QUOTE(nicas @ 2006 10 26, 13:10) Labas Ice, aciu uz info gal galėtum plačiau papasakoti kaip į tuos kursus užsirašyti? Gal koks telefonas ar kas? Kur ten eiti ir t.t. Aciu is anksto Galima parašyti e-mailą info@gyvybe.lt arba paskambinti tel.868725754 (telefoną radau pagal "Kauno dieną", kur buvo skelbimas). Visos dėstančios moteriškės tikrai labai nuoširdžios ir geranoriškos. Aš vieną paskaitėlę praleidau, nes nespėjau iš gydytojo ateiti, tai sakė man paskambins ir praneš, kada galėsiu prisijungti prie kitos grupelės
GintareM
2006 10 26, 20:09
QUOTE(Mininga @ 2006 10 26, 16:47) Sveikutes, o as buvau siandien 2-oje ligonineje paskaiteleje  . ir visai patiko. na gal informacija nebuvo pati aktualiausia, bet tokia jau tema - darbo ir poilsio rezimas bei mityba. na tai tokie bendri ir daugmaz zinomi dalykai, bet siaip cikla sudaro jei neklystu 6 paskaiteles, tai butinai eisiu ir i kitas. O kada ir kokios kitos paskaiteles? Gal tada ir as su tavimi a? O tai as ten tam kauno gale ne bum bum...
Mininga
2006 10 26, 20:11
QUOTE(kgintare @ 2006 10 26, 20:09) O kada ir kokios kitos paskaiteles? Gal tada ir as su tavimi a? O tai as ten tam kauno gale ne bum bum... Jei tik noras yra - labai prasom Dabar bus kita ketvirtadieni 12 val 234 kab akuserijos skyriuje. Tema, jei neklystu, naujagimio prieziura ar kazkas panasaus. Na kaip gydytoja ir sake, bus tikrai svarbi paskaitele. Kitu nelabai atsimenu, bet veliau bus ir apie zindyma, ir apie kitus svarbius dalykelius. Tai jei noresi, galesim susiderinti ir kita ketvirtadieni en nuzygiuoti.
GintareM
2006 10 28, 10:52
QUOTE(Mininga @ 2006 10 26, 22:11) Jei tik noras yra - labai prasom Dabar bus kita ketvirtadieni 12 val 234 kab akuserijos skyriuje. Tema, jei neklystu, naujagimio prieziura ar kazkas panasaus. Na kaip gydytoja ir sake, bus tikrai svarbi paskaitele. Kitu nelabai atsimenu, bet veliau bus ir apie zindyma, ir apie kitus svarbius dalykelius. Tai jei noresi, galesim susiderinti ir kita ketvirtadieni en nuzygiuoti. aisku noresiu, o ketvirtadieniui dar nieko neesu suplanavusi... Tai gal tada butu galim kur prie antros ligonines ir susitikti, nors ten as zinau tik infekcine kur randasi
QUOTE(Ice @ 2006 10 26, 14:54) Galima parašyti e-mailą info@gyvybe.lt arba paskambinti tel.868725754 (telefoną radau pagal "Kauno dieną", kur buvo skelbimas). Visos dėstančios moteriškės tikrai labai nuoširdžios ir geranoriškos. Aš vieną paskaitėlę praleidau, nes nespėjau iš gydytojo ateiti, tai sakė man paskambins ir praneš, kada galėsiu prisijungti prie kitos grupelės  Ačiū Ice, būtinai pasiskambinsiu ir bėgsiu į kursus:)
Mininga
2006 10 30, 12:20
QUOTE(kgintare @ 2006 10 28, 10:52) aisku noresiu, o ketvirtadieniui dar nieko neesu suplanavusi... Tai gal tada butu galim kur prie antros ligonines ir susitikti, nors ten as zinau tik infekcine kur randasi  Sveikute, as jei niekas nepasikeis ketvirtadieni keliausiu i ta paskaitele, tai jei nori galim susitikti prie II lig. ir nukeliauti kartu. Tik gal treciadieni vakare ar ketvirtadieni ryte susiderinsim galutinai.
