aistuliaa
2010 10 21, 09:32
Visas nesiryžtančias turėti gražesnę šypseną kviečiame jungtis, o jau nešiojančias ar nešiojusias, dalintis savo patirtimi su kitomis Turime savo albumiuką, tačiau pamatyti mus ir save parodyti gali temoje aktyviai dalyvaujančios narės breketų rūšysMūsų gydytojai:KAUNAS:Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Dalia Smailienė, 8-37-330533 , Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60 Ieva Buškienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560 , KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379 , Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42 Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6 Irma Andžiulienė, Neodenta, +370 37 755075, Baltų pr. 49a VILNIUS:Mindaugas Šarva, 8-5-2715367 , "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2 Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, +370 5 2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 Eugenija Bučinskienė, 8-6-1011222, 8-6-8669966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g.6A Janina Stoma, 8-614-36878, K Ladygos 1- 123 Vita Budrienė, 8-615-71197, +370 5 2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1 Pasigrožėkime Svajaaa, 2010-06-03- breketukus nešiojo 1 metus, 7 mėn ir 25 dienas Shin, -2010-06-15- breketukus nešiojo 1 metus, 7 mėn ir 18 dienų
gal kas nori susiorganizuoti kokį susitikimą breketininkų? kas is kauno - kaune, kas is vilniaus vilniuj ar pan.? butu idomu realiai pabendrauti cia jei ka, siaip sumasciau, kad butu faina eitume visos gatve su breketuotom sypsenom  kazin ka zmones galvotu..?
Svajaaa
2010 10 21, 12:48
QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 12:52) gal kas nori susiorganizuoti kokį susitikimą breketininkų? kas is kauno - kaune, kas is vilniaus vilniuj ar pan.? butu idomu realiai pabendrauti cia jei ka, siaip sumasciau, kad butu faina eitume visos gatve su breketuotom sypsenom  kazin ka zmones galvotu..?  sena tema uzbaikime
Aistuliaa aciu uz nauja temuke QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 14:58) o sakykit ten pas ortodonte atlieka ta dantu slifavima? na kad nebutu vadinamu "pieniniu" dantu banguotu? nu prajuokinai su tais pieniniais dantim  man biski slifavo ir dantu virsunes, kad lygesni butu, nes priekiniai vistutiniai banguoti buvo, ir siek tiek sonus kai kuriu dantuku
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 14:23) Aistuliaa aciu uz nauja temuke nu prajuokinai su tais pieniniais dantim  man biski slifavo ir dantu virsunes, kad lygesni butu, nes priekiniai vistutiniai banguoti buvo, ir siek tiek sonus kai kuriu dantuku  zinau, kad prajuokinau  pas mane ir virsuj ir apacioj priekiniai tokie... draugas juokias is manes ir vadina juos pieniniais dantim  uztat taip ir parasiau
Bon_Bon.
2010 10 21, 16:59
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 01:16) snd biski pafotkinau dantukus, dedu neapsisprendzianciu motyvacijai  pries dedant breketus- 2009m geguze:  cia tik uzdejus breketus- 2009m birzelis:  cia siandien po 1 metu ir beveik 4 men:   kaip sakiau centras truputi nesusieina, bet veidrody man taip ryskiai nesimato kaip toj nuotraukoj Ajaja, nerealus tavo dantukai  Ir del tu centru nesuk sau galvos, nieko nesimato, nes palyginus kokie buvo dantukai pries breketus ir dabar, tai super vaizdas ir jokie centrai cia nesimato  Dziaukis, kad tokius grazius dantukus turi
Mildutė
2010 10 21, 17:00
Aciu labai uz naujus namucius QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 14:16) pritariu tau  beto kiek pastebejau pas tave nera labai jau jie netvarkingi  tad ir grizimas i savo vieta maziau tiketinas... bent jau as taip manau... Yra yra, nu pirmukai ir treciukas vienas  Sakandis pas mane nekoks  Virsutinis zandikaulis mazesnis uz apatini, nesukandau as priekiniu dantu, nedaug reikejo, bet nesukandau. Dabar gal ir sukasciau, bet kai uzdeta ta kose ant galiniu dantu, tai net nezinau ar sukasciau is sono ziurint atrodo, kad jau lyg ir tureciau QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 15:58) o sakykit ten pas ortodonte atlieka ta dantu slifavima? na kad nebutu vadinamu "pieniniu" dantu banguotu? Ir man idomu  Ortodonte visa sita reikala atlieka?  Nes pas mane yra ka slifuoti
pupuliukas2
2010 10 21, 17:43
Ačiū už naujus namučiu  . Ir už patarimą vietoj važko įsidėti vatos gabaliukus. Iškart kitas reikalas  . nes jau visas burnos vidus išdraskytas
Mildutė
2010 10 21, 17:52
QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 21, 17:43) Ačiū už naujus namučiu  . Ir už patarimą vietoj važko įsidėti vatos gabaliukus. Iškart kitas reikalas  . nes jau visas burnos vidus išdraskytas  Tau ir apacia ir virsu drasko?
