gif
O aš noriu pasidžiaugti su jumis - mano Nikutis šiandien iš rankos valgė clap.gif yahoo.gif sokiai.gif
Tikiuosi tai didelis žingsnis jaukinimo link rolleyes.gif wub.gif
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 20, 19:02)
Labas vakaras 4u.gif
Gal galesit patarti,ieskau vilniuje nimfos,galiu pirkti ir su narveliu.Gal kas zinot kas parduoda? smile.gif
*
Va čia yra skelbimai mirksiukas.gif
Skelbimai apie parduodamus paukščius 4u.gif
Džakonda'
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 21, 20:04)

Aciu 4u.gif Jau vakar radau tuos skelbimus ir jau savaitgali turesim nimfuka smile.gif
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 21, 20:25)
Aciu 4u.gif Jau vakar radau tuos skelbimus ir jau savaitgali turesim nimfuka smile.gif
*
Iš kur perkat jei ne paslaptis? blush2.gif
Džakonda'
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 21, 22:30)
Iš kur perkat jei ne paslaptis? blush2.gif
*

Aisku nepaslaptys mirksiukas.gif Va cia
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 22, 08:05)
Aisku nepaslaptys mirksiukas.gif Va cia
*
fainuoliai wub.gif wub.gif wub.gif

Lauksim nuotraukų, įspūdžių ir kaip jums seksis susidraugauti 4u.gif

O pas mus ledai pajudėjo thumbup.gif Šiandien jau užlipo ant rankos pas mane, valgė saulėgrąžas wub.gif
Džakonda'
Butinai parasysiu smile.gif tikiosi kad greitai susidraugausim ax.gif

O kiek laiko jusiskis pas jus gyvena?
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 22, 15:08)
Butinai parasysiu smile.gif tikiosi kad greitai susidraugausim ax.gif

O kiek laiko jusiskis pas jus gyvena?
*
Dar neilgai, apie 4sav. wub.gif

Prieš tai turėjau irgi Nimfa, jau buvo visai prijaukinta, bet išskrido jinai verysad.gif Buvo jai 7mėn cray.gif
Džakonda'
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 22, 15:28)
Dar neilgai, apie 4sav. wub.gif

Prieš tai turėjau irgi Nimfa, jau buvo visai prijaukinta, bet išskrido jinai verysad.gif Buvo jai 7mėn cray.gif
*

Kaip gaila verysad.gif
Linkiu kad sita neisskristu mirksiukas.gif
xsmalsutex
mes kai pirkom nimfuka dovanu sake kad patinelis o va eme ir kiausinuka padejo dabar net nezinau liudna vienai bus 4u.gif vistik jau mazdaug 8men jai
xsmalsutex
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 24, 15:26)
mes kai pirkom nimfuka  dovanu sake kad patinelis o va eme ir kiausinuka padejo dabar net nezinau liudna vienai bus  4u.gif vistik jau mazdaug 1metai 8men  jai
*

grazina37
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 24, 14:26)
mes kai pirkom nimfuka  dovanu sake kad patinelis o va eme ir kiausinuka padejo dabar net nezinau liudna vienai bus  4u.gif vistik jau mazdaug 8men  jai
*

zinoma liudna ,reikia jai patinelio ,tik siuo metu jokiu budu neleisk pereti ,dar ji perjauna mirksiukas.gif
taip ir nesupratau jai 1.8 metu ,ar 8 menesiai lotuliukas.gif
xsmalsutex
QUOTE(grazina37 @ 2010 10 26, 15:43)
zinoma liudna ,reikia jai patinelio ,tik siuo metu jokiu budu neleisk pereti ,dar ji perjauna  mirksiukas.gif
taip ir nesupratau jai 1.8 metu ,ar 8 menesiai lotuliukas.gif
*

