Renesme
2009 12 11, 19:54
QUOTE(Esha @ 2009 12 10, 09:53) Buvau buvau. II ligoninej ten iš 6 pskaitėlių ciklas susideda, tai aš 5 atlankiau, o va paskutinės apie naujagimio priežiūrą ir nebus... Nusipirksiu šiandien knygą ir pradėsiu studijuot. o del ko nebus?
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 11, 20:54) o del ko nebus?  Dėl karantino
karalaiti
2009 12 12, 10:29
QUOTE(Esha @ 2009 12 10, 10:53) Buvau buvau. II ligoninej ten iš 6 pskaitėlių ciklas susideda, tai aš 5 atlankiau, o va paskutinės apie naujagimio priežiūrą ir nebus... Nusipirksiu šiandien knygą ir pradėsiu studijuot. sveika. ir kaip tie kursai, ar patiko, ar dave naudos? as taip ir nenuejau...o taip norejau, kazkaip sutingau ant galo.
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 12, 11:29) sveika. ir kaip tie kursai, ar patiko, ar dave naudos? as taip ir nenuejau...o taip norejau, kazkaip sutingau ant galo.  Sveika. Na tiesą pasakius buvo naudingos dvi paskaitėlės- apie gimdymą ir pogimdyvinį periodą. Ne kiek teorija, o tuo, kad galėjau paklausti kaip viskas vyksta būtent toj ligoninėj, kokių daiktų reikia ir kad aprodė palatas ir gimdyklas. O teorija man buvo žinoma
Renesme
2009 12 12, 15:09
tai jei ir po nauju bus karantinas tai neteks nueiti ech
Šiaip jau atšaukinėjamas karantinas pamažu ligoninėse. Planuojama ir epidemij atšaukt. Aš kažkaip įsivaizduoju, kad jau kai aš gimdysiu nebus karantino
Renesme
2009 12 12, 19:14
Sausio 13 d. bus kursai Dainavos poliklinikoje... jei kam aktualu
Dainavos poliklinikoj paskaitos vyksta kiekvieno mėnesio pirmą ir trečią antradienį. 17 h šneka apie kūdikio priežiūrą, o 18 h apie gimdymą. Čia pačios poliklinikos organizuojamos paskaitėlės.
QUOTE(zibube @ 2009 12 15, 23:25) Dainavos poliklinikoj paskaitos vyksta kiekvieno mėnesio pirmą ir trečią antradienį. 17 h šneka apie kūdikio priežiūrą, o 18 h apie gimdymą. Čia pačios poliklinikos organizuojamos paskaitėlės. Ar mokamos ten paskaitėlės? Ar registruotis reikia? Bet jau pražiopsojau šį mėnesį..
Sveikos. O as vakar ir siandien buvau kursuose Mazylyje ir dar sestadieni su vyru eisu. Tikrai buvo naudos - jauciuosi drasiau. Turiu dvi knygas, kur atrodo jau viskas aprasyta, bet kai pasakoja gyvas zmogus, tai kas kita, nes gali klausti. Tikrai siulyciau nueiti, kad butu ramiau laukti
Renesme
2009 12 18, 14:36
QUOTE(dove.z @ 2009 12 17, 23:04) Sveikos. O as vakar ir siandien buvau kursuose Mazylyje ir dar sestadieni su vyru eisu. Tikrai buvo naudos - jauciuosi drasiau. Turiu dvi knygas, kur atrodo jau viskas aprasyta, bet kai pasakoja gyvas zmogus, tai kas kita, nes gali klausti. Tikrai siulyciau nueiti, kad butu ramiau laukti  o kiek mokejai uz kursus?
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 18, 15:36) o kiek mokejai uz kursus? Dvi dienos, kur skirtos tik mamytems tai kainavo po 25 lt, o siandien buvom jau kartu su vyru, tai uz abu mokejom 40 lt. Ir vyrui patiko. Labai neblogai ta ponia Vida pasnekejo ne tik apie fizinius dalykus, bet labai graziai mokejo paaiskinti vyrams, kokie jie turi buti moters nestumo laikotarpiu ir aisku per gimdyma
Renesme
2009 12 19, 20:02
QUOTE(dove.z @ 2009 12 19, 16:00) Dvi dienos, kur skirtos tik mamytems tai kainavo po 25 lt, o siandien buvom jau kartu su vyru, tai uz abu mokejom 40 lt. Ir vyrui patiko. Labai neblogai ta ponia Vida pasnekejo ne tik apie fizinius dalykus, bet labai graziai mokejo paaiskinti vyrams, kokie jie turi buti moters nestumo laikotarpiu ir aisku per gimdyma  tai sakai verta eiti...
