Rytinė pašvaistė
2009 09 25, 12:34
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 09 24, 21:17)
Aišku. Ačiū už atsakymus. Vadinasi kartu ir vyras galės keliauti. Kadangi tai bus mūsų pirmasis vaikelis, tai tikrai visko nežnom ir visa informacija reikalinga. Papildyta:QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 10:10) nu tai tada reiks vestis saviski... Kada planuojat eiti į paskaitą?
Renesme
2009 09 25, 15:28
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 25, 13:34) Aišku. Ačiū už atsakymus. Vadinasi kartu ir vyras galės keliauti. Kadangi tai bus mūsų pirmasis vaikelis, tai tikrai visko nežnom ir visa informacija reikalinga. Papildyta:Kada planuojat eiti į paskaitą? as galvoju gruodi...kai jau busiu dekrete..
Rytinė pašvaistė
2009 09 25, 18:32
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 16:28) as galvoju gruodi...kai jau busiu dekrete.. Aš irgi gruodį į dekretą išeinu Gruodį planuoji eiti į Obuoliuko psichologiją ar dainavos poliklinikoj kur organizuoja paskaitas?
Renesme
2009 09 25, 18:43
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 25, 19:32) Aš irgi gruodį į dekretą išeinu Gruodį planuoji eiti į Obuoliuko psichologiją ar dainavos poliklinikoj kur organizuoja paskaitas? dainavoj jauciu... o kur ta obuoliuko?
Rytinė pašvaistė
2009 09 26, 17:37
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 25, 19:43) dainavoj jauciu... o kur ta obuoliuko? Obuoliuko Krikščioniškuose gimdymo namuose. Mokama. Bet aš manau, kad visų keturių jų siūlomų paskaitų nesirinksiu, man ko gero įdomiausia pirmoji - apie gimdymą, baimę, būdus ją įveikti. Internete gali pasižiūrėti KGN internetiniame puslapyje jų siūlomas pamokėles.
Renesme
2009 09 26, 18:09
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 26, 18:37) Obuoliuko Krikščioniškuose gimdymo namuose. Mokama. Bet aš manau, kad visų keturių jų siūlomų paskaitų nesirinksiu, man ko gero įdomiausia pirmoji - apie gimdymą, baimę, būdus ją įveikti. Internete gali pasižiūrėti KGN internetiniame puslapyje jų siūlomas pamokėles. o tu bijai gimdyti?
Rytinė pašvaistė
2009 09 27, 20:38
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 26, 19:09) o tu bijai gimdyti?  Na, labai drąsiai tai tikrai nesijaučiu. Aišku, yra kažkokia baimė (kad tik viskas būtų gerai), nerimas, nežinomybė. Todėl ir ta paskaita, jei ji tikrai vertinga, būtų man kaip tik. Šiandien kaip tik žiūrėjau Mamyčių klubą ryte, ten rodė kaip gimdė. Parodė labai gražiai. Bet kažkaip man dar sunkiai sekasi suvokti, kad už kelių mėnesių ir man taip bus, tą reikės iškęsti.
mamaRasa
2009 09 27, 20:42
QUOTE(renanata @ 2009 09 16, 20:28) ... 15min pakalbėjo o poto uždėjo kasete ir paliko mus vienas. ta video medžiaga kokių 10 metų senumo... kažkaip nors ir laukiuosi pimo leliuko aš ten nesužinojau nieko naujo, gerai kad nemokamos nes kitaip tikrai būčiau labai pasigailėjus  QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 17, 09:08) drauge papasakojo apie ka buvo kalbama per kursus KGN, tai mane toks juokas sueme, nes as (pirma karta tapsianti mamyte) suzinojau tik pora dalyku, kuriu iki tol nezinojau. mano drauge per nestuma neturejo laiko skaityti  "nestukiniu" knygu, neturejo galimybes pabendrauti su jau pagimdziusiomis savo draugemis, tai jai tie kursai sake puse bedos dar, tik kad labai seni filmai rodomi siaip geriausi atsiliepimai apie KMUK vykstancius kursus, bet, minejau sitam forume, kad kai paskambinau paklaust, kas ir