GintareM
2006 10 30, 18:21
QUOTE(Mininga @ 2006 10 30, 14:20) Sveikute, as jei niekas nepasikeis ketvirtadieni keliausiu i ta paskaitele, tai jei nori galim susitikti prie II lig. ir nukeliauti kartu. Tik gal treciadieni vakare ar ketvirtadieni ryte susiderinsim galutinai. Labukas, na ketvirtadieni ryte tai man nesigaus i kompa ilysti tai gal geriau treciadieni susitariam ir gal geriau per az ir da telefoncikais butu neblogai apsikeisti
negriuke
2006 11 10, 09:20
Labas As tai vakar buvau II ligoninei, tai pasakojo apie gimdyma ir kai kurias gimdyklas parode.  Man labiausiai patiko ta su dusu. Ech, kad butu galimybe gimdyti ten...
QUOTE(negriuke @ 2006 11 10, 10:20) Labas As tai vakar buvau II ligoninei, tai pasakojo apie gimdyma ir kai kurias gimdyklas parode.  Man labiausiai patiko ta su dusu. Ech, kad butu galimybe gimdyti ten...  kaip norejau nueit i sita paskaitelia...
GintareM
2006 11 11, 18:46
QUOTE(Ice @ 2006 10 26, 16:54) Galima parašyti e-mailą info@gyvybe.lt arba paskambinti tel.868725754 (telefoną radau pagal "Kauno dieną", kur buvo skelbimas). Visos dėstančios moteriškės tikrai labai nuoširdžios ir geranoriškos. Aš vieną paskaitėlę praleidau, nes nespėjau iš gydytojo ateiti, tai sakė man paskambins ir praneš, kada galėsiu prisijungti prie kitos grupelės  tikrai visai nieko paskaiteles
QUOTE(kgintare @ 2006 11 11, 19:46) tikrai visai nieko paskaiteles  lankai  ? Papildyta:Aš trečiadienį irgi dar eisiu irgi į vieną iš tų pasakitėlių, nes buvau praleidusi
GintareM
2006 11 13, 20:41
QUOTE(Ice @ 2006 11 11, 20:50) lankai  ? Papildyta:Aš trečiadienį irgi dar eisiu irgi į vieną iš tų pasakitėlių, nes buvau praleidusi  Lankau  o tai tu psichologes paskaita praleidai? mums sake, kad treciadieni lyg pas psichologe bus...  galvojau, kad apie maitinima...
QUOTE(kgintare @ 2006 11 13, 21:41) Lankau  o tai tu psichologes paskaita praleidai? mums sake, kad treciadieni lyg pas psichologe bus...  galvojau, kad apie maitinima... aha, aš psihologinę praleidau. man skambino ir sakė, kad trečiadienį bus psichologė
Nukopijavau info iš Mažylio puslapio nete:
P.Mažylio gimdymo namuose veikia dieninis skyrius, kuriame nėščiosios praleidžia kelias valandas per dieną. Visos paslaugos skyriuje suteikiamos nemokamai tyrimai, gydymas, motinystės mokyklos užsiėmimai, paskaitėlės tėveliams, individualūs pokalbiai. Nėščiosios lankančios dieninį skyrių gauna nedarbingumo lapelį.
Naujiena: Trečiadieniais ir ketvirtadieniais, nuo 14 val. vyksta mokomos paskaitos šiomis temomis: Pasiruošimas gimdymui. Gimdymo laikotarpiai. Nuskausminimas. Ekskursija po gimdymo namus. Natūralus kūdikių maitinimas, jo ypatumai, naujagimių priežiūra.
Šeštadieniais nuo 10 val. paskaitos tėveliams. Tema: Vyro vaidmuo nėštumo ir gimdymo metu.
Skyriaus telefonas (37) 220375
Manau gal apsilankysiu, nes atsiliepimai čia rašiusių gana neblogi.
nike_mike
2006 11 16, 18:35
man tai keista, kad siais laikais dar kazkas kazkur nemokamai  dienos skyriuje tyrimai nemokami...oho
GintareM
2006 11 16, 20:04
QUOTE(nike_mike @ 2006 11 16, 20:35) man tai keista, kad siais laikais dar kazkas kazkur nemokamai  dienos skyriuje tyrimai nemokami...oho o as tai kazkodel abejoju, kad nemokamai, nes kiek zinau sestadieni tai tikrai mokama
senokai jau kas cia rase, tai gal yra tu kurios dabar kur nors ruosiasi pradeti kokius kursus lankyti, kazkaip pagalvojau kad jau visai noreciau juos aplankyti.