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 19, 21:02) tai sakai verta eiti...  Verta verta  Pvz. as buvau isivarius nesveika baime gimdyti, tartum man vienai tokias kancias skirta iskenteti, bet po tu triju dienu tikrai savijauta pasikeite, baimes sumazejo ir labai laukiu, kad maziuka jau turesiu namuose
Man tikrai buvo verta eiti į visas paskaitėles, nes ne tik, kad baimę nuėmė ir pridėjo drasos, bet net atsirado toks didžiulis noras kuo greičiau viską pačiai patirti  Sėkmės visoms
Renesme
2009 12 21, 09:21
QUOTE(dove.z @ 2009 12 20, 16:50) Verta verta  Pvz. as buvau isivarius nesveika baime gimdyti, tartum man vienai tokias kancias skirta iskenteti, bet po tu triju dienu tikrai savijauta pasikeite, baimes sumazejo ir labai laukiu, kad maziuka jau turesiu namuose  tai smagu kad nugalejai savo baimes, as tai kai jau sita jausma patyrusi labiau noriu eiti del SB kad jis suzinotu daugiau apie viska ir nebijotu dalyvauti gimdyme..
O kaip sužinoti kada prasideda naujas ciklas paskaitėlių 2 ligoninėje? Gal turit kokį numeriuką kuriuo pasiskambinti galima? Ar ten galima eiti su vyru?
Auksuole
2009 12 22, 13:53
QUOTE(kuuzia @ 2009 12 22, 14:41) O kaip sužinoti kada prasideda naujas ciklas paskaitėlių 2 ligoninėje? Gal turit kokį numeriuką kuriuo pasiskambinti galima? Ar ten galima eiti su vyru? Aš dar nesidomėjau bet manau tel būtų Akušerijos ginekologijos priėmimo tel. (8 37) 30 60 57
Renesme
2009 12 22, 19:46
QUOTE(kuuzia @ 2009 12 22, 13:41) O kaip sužinoti kada prasideda naujas ciklas paskaitėlių 2 ligoninėje? Gal turit kokį numeriuką kuriuo pasiskambinti galima? Ar ten galima eiti su vyru? gal jau skambinote del paskaiteliu?
QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 22, 19:46) gal jau skambinote del paskaiteliu? Neprisiskambinau, neatsiliepė.
QUOTE(dove.z @ 2009 12 17, 23:04) Sveikos. O as vakar ir siandien buvau kursuose Mazylyje ir dar sestadieni su vyru eisu. Tikrai buvo naudos - jauciuosi drasiau. Turiu dvi knygas, kur atrodo jau viskas aprasyta, bet kai pasakoja gyvas zmogus, tai kas kita, nes gali klausti. Tikrai siulyciau nueiti, kad butu ramiau laukti  sveika, po Nauju metu planuoju ten lankyti kursus, tik galvoju ka ten pasakoja kai nueini i ta paskaita kur su vyru galima eit?  zhadu savishki vestis, tik bijau kad neatbaidytu, po to bijos ir gimdyme dalyvaut
Renesme
2009 12 23, 16:36
QUOTE(kuuzia @ 2009 12 23, 09:32) Neprisiskambinau, neatsiliepė. gal atostogauja
Prisiskambinau į antrą ligoninę... Nu ir bobos ten dirba... Ar bent jau viena.
"Šiaip dabar šventės ir jokie kursai nevyksta" ir nutrenkė ragelį..
Renesme
2009 12 24, 20:03
QUOTE(kuuzia @ 2009 12 24, 10:36) Prisiskambinau į antrą ligoninę... Nu ir bobos ten dirba... Ar bent jau viena. "Šiaip dabar šventės ir jokie kursai nevyksta" ir nutrenkė ragelį.. gal po sampes buvo
QUOTE(kuuzia @ 2009 12 24, 11:36) Prisiskambinau į antrą ligoninę... Nu ir bobos ten dirba... Ar bent jau viena. "Šiaip dabar šventės ir jokie kursai nevyksta" ir nutrenkė ragelį.. Manau dėl to, kad dabar žiaurus gimdymo bumas, gulėjau kaip tik dabar porą dienų potologiniam, tai visi suprakaitavę lakstė. Gydytojas sakė, kad tokio bumo seniai nebuvo.