kaip, man pasake, kad nesilankanciom pas KMUK nestuma priziurincius gyd. kursai yra neprieinami  QUOTE(karalaiti @ 2009 09 18, 11:25) as tai labai noreciau i tuos kursus nueiti apie zindyma, nes daug laiko praejo po pirmojo gimdymo, tai visai praverstu kaip ten kas. bet nuomones kai paskaitau tai labai ivairios, bet i nemokamus vis tiek pameginsiu, o po to bus matyt... QUOTE(laukinukė @ 2009 09 20, 09:28) Aš čia nepaskaičiusi nuvažiavau į KMUK (nes prieš 3 metus buvo galima visiems), tai pasakė, kad jokių šansų, jei nesilankai jų konsultacijoje, nesvarbu, kad čia ruošiesi gimdyti  Gerai tik kad neaprėkė  O šiaip tai tradiciškai nemoka pasidaryti pinigėlių - nu paimk tu iš "svetimų" kažkokį mokestį ir leisk apsižiūrėti  QUOTE(_Foxy_ @ 2009 09 22, 17:49) Šiandien buvom su vyru KGN, tai labai nusivyliau ... Geriau jau būtume nėję ... Naujo tikrai nieko nesužinojau, o mano vyrui filmukas be komentarų paliko nekokius įspūdžius ir dabar jau tikriausiai gimdyme nebedalyvaus, nes baisu Jam pasirodė ... Tikrai ne to tikėjausi ...  Liūdna skaityti... Gal Jus sudomins kursai apie žindymą (ir ne tik apie tai): Žindymo kursaipaskaitos vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 18 val. (trunka apie 1,5 val.). Visą paskaitų kursą sudaro 6 paskaitos: 1. Krūties anatomija; Laktacijos principas; Filmas; 2. Naujagimiams palanki ligoninė. Gimdymas ir žindymas pirmomis paromis; Filmas; 3. Žindymo padėtys; Pratybos; Filmas; 4. Krūtų būklės; Relaktacija; Filmas; 5. Žindyvės mityba ir vaistai; Filmas 6. Naujagimių būklės; Filmas. Spalio mėnesio grupė beveik sudaryta, bet mielai priimčiau dar kelias mamas. Paskaitos vyksta Kauno Arkivyskupijos šeimos centre (Vilniaus g. 29), 2 aukštas, 2 auditorija. Kursai neturi kainos, bet mes prašome paaukoti Šeimos centro ir Pradžių Pradžios veiklai. Artimiausias žindymo kursas prasideda spalio 5 d. (pirmadienį) 18 val. O taip pat vyksta registracija į lapkričio ir gruodžio grupes. Gražaus vakaro
Renesme
2009 09 28, 08:47
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 27, 21:38) Na, labai drąsiai tai tikrai nesijaučiu. Aišku, yra kažkokia baimė (kad tik viskas būtų gerai), nerimas, nežinomybė. Todėl ir ta paskaita, jei ji tikrai vertinga, būtų man kaip tik. Šiandien kaip tik žiūrėjau Mamyčių klubą ryte, ten rodė kaip gimdė. Parodė labai gražiai. Bet kažkaip man dar sunkiai sekasi suvokti, kad už kelių mėnesių ir man taip bus, tą reikės iškęsti. nebijok viskas bus gerai  ten mamyciu klube jo...biski pagrazintai rode..niekas ten labai nesicackina..bet ir nera kazko labai baisaus..
Rytinė pašvaistė
2009 09 28, 08:57
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 28, 09:47) nebijok viskas bus gerai  ten mamyciu klube jo...biski pagrazintai rode..niekas ten labai nesicackina..bet ir nera kazko labai baisaus.. Tai aš ir galvoju, kad Mamyčių klube tai kai kameros filmuoja, tai ir gydytojai auksiniai. Ech, kai pirmas vaikutis, tai ir baimė dar didesnė. Žiūriu Akivyskupijos šeimos centre grupe jau renkama ir lapkričio bei gruodžio mėnesiui. Ar kuri jau užsiregistravote ten?
Renesme
2009 09 28, 15:17
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 28, 09:57) Tai aš ir galvoju, kad Mamyčių klube tai kai kameros filmuoja, tai ir gydytojai auksiniai. Ech, kai pirmas vaikutis, tai ir baimė dar didesnė. Žiūriu Akivyskupijos šeimos centre grupe jau renkama ir lapkričio bei gruodžio mėnesiui. Ar kuri jau užsiregistravote ten? o kur jis cia randasi?