Jolanta_Š
2007 01 10, 17:41
Ką tik baigiau lankytis dienos stacionare Mažylyje. Likau tikrai patenkinta. Ateini ryte, išeini apie pietus. pradžioj gali pasiskaityti literatūros, kuri ten sukaupta, dar dakrtarė apžiūri, po to vyksta labai mielos paskaitėlės. Paskaitos nemokamos. mokamos vyksta po pietų ir šeštadieniais. Tyrimai, beje, irgi nemokami. asmeniškai man darė ir gliukozės toleranciją, ir bendrą kraujo tyrimą - nieko nemokėjau. tiesa, yra ten toks "paramos sąsiuvinys" ir dėžutė, bet tai - geranoriška akcija, niekas neliepia dėti ten pinigėlių.
Florexile
2007 01 10, 18:22
O aš lankausi 2 ligoninėje vykstančiose paskaitose. Vyksta kiekvieną ketvirtadienį nuo 12.00. Visai įdomu
QUOTE(Jolanta_Š @ 2007 01 10, 17:41) Ką tik baigiau lankytis dienos stacionare Mažylyje. Likau tikrai patenkinta. Ateini ryte, išeini apie pietus. pradžioj gali pasiskaityti literatūros, kuri ten sukaupta, dar dakrtarė apžiūri, po to vyksta labai mielos paskaitėlės. Paskaitos nemokamos. mokamos vyksta po pietų ir šeštadieniais. Tyrimai, beje, irgi nemokami. asmeniškai man darė ir gliukozės toleranciją, ir bendrą kraujo tyrimą - nieko nemokėjau. tiesa, yra ten toks "paramos sąsiuvinys" ir dėžutė, bet tai - geranoriška akcija, niekas neliepia dėti ten pinigėlių.  o ten pries tai reikia registruotis? ir kiek ten tu paskiateliu vyksta is viso?
katmandu
2007 01 16, 13:14
As irgi mielai rekomenduociau apsilankyti antroje ligonineje, temos tikrai tokios, kad kiekviena ras kazka idomaus. Be to dauguma pateikiamos informacijos labai praktiska, nes manau "knyginiu" ziniu mes ir taip jau pakankamai turim
gal kas noretu kartu keliauti i kursus 2oje lig? manau linksmiau butu, nes man vienai kazkiap nedrasu
katmandu
2007 01 19, 19:35
QUOTE(dute_a @ 2007 01 18, 22:21) gal kas noretu kartu keliauti i kursus 2oje lig? manau linksmiau butu, nes man vienai kazkiap nedrasu  mielai prisijungciau, bet kad jau beveik visas paskaiteles girdejau, tarp kitko si ketvirtadieni buvo paskutine ciklo paskaitele, tai nuo kito ketvirtadienio kaip tik prasideda viskas nuo pradziu Pirma paskaitele ten jei neklystu apie tai kaip jis sutiko ja ir prasidejo visas tas grazus procesas, zodziu apie apvaisinima ir pan. O geriausia tai pasiskambiinti ir ten labai maloniai pasako apie ka ta diena bus paskaitele  tel. 8-37 306062
QUOTE(katmandu @ 2007 01 19, 19:35) mielai prisijungciau, bet kad jau beveik visas paskaiteles girdejau, tarp kitko si ketvirtadieni buvo paskutine ciklo paskaitele, tai nuo kito ketvirtadienio kaip tik prasideda viskas nuo pradziu Pirma paskaitele ten jei neklystu apie tai kaip jis sutiko ja ir prasidejo visas tas grazus procesas, zodziu apie apvaisinima ir pan. O geriausia tai pasiskambiinti ir ten labai maloniai pasako apie ka ta diena bus paskaitele  tel. 8-37 306062 na manau kad apie apvaisinima nelabai aktualu man  reikes pasiskambinti. aciu. o gal yra dar nelankiusiu ir norinciu lankyti?
Sveikutes, Gal kuri girdejote apie Semetos nesciuju mokykla? Noreciau daugiau info gauti, esu girdejusi, kad ten gerai psichologiskai ruosia, bet tik tiek
Florexile
2007 01 21, 11:16
QUOTE Sveikutes,
Gal kuri girdejote apie Semetos nesciuju mokykla? Noreciau daugiau info gauti, esu girdejusi, kad ten gerai psichologiskai ruosia, bet tik tiek
laba, as ir noreciau ten palankyti, bet kiek esu girdejusi kad tos paskaitos tik Vilniuje vyksta, dar karta maciau reklama zurnale kad ir Druskininkuose. O pats Semeta gyvena Kaune. Cia lygtais tel. 743909, galima butu pasiskambinti ir pasiklausti. as kazkaip nedristu
QUOTE(baltanosis @ 2007 01 21, 11:16) laba, as ir noreciau ten palankyti, bet kiek esu girdejusi kad tos paskaitos tik Vilniuje vyksta, dar karta maciau reklama zurnale kad ir Druskininkuose. O pats Semeta gyvena Kaune. Cia lygtais tel. 743909, galima butu pasiskambinti ir pasiklausti. as kazkaip nedristu  paskaitos vyksta ir kaune kazkur yra tema apie tai
norejau jau lankiusu paklausti, ar kursuose kalbama tik apie nestuma ir gimdyma ar ir apie vaikelio prieziuro jau po gimdymo?