*fabulouslife*
2010 10 21, 17:55
QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 12:52) gal kas nori susiorganizuoti kokį susitikimą breketininkų? kas is kauno - kaune, kas is vilniaus vilniuj ar pan.? butu idomu realiai pabendrauti cia jei ka, siaip sumasciau, kad butu faina eitume visos gatve su breketuotom sypsenom  kazin ka zmones galvotu..?  buvom mes viena meeta suorganizavusios:D visos su breketais buvom, tai irgi juokemes ka pagalvos zmones kai pamatys:D kavineje padavejas net pasimete mus pamates:D
Bon_Bon.
2010 10 21, 18:01
Oi, kokia as issiblaskius, visai pamirsau padekoti Aistuliai uz naujus namucius  Aciu aistuliaa
aciu dar karta visoms uz komplimentus mano dantusikam  QUOTE(*sunshine* @ 2010 10 21, 16:55) buvom mes viena meeta suorganizavusios:D visos su breketais buvom, tai irgi juokemes ka pagalvos zmones kai pamatys:D kavineje padavejas net pasimete mus pamates:D sunshine, jau du meetai buvo jeigu ka, bet pirmaji as praleidau, o antraji tu  dabar nauja merginu karta, nauji meetai turbut
Svajaaa
2010 10 21, 19:19
QUOTE(ajaja @ 2010 10 21, 19:55) aciu dar karta visoms uz komplimentus mano dantusikam  sunshine, jau du meetai buvo jeigu ka, bet pirmaji as praleidau, o antraji tu  dabar nauja merginu karta, nauji meetai turbut  galesim gal susijungti visos
aistuliaa
2010 10 21, 20:35
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 21, 20:19) galesim gal susijungti visos  As ir visai noreciau  maciau kelias jus pas Agne, bet normaliai galetume pabendraut ir daugiau mergaiciu  ------------- Uz tema galit nedekoti, sakiau, kad jau nekursiu, bet mano gerumui ribu nera
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 21, 21:35) As ir visai noreciau  maciau kelias jus pas Agne, bet normaliai galetume pabendraut ir daugiau mergaiciu  ------------- Uz tema galit nedekoti, sakiau, kad jau nekursiu, bet mano gerumui ribu nera  Atsimenu atsimenu tokia kuda mergaite ,kuri greitai pabego nuo musu o kai antra karta darem meeta tai kiek gerbeju radom . ir japoncika kuris noriai mus fotografavo ir "rimtu" berniuku radom
Emukas21
2010 10 21, 21:45
QUOTE(TacTic @ 2010 10 21, 22:30) As ir uz
Ojėj... Dvi savaites nebuvau čia prisijungus ir šakės.. Nauja tema ir pamparam. ;o nu ką, matau savo dantukų progresą, kitą savaitę keliauju pas Damušienę, laukiu nesulaukiu. :wub tik nejaučiu, kad tas iltinukas ruoštųsi dygt, tai nerimauju šiek tiek... ;/
aistuliaa
2010 10 21, 23:13
QUOTE(natale @ 2010 10 21, 22:14) Atsimenu atsimenu tokia kuda mergaite ,kuri greitai pabego nuo musu su svajaa palyginus ne tokia ir kūda  Nu bet priimu kaip komplimentą, ačiū
pupuliukas2
2010 10 22, 07:26
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 21, 19:52) Tau ir apacia ir virsu drasko? Ne, man dar tik viršus sudėtas, tai tik viršų drasko, tiksliau tai net ne lūpą, o vidinę žando pusę prie lūpų. Nu bet su vatos gabaliukais manau dabar užsigydysiu
Svajaaa
2010 10 22, 09:08
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 22, 00:13) su svajaa palyginus ne tokia ir kūda  Nu bet priimu kaip komplimentą, ačiū 
Natalija*
2010 10 22, 09:12
Sveiki, gal galite ką nors pasakyti apie ortodontę Ingą Jančiauskaitę ?  dirba " Sveiki dantys"
Mildutė
2010 10 22, 15:07
QUOTE(pupuliukas2 @ 2010 10 22, 07:26) Ne, man dar tik viršus sudėtas, tai tik viršų drasko, tiksliau tai net ne lūpą, o vidinę žando pusę prie lūpų. Nu bet su vatos gabaliukais manau dabar užsigydysiu  Oj, atleisk pamirsau Greitai jau praeis
Bon_Bon.