Rytinė pašvaistė
2009 09 28, 19:19
Kadangi ten tenka lankytis darbo reikalais tai kelią užsimerkus žinau
Randasi Vilniaus g. 29, senamiesty, už požeminės perėjos.
* Arti Širdies *
2009 09 28, 19:22
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 28, 09:57) Žiūriu Akivyskupijos šeimos centre grupe jau renkama ir lapkričio bei gruodžio mėnesiui. Ar kuri jau užsiregistravote ten? Aš jau ten atlankiau, labai patiko ir daug sužinojau
Renesme
2009 09 29, 07:38
QUOTE(* Arti Širdies * @ 2009 09 28, 20:22) Aš jau ten atlankiau, labai patiko ir daug sužinojau  o ten mokami? jei taip tai kiek?
Rytinė pašvaistė
2009 09 29, 10:09
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 29, 08:38) o ten mokami? jei taip tai kiek? Ten niekada nėra nustatytas tam tikras mokestis. Žmonės gali aukoti kokią nori pinigų sumą jei nori.
Renesme
2009 09 29, 16:57
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 29, 11:09) Ten niekada nėra nustatytas tam tikras mokestis. Žmonės gali aukoti kokią nori pinigų sumą jei nori. aiskutis... aciu uz atsakyma
mamaRasa
2009 09 29, 19:38
QUOTE(* Arti Širdies * @ 2009 09 28, 20:22) Aš jau ten atlankiau, labai patiko ir daug sužinojau  Smagu girdėti Su tavim daug kalbėjom apie čiulptuko žalą, kaip tik šia tema patalpinom daugiau straipsnių: www.zindymas.lt
QUOTE(mamaRasa @ 2009 09 27, 21:42) Liūdna skaityti... Gal Jus sudomins kursai apie žindymą (ir ne tik apie tai): Žindymo kursaipaskaitos vyksta pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 18 val. (trunka apie 1,5 val.). Visą paskaitų kursą sudaro 6 paskaitos: 1. Krūties anatomija; Laktacijos principas; Filmas; 2. Naujagimiams palanki ligoninė. Gimdymas ir žindymas pirmomis paromis; Filmas; 3. Žindymo padėtys; Pratybos; Filmas; 4. Krūtų būklės; Relaktacija; Filmas; 5. Žindyvės mityba ir vaistai; Filmas 6. Naujagimių būklės; Filmas. Spalio mėnesio grupė beveik sudaryta, bet mielai priimčiau dar kelias mamas. Paskaitos vyksta Kauno Arkivyskupijos šeimos centre (Vilniaus g. 29), 2 aukštas, 2 auditorija. Kursai neturi kainos, bet mes prašome paaukoti Šeimos centro ir Pradžių Pradžios veiklai. Artimiausias žindymo kursas prasideda spalio 5 d. (pirmadienį) 18 val. O taip pat vyksta registracija į lapkričio ir gruodžio grupes. Gražaus vakaro  galiu drasiai rekomenduoti siuos kursus. tikrai nenusivilsit  daug reikalingos ir issamios info apie zindyma. dabar jau ramiai galiu laukti savo lelytes ateinant i si pasauli ir but rami kad zinosiu kaip tinkamai pasirupinti jo maitinimu.
Renesme
2009 09 30, 17:46
QUOTE(millamia @ 2009 09 30, 17:48) galiu drasiai rekomenduoti siuos kursus. tikrai nenusivilsit  daug reikalingos ir issamios info apie zindyma. dabar jau ramiai galiu laukti savo lelytes ateinant i si pasauli ir but rami kad zinosiu kaip tinkamai pasirupinti jo maitinimu.  labai visi giria siuos kursus...tikrai reiks apsilankyti..lb laukiu dekreto galesiu vaikscioti po visus kursus
Herrera
2009 10 04, 18:38
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 29, 11:09) Ten niekada nėra nustatytas tam tikras mokestis. Žmonės gali aukoti kokią nori pinigų sumą jei nori. O ar reikia aukoti pinigų kas kartą ateinant, ar tik vieną kartą?
Calendula
2009 10 05, 12:40
QUOTE(Herrera @ 2009 10 04, 18:38) O ar reikia aukoti pinigų kas kartą ateinant, ar tik vieną kartą? Jei apie žindymo kursus- tai aukojom 3 paskaitą (iš 6)-kas kiek galėjo
Renesme
2009 10 05, 17:05
QUOTE(Calendula @ 2009 10 05, 13:40) Jei apie žindymo kursus- tai aukojom 3 paskaitą (iš 6)-kas kiek galėjo o kiek reikia aukoti??