1metai ir 8 men o gal zinot kaip atrasti ta tikraji patineli m nes kaip matau sudetinga su tais patineliais biki blush2.gif o jus pati ka auginate
grazina37
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 27, 08:32)
1metai ir 8 men o gal zinot kaip atrasti ta tikraji patineli m nes kaip matau sudetinga su tais patineliais biki blush2.gif o jus pati ka auginate
*

pas mane dvi suaugusiu poros ir dar turiu viena mazyli 3 menesiu ,lygtai patinelis blush2.gif,labai sunku sios vados mazyliu lyti nuspeti ,visi vienodi perlinukai ,bet sitas kartais bando ciulbeti mirksiukas.gif todel speju kad patinelis,stai mano padauza mirksiukas.gif
user posted image
taip sudorojo zaliuzes kol atnesiau daiginukus doh.gif
xsmalsutex
QUOTE(grazina37 @ 2010 10 27, 10:23)
pas mane dvi suaugusiu poros ir dar turiu viena mazyli 3 menesiu ,lygtai patinelis blush2.gif,labai sunku sios vados mazyliu lyti nuspeti ,visi vienodi perlinukai ,bet sitas kartais bando ciulbeti  mirksiukas.gif todel speju kad patinelis,stai mano padauza mirksiukas.gif
user posted image
taip sudorojo zaliuzes kol atnesiau daiginukus doh.gif
*

o kada lyti galima tiksliau nustatyti but nieko jeigu but patinukas o tai tu ir parduoti
grazina37
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 27, 09:54)
o kada lyti galima tiksliau nustatyti but nieko jeigu but patinukas o tai tu ir parduoti
*

parduodu ,o del lyties bijau apgauti blush2.gif ,jis toks ramuolis dabar ,bando paciulbeti ,bet nerekia ,kas budinga patelem mirksiukas.gif
xsmalsutex
QUOTE(grazina37 @ 2010 10 27, 14:03)
parduodu ,o del lyties bijau apgauti  blush2.gif ,jis toks ramuolis dabar ,bando paciulbeti ,bet nerekia ,kas budinga patelem mirksiukas.gif
*

galvojiu gal dar biki palaukti gal kas pasijus is elgesio jeigu auginate tai vistiek jauciate o kiek kainuoja pauksciukai blush2.gif smile.gif jau turbut nepirmi metai auginate kad net 2poreles turi daznai susilaukia 4u.gif naujiu pauksciuku man jusu nikas matytas kartais neisvilijampoles mazyliu smile.gif
grazina37
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 27, 13:08)
galvojiu gal dar biki palaukti gal kas pasijus is elgesio jeigu auginate tai vistiek jauciate o kiek kainuoja pauksciukai  blush2.gif  smile.gif jau turbut nepirmi metai auginate kad net 2poreles turi daznai susilaukia 4u.gif  naujiu pauksciuku man jusu nikas matytas kartais neisvilijampoles mazyliu smile.gif
*

taip ta pati ,del kainos susitarsim mirksiukas.gif
xsmalsutex
QUOTE(grazina37 @ 2010 10 27, 15:05)
taip ta pati ,del kainos susitarsim mirksiukas.gif
*

kai is darbuko grysiu i prw parasysiu:)ok
Džakonda'
Labas 4u.gif
Musu nimfukas jau namie smile.gif tik dar nezinom lyties g.gif
Papildyta:
Stai nuotrauka (fotografuota pas buvusius seimininkus)
user posted image
xsmalsutex
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 28, 11:47)
Labas 4u.gif
Musu nimfukas jau namie smile.gif tik dar nezinom lyties g.gif
Papildyta:
user posted image
*

grazuole kokia spejiu
Džakonda'
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 28, 12:14)
grazuole kokia spejiu
*

Pardaveja irgi sake kad mano kad tai mergaite smile.gif
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 28, 11:47)
*
Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Jei nepradės čiulbėti, reiškia patelė pas jūs 4u.gif

Kažkaip pradeda patikti man tokie pilki Nimfukai wub.gif Ypač be oranžinių žandukų wub.gif
Reiks gal su laiku mano kavalieriui tokia pilką draugę įsigyti wub.gif
xsmalsutex
isviso tokie faini mieli kazkaip
grazina37
man jie visi grazus blush2.gif
xsmalsutex
nu kai augini tai tampa visi grazuoliukais 4u.gif
grazina37
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 28, 13:34)
nu kai augini tai tampa visi grazuoliukais 4u.gif
*

na jei butu vietos kur laikyti ,visu spalvu tureciau turbut blush2.gif
Džakonda'
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 13:27)
Koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jei nepradės čiulbėti, reiškia patelė pas jūs 4u.gif