2010 10 22, 19:55
O gal kas galit pasakyt kaip persikelt savo dantuku albuma i "musu foto"? Ar cia jau neimanoma taip?
VeroniQ
2010 10 22, 23:40
Sveikos. Ir as siandien jau susidėjau breketus. Kol kas tik virsuj. Po poros mėn. sakė dės apačioj jau. Tik reik kad viršutiniai dantys priekiniai atlinktų labiau į priekį. Tai va, dėjaus metalinius, Vilniuj, pas Dianą Baubinienę.
Grožis reikalauja aukų...
radviliux
2010 10 23, 08:17
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 22, 20:55) O gal kas galit pasakyt kaip persikelt savo dantuku albuma i "musu foto"? Ar cia jau neimanoma taip?  Bon_Bon, prie savo albumo Public Home paspausk Delete, tada atsidaryk musu foto ir Create New Album. Aisku, teks biski pasikrapstyti, nes jau nuotraukos sukeltos, bet kito budo nezinau  sekmes QUOTE(VeroniQ @ 2010 10 23, 00:40) Sveikos. Ir as siandien jau susidėjau breketus. Kol kas tik virsuj. Po poros mėn. sakė dės apačioj jau. Tik reik kad viršutiniai dantys priekiniai atlinktų labiau į priekį. Tai va, dėjaus metalinius, Vilniuj, pas Dianą Baubinienę. Grožis reikalauja aukų... Sveikute, Didziausi sveikinimai tau  isivaizduoju, kokius vargelius dabar patiri... as breketus susidejau pries 3 dienas, tik man dejo virsu ir apacia kartu. na, bet galiu pasakyt, kad su kiekviena diena vis lengviau. Gero nesiojimo
Mildutė
2010 10 23, 12:58
QUOTE(VeroniQ @ 2010 10 22, 23:40) Sveikos. Ir as siandien jau susidėjau breketus. Kol kas tik virsuj. Po poros mėn. sakė dės apačioj jau. Tik reik kad viršutiniai dantys priekiniai atlinktų labiau į priekį. Tai va, dėjaus metalinius, Vilniuj, pas Dianą Baubinienę. Grožis reikalauja aukų... Sveika prisijungusi
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 10 21, 17:59) Ajaja, nerealus tavo dantukai Tikrai, labai grazu Ajaja, o kas dar daryta dantukams? apacios nepaslifuotos ar pan.?
Natalija*
2010 10 23, 15:27
QUOTE(VeroniQ @ 2010 10 23, 00:40) Sveikos. Ir as siandien jau susidėjau breketus. Kol kas tik virsuj. Po poros mėn. sakė dės apačioj jau. Tik reik kad viršutiniai dantys priekiniai atlinktų labiau į priekį. Tai va, dėjaus metalinius, Vilniuj, pas Dianą Baubinienę. Grožis reikalauja aukų... VeroniO, kur ji dirba? Kiek kainavo virsu susidėti? As vis dar neapsiprendziu kur breketus dėtis
Andzeja
2010 10 23, 16:05
Sveikos  kadangi savaitgalis, negaliu pasiskambint gyd, tai gal kuri pakonsultuos, apacioj pas mane 12 breketu, nukrito 5 dabar, priespaskutinis, bet tik pats breketukas, viela toliau prie 6 eina graziai, ar skubiai reik uzsidet ta iskritusi, ar jis nieko nekeicia? ir gal kas pasakys kur arciau pasilaiciu galima butu isigyt vasko? i antakalni labai nepakeliui vaziuot
intelligence
2010 10 23, 16:29
QUOTE(Andzeja @ 2010 10 23, 17:05) Sveikos  kadangi savaitgalis, negaliu pasiskambint gyd, tai gal kuri pakonsultuos, apacioj pas mane 12 breketu, nukrito 5 dabar, priespaskutinis, bet tik pats breketukas, viela toliau prie 6 eina graziai, ar skubiai reik uzsidet ta iskritusi, ar jis nieko nekeicia? ir gal kas pasakys kur arciau pasilaiciu galima butu isigyt vasko? i antakalni labai nepakeliui vaziuot  Na tau reiktų pirmadienį paskambint gydytojai ir apie tai pasakyt. O šeip svarbu nepamesk to breketuko, nes jei pamesi teks už naują mokėt
Bon_Bon.