Florexile
2007 02 02, 17:14
QUOTE norejau jau lankiusu paklausti, ar kursuose kalbama tik apie nestuma ir gimdyma ar ir apie vaikelio prieziuro jau po gimdymo?
Kalbama apie pogimdyvinį periodą, maitinimą krūtimi, vaikelio priežiūrą, tolimesnį šeimos planavimą
QUOTE(baltanosis @ 2007 02 02, 17:14) Kalbama apie pogimdyvinį periodą, maitinimą krūtimi, vaikelio priežiūrą, tolimesnį šeimos planavimą  dekui uz info
QUOTE(dute_a @ 2007 01 19, 19:52) na manau kad apie apvaisinima nelabai aktualu man  reikes pasiskambinti. aciu. o gal yra dar nelankiusiu ir norinciu lankyti? niu, gal keliaujam kartu i sekancia paskaitele?
QUOTE(Top @ 2007 02 03, 19:00) niu, gal keliaujam kartu i sekancia paskaitele?  o gal zinai kokia ji bus?
Labux Mes po velyku zadame eiti baseina gal kokius kursus uzsirasyt (MAZYLYJE) Kas i kompanija
kristukia
2007 04 04, 12:22
laba, as galvoju eiti i paskaiteles ir kokias mankstels baseine. i paskaiteles planuoju klinikose, manau visur panasiai. o i baseina dar pati nezinau kur.. visai smagu butu su kuo nors kartu eiti
Snipe, o kiek jums savaiteliu  As irgi planuoju lankyti, bet, manau mum dar per anksti... Nors nuo 3 menesio jau rekomenduojama. O Mazylyje ir kursai vyksta?
QUOTE(SNIPE @ 2007 03 23, 14:14) Labux Mes po velyku zadame eiti baseina gal kokius kursus uzsirasyt (MAZYLYJE) Kas i kompanija  o kokiom valandom vyksta užsiėmimai ten?  aš visai norėčiau
dyncexxx
2007 04 12, 12:35
BUvau Mazylyje kartu su vyru, patiko, bet neprireike tos info, nu nebent vyras labiau pasiruose:)
Sveikos, noreciau pasiteirauti pas tas kurios lanko kursus KMUK, kur jos ten vyksta ir kokiu laiku? aciu
rita0212
2007 04 25, 14:02
Gal kas žinot, kada Mažyly vyksta tie kursai ir ar verta į juos eit?
rita0212
2007 04 25, 20:32
Dar pamiršau pasidalinti: aš lankausi baseine Mažylyje. Tai dėl savijautos, kol vandeny, tol viskas labai gerai, o kai išeinu - tada pajuntu nuovargį ir dažnai gryžus namo pradeda skaudėti nugarą, nors šiaip jos visiškai neskauda. Bet vis tiek manau, kad verta lankytis, tik atsargiai ir nepervertint savo galimybių.
KristinaP12
2007 04 29, 10:33
Kai dėl sveikatėlės buvau gavusi nedarbingumo lapelį, tai lankiausi keliose Mažylio paskaitėlėse...Na visai nieko. Kaip nemokamos  ...Tačiau informacijos man mažokai. Bei kaip supratau visos paskaitėlės tik apie nėštumą ir gimdymą. O įdomu kur būtų galima nueiti į paskaitėlės apie kūdikio žindymą, priežiūrą? Ar yra tokios Kaune ?
