Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Balsavimas
Supermamų klubas > Bendras > Dažniausiai užduodami klausimai
As mama
Laba diena,

Šiandien bandžiau balsuoti fotokonkurse. "Užeinu" ant patikusios nuotraukos, ten paspaudžiu, kad ji man gražiausia ir tada labai sunku suprasti, kad jau prabalsavai. Jokio pranešimo. Paspaudžiau ant trijų, bandau dar kart ant pirmosios ir vėl leidžia balsuoti ir vėl jokio pranešimo schmoll.gif Tik po to pamačiau "liukso" ženklus prie nuotraukų už kurias balsavau smile.gif Gal galima būtų padaryt, kad prabalsavus "iššoktų" koks pranešimas, tarkim: "Ačiū, kad balsavote".

Tiek, sėkmės supermamoms!
Board
Prabalsavus už tris nuotraukas, bandant balsuot už ketvirtą po nuotrauką, kur turėtų būti mygtukas "Ši nuotrauka geriausia" bus užrašas : "Jus jau išnaudojote leidžiamą balsų kiekį šiame konkurse.
Balsavimo rezultatai bus paskelbti po ..-..-...."
Už vieną nuotrauką galima balsuoti tik vieną kartą, bandant balsuoti antrą kartą už tą pačią nuotrauka, vietoje mygtuko "Ši nuotrauka geriausia", bus užrašas :
"Jus jau balsavote už šią nuotrauką.
Balsavimo rezultatai bus paskelbti po ..-..-.... . "
Ir mygtukas "Aš nenoriu balsuot už šią nuotrauka"
*sm*
Na kažkada leido balsuoti kiek norėjau bigsmile.gif
Gal kokias 10 min. tikrai buvo kažkas lūžę balsavimo sistemoje wink.gif tik po to iš rezultatų supratau, kad tikrai nebuvo užskaityti balsai 4u.gif arba nieks kitas nebalsavo už mano favoritinę foto g.gif
As mama
Pabandžiau dar kart. Pasirodo Auges parašė visą tiesą. Nežinau ar kas sistemoje buvo atsitikę ar mano galvoj, kad tų užrašų pirmai nemačiau blush2.gif smile.gif Bet dar man toks klausimas iškilo: Jei paspaudi mygtuką "Aš nenoriu balsuot už šią nuotrauka", tai reiškia, kad gali perbalsuoti ir keisti savo nuomonę iki konkurso galo? g.gif
Board
QUOTE(As mama @ 2006 01 27, 14:21)
Bet dar man toks klausimas iškilo: Jei paspaudi mygtuką "Aš nenoriu balsuot už šią nuotrauka", tai reiškia, kad gali perbalsuoti ir keisti savo nuomonę iki konkurso galo? g.gif
*

Tiesą pasakius neikad nebandžiau, bet spėju, kad tada už šią nuotrauką balsas išsiminusuoja, ir gali balsuot už kitą foto. 4u.gif
PaMeL
nu siaip man tai kai prabalsuoju rodo kamputyje nuotraukos nyksty tipo liuks si nuotrauka geriausia ir kai jau uz visas prabalsuoju raso kad isnaudojau limita ir psio wub.gif
mikepodukofke
QUOTE(PaMeL @ 2006 03 01, 16:35)
nu siaip man tai kai prabalsuoju rodo kamputyje nuotraukos nyksty tipo liuks si nuotrauka geriausia ir kai jau uz visas prabalsuoju raso kad isnaudojau limita ir psio wub.gif
*

butent smile.gif thumbup.gif
Nissalija
blush2.gif O as kiek ne balsuoju man išmeta , kad ši funkcija man nepriėinama verysad.gif
Liucia
QUOTE(Nissalija @ 2006 03 07, 15:07)
blush2.gif  O as kiek ne balsuoju man išmeta , kad ši funkcija man nepriėinama  verysad.gif
*

Man lygiai tas pats blink.gif Kodel?
Board
QUOTE(aurytele @ 2006 05 17, 04:19)
Man lygiai tas pats  blink.gif  Kodel?
*

Balsuoti gali nariai surinkę 20 ir daugiau žinučių.
AsimonA
Labukas mirksiukas.gif

Bandžiau balsuoti fotokonkurse ir kažkodėl, užėjus ant nuotraukos, po ja būna užrašas: ““Balsuoti už nuotrauką gali tik registruotas forumo dalyvis(-ė)““, nors tikrai esu prisijungusi tuo metu. Kame gali būti problema? g.gif
Perlen
blush2.gif Niekur nerandu,kaip temoj paskelbt balsavimą,ankstesnėj buvo,bet uždaryta jau,o naujoj niekaip nerandu kaip tą padaryt g.gif blush2.gif
Ibi patria, ubi bene!
QUOTE(Perlen @ 2009 12 11, 11:33)
blush2.gif  Niekur nerandu,kaip temoj paskelbt balsavimą,ankstesnėj buvo,bet uždaryta jau,o naujoj niekaip nerandu kaip tą padaryt  g.gif  blush2.gif
*

jei kalbate apie apklausą, tai jei tema jau paskelbta apklausos nebe prikabinsite, kad tema būtų kartu su apklausa, reikia kuriant spausti Apklausa smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.