2010 10 23, 17:38
QUOTE(VeroniQ @ 2010 10 23, 01:40) Sveikos. Ir as siandien jau susidėjau breketus. Kol kas tik virsuj. Po poros mėn. sakė dės apačioj jau. Tik reik kad viršutiniai dantys priekiniai atlinktų labiau į priekį. Tai va, dėjaus metalinius, Vilniuj, pas Dianą Baubinienę. Grožis reikalauja aukų... Sveikinu prisijungus i musu buri Papildyta:QUOTE(radviliux @ 2010 10 23, 10:17) Bon_Bon, prie savo albumo Public Home paspausk Delete, tada atsidaryk musu foto ir Create New Album. Aisku, teks biski pasikrapstyti, nes jau nuotraukos sukeltos, bet kito budo nezinau  sekmes Aciu, pabandysiu taip ir padaryti
VeroniQ
2010 10 23, 17:54
QUOTE(Natalija* @ 2010 10 23, 16:27) VeroniO, kur ji dirba? Kiek kainavo virsu susidėti? As vis dar neapsiprendziu kur breketus dėtis  Gyd. sakyčiau dar pakankamai jauna. Dirba Diadentoj. Kainavo 1500. Kai ejau pirma kart pasikonsultuot, tai nieko nekainavo. po to viena karta nuiminejo atspaudus, tai sumokejau 50, o kita karta gydymo plana sudarinejo. eisiu dbr gruodzio pradzioj. Del nukritusiu - man gyd. sake, neismest, ir pasiskambint is kart, sutart priemimo laika. Manyciau delsti neverta, juk ilgeja gydymo laikas. Pa smane virsuj tai 14 sudeta. Tik vienas antrukas dra prie vielos neprikabintas, lb jis issikreipes, kabins ji kaij jau anie issilygiuos.
Emukas21
2010 10 23, 21:04
Sveikinu naujokes  del nukritusio tai skambinkit kuo greiciau ir registruokites
QUOTE(Etama @ 2010 10 23, 12:03) Tikrai, labai grazu Ajaja, o kas dar daryta dantukams? apacios nepaslifuotos ar pan.?  aciu  taip, virsutiniu priekiniu dantuku apacios paslifuotos, nes buvo nelygios, nes kreivai augo dantukai, tai kazkaip krevai buvo nudile, tai gydytojas palygino gal po 5-6 men breketu nesiojimo
QUOTE(ajaja @ 2010 10 24, 00:30) aciu  taip, virsutiniu priekiniu dantuku apacios paslifuotos, nes buvo nelygios, nes kreivai augo dantukai, tai kazkaip krevai buvo nudile, tai gydytojas palygino gal po 5-6 men breketu nesiojimo Man irgi tai labai aktualu  o kaip del slifavimo-ar nepajautrejo dantys ar pan.? mano irgi apacios kai kuriu 'garbanotos', bet kadangi ir jautrus, ir ne itin sveiki dantys, baisu rizikuoti Sypsena tavo tai jau tikrai bus holivudine  noreciau susitvarkyti gerai dantis, nors nera l. prasta situacija, bet yra ka taisyti  tik kazkaip baugu pradeti, kainos breketu, pastovus vizitai. neisivaizduoju, kiek kainuotu viskas
QUOTE(Etama @ 2010 10 23, 22:42) Man irgi tai labai aktualu  o kaip del slifavimo-ar nepajautrejo dantys ar pan.? mano irgi apacios kai kuriu 'garbanotos', bet kadangi ir jautrus, ir ne itin sveiki dantys, baisu rizikuoti Sypsena tavo tai jau tikrai bus holivudine  noreciau susitvarkyti gerai dantis, nors nera l. prasta situacija, bet yra ka taisyti  tik kazkaip baugu pradeti, kainos breketu, pastovus vizitai. neisivaizduoju, kiek kainuotu viskas  taip, dantukus tvarkyti kainuoja daug, bet kas galetu buti geriau nei investicija i savo sypsena del slifavimo dantys nepajautrejo, niekas jiems nepasidare. nors zinau, kad sako slifuoti negerai, nes vistiek ta virsutini emali nuslifuoja, atseit gali susilpneti dantukai, nu bent as nieko nejauciu  gal tas virsutinis sluoksnis uzsideda vel po kiek laiko, nezinau... beje mano dantukai irgi prasti, tie patys priekiniai abu gerokai plombuoti, as isvis bijojau, kad neatlaikys breketu, bet va viskas normaliai. jei pastebejai vienas priekinis net tamsesnis, tai jis negyvas, jo net nervu kanalai plombuoti  po breketu nuemimo reikes butinai kelias plombas pasikeisti, vieno antruko, kuris buvo uz pirmuko uzlindes, tai ta plomba tokia normaliai neapslifuota. ir abieju ketviruku, nes ten dideles sidabrines plombos, tai atrodo pajuodave tie dantys.
