Galerijos paskirtis
Galerijos paskirtis
--------------------------------------- Kiek albumų galima sukurti Nepriklausomai nuo dalyvio statuso, galima sukurti tik vieną albumą. Naujokai (dalyviai nesurinkę 20 žinučių) albumų kurti negali. --------------------------------------- Kokio dydžio failą galima įkelti į Galeriją? iki 45 KB. Jei jūsų failas yra didesnis, prašome naudotis specialiomis programomis skirtomis nuotraukų redagavimui, pvz, Adobe Photoshop, Paint Shop Pro, Microsoft Photo Editos ir t.t. Daugiau apie nuotraukų mažinimą galite paskaityti šioje temoje QUOTE(Neglaite @ 2005 06 15, 22:15) Aš mažinu su Mikrosoft photo editor, ten spaudžiu Image->resize->pasirenku pikselius, kad viena siena būtų nedidesnė nei 400 pikselių ir ok, tada išsaugau į kompą --------------------------------------- Kokio formato failus galima įkelti į Galeriją? Tik .jpg ir .gif. Jei jūsų nuotrauka yra kitame formate, ją reikėtų konvertuoti į tinkamą nuotraukų redagavimo programos pagalba. ******************* Kaip susikurt albumą? Eiti į "Mano nustatymai" ![]() Pasirinkti "Jūsų albumai" ![]() Paspaust nuorodą: ![]() Užpildot laukelius. Jei uždėsit varnelę ant "viešas", Albumą matys visi nariai: ![]() Paveikslėlis keliamas pasirinkus "įkelti paveikslėlį" ![]() Per tą patį mygtuką ir redaguojamas Albumas: trinami, redaguojami paveikslėliai. QUOTE(Vilika @ 2006 01 27, 11:37) Pamačiau šita tema ir noriu paklausti, kodėl mano albume rodo komentarų skaičių 11, o aš matau tik 7. Net peržiūrėjau dar kartą visas nuotraukas ir neradau naujų komentarų. Tai kodel pasiekeitė jų bendras skaičius? Jeigu žiūrite tame stulpelyje, kur įrašyta vartotojo infomacija, tai ten nurodytas ne jūsų albumo komentaru skaičius, o jūsų parašytų komentarų skaičių, t.y. kiek komentarų jūs parašėte Galerijos albumuose. QUOTE(lauricinaa @ 2006 06 28, 09:09) o as negaliu rasti atsakymo kaip elgtis,is kur ikelti nuoroda, kad rasant atsakyma rodytu nuoroda i nuotrauku galerija. Atsidarai savo Galeriją ir nukopijuoji jos adresą internete. Kai jau rašai žinutę, rašai: CODE [URL=galerijos adresas]mano galerija[/URL]
QUOTE(Lieputė @ 2006 07 11, 16:46) As noreciau isvis istrinti visas nuotraukas is galerijos...Istryniau albuma, bet mano parase visvien yra nuoroda, kuria paspaudi ir matosi visos foto...As noriu viska istrinti, kaip tai padaryti?...Aciu... Dar gali ištrinti visiškai iš forumo tas nuotraukėles EIk į "Mano nustatymai" -> kairėj pusėj susirandi ir spaudi ant "Valdyti prisegtus failus". Tada sudedi varneles ir apačioj paspaudi "Itrinti pažymėtus". QUOTE(RASKILA 7 @ 2006 12 08, 20:30) Sveiki, na va surinkau 100 sms,atsirado BROWSE,susimazinu nuotrauka ,ikeliau,bet neisikelia i zinute.Raso zemiau BROWSE,kad nuotraukyte tiek ir tiek,jums liko zinutes tiek ir tiek,o kai paspaudziu ikelti si prieda,niekas neisikelia,ka darau netaip? ACIU. 1, vienu metu per browse gali įkelti kelis paveikslėlius 2, gali būti, kad tavo paveikslėlis per didelis, jis turi būti ne didesnis nei 30 KB QUOTE(lolanta @ 2006 12 10, 09:12) Norėjau paklausti kodėl man neleidžia paskaityti žinučių Tema galėjo būt perkelta, bet paskui ištrinta arba sujungta su kita QUOTE(ERVInga @ 2007 01 13, 18:27) Sveiki. Gal galit man paaiškinti, kaip mamytė gali įdėti nuotrauką iš galerijos, nors nei aš,nei ji neturim surinkusios po 100 žinučių? Nebūtinai naudotis Galerija, gali susikūrt internetinį fotoalbumą ir taip keltis paveikslėlius/nuotraukas internetinis fotoalbumas QUOTE(SuperMama @ 2006 01 27, 11:11) Galerijos paskirtis