g.gif o pateles is vis neciulba? blush2.gif nes dabar ji irgi netyli g.gif
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 28, 15:14)
g.gif  o pateles is vis neciulba? blush2.gif nes dabar ji irgi netyli g.gif
*
Patelės rėkia biggrin.gif
Dabar jau turiu su ko lyginti, nes prieš tai turėjau tikrai patelę, jinai taip rėkdavo, kai kažko norėdavo, kad net ausys užguldavo doh.gif O dabartinis taip gražiai čiulba wub.gif
xsmalsutex
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 17:24)
Patelės rėkia biggrin.gif
Dabar jau turiu su ko lyginti, nes prieš tai turėjau tikrai patelę, jinai taip rėkdavo, kai kažko norėdavo, kad net ausys užguldavo doh.gif O dabartinis taip gražiai čiulba wub.gif
*

sutinku manoji ir rekia ir dar kaip rekia vis taip pat jokiu pakitimu nera biggrin.gif
Svetikas
Jei jau yra norinčių galiu parodyti kaip "čiulbėjo" mano patelė ir kaip dabartinis patinėlis čiulba wub.gif
Papildyta:
Klausykit, help.gif help.gif help.gif Maniškis kažko prisivalgė ir skysčiau kakoja unsure.gif Ką daryti? unsure.gif help.gif help.gifhelp.gif
xsmalsutex
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 19:24)
Jei jau yra norinčių galiu parodyti kaip "čiulbėjo" mano patelė ir kaip dabartinis patinėlis čiulba wub.gif
Papildyta:
Klausykit,  help.gif  help.gif  help.gif Maniškis kažko prisivalgė ir skysčiau kakoja unsure.gif Ką daryti? unsure.gif  help.gif help.gifhelp.gif
*

NU IR kaip ciulba? hm net nezinau gal praeis neteko susidurti su tokiom problemelemis
Rodnega
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 20:24)
Papildyta:
Klausykit,  help.gif  help.gif  help.gif Maniškis kažko prisivalgė ir skysčiau kakoja unsure.gif Ką daryti? unsure.gif  help.gif help.gifhelp.gif
*

Duokite ramunėlių arbatos ir kmynų palesti
xsmalsutex
aciu ir as ateityje zinosiu
Džakonda'
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 19:24)
Papildyta:
*

Idomu butu paklausyti ax.gif
Svetikas
QUOTE(Rodnega @ 2010 10 28, 19:56)
Duokite ramunėlių arbatos ir kmynų palesti
*
Kmynų daviau, tai tik vieną paragavo, nusipurtė, daugiau nebe įsiūliau, tik šnypšti pradėjo ant manęs, kad lendu doh.gif
Užplikiau ramunėlių arbatos, tikiuosi nors jos atsigers unsure.gif

Buvo įlindęs šiandien į mano kopūstų sriubą, atsigėrė jos, negi nuo jos jam blogą? unsure.gif Dar popieriaus apkramtyto radau
xsmalsutex
QUOTE(Svetikas @ 2010 10 28, 20:43)
Kmynų daviau, tai tik vieną paragavo, nusipurtė, daugiau nebe įsiūliau, tik šnypšti pradėjo ant manęs, kad lendu doh.gif
Užplikiau ramunėlių arbatos, tikiuosi nors jos atsigers unsure.gif

Buvo įlindęs šiandien į mano kopūstų sriubą, atsigėrė jos, negi nuo jos jam blogą? unsure.gif Dar popieriaus apkramtyto radau
*

tai palaidas vis laksto nimfukas ar kaip ten pas jus
Svetikas
Va čia user posted image čiulba mano buvusi patelė smile.gif
Čia irgi patelė biggrin.gif user posted image

O čia user posted image mano Nikas, patinėlis čiulba wub.gif (išklausykit iki galo) ax.gif Filmuota iš tolo, nes čia jis pirmą dieną pas mane, nenorėjau gąsdinti blush2.gif