Pumpuryte
2009 10 05, 17:06
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 05, 17:05) o kiek reikia aukoti??  nėra REIKIA, kas kiek gali tas tiek ir aukoja
Renesme
2009 10 06, 07:51
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 10 05, 18:06) nėra REIKIA, kas kiek gali tas tiek ir aukoja nu as zalia situose reikaluose
Calendula
2009 10 07, 00:31
Kiekvienas pagal savo norą ir išgales.
Iš tikrųjų duodamas auką tarsi gali įvardyti, kiek esi pasirengusi už tokius kursus sumokėti. Nors mano atveju buvo situacija, kad sedėjom praktiškai be pinigų (prieš algas ir pašalpas), tačiau niekas nieko nepriekaištauja dėl aukos dydžio.
Renesme
2009 10 07, 07:36
QUOTE(Calendula @ 2009 10 07, 01:31) Kiekvienas pagal savo norą ir išgales. Iš tikrųjų duodamas auką tarsi gali įvardyti, kiek esi pasirengusi už tokius kursus sumokėti. Nors mano atveju buvo situacija, kad sedėjom praktiškai be pinigų (prieš algas ir pašalpas), tačiau niekas nieko nepriekaištauja dėl aukos dydžio. Aciukas uz atsakyma..
Nedorele
2009 10 09, 14:05
QUOTE(tomcexx @ 2009 09 28, 09:47) nebijok viskas bus gerai  ten mamyciu klube jo...biski pagrazintai rode..niekas ten labai nesicackina..bet ir nera kazko labai baisaus.. QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 28, 09:57) Tai aš ir galvoju, kad Mamyčių klube tai kai kameros filmuoja, tai ir gydytojai auksiniai. Ech, kai pirmas vaikutis, tai ir baimė dar didesnė. Žiūriu Akivyskupijos šeimos centre grupe jau renkama ir lapkričio bei gruodžio mėnesiui. Ar kuri jau užsiregistravote ten? Dar tokioj klinikoj gimde kad nesistebiu kad taip maloniai elgesi ir kai ner kameru. zinant kiek kainuoja gimdymas... http://www.bak.lt/kainorastis/
Renesme
2009 10 09, 17:25
QUOTE(Nedorele @ 2009 10 09, 15:05) Dar tokioj klinikoj gimde kad nesistebiu kad taip maloniai elgesi ir kai ner kameru. zinant kiek kainuoja gimdymas... http://www.bak.lt/kainorastis/
QUOTE(Nedorele @ 2009 10 09, 14:05) Dar tokioj klinikoj gimde kad nesistebiu kad taip maloniai elgesi ir kai ner kameru. zinant kiek kainuoja gimdymas... http://www.bak.lt/kainorastis/nu jooo, kainytes nekuklios  as uz gimdyma 900lt mokejau ir isivaizdavau kad nemazai daviau, o dabar palyginu su siom kainom tai mazokoka atrodo
avietia
2009 10 11, 08:27
UOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 28, 09:57) Tai aš ir galvoju, kad Mamyčių klube tai kai kameros filmuoja, tai ir gydytojai auksiniai. Ech, kai pirmas vaikutis, tai ir baimė dar didesnė. Žiūriu Akivyskupijos šeimos centre grupe jau renkama ir lapkričio bei gruodžio mėnesiui. Ar kuri jau užsiregistravote ten? * as parasiau mamaRasa ir ji mane uzregistravo gruodzio men, del tikslio datos dar parasys sms  labai labai laukiu
Renesme
2009 10 11, 10:11
QUOTE(avietia @ 2009 10 11, 09:27) UOTE(Rytinė pašvaistė @ 2009 09 28, 09:57) Tai aš ir galvoju, kad Mamyčių klube tai kai kameros filmuoja, tai ir gydytojai auksiniai. Ech, kai pirmas vaikutis, tai ir baimė dar didesnė. Žiūriu Akivyskupijos šeimos centre grupe jau renkama ir lapkričio bei gruodžio mėnesiui. Ar kuri jau užsiregistravote ten? * as parasiau mamaRasa ir ji mane uzregistravo gruodzio men, del tikslio datos dar parasys sms  labai labai laukiu  o taip toli is anksto reikia registruotis?