--------------------------------------- Kiek albumų galima sukurti Nepriklausomai nuo dalyvio statuso, galima sukurti tik vieną albumą. Naujokai (dalyviai nesurinkę 20 žinučių) albumų kurti negali. --------------------------------------- Kokio dydžio failą galima įkelti į Galeriją? iki 45 KB. Jei jūsų failas yra didesnis, prašome naudotis specialiomis programomis skirtomis nuotraukų redagavimui, pvz, Adobe Photoshop, Paint Shop Pro, Microsoft Photo Editos ir t.t. Daugiau apie nuotraukų mažinimą galite paskaityti šioje temoje --------------------------------------- Kokio formato failus galima įkelti į Galeriją? Tik .jpg ir .gif Jei jūsų nuotrauka yra kitame formate, ją reikėtų konvertuoti į tinkamą nuotraukų redagavimo programos pagalba. P.S Bus papildyta Noriu priminti šią taisyklę, nes pastebėjau, kad vis daugiau narių ir vėl pradeda į savo albumus dėti nuotraukas (darbelius pardavimui, kosmetiką, batus ir rūbus). Tokie albumai bus trinami be atskiro perspėjimo. QUOTE(niamniuskyte @ 2007 11 05, 15:50) Paaiskinkit man prasau,kai surenki 20 zinuciu jau gali sukurti galerija?O jei nori ideti i foruma nuotraukyte jau reikia buti surinkus 100 zinuciu???Cia neimanoma...Galetu tvarka ir pasikeisti... Na įmanoma juk Tūkstančiai narių prirašę jau po kelis šimtu žinučių , yra ir tokių kurie po kelis tūkstančius O kaip įdėti foto nesurinkus 100 žinučių galima surasti ir šiame skyrelyje, arba pasinaudoti paieška. --------------------------------------- Kiek albumų galima sukurti Nepriklausomai nuo dalyvio statuso, galima sukurti tik vieną albumą. Naujokai (dalyviai nesurinkę 20 žinučių) albumų kurti negali. --------------------------------------- noreciau paklausti,zinutes,tj tos,kurias rasai i foruma? QUOTE(avavute @ 2008 02 19, 10:40) --------------------------------------- Kiek albumų galima sukurti Nepriklausomai nuo dalyvio statuso, galima sukurti tik vieną albumą. Naujokai (dalyviai nesurinkę 20 žinučių) albumų kurti negali. --------------------------------------- noreciau paklausti,zinutes,tj tos,kurias rasai i foruma? Taip
ir kodel nematau kitu nariu galeriju,kai ieinu i profilio peržiūra?
Labas supermama;
Naujokai (dalyviai nesurinkę 20 žinučių) albumų kurti negali kaip as supratau aš jau galiu-jaigu ne klistu aš noriu įdeti į galeriją foto , viska man duoda podaryti o po to rašo (Jūs viršijote leidžiamų sukurti albumų skaičių)ne galiu suprasti???? vivavi@inbox.lt kristina P/S aš niekur savo foto ne istačiau / tik kaip (Jūsų logotipo nustatymai)
Spec. narei kkristinak:
Eini į "Mano nustatymai" ![]() Pasirenki "Jūsų albumai" ![]() Atsidaro toks langas, kur reik paspaust nuorodą: ![]() Užpildot laukelius. Jei uždėsit varnelę ant "viešas", Albumą matys visi nariai: ![]() Paveikslėlis keliamas pasirinkus "įkelti paveikslėlį" ![]() Per tą patį mygtuką ir redaguojamas Albumas: trinami, redaguojami paveikslėliai. Primenu, kad narys gali turėt tik vieną Albumą!
nezinau ar as durna, ar kvaila, bet nesuprantu kaip nuotrauka is galerijos ikelti i pvz, skelbimu zinute
noriu, kad nuotrauka uzsikrautu kartu su atsakymu, kad nereiketu niekur eiti... QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 09, 11:39) nezinau ar as durna, ar kvaila, bet nesuprantu kaip nuotrauka is galerijos ikelti i pvz, skelbimu zinute noriu, kad nuotrauka uzsikrautu kartu su atsakymu, kad nereiketu niekur eiti...