QUOTE(ajaja @ 2010 10 24, 01:15) taip, dantukus tvarkyti kainuoja daug, bet kas galetu buti geriau nei investicija i savo sypsena del slifavimo dantys nepajautrejo, niekas jiems nepasidare. beje mano dantukai irgi prasti, tie patys priekiniai abu gerokai plombuoti, as isvis bijojau, kad neatlaikys breketu, bet va viskas normaliai. jei pastebejai vienas priekinis net tamsesnis, tai jis negyvas, jo net nervu kanalai plombuoti  po breketu nuemimo reikes butinai kelias plombas pasikeisti, vieno antruko, kuris buvo uz pirmuko uzlindes, tai ta plomba tokia normaliai neapslifuota. ir abieju ketviruku, nes ten dideles sidabrines plombos, tai atrodo pajuodave tie dantys. Cia aisku, butina, anksciau ar veliau, bet neaisku ar visada pajamos bus tokios pat  zodziu, reikia imtis kazko, butu gerai iki 30-mecio speti atnesioti breketus, kuo anksciau, tuo geriau man atrodo Man priekinis dantis kiek uzlipes ant kito, kaip ir sakiau, nera situacija labai prasta, tik tas vienas dantis, kurio is kiek toliau ne nesimato ir nepasistebi, ir gerai apsiziurejau, siaip reiktu vos pastumdyti dantu eiles, kad visi status butu, nes kai kurie kiek pasvire. Gerai as cia issireiskiu  Tai galvojau netgi ne apie breketus, bet apie to danties nuslifavima, bet kazkaip ir nejauku sveika danti liesti Vargas mums su tokiais dantimis, mano irgi kas antras plombuotas. ir dar implantavimo reikia gale  zodziu, be 10'000 cia ne pro kur
blondie*
2010 10 24, 10:24
Etama, tikrai pinigėlių nemažai kainuoja šitas malonumas.. Bet juk verta..  O žinai, mes labai daug šansų gyvenime pražiopsiom taip svarstydami, o kas bus rytoj, ir atsisakydami kažko labai trokštamo.. Reikia surizikuoti, o gal rytoj bus dar geriau negu šiandien..  Man finale sudėjus visas išlaidas už breketus toookia sumelė gausis, kad aš jau gerą, gerą mašiniuką galėčiau nusipirkti.. Nes vien už breketus sumokėjau 4100lt, vizitai man mažiau 200lt nekainuoja, o dar kartas nuo karto ir iš kitos šalies turėsiu atskrist specialiai į vizitus, tai jei dar bilietų kainas sudėčiau..  Bet, žinok, nei vieno cento man negaila.. Tiesa pasakius, net negalvoju apie tai, esu susikoncentravus į savo būsimą tobulą šypeną ir tuo gyvenu..  Tad palinkėsiu ryžtingumo apsisprendime..