Sveikos, o ar uztenka mazylyje informacijos.?
Renesme
2009 10 17, 23:00
QUOTE(Uinga @ 2009 10 14, 17:45) Sveikos, o ar uztenka mazylyje informacijos.? turbut mazai kas mazylije i kursus eina
Renacio
2009 10 19, 12:58
Gal kuri mamytė šiuo metu lanko kursus II ligoninėje ir žino kurią dieną ir valandą jie vyksta?
NEFRITAS
2009 10 21, 10:11
QUOTE(Renacio @ 2009 10 19, 13:58) Gal kuri mamytė šiuo metu lanko kursus II ligoninėje ir žino kurią dieną ir valandą jie vyksta?  Mane irgi domintu sita info
Renesme
2009 10 21, 12:46
gal kuri eis i Dainavos polik. vykstancius kursus?
nestuke24
2009 10 21, 13:38
as irgi noreciau i kokius nors kursus, tik dar nezinau,kur eiti  Gimdyti galvoju Mazylyje, tai butu labai idomu isgirsti atsiliepimus apie ten vykstancius kursus Papildyta:QUOTE(Keja @ 2009 10 10, 11:43) nu jooo, kainytes nekuklios  as uz gimdyma 900lt mokejau ir isivaizdavau kad nemazai daviau, o dabar palyginu su siom kainom tai mazokoka atrodo  as galvoju apie cezari "mazylyje", gal kas zinot, kiek man tai kainuotu?
karalaiti
2009 10 23, 13:00
QUOTE(Renacio @ 2009 10 19, 13:58) Gal kuri mamytė šiuo metu lanko kursus II ligoninėje ir žino kurią dieną ir valandą jie vyksta? as ir noreciau i 2 ligonine. planuoju vaziuot paziuret i gimdyklas, paklausiu apie kursus, parasysiu
Sveikutes! Kaip cia pas Jus idomu  Man dekretas gruodi, galvoju eiti i Dainavos poliklinika. Gal kas kartu?
Rytinė pašvaistė
2009 10 24, 17:17
QUOTE(Ginju @ 2009 10 24, 17:15) Sveikutes! Kaip cia pas Jus idomu  Man dekretas gruodi, galvoju eiti i Dainavos poliklinika. Gal kas kartu?  Man irgi dekretas gruodį.  Galim planuotis kartu
Su kompanija smagiau
Sveikos, noreciau papulti i kliniku paskaiteles...lankausi konsultacijose savo poliklinikoj, bet galvoju gimdyti klinikose. nejaugi neimanoma apsiziureti gimdymo skyriaus? kaip ten pakliut? aciu, jei kas atsakysit
Matau, kad daug kas jau gimdys ir labai už jus džiaugiuosi. Turbūt esat prisikaitę daug info ir lankę paskaitėlių, bet aš noriu parašyt apie tai, ko man asmeniškai trūko ir apie ką negavau visiškai jokios info ir dėl to dabar kenčia mano vaikutis  Taigi, jei bent pora iš jūsų pasinaudosit mano patarimu (nors info aš perduodu ne savo) ir dėl to nekentės jūsų vaikučiai, bus jau nuostabu! Kad ir kaip maitinotės nėštumo metu, žindymo metu vaikiukas jau tiesiogiai gauna jūsų valgomų dalykų gerąsias ir blogąsias savybes. Šiuo metu laaabaaai daug vaikučių kenčia nuo atopinio dermatito (kai rankyčių ir kojyčių sulenkimuose paraudonuoja odelė, ant viso kunelio t.y. bet kur atsiranda paraudimai, šerpetojimai, egzemos, ir kas baisiausia - vaikiukui labai niežti). Kai mes be talonėlio nuėjome pas Klinikų alergologę, galvoju paprašysiu, kad 5 mėn. kūdikėlį priimtų, o ten visi mažiukai: nuo mažiausio lėliuko iki 2 metukų!!! Taigi, maitinančios savo pienuku (nors maitinant MP alergija pasireiškia daug rečiau ir lengvesne forma, todėl net jei jums atsiras AD vis tiek nenutraukite maitinimo), jau grįžę namo iškart pamirškite visus šiuos produktus (alergologės info) iki kol baigsite maitinti vaikelį: šokoladas, kakava, chalva, medus, sirupai (sirupiniai vaistai), spalvoti ledinukai, saldainiai guminukai, spalvota kramtomoji