Kodėl man neina susikurti savo albumo??Juk jau yra dešimt žinučių
Ne taip paklausiau.Kodėl reikia tų dešimt ar dvidešimt žinučių,kad galėtum susikurt albumą???O ir dar ne bet kur tos žinutės prisiskaičiuoja.Jei aš bendrauju tik ten kur nesiskaičiuoja,tai reiškia niekada negalėsiu turėt savo albumo???Nesamonė visiška
QUOTE(renka83 @ 2008 08 09, 16:09) Ne taip paklausiau.Kodėl reikia tų dešimt ar dvidešimt žinučių,kad galėtum susikurt albumą???O ir dar ne bet kur tos žinutės prisiskaičiuoja.Jei aš bendrauju tik ten kur nesiskaičiuoja,tai reiškia niekada negalėsiu turėt savo albumo???Nesamonė visiška Tai ne gi bendraujama tik dėl žinučių skaičiaus, albumo?
o kodel man uzdrausta ikelti nuotraukas
Jei kalbama apie Galeriją, tai perskaitykite bent pirmą temos žinutę
QUOTE Nepriklausomai nuo dalyvio statuso, galima sukurti tik vieną albumą. Naujokai (dalyviai nesurinkę 20 žinučių) albumų kurti negali.
Labutis
Sauleeete23, bandėt kurtis pagal paaiškinimus, išdėstytus pirmoje žinutėje?
O aš norėčiau ištrinti prieš tai sukurtą albumą , ar tai imanoma ?....jis baisiai nevykias
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 03:41) O aš norėčiau ištrinti prieš tai sukurtą albumą , ar tai imanoma ?....jis baisiai nevykias Tą privatumą galite pasikeisti Mano nustatymai -> Galerija Jūsų albumai ir paredaguojat. Ten pat galite jį ir ištrinti
as bandau ikelti nuotrauka i albuma,darau viska,kaip aprasyta.pasirenku nuotrauka,rodo,kad krauna,o po to paraso,kad ivyko KLAIDA.kodel?
Sorry,jei pasikartosiu!!
Kodel man neleidzia pasiziureti kitu vartotoju albumus? P.S.Esu surinkusi 26 zinutes! Aciu
labas
Sveiki, kodel kai atsidarau kazkokia forumo tema man roo tik pacia pirma zinute tame forume o kitos tiesiog i eilute surasytos ir jas reikia atskirai vartytis, o svarbiausiai kad dabar net ju nebeatidaro, ikrenta uzrasas, kad si tema buvo istrinta arba jei neesat tikras kaip naudotis..."nors po kiek laiko matau kad ta zinute kuria man rase ad istrinta yra kitas jau pacitaves, tai vadinas jam atidaro o man ne.
ir man tas pats, jau net nervina.
Sveiki,
vartau sau skelbimus ir paskutiniu metu man daug nuotrauku nerodo (visur tik x ir uzrasas 'User Postage Image') Ka tai reiskia?Anksciau lygtai taip nebuvo... Buciau dekinga uz atsakyma Aciu QUOTE(geia @ 2009 04 23, 16:10) QUOTE(Tora 5 @ 2009 08 09, 09:53) Albumas gali būti viešas, jei jį sukūręs vartotojas leidžia kitiems vartotojams peržiūrėti savo albumą, arba slaptas, kai neleidžia. QUOTE(linoli @ 2009 09 08, 17:46) noriu fotkese sukurti foto albuma neviskas ten aisku kaip ka daryti Temose Internetiniai fotoalbumai ir Internetiniai fotoalbumai-2 viskas yra paaiškinta
Laba diena
Gal galite atsakyti,kaip ant savo foto uzrasyti savo varda? Kad ju negaletu kiti panaudoti savo tikslais... Aciu,uz atsakyma.
20 zinuciu...Bet as vistiek negaliu suskurti albuma
QUOTE(Ekibara @ 2009 10 20, 15:12) negaliu suskurti albuma O viską darėt pagal instrukcijas, pateiktas šios temos pirmoje žinutėje? QUOTE(vvilmaa @ 2009 10 19, 09:29) Laba diena Gal galite atsakyti,kaip ant savo foto uzrasyti savo varda? Kad ju negaletu kiti panaudoti savo tikslais... Aciu,uz atsakyma. Su foto redagavimo programa, apie tai skaitykite skyrelyje "Mamos kompiuteris", ten pilna tokių pamokančių temų. QUOTE(Borzika @ 2009 10 20, 18:23) Turbūt ne viską paeiliui darė |