Kursai II ligoninej prasides berods nuo sausio 7 d.
QUOTE(Siges @ 2009 12 31, 12:05) Kursai II ligoninej prasides berods nuo sausio 7 d.  O ten kaip ir ankščiau rašė 12 val? Gal žinai nuo kokios temos prasidės?
Auksuole
2009 12 31, 12:33
Seniau temoje buvo rašyta kad tokios temos (tai gal ir nepasikeitė eiliškumas tik reikia pasitikslinti)
1.Vaisiaus vystymasis 2. nėščiosios darbo ir poilsio režimas 3. Ruošimasis kūdikio maitinimui ir kūdikio žindymas 4. Gimdymas, gimdymo nuskausminimas 5. pogimdyminis periodas, jo metu vykstantys pokyčiai moters organizme 6. Pereinamasios naujagymio būklės adaptacijos periodas ir slaugos ypatumai
Vyksta kiekvieną ketvirtadienį, 12 val. akušeriniame korpuse, 234 kabinete. Ant durų yra iškabintos temos. Registruotis nereikia - ateini ir klausaisi.
Auksuole
2010 01 04, 11:25
II ligoninėj tetutė labai nemaloniai pakalbėjo telefonu, maždaug ko aš čia skambinu gi ji neseniai į darbą atėjo. Tai nieko ir nesužinojau  (jei kas skambinsis 306057) Dar II vyksta mankšta vandenyje ir salėje. Tai aš teiravausi dėl salės vyskta I-III-V nuo 12 val. reikia registruotis 868239510 kainuoja 15,60 Lt kartas reikalinga pažyma iš gydytojos kad galima mankštintis Mažyje paskaitos su tėveliais šeštadieniais vyksta kas antrą šeštadienį, dabar vyks sausio 9 dieną. Reikia registruotis 220375, kaina 40 Lt III ir IV vyksta paskaitėlės nuo 14 valandos reikia registruotis kaina 25 Lt kartas
mamaRasa
2010 01 04, 23:40
QUOTE(Axxa @ 2009 10 27, 12:14) Matau, kad daug kas jau gimdys ir labai už jus džiaugiuosi. Turbūt esat prisikaitę daug info ir lankę paskaitėlių, bet aš noriu parašyt apie tai, ko man asmeniškai trūko ir apie ką negavau visiškai jokios info ir dėl to dabar kenčia mano vaikutis  Taigi, jei bent pora iš jūsų pasinaudosit mano patarimu (nors info aš perduodu ne savo) ir dėl to nekentės jūsų vaikučiai, bus jau nuostabu! Kad ir kaip maitinotės nėštumo metu, žindymo metu vaikiukas jau tiesiogiai gauna jūsų valgomų dalykų gerąsias ir blogąsias savybes. Šiuo metu laaabaaai daug vaikučių kenčia nuo atopinio dermatito (kai rankyčių ir kojyčių sulenkimuose paraudonuoja odelė, ant viso kunelio t.y. bet kur atsiranda paraudimai, šerpetojimai, egzemos, ir kas baisiausia - vaikiukui labai niežti). Kai mes be talonėlio nuėjome pas Klinikų alergologę, galvoju paprašysiu, kad 5 mėn. kūdikėlį priimtų, o ten visi mažiukai: nuo mažiausio lėliuko iki 2 metukų!!! Taigi, maitinančios savo pienuku (nors maitinant MP alergija pasireiškia daug rečiau ir lengvesne forma, todėl net jei jums atsiras AD vis tiek nenutraukite maitinimo), jau grįžę namo iškart pamirškite visus šiuos produktus (alergologės info) iki kol baigsite maitinti vaikelį: šokoladas, kakava, chalva, medus, sirupai (sirupiniai vaistai), spalvoti ledinukai, saldainiai guminukai, spalvota kramtomoji guma, riešutai, grybai, žuvis, vėžiagyviai ir jūros gėrybės, tomatų padažas, majonezas, čipsai, limonadas, sultys iš tetrapakų, citrusiniai vaisiai. Tai patys didžiausi ir dažniausi alergenai. Taip pat labai priribokite šių produktų valgymą, ir jei tik pastebėsite kažką įtartino, iškart to produkto bent iki pusės metukų atsisakykite: karvės ir ožkos pienas, varškė, sūreliai, desertinė varškė, fermentinis ir lydytas sūris, veršiena, vištiena, kiaušiniai, soja, pieniškos