P.S. paspauskit ant nuotraukos ir atsidarys filmukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xsmalsutex @ 2010 10 28, 20:47)
tai palaidas vis laksto nimfukas ar kaip ten pas jus
*
Taip, narvas visą dieną atidarytas. Jis pats kada nori išlenda paskraidyti, su manim pabendrauti, pažaisti. O kai nori poilsio, valgyt eina į narvą atgal rolleyes.gif
xsmalsutex
kaip faina kad gali palakstyti kai nori
Džakonda'
Labas 4u.gif
Svetikas aciu 4u.gif
ijungiau paklausyti bet mazai ka isgirdau,nes musu papuga kai isgirdo pradejo rekti doh.gif matyt uzsinorejo pabendrauti smile.gif
Svetikas
QUOTE(Džakonda' @ 2010 10 29, 09:43)
ijungiau paklausyti bet mazai ka isgirdau,nes musu papuga kai isgirdo pradejo rekti doh.gif matyt uzsinorejo pabendrauti smile.gif
*
Kai pradės nuobodžiauti taviškė galėsi paleisti jai paklausyti biggrin.gif
xsmalsutex
kaip graziai ciulba aciukas
lugnė
Sveikutės. Jaučiu ir aš papūgoms silpnybę.Turiu dvi nimfas. Tik niekaip negaliu suprast kas tai: jie ar jos. Kai man jas atidavė, tai buvusi šeimininkė sakė, jog tai dvi patelės. Bet ar gali būti, kad patelės per du metus nepadėjo nė vieno kiaušinėlio. Dėl čiulbėjimo, tai daugiausia rėkia, bet kartais lyg ir pabando kažkokią trelę sumest. Kartais dar atlieka kažkokius "įtartinus" judesius. Ar gali patelės taip daryti? Uodegos plunksnas irgi bandžiau žiūrėt. Viena visiškai geltona, tai jos ir uodega tokia pat geltona be jokių dryželių ar bangelių. Kita papūgėlė pilkai geltona, tai jos pauodegis - raibas. Žodžiu, visai pasimečiau. Pagal uodegas išeitų, kad porelė, pagal čiulbėjimą - patelės, o pagal judesius - patinėliai. Gal pas mane išvis kažkokie "oнo" gyvena. O taip norėčiau porelės. Galėčiau išsimainyti, bet kaip žinot ką į ką mainyt. Pačiai juokinga. Lyg neturėčiau ką veikt - papūgas studijuoju. Bet man jos taip patinka, kad tikrai su didžiausiu malonumu auginčiau šeimynėlę.
xsmalsutex
QUOTE(lugnė @ 2010 10 30, 17:07)
Sveikutės. Jaučiu ir aš papūgoms silpnybę.Turiu dvi nimfas. Tik niekaip negaliu suprast kas tai: jie ar jos. Kai man jas atidavė, tai buvusi šeimininkė sakė, jog tai dvi patelės. Bet ar gali būti, kad patelės per du metus nepadėjo nė vieno kiaušinėlio. Dėl čiulbėjimo, tai daugiausia rėkia, bet kartais lyg ir pabando kažkokią trelę sumest. Kartais dar atlieka kažkokius "įtartinus" judesius. Ar gali patelės taip daryti? Uodegos plunksnas irgi bandžiau žiūrėt. Viena visiškai geltona, tai jos ir uodega tokia pat geltona be jokių dryželių ar bangelių. Kita papūgėlė pilkai geltona, tai jos pauodegis - raibas. Žodžiu, visai pasimečiau. Pagal uodegas išeitų, kad porelė, pagal čiulbėjimą - patelės, o pagal judesius - patinėliai. Gal pas mane išvis kažkokie "oнo" gyvena. O taip norėčiau porelės. Galėčiau išsimainyti, bet kaip žinot ką į ką mainyt. Pačiai juokinga. Lyg neturėčiau ką veikt - papūgas studijuoju. Bet man jos taip patinka, kad tikrai su didžiausiu malonumu auginčiau šeimynėlę.
*

o nuotrauku turi paziureja gal ka nustatytume cia mes nes jeigu 2metai tai jau subrende papugos manoji 1metu ir 8 men tai va jau supratau kad patele kiausinius padejo galvojiu reiktu kiba patinuko jai liudna vistik vienai o tai tavieji nimfukai ir nesipesa smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.