QUOTE(blondie* @ 2010 10 24, 11:24) Etama, tikrai pinigėlių nemažai kainuoja šitas malonumas.. Bet juk verta.. Tiesa sakai  , bet kartais reikia ir realybei i akis pasiziureti  o siaip, vaizdo susidarymui, kiek mazdaug laiko nesiojate breketus, jei nera labai nekokia situacija? Pas mane vienas dantukas priekyje kiek uzlipes ant kito, bet vistiek manau, kad ir virsu ir apacia reiktu deti, kad sakandis geras gautusi  nedaug reikia pastumdyti abi eiles. vizitai, kaip suprantu kas menesi, kas karta apie 100-200LT kainuos, priklausomai nuo gyd.? jei taip, tai dar imanoma gyventi  Pradinis inasas tik didiziausias. nezinau, negalvojau detis tu permatomu (nebeatsimenu pavadinimo, keramikiniai, kokie jie ten?), nebent tik i virsu, nes siaip kai kalbu ar juokiuosi, mano virsutiniai dantys tikrai matosi. drauge viena nesioja breketus gal jau 4m., tai kazkada tik issikalbejom draugu tarpe apie breketus. dauguma net nustebo, per kelis metus niekad nemate ir net negalvojo, kad ji juos turi. labai uzdara jos sypsena, tai kad ir pilna burna metalo, nieko nesimato :irnesakyk
Mildutė
2010 10 24, 11:07
QUOTE(Etama @ 2010 10 24, 10:38) Tiesa sakai  , bet kartais reikia ir realybei i akis pasiziureti  o siaip, vaizdo susidarymui, kiek mazdaug laiko nesiojate breketus, jei nera labai nekokia situacija? Pas mane vienas dantukas priekyje kiek uzlipes ant kito, bet vistiek manau, kad ir virsu ir apacia reiktu deti, kad sakandis geras gautusi  nedaug reikia pastumdyti abi eiles. vizitai, kaip suprantu kas menesi, kas karta apie 100-200LT kainuos, priklausomai nuo gyd.? jei taip, tai dar imanoma gyventi  Pradinis inasas tik didiziausias. nezinau, negalvojau detis tu permatomu (nebeatsimenu pavadinimo, keramikiniai, kokie jie ten?), nebent tik i virsu, nes siaip kai kalbu ar juokiuosi, mano virsutiniai dantys tikrai matosi. drauge viena nesioja breketus gal jau 4m., tai kazkada tik issikalbejom draugu tarpe apie breketus. dauguma net nustebo, per kelis metus niekad nemate ir net negalvojo, kad ji juos turi. labai uzdara jos sypsena, tai kad ir pilna burna metalo, nieko nesimato :irnesakyk Labas Geriausia tau butu nueiti pas koki ortodonta i konsultacija ir viska viska susizinotum is profeseonalu lupu ir tada nebekiltu tiek daug klausimu ir dvejoniu  As taip ir padariau, pirma nuejau pas ortodonte, pasikonsultavau, pasitaupiau pinigeliu ir po pusmecio susidejau breketus
blondie*
2010 10 24, 11:11
QUOTE(Etama @ 2010 10 24, 10:38) Tiesa sakai  , bet kartais reikia ir realybei i akis pasiziureti  o siaip, vaizdo susidarymui, kiek mazdaug laiko nesiojate breketus, jei nera labai nekokia situacija? Oj čia labai individuaus dalykas ir tik gydytojas tau gali pasakyt, kiek laiko reikės nešioti..  Trumpiausiai, jei neklystu kažkas 8 mėnesius nešiojo.. Vizitų laikas irgi skirtingas, vienos kas mėnesį eina, kitos kas 1,5, trečios kas 2 mėnesius.. Kainos irgi nuo daug ko priklauso, jei vielas keičia, kainuos daugiau, jei tik paveržia, mažiau..  Šiaip vizitai nuo 50 iki 250 imtinai.. Aš pati sakau, asmeniškai mažiau 200lt nesu mokėjus, bet pas mane kita situacija, tai į mane galima nežiūrėt..