dešrelės, rūkyti ir konservuoti mėsos bei žuvies gaminiai, grikiai, kviečiai (manų kruopos, makaronai, pyrago gaminiai), morkos (ypač žalios), ankštinės daržovės (pupelės, žirniai, lęšiai), pomidorai, paprikos, ananasai, abrikosai, persikai, papaja, arbūzai, kriaušės, braškės, žemuogės, juodieji serbentai, vyšnios, vynuogės, šaltalankiai, alyvuogės, vanilė, cinamonas, gvazdikėliai, garstyčios, lauro lapai, pipirai, krienai, prieskoninių daržovių mišiniai, gira, kisielius, alkoholiniai gėrimai (ypač vynas, alus). Ir jokiais būdais nesugalvokite gerti multivitaminų žindančioms! Sėkmės ir didelės kantrybės! Tiesiogiai tikrai negauna. Į MP patenka apie 1% medžiagų iš suvalgyto maisto. Žindymo pradžioje, krūtims yra būdingas maisto medžiagų pralaidumas, kuris augant vaikeliui mažėja. Patarčiau nesigąsdinti. Dauguma išvardintų produktų ir taip nėra rekomenduotini, nes juose daug chemijos, kancerogenų. Tyrimai rodo, kad žindyvėms nereikia jokių specialių dietų: tiesiog pravartu prisiminti sveiko maisto piramidę. O visi kiti skanėstai turi būti vartojami saikingai. QUOTE(Ingriukas @ 2009 11 09, 19:27) na aisku, gerai ivairus kursai, paildomos zinios ir pan. taciau kai parodo tuos visus filmukus, tai galvoju, kad geriau jau neziurejus buciau  o dar kai pasakoja apie maitinima ir sako, kad vaika maitinti 12 kartu per dienu, tiek ilgai ir taip daznai kaip jis nores, tai taip ir atrodo, kad pagimdzius, turesi lovoj taip ir pragulet visa laika su savo lelium  aisku, kiek lelius nores, tiek ir valgys, bet sakau, kazkaip idomiai viskas...arba kai parodo filmuka, kad iskart po gimdymo vaikas paliekamas valandai ir daugiau ant motinos krutines..na, kad jis padedamas vos gimes, tai sutinku, bet jei gimdymas sunkus, tai ten taip ir guli visa issikamavus ir dar turi laukt kol leliukas susiras krutine ir pavalgys???tai nesuprantu, kada tada tas mamytes sutvarko ir pan. na va, pasiguodziau  Taip. Tokia motinystės kaina. Naujagimio skrandukas arbatinio šaukštelio dydžio, tad nesugeba prisivalgyti daugiau nei 3 val., tad pradžioje gali tekti pagulėti su vaiku lovoje. O kad po gimdymo vaiką uždeda ant krutinės ir reikia "laukti kol susiras ir pavalgys", tai Lietuvoje kol kas siekiamybė. Dažniausiai personalas skubina ir naujagimį patys prideda prie krūties. Nusiramink. Pagimdysi ir apsivers visas pasaulis. Tai kas baugina dabar, pagimdžius bus natūralu ir priimtina. QUOTE(Esha @ 2009 11 14, 10:45) Mano nuomone, jei tik vyras geranoriškai sutinka, tai tempkis į visas! Net ir į žindymo ar naujagimio priežiūros paskaitėles. Vyrai pasiklausę jų geriau supranta viso to svarbą, pradeda labiau rūpintis kūdikėliu ir mamyte  Čia iš draugių prasktikos sakau, nes kai jos nusovedė vyrus, jie paskui patys dar primindavo žmonoms ką nors iš tų paskaitėlių  Vadinasi naudos tikrai davė! Pritariu. Vyrai aktyvūs klausytojai, daug diskutuoja, užsirašo. Vėliau gimdymo metu pakovoja už mama ir vaikutį, sugeba pareikalauti iš personalo tai kas svarbu naujagimiui. Vėliau palaiko žmonas, primena kursų informaciją, nuramina, kartu ieško sprendimų. Beje, dauguma laiškų, apie tai kaip sekėsi gimdymas ir žindymo pradžia, parašo vyrai.
sveikos... gl kartais kuri zinot kaip ir kokie kursai vykstas Krikscioniskuose gimdymo namuose?