guma, riešutai, grybai, žuvis, vėžiagyviai ir jūros gėrybės, tomatų padažas, majonezas, čipsai, limonadas, sultys iš tetrapakų, citrusiniai vaisiai. Tai patys didžiausi ir dažniausi alergenai. Taip pat labai priribokite šių produktų valgymą, ir jei tik pastebėsite kažką įtartino, iškart to produkto bent iki pusės metukų atsisakykite: karvės ir ožkos pienas, varškė, sūreliai, desertinė varškė, fermentinis ir lydytas sūris, veršiena, vištiena, kiaušiniai, soja, pieniškos dešrelės, rūkyti ir konservuoti mėsos bei žuvies gaminiai, grikiai, kviečiai (manų kruopos, makaronai, pyrago gaminiai), morkos (ypač žalios), ankštinės daržovės (pupelės, žirniai, lęšiai), pomidorai, paprikos, ananasai, abrikosai, persikai, papaja, arbūzai, kriaušės, braškės, žemuogės, juodieji serbentai, vyšnios, vynuogės, šaltalankiai, alyvuogės, vanilė, cinamonas, gvazdikėliai, garstyčios, lauro lapai, pipirai, krienai, prieskoninių daržovių mišiniai, gira, kisielius, alkoholiniai gėrimai (ypač vynas, alus). Ir jokiais būdais nesugalvokite gerti multivitaminų žindančioms! Sėkmės ir didelės kantrybės!
Herrera
2009 10 28, 11:31
QUOTE(Axxa @ 2009 10 27, 12:14) Ačiū AXXA už vertingą informaciją.
Renacio
2009 10 28, 15:14
Pati jau susižinojau apie paskaitėles II ligoninėj. Šiandien skambinausi, tai sakė, kad vyksta kiekvieną ketvirtadienį, 12 val. akušeriniame korpuse, 234 kabinete. Ant durų yra iškabintos temos. Registruotis nereikia - ateini ir klausaisi. Tai jei planai nepasikeis ryt gal ir nueisiu paklausyti. kam įdomu, galėsiu parašyti ir temas.
QUOTE(Renacio @ 2009 10 28, 16:14) Pati jau susižinojau apie paskaitėles II ligoninėj. Šiandien skambinausi, tai sakė, kad vyksta kiekvieną ketvirtadienį, 12 val. akušeriniame korpuse, 234 kabinete. Ant durų yra iškabintos temos. Registruotis nereikia - ateini ir klausaisi. Tai jei planai nepasikeis ryt gal ir nueisiu paklausyti. kam įdomu, galėsiu parašyti ir temas. Parasykite temas jei nesunku
pilkaake
2009 10 29, 16:12
Taip, labai idomu suzinoti temu tvarkarast, nes ne i visas eiciau  QUOTE(Renacio @ 2009 10 28, 16:14) Pati jau susižinojau apie paskaitėles II ligoninėj. Šiandien skambinausi, tai sakė, kad vyksta kiekvieną ketvirtadienį, 12 val. akušeriniame korpuse, 234 kabinete. Ant durų yra iškabintos temos. Registruotis nereikia - ateini ir klausaisi. Tai jei planai nepasikeis ryt gal ir nueisiu paklausyti. kam įdomu, galėsiu parašyti ir temas.
Renesme
2009 10 30, 13:05
QUOTE(Axxa @ 2009 10 27, 11:14) Sėkmės ir didelės kantrybės! ACIU LABAI UZ INFO
karalaiti
2009 10 30, 14:57
QUOTE(Renacio @ 2009 10 28, 16:14) Pati jau susižinojau apie paskaitėles II ligoninėj. Šiandien skambinausi, tai sakė, kad vyksta kiekvieną ketvirtadienį, 12 val. akušeriniame korpuse, 234 kabinete. Ant durų yra iškabintos temos. Registruotis nereikia - ateini ir klausaisi. Tai jei planai nepasikeis ryt gal ir nueisiu paklausyti. kam įdomu, galėsiu parašyti ir temas. dekui uz info, jei buvai, tai parasyk, ar vertos demesio...
uzuoveja
2009 10 31, 12:44
as ir va buvau paskaiteleje kalbejo apie skiepus ir vaisiaus vystymasi patiko apie skiepus, toliau bus apie pati gimdyma nuskausminamuosius dar veliau apie maitinima paskui apie vaikucio prieziura
|
|