QUOTE(KristinaP12 @ 2007 04 29, 10:33) Kai dėl sveikatėlės buvau gavusi nedarbingumo lapelį, tai lankiausi keliose Mažylio paskaitėlėse...Na visai nieko. Kaip nemokamos  ...Tačiau informacijos man mažokai. Bei kaip supratau visos paskaitėlės tik apie nėštumą ir gimdymą. O įdomu kur būtų galima nueiti į paskaitėlės apie kūdikio žindymą, priežiūrą? Ar yra tokios Kaune ? Na tikrai keista, kad jus lanketes Mazylyje ir nepasiteiravot apie mazylio zindymo paskaitas, nes as butent mazylyje ir lankiausi paskaitose apie gimdyma ir maitinima. Jos vyksta treciadieniais ir ketvirtadieniais, reikia skambinti ir uzsiregistruoti, o kas antra sestadieni - paskaitos teveliams , kaip padeti mamytems pries ir per gimdyma. Mums su vyru patiko. ir nezinau - man informacijos per akis, kaip cia kazkas sake, kad info mazokai, tai nelabai suprantu - ka jus ten daugiau norit suzinoti, man tai jau ir taip atrodo viska per daug smulkmeniskai paaiskina, juk ne akmens amzius - visur literaturos pilna, todel tai ka Mazylyje isgirdau - man per akis:)
KristinaP12
2007 05 03, 09:33
Kaip minėjau aš neapsilankiau visose Mažylio paskaitėlėse dar, tačiau kažkaip nebuvo užsiminta apie tokią paskaitą...Gal būt ji ir yra. Ačiū už info. Be to kuo daugiau "šviečiuos" - tuo daugiau man klausimų iškyla ape gimdymą, žindymą ir t.t. - dėl to atrodo vis mažai ir mažai tos informacijos
Pentarda
2007 05 08, 10:55
Labuks visoms Labai noreciau suzinot trupmalaike paskaitele ar mankstos kursus Kaune, kur vyrams suteikiama info apie pagalba gimdymo metu Kazkaip visur kursai ir paskaitu ciklai ilgiausi, o zmones juk dirbantys, kaip tada derinti su darbu Mano dienos  bega vis artyn termino, bet nerandu kur butu galima kreiptis /kad ir mokama butu/ del trumpalaikiukiu rimtu kursu abiems Gal kuri galetumet patarti....  buciau labai dekinga
condoleeza
2007 05 08, 11:17
QUOTE(Pentarda @ 2007 05 08, 08:55) Labuks visoms Labai noreciau suzinot trupmalaike paskaitele ar mankstos kursus Kaune, kur vyrams suteikiama info apie pagalba gimdymo metu Kazkaip visur kursai ir paskaitu ciklai ilgiausi, o zmones juk dirbantys, kaip tada derinti su darbu Mano dienos  bega vis artyn termino, bet nerandu kur butu galima kreiptis /kad ir mokama butu/ del trumpalaikiukiu rimtu kursu abiems Gal kuri galetumet patarti....  buciau labai dekinga  Na, aš tai lankiau Šemetos kursus. Su vyrais ten paskaitos paprastai būna vakarais, po darbo (bent jau mums taip buvo). Tikrai labai naudingi užsiėmimai, daug geros info, parodo, kaip masažą daryt ir pan.  Galbūt ten galima kažkaip susitarti, kad lankyti ne visą paskaitų kursą, o tik tas su vyru...
Pentarda
2007 05 08, 12:43
QUOTE(condoleeza @ 2007 05 08, 13:17) Na, aš tai lankiau Šemetos kursus. Su vyrais ten paskaitos paprastai būna vakarais, po darbo (bent jau mums taip buvo). Tikrai labai naudingi užsiėmimai, daug geros info, parodo, kaip masažą daryt ir pan.  Galbūt ten galima kažkaip susitarti, kad lankyti ne visą paskaitų kursą, o tik tas su vyru...  Labai aciu uz info  Meginsiu tartis...
Nervuota:)
2007 05 09, 13:33
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 05 09, 14:33) sveikute ar jau buvai tose paskaitelese?as irgi galvoju eiti i KGN, dabar laiko turiu...jei jau buvai tai pasidalink patirtim kas?kur?kaip?kada?  o jei dar ne, tai gal nori kartu?
Gerbera
2007 06 15, 13:08
man mazylio kursai patiko, bent jau pernai,nes vede tokia labai miela akusere ar kas ji ten. ir vyrui labai gerai buvo. ten reikia pasiskambinti ir jie pasakys kada jie buna, nes ten nevisada vietu budavo
KristinaP12
2007 07 02, 11:18
O sakykite mergytės ar ėjote į tas 2 mokamas Mažylio paskaitėles? Na į tas, kur vyksta popiet: viena apie gimdymą, kita apie žindymą...Ar patiko? Ar verta mokėti pinigėlius, ar užtenka ir rytinių nemokamų?
|
|