QUOTE(vaidze @ 2010 01 06, 10:53) sveikos... gl kartais kuri zinot kaip ir kokie kursai vykstas Krikscioniskuose gimdymo namuose?  Ten vyksta mokami Sveika pradzia, kiek zinau yra ir nemokami. Tiksliau reiketu paskambinti tiesiai i Krikscion stacionara ten viska tiksliai papasakos
labai aciu, taip ir padarysiu
Naivuolee24
2010 01 10, 09:34
Sveikos, gal galetumet patarti kur galeciau lankyti kursus nuo vasario menesio. Nes vasari planuoju iseiti atostogu. Kur kokie kursai rengiami Kaune nesciosioms, ir kokios kainos ju?
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 01 10, 10:34) Sveikos, gal galetumet patarti kur galeciau lankyti kursus nuo vasario menesio. Nes vasari planuoju iseiti atostogu. Kur kokie kursai rengiami Kaune nesciosioms, ir kokios kainos ju? nepatingek pasiskaityt sia temele, tikrai rasi sau reikalingos informacijos, nes ta info dar prie pastoviai kartojasi
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 01 10, 09:34) Sveikos, gal galetumet patarti kur galeciau lankyti kursus nuo vasario menesio. Nes vasari planuoju iseiti atostogu. Kur kokie kursai rengiami Kaune nesciosioms, ir kokios kainos ju? http://www.sveikapradzia.lt/http://www.sveikasmazylis.lt/programa.asphttp://www.pradzia.org/http://www.pkg.lt/Taip pat ieškok gimdymo namuose, ligoninėj, klinikose. Ir skaityk šitą temą
gal kas zinot kokia tema bus si Ketvirtadieni II ligoninej?
Auksuole
2010 01 14, 10:44
Šiandieną, sausio 14 dieną vyksta 2 tema: nėščiosios darbo ir poilsio rėžimas
1. Vaisiaus vystymasis 2. Nėščiosios darbo ir poilsio režimas 3. Ruošimasis kūdikio maitinimui ir kūdikio žindymas 4. Gimdymas, gimdymo nuskausminimas 5. Pogimdyminis periodas, jo metu vykstantys pokyčiai moters organizme 6. Pereinamasios naujagimio būklės adaptacijos periodas ir slaugos ypatumai
Vyksta kiekvieną ketvirtadienį, 12 val. akušeriniame korpuse, 234 kabinete. Ant durų yra iškabintos temos. Registruotis nereikia - ateini ir klausaisi.
Jei ateityje kada skambinsitės pasiteirauti tai tiesiai į gimdyklą telefonu 306062
braaskytea
2010 01 14, 12:18
Sveikos .Gal zinot ar Klinikose vyksta kursai?
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 14, 13:18) Sveikos .Gal zinot ar Klinikose vyksta kursai?  vyksta
braaskytea
2010 01 19, 11:13
bet pasiskaiciau ,kad reikia buti registruotai Klinikose norint lankyti pamokeles  Bet jei ten gimdyti ruosiuosi ir noretusi ten lankyti pamokeles.As isvis Medicinos centre registruota daktare sake ,kad vyksta kursai klinikose ,bet neuzsimine kad reiktu uzsiregistruoti..  Gal tik taip papuole kokia pikta sesute registraturoje kai skambinot?
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 19, 12:13) bet pasiskaiciau ,kad reikia buti registruotai Klinikose norint lankyti pamokeles  Bet jei ten gimdyti ruosiuosi ir noretusi ten lankyti pamokeles.As isvis Medicinos centre registruota daktare sake ,kad vyksta kursai klinikose ,bet neuzsimine kad reiktu uzsiregistruoti..  Gal tik taip papuole kokia pikta sesute registraturoje kai skambinot?  as kadangi gimdysiu KMUK tai esu ir prisiregistravus, bet vat viena mamyte pasakojo, kad ji nuejo paparasciausiai i viena is tu pamokeliu, atsisedo sau ir viska, isklause, niekas sake neklausia ar tu ten registruota ar nea, tik nesiskelbe, kad kitur gimdys ir viskas.