QUOTE(Mildutė @ 2010 10 24, 12:07) Labas Geriausia tau butu nueiti pas koki ortodonta i konsultacija ir viska viska susizinotum is profeseonalu lupu ir tada nebekiltu tiek daug klausimu ir dvejoniu  As taip ir padariau, pirma nuejau pas ortodonte, pasikonsultavau, pasitaupiau pinigeliu ir po pusmecio susidejau breketus  Sveika teks  , nes siaip daug klaustuku yra-reikia implantavimo, siaip dantu sutvarkymo, apnasu/akmenu nuemimo ir, galiausiai-breketu. tai idomu, kokiu eiliskumu viskas turetu buti. QUOTE(blondie* @ 2010 10 24, 12:11) Oj čia labai individuaus dalykas ir tik gydytojas tau gali pasakyt, kiek laiko reikės nešioti..  Trumpiausiai, jei neklystu kažkas 8 mėnesius nešiojo.. Vizitų laikas irgi skirtingas, vienos kas mėnesį eina, kitos kas 1,5, trečios kas 2 mėnesius.. Kainos irgi nuo daug ko priklauso, jei vielas keičia, kainuos daugiau, jei tik paveržia, mažiau..  Šiaip vizitai nuo 50 iki 250 imtinai.. Aš pati sakau, asmeniškai mažiau 200lt nesu mokėjus, bet pas mane kita situacija, tai į mane galima nežiūrėt..  Skaiciau, kad skirtingai pasiduoda skirtingu zmoniu dantys, buna, kad ir minimalios korekcijos reikia, o nesioja ir metus, ir du  is tikruju pas mane gali buti ir su sakandziu blogai. zodziu, nepatyrusiai akiai jau atrodo kruva reikalu  tai gyd. arba dar labiau nuliudins, arba kaip tik pradziugins. O tie paverzimai kas kiek laiko, nuo ko priklauso? jei dazniau eini, greiciau ir reikalai juda, ar gydytojas nustato pagal paslankuma, kada ateiti, ar tiesiog is akies einama, kada buna laisva vieta? taip isivaziduoju, kad kas menesi einant, turetu labaiu skaudeti ir greiciau viskas judeti, nes kiekvienas paverzimas vis pajudina dantukus tinkama linkme Ok, viena akim tik ziuresiu
Mildutė
2010 10 24, 11:29
QUOTE(Etama @ 2010 10 24, 11:21) Sveika teks  , nes siaip daug klaustuku yra-reikia implantavimo, siaip dantu sutvarkymo, apnasu/akmenu nuemimo ir, galiausiai-breketu. tai idomu, kokiu eiliskumu viskas turetu buti. Skaiciau, kad skirtingai pasiduoda skirtingu zmoniu dantys, buna, kad ir minimalios korekcijos reikia, o nesioja ir metus, ir du  is tikruju pas mane gali buti ir su sakandziu blogai. zodziu, nepatyrusiai akiai jau atrodo kruva reikalu  tai gyd. arba dar labiau nuliudins, arba kaip tik pradziugins. O tie paverzimai kas kiek laiko, nuo ko priklauso? jei dazniau eini, greiciau ir reikalai juda, ar gydytojas nustato pagal paslankuma, kada ateiti, ar tiesiog is akies einama, kada buna laisva vieta? taip isivaziduoju, kad kas menesi einant, turetu labaiu skaudeti ir greiciau viskas judeti, nes kiekvienas paverzimas vis pajudina dantukus tinkama linkme Ok, viena akim tik ziuresiu  Breketus deda tik tada kai jau visi dantys buna sutvarkyti ir higiena padaryta  Bent jau man sake kai buvau pirmoj savo konsultacijoj ateiti susitvarkius skylutes (pas mane ju mazai ir nedidukes buvo) Nuejau viska pasidariusi ir iskarto sudejo breketus Gydytojas nustato vizitu daznuma  Tau tikrai reikia nueiti konsultacijai  Man irgi buvo daug dvejojimu ir minciu visokiu, oj kaip cia pas mane viskas blogai atrode  , bet nuejau, viska susizinojau ir zinojau iskarto kaip man elgtis
blondie*
2010 10 24, 11:30
QUOTE(Etama @ 2010 10 24, 11:21) Skaiciau, kad skirtingai pasiduoda skirtingu zmoniu dantys, buna, kad ir minimalios korekcijos reikia, o nesioja ir metus, ir du  is tikruju pas mane gali buti ir su sakandziu blogai. zodziu, nepatyrusiai akiai jau atrodo kruva reikalu  tai gyd. arba dar labiau nuliudins, arba kaip tik pradziugins. O tie paverzimai kas kiek laiko, nuo ko priklauso? jei dazniau eini, greiciau ir reikalai juda, ar gydytojas nustato pagal paslankuma, kada ateiti, ar tiesiog is akies einama, kada buna laisva vieta? taip isivaziduoju, kad kas menesi einant, turetu labaiu skaudeti ir greiciau viskas judeti, nes kiekvienas paverzimas vis pajudina dantukus tinkama linkme Ok, viena akim tik ziuresiu  Jei su sąkandžiu problemos, tai gydymo laikas ilgesnis turėtų būt, nei tik turint nežymų dantukų kreivumą.. Nors su tuo sąkandžiu irgi negali spręst.. Nes aš turėjau gerą, bet breketai padarė blogą..  (Kadangi man nerovė dantų, tai neturėjo dantukai per daug vietos, to pasekoje jie "atsilenkė" ir susigadino sukandimas).. Viskas dabar yra taisoma ir jie jau gerokai "užlinko" atgal.. Vizitus irgi skiria gydytojai.. Čia jau nežinau kaip jie paskiria, kiekvienas turi savo sistemą.. Šiaip nešiojant paprastus metalinius kas mėnesį pagrinde merginos eina, nors būna ir rečiau.. Su beligatūriniais retesni vizitai, maždaug kas 1,5-2 mėnesius.. Dar *sunshine* nešiojo paprastus metalinius, bet pas ją kažkokie protingesni buvo, tai irgi rečiau eidavo į vizitus.. Žodžiu, čia tos info pilna, bet tau tinkančią paskirs tik gydytoja, mes tik iš savo patirties galim kažką papasakot..
Pintikė
2010 10 24, 15:54
Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus?  ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L.
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 14:54) Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus?  ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L.  man atrodo dazniausiai stipriau paskauda 2-3-4 dienas, o po to buna skauda kai stipriau sukandi, kiekvienai individualiai, bet pas jus tai ten atrodo ziauriai, man atrodo panos tiek daug nuskausminamu negeria  as isvis be ju apsiejau, tik viena karta galvojau jei rytoj taip bus tai jau gersiu, bet taip ir neprireike...
daivasta
2010 10 24, 16:50
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 15:54) Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus?  ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L.  Pakenteti tikrai imanoma,nesiojau breketus 4 metus ir nei karto negeriau vaistu,kentedavau.(na tik karteli per tiek laiko isgeriau) Aisku skauda po uzdejimo ir poto skaudes po paverzimu kurie bus daromi kas menesi,bet pakentet tikrai imanoma  .skausmai apsrimsta kiekvienam skirtingai,o seip plius minus 5 dienos
blondie*
2010 10 24, 17:07
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 15:54) Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus?  ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L.  Tikrai labai daug geria nuskausminamų.. Aš irgi neišgėrus nei vienos tabletės, nors po uždėjimo praktiškai nieko valgyt negalėjau, sukąsti skaudėjo, jei užkliudydavau su ranka, tai net saldu pasidarydavo.. Bet tikrai tą skausmą galima iškęsti.. Lai pakenčia truputuka, nieko nekanda, maistuką tik minkštą, kad kuo mažiau kramtyt.. Vieną, na gal dvi tabletes per dieną, bet ne daugiau.. Tikriausiai mergaitė tik pajaučia, kad jau maudžia dantukus ir prašosi vaistų, bet breketai toks dalykas, kad reikia truputėlį pakentėt, greit praeis.. Suprantu, kad sunku žiūrėt, kai tavo vaikui skauda, bet geriau lai pakenčia biškutį, nei tiek vaistukų geria.. O dėl D.L. sakiau nesigąsdinti..  Geriausiai yra susidaryti savo nuomonę.. O beje ji čia tik vieninteliam žmogui ir priešas, visi kiti ją mėgsta..
aistuliaa
2010 10 24, 17:55
QUOTE(Pintikė @ 2010 10 24, 16:54) Mergaites,noriu jusu paklausti,cia kartais ilysdavau su klausimais,ar tikrai taip stipriai skauda,kai tik ka uzdeda breketukus?  ,sudejo dukrai ketvirtadieni,tai pirma diena dar nieko,o jau nuo penktadienio,kasdien po 2-3 tabletes ibumetino prasosi,sako ziauriai skauda,o man baisu,kad tiek tu vaistu ji geria,sakau negi neimanoma pakenteti?po kiek laiko tie skausmai aprimsta?Beje,mums labai patiko D.L.  Man kelias dienas irgi taip skaudėjo, kad po 2 tabletes gerdavau ibumetino.
|
|