braaskytea
2010 01 19, 16:28
QUOTE(slitka @ 2010 01 19, 15:36) as kadangi gimdysiu KMUK tai esu ir prisiregistravus, bet vat viena mamyte pasakojo, kad ji nuejo paparasciausiai i viena is tu pamokeliu, atsisedo sau ir viska, isklause, niekas sake neklausia ar tu ten registruota ar nea, tik nesiskelbe, kad kitur gimdys ir viskas. Nu as ir gimdyti noreciau KMUK ,bet registruotis vel is naujo pas kita daktare kazkiap nesinori man ir pas ta kur dabar einu labai gerai ir snekejo ta mano daktare ,kad jau po to ir ne pas ja ar taip ar taip lankytis reiktu ,o ten kur gimdysiu ,bet neprisiregistruot. :/ O kiek kainuoja pamokeles klinikuose ir pas kokia tu daktare eini?Gal jei pas ja nueiciau ir pasakyciau,kad cia gimdyt noreciau leistu taip ir lankytis?
QUOTE(braaskytea @ 2010 01 19, 17:28) Nu as ir gimdyti noreciau KMUK ,bet registruotis vel is naujo pas kita daktare kazkiap nesinori man ir pas ta kur dabar einu labai gerai ir snekejo ta mano daktare ,kad jau po to ir ne pas ja ar taip ar taip lankytis reiktu ,o ten kur gimdysiu ,bet neprisiregistruot. :/ O kiek kainuoja pamokeles klinikuose ir pas kokia tu daktare eini?Gal jei pas ja nueiciau ir pasakyciau,kad cia gimdyt noreciau leistu taip ir lankytis?  klinikose paskaiteles nieko nekainuoja, bet aplamai juk tu paaskaiteliu nemokamu daug kur yra, nemokamos vyksta ir 2 ligoninej, juk paskaiteles visur panasios.
braaskytea
2010 01 19, 16:45
QUOTE(slitka @ 2010 01 19, 17:41) klinikose paskaiteles nieko nekainuoja, bet aplamai juk tu paaskaiteliu nemokamu daug kur yra, nemokamos vyksta ir 2 ligoninej, juk paskaiteles visur panasios. Kad klinikos mum arti namu..Tai nesinori ir kur kitur ziuret
mamaRasa
2010 01 26, 18:10
QUOTE(vaidze @ 2010 01 06, 11:53) sveikos... gl kartais kuri zinot kaip ir kokie kursai vykstas Krikscioniskuose gimdymo namuose?  Nuo vasario 1d. Krikščioniškuose GN ir Kauno arkivyskupijos šeimos centre vyks žindymo kursai Pradžių pradžia, kuriuos sudaro 6 paskaitų ciklas: 1. Krūties anatomija. Laktacija. 2. Žindymas pirmomis valandomis. NPL. 3. Žindymo padėtys. 4. Krūtų būklės. Relaktacija. 5. Naujagimių būklės. Žindyvės mityba ir vaistai. 6. Žindymo nuostatos. Žindymas viešumoje.Daugiau apie kursus ir žindymo teoriją: www.pradzia.orgŠiuo metu registruojame į vasario mėn grupę, taip pat galima registruotis į kovo ir balandžio mėn. grupes. Vakarinė grupė: pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 18 val. Vilniaus g. 29, Šeimos centre, 2 aukštas, 2 auditorija. Dieninė grupė :pirmadieniais ir ketvirtadieniais nuo 13 val. Miško g. 27, moterų konsultacija, 2 aukštas, salėje. Kursai nemokami, bet galima paaukoti Šeimos centro veiklai. Jei norite lankyti paskaitėles, išankstinė registracija yra būtina: tel.Nr 8-682-55209. Gražaus laukimo!
as lankiau 2 ligonineje kursus,labai fainai,kiekviena ketvirtadieni vyksta.
someday...
2010 02 03, 13:33
O gal kas zino kokiom dienom ir valandom, kokie kursai klinikose vyksta? Man kelinta diena neatidaro askuserino psl, tai negaliu paziuret tvarkarascio. Buciau dekinga, jei kas zinancios nepatingetu parsyt...  P.s. ar kas einat su vyrais?
SuperMama
2010 02 03, 13:33
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|